Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 463
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 582
  • Total: 583
  • Leon

Εγω δεν ειμαι ρατσιστης..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 08:52:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

εσυ σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι ανηκεις..

Pappas10

Εσύ σε ρατσιστές αναφέρεσαι ή ξενοφοβικούς; Υπάρχει διαφορά ξέρεις...

Αλλά αυτό είναι μια ζωή το πρόβλημα της αριστεράς. Έχει δίκιο... αλλά δεν ξέρει πως να το πει.

Εγώ μπορεί και να ανήκω στην κατηγορία "είμαι ρατσιστής αλλά δεν με ενοχλούν οι ξένοι"

Οι μόνοι που με ενοχλούν είναι όσοι δεν αναγνωρίζουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας και χρώματος.

Οέεεεεε... Ντάμε Ν' Ντογέ

Μανωλάκη εε
Βγάλη' την έξω... ω ω
Να την δούνε...ε ε
Και να πούνε...Πω πω

Ο ο ο... ε ε ε... μαμιέται η Αντριάννα με τον Καρεμπέ
Ο ο ο ... α α α... μπαίνει κι ο Μανώλης με μια φωλάρα να
Ο ο ο... α α α...κι αρχίζει τα γαυράκια στα πισωφωλητά
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

Παράθεση από: "Pappas10"Εσύ σε ρατσιστές αναφέρεσαι ή ξενοφοβικούς; Υπάρχει διαφορά ξέρεις...

Εσυ εισαι ρατσιστης και με τους Αριστερους αδελφε Μιχαλη.. :wink:

Οσο για τους ξενοφοβικους ..¨ο φοβος φερνει ρατσισμο..και ο ρατσισμος φοβο¨

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"Εσυ εισαι ρατσιστης και με τους Αριστερους αδελφε Μιχαλη.. :wink:

Όταν ανάγουν τις θέσεις τους σε ράτσα και όχι πολιτική τότε ναι είμαι αδελφέ Οδυσσέα. Γιατί λειτουργούν αποκλειστικά και περιθωριοποιούνται. Αυτοανακυρήσονται σε μοναδικούς ταγούς της όποιας επανάστατικής ή/και ριζοσπαστικής δράσης ή/και θέσης και καταλήγουν γραφικές μηχανές αντιδραστικής αναπαραγωγής.

Στις μεγαλύτερες δυνητικές ριζοσπαστικές επαναστάσεις στην Ελλάδα, ή αριστερά, όχι μόνο δεν βρέθηκε στη θέση του οδηγού αλλά αντίθετα, στην προσπάθεια να γίνει "ηγέτης" τους,  κατέληξε ποδηγέτης και τροχοπαίδη και κύρια αιτία του ευνουχισμού τους.

Μη μου την ανάβεις τώρα με την Ελληνική αριστερά...άσε με στο ποδόσφαιρο μου...

Παράθεση από: "Rakendytos"Οσο για τους ξενοφοβικους ..¨ο φοβος φερνει ρατσισμο..και ο ρατσισμος φοβο¨

Αυτή η μανία σας με τα τσιτάτα σας έχει καταστρέψει  :P  :P  :P  Ο ρατσιστής είναι αυτός που δέχεται λευκούς και δεν γουστάρει μαύρους, κίτρινους, κόκκινους, μπλε, καφέ κλπ. Ο Ξενοφοβικός είναι αυτός που δεν γουστάρει ξένους γενικώς.

Ο Ρατσιστής, "κανονικά", δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με Αλβανούς, Βούλγαρους, Ρουμάνους και λοιπούς εξ' ανατολικής Ευρώπης μετανάστες. Αντίθετα θα ζορίζεται με Πακιστανούς, Αφρικανούς, Κινέζους κλπ.  Ο Ξενοφοβικός όμως έχει προβλήματα με όλους.

Αυτά...

Μπορεί να λέω και αρλούμπες και βαριέμαι, ειλικρινά, να το αναλύσω αυτή τη στιγμή.

