Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 467
  • Total: 467

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

αντικτετ γλυκειε μου αντρα ειναι ο εξαρτημενος.....χιχι.... ]

sevenseas

συνεχιζοντας τα όσα προλαλησε ο σύντροφος Μιχάλης και τα οποια δεν ειναι  αρλουμπες

παρατηρω
οι emo
οχι μονο κρυβουν την θεα τους με την φραντζα τους, αλλα και κοιτουν χαμηλα σχεδον ενα μετρο απο τον βηματισμό τους
ακουσα την εξηγηση, από την κορη μου , οτι δεν θέλουν να βλεπουν τον κοσμο
δεν θεωρω , οτι εχουν ριζες ή εστω αναφορες στην punk
αλλα απλα την εχουν υποκαταστησει .... σαν κινημα (βαρεια κουβεντα)
ειναι πραγματι η γενια , η μετα την βιομηχανικη επανασταση ,πυ έφτασε στο τέλος της .

ειναι αυτο, το νέο
που ψαχνουμε ολοι
και δεν ξερουμε ακομη

toulouz

Λοιπόν προτιμώ τους emo! γιατί στο τέλος οι trendy το τρωνε το ξύλο!! :D
Σοβαρά τώρα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των emo  είναι η φράντζα, τα στενα τζην και το eyeliner! Αυτή η μόδα ξεκίνησε απο το '80 και είναι εξέλιξη του pank στην πιό ήπια μορφή! Όσο για τους trendy είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη! ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας και φυσικά μόνο με επώνυμα ρούχα! Τώρα τα πιτσιρίκια που πλακώνονται στο ξύλο νομίζω οτι το κάνουν για "μαγκιά" και όχι για άποψη! Τεσπα!μόδα είναι θα περάσει!

minoraki

Παράθεση από: "snoopy"loipon.... trendy h emo;
συμφωνα με αυτα που εγραψε το παππακι εγω ψηφιζω τρεντυ.....
αν και μου αρεσει παρα πολυ να βαφομαι.....εκεινο η μαυριλα στο ματι και οι τσουλουφαρα επισης που δεν σε αφηνει να δεις ουτε στο ενα μετρο και κινδυνευεις να τρακαρεις πανω σε κολωνα ή τρολλευ.....δεν μου παει
.....

purple

basika exei paraginei to kako me ayta ta kakomoira ta emo...einai mia apisteyta xazh moda pou elpizw na perasei...einai dynaton twra na ta pareis sta sobara???pane se khdeies kai kala einai lyphmena gia ton kosmo...giati exoun katalabei ti einai o kosmos sthn hlikia pou einai???Kai an ontws,leme twra,einai lyphmena gia ton kosmo...as kanoun kati na ton allaksoun kai oxi na bafontai kai na ntynontai san karnabalia...ayta...

tristana

('Ωστε ετσι, Χάινριχ;;; Τις διάβασα τις πομπές σου!!!!)

Τώρα όσον αφορά τα εφηβάκια... είναι η εποχή της κατάθλιψης,
όχι της τρελής χαράς. 'Οταν δεν ξέρεις ποιος είσαι και ποιος θά 'θελες
να γίνεις. 'Οταν απορρίπτεις τα πάντα και τους πάντες.
Πρέπει να "σκοτώσεις" τους γονείς σου και να γίνεις εσύ.
Πάντα είμαι με τα παιδιά. 'Ο,τι και να κάνουν. Τα εμπιστεύομαι.
Την αγνότητα, την αθωότητα, την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια της φιλίας
και της αγάπης τους την θεωρώ μεγάλη τιμή και δείγμα ότι ως γιαγιόνι
κάτι διέσωσα από το παιδί που βγάζει τη γλώσσα του σε όλους.
Η εξωτερική τους εμφάνιση δεν με αφορά καθόλου.
Ποτέ δεν έκρινα κάποιον από το σκουλαρίκι στο φρύδι.
Το θλιβερό είναι ότι οι τρέντι έχουν μπει στο κοπάδι των καταναλωτών
από μικροί και στα σαράντα τους τους βλέπω να καίνε τράπεζες.

Nasia9

Πρόσφατα είχα αυτή τη συζήτηση με τον μικρό μου αδερφό.. που είναι 14..
αρκετά συχνά μου μίλαγε,για emo,trendy κλπ . Απ'ότι κατάλαβα οι emo..όπως τους λένε...είναι μία πιο εξελιγμένη μορφή των trendy.. Ας πούμε ότι οι τρέντουλες είναι ελαφρώς πιο πίσω.. . Ο μικρός, μου είπε,ότι συνήθως έχουν ένα μελαγχολικό πρόσωπο...δίχως εκφράσεις.. άντρες και γυναίκες (παιδιά θα έλεγα) βάφονται έντονα..και ντύνονται πολύ εξτρίμ..Συνήθως φοράνε πιο σκούρα χρώματα απ'τους trendy , και κάποιοι λένε ότι έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τους ''σατανιστές''..
Είναι καταπιεσμένα άτομα (κάτι που ξεκινάει κυρίως απ'την οικογένεια του καθένα) ανασφαλή και αδύναμα. Για αυτόν τον λόγο,ενσωματόνονται σε μία τέτοιου είδους ομάδα (είτε στους emo είτε στους τρέντουλες) με βασικό στόχο,να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου,και επομένως να είναι και ασφαλή,αφού αποκτούν παρόμοιους φίλους.  

