Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 453
  • Total: 454
  • Leon

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Ξέρει κανεις την διαφορά?

heinrich

το αστείο είναι πως μπήκα σε αυτό το τόπικ γιατί είχα ακριβώς την ίδια ερώτηση

lucretia

Εγω απο οτι εχω καταλαβει, ειναι οι καλοι εναντιον των κακων, οι κουλ εναντον των ξενερωτων, οι χεβυμεταλαδες εναντιον των φλωρων, οι ροκαδες εναντιον των καρεκλαδων, οι πανκηδες εναντιον των φρικιων, τα βορεια προαστεια εναντιον των Δυτικων, οι γαυροι εναντιον των βαζελων, ο ΜΠαοκ εναντιον του Αρη και παει λεγοντας...

Τι σημασια εχει τι διαφορες εχουν;
Παντα οι νεοι ψαχνουν να βρουν ενα κοπαδι με το οποιο θα ταυτιστουν και θα ακολουθησουν. Και για να αποδειξουν την πιστη τους στο κοπαδι δεν θα διστασουν να πλακωσουν τους "αλλους" στο ξυλο.

Μακακιες για να εχει να ασχολειται ο Λιαγκας στο νεανικο δελτιο ειδησεων. Μη σου πω οτι αυτοι απο το ΣΤΑΡ εριξαν τις πρωτες σφαλιαρες, για να εχουν να λενε....

heinrich

όπως λέμε apolικοι με συντονιστές ένα πράμα

snoopy

ξέρω ότι οι emo ειναι με την φράτζα, και καλα δεν χαμογελάνε, οι κοπέλες φοράνε μαυρο μολύβι στα μάτια

οι trendy είναι καλα οι πιο φλώροι, αλλά εμφανισιακά πως τους ξεχωρίζεις;

snoopy

ναι βρε λουκρετια μου...
όλοι ο νέοι όμως και ειδικά οι έφηβοι έχουν ανάγκη να ανήκουν κάπου

μου αρέσει να μαθαίνω για τις τάσεις που επικρατούν. δεν σημαίνει όμως ότι θα τις ακολουθήσω....
ενημερώνομαι....why not;

minoraki

Παράθεση από: "snoopy"Ξέρει κανεις την διαφορά?
για τον ιδιο λογο ηθελα και εγω να βαλω αυτο το θεμα και να κανω την ιδια ερωτηση.....
το μονο που καταλαβα για τους εμο ειναι οτι εχουν καποια βαρεια καταθληψη δεν χαμογελανε ποτε και απο ο,τι ακουσα στην εκπομπη του κουικ απο μια κοπελα πανε στα νεκροταφεια και στις κηδειες για να κλαινε με "μαυρο" δακρυ.....
εγω θα το ελεγα καπως σαν ενα ειδος μοδας που καποια στιγμη θα περασει.....
η κορη μου μου ειπε οτι μοιαζουν με τα "παιδια των λουλουδιων" που καποτε ηταν της μοδας οταν εγω ημουν στην εφηβεια.....αλλά της εξηγησαμε οτι ουδεμιαν σχεση εχουν οι μεν με τους δε.....οποτε ακομα και τα παιδια που βρησκονται στην ιδια ηλικια με τους τρεντυ και εμο, παλι δεν ξερουν τι θελουν να πουν με το ντυσιμο τους και την συμπεριφορα τους....εμενα το μονο που με κανουν να νοιωθω ειναι λυπη.....κριμα γιατι χανουν τα καλυτερα χρονια τους παριστανοντας τι???? ουτε και αυτα ξερουν.....κανουν λεει επανασταση!!!!!!! επαναστατες χωρις αιτια....

heinrich

minoraki γέρασες...
ασε την νέα γενιά να αμφισβητησει, να δοκιμάσει, να προκαλέσει και να μπορέσει να επαναστατήσει. Αν δεν το κάνει η νέα γενιά, ποος θα το κάνει?

Και σιγά την επανάσταση που έκαναν οι χίπηδες... Πνιγήκαν στη μαστούρα

minoraki

Παράθεση από: "heinrich"minoraki γέρασες...
ασε την νέα γενιά να αμφισβητησει, να δοκιμάσει, να προκαλέσει και να μπορέσει να επαναστατήσει. Αν δεν το κάνει η νέα γενιά, ποος θα το κάνει?

Και σιγά την επανάσταση που έκαναν οι χίπηδες... Πνιγήκαν στη μαστούρα
]

heinrich

εισαι ένα γιαγιόνι!
αυτό είσαι!

:D  :D  :D

εγώ είμαι υπέρ των οποιοδήποτε νεανικών τάσεων αρκεί να μην περιέχουν οποιαδήποτε μορφή βίας και εξάρτησης.

minoraki

θενκς α λοτ για τον τιτλο ]

snoopy

loipon ema8a....
emo einai autoi me tin toufa pou skepazei sxedon olo to prwsopo kai den forane markes.

kai oi trendy einai autoi me ta kurile ta rouxa,kai oso anafora ta koritsia autes me ta polla kokalakia sta mallia kai tis kurile tis tsantes, kurile papoutsia ktl (kai autoi mborounna exoun toufa)

auta mou eipan.....

snoopy

heinrich

και των υπερκτάσεων των ποδιών βεβαίως....
δεν ξέρω τι είναι αντιτεκτ, βρε γιαγιόνι....

(αν και μεταξύ μας, και μην το πεις παραέξω, το γιαγιόνι ειναι τίτλος εκείνου του τραγιού, της Tristanaς. Της τον είχε δώσει η Μάιρα. Θα κάνουμε, λοιπόν, μια συμφωνία. Θα σε λέω γιαγιόνι όταν θα βλέπω πως λείπει εκεινη. Γιατί ξέρεις τώρα τι στριμάδι που είναι. Πάιρνει φόρα, κατεβάζει  τα κέρατα, χτυπά αριστερά, χτυπά δεξιά, χτυπά και τον πιανίστα, σέρνει στο πάτωμα τα καλά σεμέν - από την προγιαγιά μου, δουλειά στο χέρι - πάνω από την πλασμα τηλεόρασή μου, θρυμματίζει το τελευταίο παξιμάδι σίκαλης,  φυσά την ζάχαρη πάνω από τον κουραμπιέ, - το χειρότερο! τον σηκώνει για να φυσήξει την ζάχαρη και από κάτω  - και γενικά κάνει πολλές ζημιές και φασαρίες πριν καταλήξει στα διάσπαρτα και ησυχάσουμε)

Pappas10

Τώρα που εγώ έχω μείνει στο Ροκάδες/Χεβυμεταλάδες - Φλώροι είμαι ήδη εκτός εποχής ε;;;

Απ' ό,τι έχω μάθει το ΕΜΟ βγαίνει από το αγγλικό emotion δηλαδή "συναίσθημα". Οι ΕΜΟ λοιπόν δηλώνουν καταθλιπτικοί (γι' αυτό και δεν χαμογελούν) και γενικότερα προβληματισμένοι με τον κόσμο και την πορεία του. Κρίνοντας από την εμφάνιση τους και τη μουσική που ακούνε μάλλον μιλάμε για post-punk και post-industrialist  "ιδεολογία" ή έστω "κουλτούρα".

Οι Trendy με τη σειρά τους είναι περισσότερο συνέχεια της pop-culture και αρέσκονται σε ακριβά ρούχα και "στυλάτο" ντύσιμο.

Αυτά ξέρω, αυτά καταθέτω, μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

453 Επισκέπτες, 1 Χρήστης