Παίζει και η ΠΑΝΑΘΑ το απόγευμα....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Rakendytos

Για την Αριστερα δεν θα το σχολιασω..κρατω την αποδοχη σου πως εισαι ρατσιστης.. :D

Οσο για την ξενοφοβια εγω δεν την διαχωριζω.. Ρατσισμο βλεπω
οταν πιστευεις οτι γεννηθηκες ανωτερος..
οταν νιωθεις ασφαλης μονο με τους δικους σου..
οταν κολλας ταμπελες..
οταν απαξιωνεις οσους δεν ειναι ισοι με σενα..
οταν σε φοβιζουν οι ανοικτες κοινωνιες..
οταν βλεπεις φυλα και οχι ανθρωπους..
οταν φοβασαι το διαφορετικο..ο φοβος φερνει ρατσισμο!
οταν κλεινεις την πορτα στο μυαλο σου..
οταν αδικεις ανθρωπους..
οταν δεν δινεις ευκαιριες..
οταν σκεφτεσαι αρνητικα..
οταν βλεπεις εργατικα χερια και οχι ανθρωπους να εργαζονται..
οταν δεν βλεπεις πως ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα με σενα..
οταν βλεπεις παντου κινδυνους..ποτε ευκαιριες..
οταν δεν βλεπεις που πηγαινεις επειδη η προκαταληψη σε κανει να βλεπεις θολα..

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"Για την Αριστερα δεν θα το σχολιασω..κρατω την αποδοχη σου πως εισαι ρατσιστης.. :D

Από πότε το "μπορεί και να" συνιστά αποδοχή φράσης σε εισαγωγικά;;;

Άλλο ένα πρόβλημα της αριστερής σκέψης... καταλαβαίνει κατά το πως θέλει...

Παρεμπιπτόντως...το "Ρατσιστής" δεν είναι ταμπέλα;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

μα από την στιγμή που όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι έστω και σε μια περίπτωση ρατσιστής.
Εγώ ας πούμε είμαι ραστιστής με τις γκόμενες που χουν δεν έχουν ωραίους λεπτούς αστραγάλους

Η ξενοφοβία που αναφέρεται ο Ρακ είναι όντως άλλο πράγμα. Προσωπικά δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τους ξένους αρκεί να πληρώνουν τους φόρους που πληρώνω και εγώ.

Rakendytos

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Rakendytos"Για την Αριστερα δεν θα το σχολιασω..κρατω την αποδοχη σου πως εισαι ρατσιστης.. :D

Από πότε το "μπορεί και να" συνιστά αποδοχή φράσης σε εισαγωγικά;;;

Άλλο ένα πρόβλημα της αριστερής σκέψης... καταλαβαίνει κατά το πως θέλει...

Παρεμπιπτόντως...το "Ρατσιστής" δεν είναι ταμπέλα;

Βρε συ Μιχαλη..απλα δεν θελησα να αναφερθω στην Αριστερα γιατι αλλο ειναι το θεμα..χιουμορακι εκανα.. :)
ΟΧΙ για μενα δεν ειναι ταμπελα γιατι δεν εχω ρατσισμο ουτε με τους ρατσιστες..ειναι κινδυνος..κινδυνο τον βλεπω..
Ρατσισμο παντως, συλλαμβανω τον εαυτο μου να εχει σε καποια αλλα θεματα και προσπαθω να τον αποβαλω..
Τελος παντων..δεν θελω να κανουμε κριτικη ο ενας στον αλλο..αποψεις θελω και συζητηση..

κώστας

...Εκτός από τον ρατσιστή, υπάρχει κι αυτός που αυτομαστιγώνεται φοβούμενος ότι μπορεί να τον πουν ρατσιστή.
eLe

Rakendytos

Ειρωνικο το σχολιο Κωστη αλλα δεν προλαβες να διαβασεις τι εγραψα..
γραψαμε ταυτοχρονα.. :)
ειμαι σε καποια θεματα ρατσιστης..σιχαινομαι αποφευγω..
αλλα δεν εχει να κανει με μεταναστες..