snoopy

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "snoopy"loipon.... trendy h emo;
συμφωνα με αυτα που εγραψε το παππακι εγω ψηφιζω τρεντυ.....
αν και μου αρεσει παρα πολυ να βαφομαι.....εκεινο η μαυριλα στο ματι και οι τσουλουφαρα επισης που δεν σε αφηνει να δεις ουτε στο ενα μετρο και κινδυνευεις να τρακαρεις πανω σε κολωνα ή τρολλευ.....δεν μου παει
.....

βρε και σαν trendy μπορεις να έχεις τούφα! εγω ψηφίζω trendy....και λίγη έτσι τουφίτσα για "χάρη" ναπέφτειλιγάκι μπροστά... καθώς τα μαλλάια μου είναιθ σγουρά και τα μπροστινά πάντα τα ισιώνω ....με μια "ιδέα" προς τα μπροστά...

κώστας

Όταν το "μέσα" γίνεται εικόνα που περιγράφει το "έξω"...τότε...τι μένει μέσα;
eLe

jasper

Νομίζω πως γίνεται τράμπα... το 'μέσα' βγαίνει έξω και το 'έξω' μπαίνει μέσα.
Αν υποθέσουμε λοιπόν οτι το πρώην 'έξω' ήταν ενοχλητικά ανύπαρκτο σε σχέση με το πρώην 'μέσα'... τότε μετά την τράμπα έχουμε ένα νυν κραυγαλέο 'έξω' και ένα νυν κενό 'μέσα'...
Αν λοιπόν το 'μέσα' οφείλει να περιγράφει το 'έξω'... τότε έχουμε ένα κραυγαλέο κενό 'έξω' και ένα σκέτο κενό 'μέσα'.
Με νέα αφετηρία αυτή τη διαπίστωση... ο φορέας είναι καταδικασμένος στην αιώνια προσθαφαίρεση 0 +/- 0 = 0

Ίδρωσα  :shock:
(6:30 !!!! άκρως ακατάλληλη ώρα για ανάλυση υπαρξιακών και μη σουσουμιών) :P

heinrich

Παράθεση από: "Nasia9"
Είναι καταπιεσμένα άτομα (κάτι που ξεκινάει κυρίως απ'την οικογένεια του καθένα) ανασφαλή και αδύναμα. Για αυτόν τον λόγο,ενσωματόνονται σε μία τέτοιου είδους ομάδα (είτε στους emo είτε στους τρέντουλες) με βασικό στόχο,να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου,και επομένως να είναι και ασφαλή,αφού αποκτούν παρόμοιους φίλους.  

δεν ξέρω βρε παιδιά αν αληθευει αυτό που λέει η Νάσια, αλλά και αυτή η παραμύθα με την καταπίεση από το σπίτι πρέπει να σταματήσει. Τα σημερινά παιδιά ειναι καλομαθημένα όπως ήμουν και εγώ.

heinrich

Παράθεση από: "tristana"(
Τώρα όσον αφορά τα εφηβάκια... είναι η εποχή της κατάθλιψης,
όχι της τρελής χαράς. 'Οταν δεν ξέρεις ποιος είσαι και ποιος θά 'θελες
να γίνεις. 'Οταν απορρίπτεις τα πάντα και τους πάντες.
Πρέπει να "σκοτώσεις" τους γονείς σου και να γίνεις εσύ.

`Εχεις δίκιο όσο αφορά τον ορισμό της κατάθλιψης αλλά από που ως που, 15χρονα παιδιά, συσσώρευσαν τόση σοφία για τον κόσμο που τα περιβάλλει για να τον απορρίψουν? Προσωπικά προτιμώ τους νέους να ειναι αμφισβητίες και επαναστάτες (έστω και χωρίς αιτία) παρά απλά παρατηρητές και ντεμέκ αισθηματίες.

lucretia

Βασικα, εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχουν και οι μεν και οι δε, εντελως αδερφιστικο στυλ.
Τα τρεντονια εχουν ανταυγειες και ξυριζουν  τα ποδια τους και τα εμακια ειναι ευαισθητουλια,  ασε που δηλωνουν μπαισεξουαλ και γλωσσοφιλιουνται με τους κολλητους τους δημοσιως...

Ανησυχητικο...

heinrich

και να φανταστείς πως ανησυχητικό στην εποχή της εφηβείας μου ήταν που άκουγα χέβυ μέταλ και κάπνιζα από τα 16 μου

lucretia

Παλιοσειρα και εσυ;

:lol:

467 Επισκέπτες, 0 Χρήστες