Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 271
  • Total: 272
  • Leon

Μικρες, γοητευτικες ατελειες

Ξεκίνησε από lucretia, Αυγούστου 22, 2007, 06:26:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Αυτο το θεμα το ανεβαζω σε πεισμα ολων εκεινων των αψεγαδιαστων μοντελων που μας σερβιρουν ολη την ωρα στα διαφορα περιοδικα λαιφ σταιλ και στην τηλεοραση... Η τελειοτητα μας περιβαλει. Αψογα αστραφτερα δοντια, καλοφτιαγμενοι κοιλιακοι, μακρια αστραφτερα μαλλια με ογκο χωρις ιχνος ασπρης τριχας...

Εμενα μου αρεσουν οι αντρες που εχουν μια ατελεια επανω τους, μια χαρακτηριστκη ατελεια, που ομως τους δινει μια ξεχωριστη γοητεια...
Προχθες λοιπον, σε μια επαγγελματικη συναντηση, ο συνομιλητης μου, ενα θεοτεκν... εεεε, ενας νεος επιστημονας με ορεξη για δουλεια, ηταν λιγο ψευδος, τονιζε λιγο περισσοτερο το "Σ". Με το που μου συστηθηκε, "Καλημερα, ειμαι ο υπευθυνοςςςςςς ποιοτικου ελεγχου", το βρηκα τοσο χαριτωμενο!
Η κατι ομορφοι κατα τα αλλα αντρες που εχουν πεταχτα αυτια, ή στραβα δοντακια, ή κοπελες που ειναι κοντουτσικες, ή εχουν χοντρα δαχτυλα, δεν ειναι ιδιαιτερα γοητευτικοι; Γιατι μας γοητευουν οι μικρες ατελειες;
Γιατι αυτος που τις εχει, ειναι τοσο χαρισματικος κατα τα αλλα που μας κανει να τις αγνοουμε;
Γιατι μας δειχνει οτι κανεις δεν ειναι τελειος, αλλα μπορει να νιωθει μια χαρα;
Γιατι μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια, οτι οι δικες μας ατελειες δεν θα φανταζουν ως τερατωδεις;

Nasia9

και εμένα μου αρέσουν στους άντρες...οι μικρές ατέλειες....όντως είναι γοητευτικές..μικρές όμως.. ]

plus_

γοητευτικοι/ες πλην ατελης:

1)Joking- απο την καλη μαγειρικη φανταζομαι δεν εχει περιποιημενα νυχια
2)Black Velvet- συχνα τσιτωνεται και σηκωνεται η τριχα ορθια..παει το πιστολακι..φαντασου τι μαλλια εχει.
3)Hein- ενα μικρο στραβισμο θα τον εχει κανοντας μακετες και προσπαθωντας να αποδωσει τη μεγιστη λαμπροτητα...
4)apol- λιγομιλητος , αρα μια ψιλοπαρεσση προσωπικου λογω μειωμενης εξασκησης στοματικης κοιλοτητας.
5)rakendytos- τι να πεις....ξυπολυτος αλλα γοητευτικος!
6)pappas10- μιλαει πολυ και θα εχει γεμισει ρυτιδες εκφρασεις και γυρω απο το στομα.
7) Lucretia- πρεπει να γεννηθηκε με υπερτροφια στη γλωσσα, αν δεν την αλλαξει...μας βλεπω να γηροκομιωμαστε μαζι....
8) γαιδαρος- ολα σε υπερβολη, στομα, μυτη, αφτια, ποδια..τι δυστυχια
στο βασικο να ειναι στα ορια......
9)tristana- σκεφτεται πολυ και το μετωπο πρεπει να ειναι ετοιμο για σπορα.
10)αφτος..- στραβος απο πανω ως κατω, ισως με ενα εγκεφαλικο
στρωσει...ο ηδη στραβωμενος..

heinrich

Προοιμιο:
οι άνθρωποι που οριζουν τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς είναι άντρες ομοφυλόφυλοι. Αντρες οι οποίοι δεν αγαπούν, δεν λατρευουν, το γυναικείο σώμα, άρα και το πρότυπο ομορφιάς που παραδίδουν είναι εντελώς αντίθετο από αυτο που πραγματικά επιζητάμε εμείς οι άνδρες.
Hein

Συμφωνώ με τη Λουκρητια 1000%.
Αλλά δεν θα τους χαρακτηρίσω «άτομα με ατέλειες» αλλά άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά - Ναι ΑΓΑΠΩ τις γυναικες του Αλμοδοβάρ! - άτομα που όσο και να γράψει ο χρόνος επάνω τους δεν πρόκειται να μην τα αναγνωρίσεις όταν τα δεις μετά από χρόνια. Στην διαφημιση τα λέμε characters δηλ χαρακτηρες.
Προσωπικά λατρευω την καμπουρίτσα στην μύτη. Οι φίλοι μου με κοροιδευουν. Το χουν για ανέκδοτο. Αλλά κάθε φορά τους υπενθυμιζω πως η καμπουρίτσα στη μύτη είναι όπως η αεροτομή στο αμάξι.
Δείχνει μια αεροδυναμική, ένα αυτοκίνητο που ειναι έτοιμο να τρέξει με 1000!

plus_

Παράθεση από: "heinrich"- Ναι ΑΓΑΠΩ τις γυναικες του Αλμοδοβάρ! -

o Αλμοδοβαρ το ξερει???