κώστας

Καταρχήν, καθόλου ειρωνικό το σχόλιο. Πραγματικότητα είναι και τη συναντώ συχνά τελευταία.

(Ας μην αναφερθώ από ποιον πολιτικό χώρο προερχόμενη και επιβαλλόμενη...είναι σαφές).

Εγώ είμαι σε πολλά θέματα ρατσιστής. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να δέχομαι τα πάντα και τους πάντες.
Και...μη σου πω ότι...αυτοί με τους οποίους ενοχλούμαι είναι περισσότεροι από αυτούς που ανέχομαι!
Τρομερό;
Αυτοί που πρεσβεύουν (σιγά μην έχανα την ευκαιρία) την ανεκτικότητα σε όλους και όλα, προωθούν την ισοπέδωση, την ομογενοποίηση και τελικά τον απόλυτο φασισμό.
eLe

Rakendytos

Να ενα σημειο..με καποιους φασιστες εχω ρατσισμο.. :D
αλλα και τους λυπαμαι..
Ενιγουεη με τους ανισους (για καποιους ειναι..) πως τα πατε?
εννοω τους μεταναστες..
σας αντιπροσωπευει καποια κατηγορια?
εχετε καποια αλλη?

Pappas10

Κοίτα... αν οι μετανάστες υποστηρίζουν την ΠΑΝΑΘΑ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τα προβλήματα μου αρχίζουν όταν ο απέναντι φοράει κόκκινο κασκόλ με τον δαφνοστεφανομένο φούστη.

Κατά παράφραση του γνωστού "Αν ο Δήμας δεν ήταν Ολυμπιονίκης θα ήταν Αλβανός" εγώ θα πως ότι "Αν ο δίπλα είναι οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΝΑΪΚΟΥ τότε είναι αδελφός μου".

Ρε μην με τραβάς σε τέτοια συζήτηση σου λεω...

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

Έγώ δεν γουστάρω την αθήνα](Φασισμός του περιβάλλοντος)[/b]

Δεν γουστάρω την επικεφαλίδα με τα κόκκινα γράμματα που "κοσμεί" την αρχική σελίδα του σάιτ.
Καταρχήν, τι με νοιάζει εμένα αν δέχτηκαν επίθεση; Τι μου το λένε; Μήπως...για να με κάνουν έμμεσα να πάρω το μέρος τους;
Αλλά πιο πολύ με ξένισε αυτό το "προέλευση Τουρκιά".
(Υφέρπων φασισμός)

Τέλος, βεβαιότατα κι εγώ θα λογίζομαι ώς άνισος συγκρινόμενος με κάποιους άλλους. Αν καταλάβω ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, κάποιος με λυπάται...θα του σπάσω τα μούτρα.
Αυτή τη θεωρώ υγιή αντίδραση.
Την κακομοιριά που κάποιοι (από τον ίδιο πάντα πολιτικό χώρο) προσπαθούν να προσδώσουν στους μετανάστες, ελπίζω οι ίδιοι οι μετανάστες να καταλάβουν το παιγνίδι και τη σπέκουλα που γίνεται στην πλάτη τους και να τους φτύσουν όλους αυτούς.

Άλλωστε, με κυνηγάει ο στίχος "φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα".
Ας αφήσουμε λοιπόν τους μετανάστες στην ησυχία τους.

Όσο για τις κατηγορίες...επειδή έχω μάθει να βλέπω ανθρώπους...κι όχι ομάδες ανθρώπων, δυσκολεύομαι να με...κατατάξω...
eLe

κώστας

"δαφνοστεφανομένο"

Μήπως εννοείς δαπνοστεπανομένο;
Επιτέλους να συννενοηθούμε εδώ μέσα.
eLe

582 Επισκέπτες, 1 Χρήστης