Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 317
  • Total: 318
  • Leon

Σαβουαρ Βιβρ και γνωριμίες...

Ξεκίνησε από heinrich, Αυγούστου 13, 2007, 01:23:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Λουκρητία, μπορώ να σε αφήσω μέχρι και να κοιμηθείς με τον άντρα μου
χεχεχεχεχεεχεχχεχεχεχεχεχεχεχεχχε
Τόσο διαφορετικά γούστα έχουμε! Θα δεις το μαλλί του μέχρι τη μέση,
θα δεις τα ΥΠΕΡΟΧΑ σημειώματά του και όσο να πεις θα ξενερώσεις χεχεχε

papi

θυμαμε 2 γυναικες -σχεσεις μου που οταν εγραφα μηνυμα μου απαντουσαν ανορθογραφα!!ποπο ασχημο ειναι...ασε που αποσυντονιζεσε εντελως!Και εγω δεν ειμαι ο τελειος αλλα οχι σε αυτο το σημειο να σου γραφει "μορο μου ειμε εροτεβμενει μαζι σου και σε θαιλο πολλι"..ελα Παναιμ! :roll: αντε μετα να μαθει τα παιδια της γραμματα αυτη η γυναικα...αει καλα :roll:

tristana

Παπεί, σαι βρήσκο οιπαιρβωλεικά αφστιρώ!!!!!  :twisted:

papi

μμμμμμ ταβλααααααα ησεεεεεε :roll:

tristana

Λείπει και η Κέιτ να μας έλεγε αν βοηθάει το ρέικι ('Ακουσα ότι εθεάθη να τρέχει στην Εθνική και να φωνάζει συνθήματα κατά του ρέικι μετά την "εμπειρία" της μαζί μας. Αληθεύει;)

tristana

Και τώρα που είπες για προσέγγιση, Χάινριχ, θυμήθηκα την περίφημη και κλασική σκηνή από την "Τούτσι" όπου η Τζέσικα Λανγκ εξομολογείται στην Τούτσι-Ντάστιν Χόφμαν ότι θα ήθελε να την προσεγγίσει ένας άντρας λέγοντάς της με ειλικρίνεια ότι του αρέσει και θέλει να κάνουν έρωτα
χωρίς φιοριτούρες και πολλά-πολλά.
Και όταν συναντιούνται σε ένα πάρτι και ο Χόφμαν είναι ντυμένος κανονικά
με τα αντρικά του ρουχαλάκια και εκείνη δεν τον αναγνωρίζει, την πλησιάζει και της λέει την ατάκα που του είχε πει ΚΑΙ εκείνη του χύνει
το ποτό της στα μούτρα χεχεχεχεχεχεχε ΤΕΛΕΙΟ!
(Ε, είχε πει κι εκείνη μια βλακεία και ο άλλος το έδεσε κόμβο. Θεϊκή αντρική αφέλεια!)

plus_

Παράθεση από: "heinrich"Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που, εν έτει 1967, έτρεξε πίσω από το ΚΤΕΛ και έδωσε από το παράθυρο το χαρτάκι με την διευθυνσή του στην μητέρα μου, για να του γράψει.

εμενα παλι ο δικος μου,
εβαλε στοιχημα με τους φιλους του οτι θα ριξει την
γκομενα απεναντι και στο πρωτο ραντεβου
στο σινεμα απλωνε τα χερια του παντου!!!

προτιμω να παρει ο αντρας την κατασταση στα χερια του,
να ζητησει τηλ. και να εξαρταται απο αυτον αν
θα επικοινωνησει ή οχι.

Nikos28

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, μπορεί να επικοινωνήσει ο οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε και οποιαδήποτε με οποιονδήποτε, οποτεδήποτε, οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, δια τηλεφώνου κινητού ή ακινήτου ή με σήματα καπνού ή δια της νοηματικής, σε μπαρ ή παραλίες ή συγκεντρώσεις, στο πλοίο, στο αεροπλάνο, στη Γη του Πυρός, στο ηφαίστειο της Σαντορίνης, στη Λωρίδα της Γάζας, στη ζούγκλα του Αμαζονίου ή στο κέντρο του Μανχάταν...

Και αυτός ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε μπορεί να πει ο,τιδήποτε, για τηγανητά κεφτεδάκια, για τη γιαγιά του, για τις μετοχές του, για το μέλλον του Homo Sapiens, για το βελονάκι, για το βελονισμό, για ο,τιδήποτε.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν και να ειπωθούν. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Οπωσδήποτε.

Το βασικό ένστικτο θα βρίσκει πάντα τρόπους να βγαίνει στην επιφάνεια και να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

Διότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί.

Οπωσδήποτε.