(να φυλαει τα νωτα του) :mrgreen:

lucretia

Παράθεση από: "plus+"7) Lucretia- πρεπει να γεννηθηκε με υπερτροφια στη γλωσσα, αν δεν την αλλαξει...μας βλεπω να γηροκομιωμαστε μαζι....

:silent:

--AIXMHROS--

eixate den eixate,thn kollhsate thn tampela pali! :twisted:

joking

χαχαχαχαχα!!! απίστευτο!!!!!

ναι τα νύχια μου θα μπορούσαν να είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση!!
με τσάκωσες!!!!  ](πάλι καλά που δεν τα μασουλάω  κιόλας!!!!)[/size]

itasous

Εμένα μου αρέσουν οι ατέλειες,

[size=9]γμτ ήθελα να γράψω κάτι ακόμα αλλά το ξέχασα....[/size]

Nikos28

Παράθεση από: "lucretia"Γιατι μας γοητευουν οι μικρες ατελειες;
Γιατι αυτος που τις εχει, ειναι τοσο χαρισματικος κατα τα αλλα που μας κανει να τις αγνοουμε;
Γιατι μας δειχνει οτι κανεις δεν ειναι τελειος, αλλα μπορει να νιωθει μια χαρα;
Γιατι μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια, οτι οι δικες μας ατελειες δεν θα φανταζουν ως τερατωδεις;

Δεν είμαστε ουρανοκατέβατοι.

Ο,τι ατέλεια κι αν έχουμε, την είχε κάποτε και ένας ή μια πρόγονός μας...

Αφού κατάφερε να ζευγαρώσει και να αναπαραχθεί αυτός/αυτή, να μην αναπαραχθούμε κι εμείς;  :?:  :?:  :lol:

Pappas10

Παράθεση από: "plus+"γοητευτικοι/ες πλην ατελης:

6)pappas10- μιλαει πολυ και θα εχει γεμισει ρυτιδες εκφρασεις και γυρω απο το στομα.

Το Λεπόν,

Έχω ρυτίδες γύρω από τα μάτια... ιδίως το τσακίρικο το αριστερό.... (που έλεγε κι ο Ζήκος)

Της Λουκ είναι το θέμα ε???

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα....

Ως προς το θέμα αυτό καθεαυτό, η ομορφιά είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό, όπως και η γοητεία. Δεν νομίζω ότι κανένας μας "γοητεύεται΄" από τις ατέλειες αλλά από τον άνθρωπο... κι έτσι ο,τιδήποτε επάνω του είναι γοητευτικό... συμπεριλαμβανομένων και των όποιων ατελειών του/της. Όπως το είπε η Λουκ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

lucretia

Παράθεση από: "Pappas10Της Λουκ είναι το θέμα ε???

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα....

:arguement:

:lol:

heinrich

Ρε Φάδερ, πως γοητεύεται κάποιος από ΤΟΝ άνθρωπο αν δεν τον έχει  γοητεύσει πρώτα η εμφάνισή του? Εκτός και αν όλες οι σχέσεις του είναι μέσα από γραπτά.

Φάδερ, με προκαλείς 3η φορά, να επέμβω για δημοσιευση σου, μέσα σε ένα χρόνο. Μήπως αρχίζω να σε βρίσκω ατελή?

Pappas10

Δεν φτάνει που με είπε σταφιδιασμένο η Πλας μου τη λες κι εσύ οπαδικώς......

Σ' αυτό το σάιτ που θορώ κανείς δεν μ' αγαπάει
καμία σας την ομάδα μου δεν ξέρει να ποναέι
και μένω μόνος, οιμέ, μαζί με την ΠΑΝΑΘΑ
να τρώω σιχτίρια απ' όλους σας, σαν σούπα από γαβάθα

Μα δεν πειράζει, κι οι πληγές που ανοίγει η απάντηση σου
θα γιάνουν σύντομα γιατί δεν θ΄αγχωθώ μαζί σου
παρά μονάχα ό,τι μου λες, θα ρίξω στον καιάδα
άμα κερδίσει 2-0 η πράσινη ομάδα.

Αν γίνει όμως μια στραβή και φάμε κάναν πούλο
παρηγοριά μου δεν θα βρώ μέσα στον κόσμο ούλο
κι έτσι θα μείνει η πληγή ωσάν τιτανικός μου
Καθώς στο δάκρυ θα κυλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μου...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

lucretia

Nα, ο Παππας για παραδειγμα...
Μια χαρα παιδι ειναι, εκτος απο αυτο το μικρο του ελαττωματακι. Βαζελος.:roll:

271 Επισκέπτες, 1 Χρήστης