Athinoula

Παράθεση από: "lucretia"Το σωστο ειναι ο αντρας να δινει το τηλεφωνο του και η γυναικα να τηλεφωνει. Aλλα ακουστε και ενα αλλο που μου ετυχε στις διακοπες, να αναλυσουμε λιγο και το θεμα savoir vivre.

Ερχεται και μου μιλαει σε ενα μαγαζι. Ολα ωραια και καλα. Στο τελος μου δινει το τηλεφωνο του και την αλλη μερα του στελνω ενα μηνυμα, και καλα που θα πανε το βραδυ κτλ κτλ.
Μου απανταει με sms μεσω ιντερνετ, ξερετε αυτα που δινει δωρεαν η εταιρεια παροχης ιντερνετ. Του απανταω στο κινητο του, μου ξαναστελνει μεσω ιντερνετ.

Το βραδυ,απο κοντα, με ρωταει αν καταλαβα οτι ειναι sms μεσω ιντερνετ, και το συζηταμε. Και λεει το ατομο "ε, σιγα μην πληρωνω στην κοσμοτε λεφτα για μηνυματα". Σιγα ρε μεγαλε, 0,07 το μηνυμα γλυτωσες. Χαλαστηκα αρκετα απο το στυλακι αυτο, γιατι μου τη σπανε οι τσιγγουνηδες και οι τσιγγουνιες.
Δεν ειναι φοβερη αγενεια αυτο, να σε παιρνει ο αλλος τηλεφωνο ή να σου στελνει sms και να μην διαθετεις ουτε 0,07 να απαντησεις? Και να το θεωρεις και μαγκια ?

lucretia ma cherie, to savoir vivre einai 8ema kai ton duo filon...o "kurios" einai tsigkounis safos...ektos an einai anergos px kai tote tou dinoume elafrindika
To 8ema tis education tou ka8enos einai megalo zhthma..oso gia to 0.07euro tou mhnhmatos..einai na pe8aneis diladi fandasou na se kernouse kai kafe...
Ego pragmatika xairomai tous an8ropous pou eite exoun eite den exoun ferondai levendika diladi OXI tsigkounika giati oi tsigkounides os gnoston menoun monoi tous..

Telika den mas eipes ton xanaeides...fanike na htan super tekno kai larga tupos gia pes pgia pes...{koutsobolio}

black_velvet

Τώρα... πειράζει που διαβάζοντας την απάντηση του Νίκου του είκοσι οχτώ ταξίδευα;;; Σ' άλλη γη; σ' άλλα μέρη;;

Αυτό ακριβώς δεν πρέπει να είναι και μια σχέση; Ένα διαρκές ταξίδι; Μια ατελείωτη εξερεύνηση στα έσω και στα έξω του άλλου;
Αρκεί να το επιτρέπει αυτός ο άλλος. Και να μην κλειδαμπαρώνει πόρτες και παράθυρα...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Παράθεση από: "Nikos28"μπορεί να επικοινωνήσει ο οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε .... στο ηφαίστειο της Σαντορίνης,...

Οπωσδηποτε...  8)

plus_

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "Nikos28"μπορεί να επικοινωνήσει ο οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε .... στο ηφαίστειο της Σαντορίνης,...
Οπωσδηποτε...  8)

:24:  :24:

Nikos28

Παράθεση από: lucretia
Παράθεση από: Nikos28μπορεί να επικοινωνήσει ο οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε .... στο ηφαίστειο της Σαντορίνης,...

Οπωσδηποτε...  8)

Έχω χάσει επεισόδια, απ' ο,τι φαίνεται, αλλά δεν πειράζει...

Οπωσδήποτε, πάντως, έπεσα μέσα!  :wink:

Athinoula

Οπωσδηποτε...

ειναι ωραια τα υφαιστια...

η φυση μας εκλπησει!!!!!

KostasD33

Οπωσδήποτε άμα πέσεις μέσα στο ηφαίστειο θα τσουρουφλιστείς

Όσο για το Σαβουάρ Βιβρ και γνωριμίες..... μου το θύμισε το παρεό και ο κανόνας είναι ένας
Δεν υπάρχουν κανόνες
Αν είσαι γύφτουλας θα συμπεριφερθείς ανάλογα
Αν είσαι οκ τύπος πάλι ανάλογα θα πράξεις
Η παρόρμηση της στιγμής νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό. Αν πρέπει να έχεις έναν κατάλογο από το πώς πρέπει και πως δεν πρέπει να λειτουργήσεις τότε κάτι δεν πάει καλά
Δεν κάνεις καμάκι με μάνουαλ......

317 Επισκέπτες, 1 Χρήστης