Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

καταπίεση και αδιαφορία > αντίστοιχα. ή το ένα ή το άλλο.

κώστας

και γιατί να μην ντυνόμαστε τσολιάδες;
eLe

Rakendytos

και γιατι να ντυνομαστε??
βρακια..σωβρακοφανελες..καλτσες..ζακετες..
μας εχει φαει ο καταναλωτισμος.. :D

Nasia9

εσύ συγκεκριμένα,διαδίδεις ότι δε φοράς βρακί. τώρα τι μας λες;

Rakendytos

εγω μιλαω γενικα.. τι βλεπω τι ακουω..
Για τη γενια μου..
Προσωπικα ναι δε φοραω σωβρακο ..αλλα σκελεα δεν πινω τιποτα..ποτε..
ξαπλωνω με βαλεριαννα και τον Πρετεντερη στην τιβι απ της 8.. 8)

κώστας

κατάλαβα...πάν' κι οι διευθύνσεις...πάν' και τα τηλέφωνα...
eLe

lucretia

Kαι γιατι να μην φοραμε μπουργκα; Ουτε αποτριχωσεις, ουτε κομμωτηρια, ουτε wonderbra...

:lol:

κώστας

Η μπούργκα απαιτεί μεγάλη τέχνη]
eLe

jasper

Παράθεση από: "κώστας"jasper:
η αναφορά μου στα "μέσα" και στα "έξω" έγινε βασικά για να καταδείξω το -ανησυχητικό κατ' εμέ- γεγονός ότι το όποιο συναίσθημα, μετατρέπεται σε εικόνα lifestyle!
Πέραν αυτού, θα συμφωνήσω με τους προ...γραφήσαντες ότι διάφορες ομάδες με -συνήθως- αντιπαλότητα μεταξύ τους, υπήρχε ανέκαθεν.

Λογοπαίγνιο έκανα μη με δίνεις σημασία  :oops:

Όσον αφορά την ουσία του ζητήματος, παιδιά είναι και (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου. Σε λίγα χρόνια θα ανήκουν κάπου αλλού... θα αναπολούν νοσταλγικά και με μεγάλη δόση χιούμορ τα εφηβικά τους "παραστρατήματα" (όπως κάνουμε όλοι μας άλλωστε) και θα τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μ' αυτά που θα κάνουν τα δικά τους βλαστάρια  :D

κώστας

"παιδιά είναι και (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου."

Πάντα μου άρεσαν (και συνεχίζουν) οι παρενθέσεις]
eLe

snoopy

Παράθεση από: "Nasia9"Δε συμφωνώ με αυτή τη θεωρία. Οτιδήποτε υπερβολικό εμένα με παραπέμπει σε άλλα πράγματα. Τι πάει να πει μόδα; Αυτοί που είναι εξαρτημένοι απ'τη μόδα είναι φυσιολογικοί δηλαδή; Και εδώ δεν υπάρχει μέτρο. Ή ακολουθείς τη μόδα,ή δεν την ακολουθείς. Μόδα = μαζοποίηση=αδύναμοι χαρακτήρες= άτομα που δεν διαθέτουν τα κότσια να τονίσουν την διαφορετικότητά τους,και να προσαρμόσουν τους άλλους σύμφωνα με αυτή. Τι είναι η μόδα; Ένα ακόμα κολπάκι,που ψάχνει για κορόιδα. Δε νομίζω ότι αυτό είναι καλό.  Πόσο μάλλον φυσιολογικό.

(και για να μη προλάβουν κάποιοι καλοθελητές,σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ να ντυνόμαστε τσολιάδες,ή να χρησιμοποιούμε δέρματα. Εννοώ να μην κολλάμε σε χαζά πράγματα ]

Νασια μου, διαφωνω. Εμένα μου αρέσει να ακολουθώ τη μόδα. Δεν φοράω ποτέ ομως κάτι που βλέπω οτι δεν μου πάει και ας είναι στη μόδα. Αν όμως μου παέι....θα το πάρω...
Ο λόγος που δεν μπορώ να ακολουθώ πιστά τη μόδα...(και εννοω να διαλέγω τα μοδάτα που μου πάνε) είναι γιατί δεν έχω τα χρήματα να παίρνω όσα μου πάνε και όσα είναι στη μόδα. Είμαι όμως σίγουρη, ότι αν μου περισσευανε.... θα το έκανα αυτό το έξοδο.

jasper

Παράθεση από: "κώστας""παιδιά είναι και (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου."

Πάντα μου άρεσαν (και συνεχίζουν) οι παρενθέσεις]

Και μένα μ' αρέσουν... μοιάζουν με αγκαλιά  :)
Στα λεξικά γράφει πως οι εντός παρενθέσεως φράσεις "θα μπορούσαν να παραλειφθούν"... και συμπληρώνω "σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις όπου υπάρχει συνάφεια-κοινωνία σκέψης".

κώστας

Είναι σαφές ότι τα λεξικά (ως λεξικά) εξυπηρετούν την mainstream άποψη...(ελληνικά αυτό λέγεται "αγεληδόν" συμπεριφορά...για άποψη ούτε κατά διάννοια...).
Από εκεί και πέρα...ζήτω οι μειοψηφίες!
Και...αφού..."ζήτω" τότε...οδεύω στην απόλυτη μειοψηφία...του ενός.
Και...αφού...την κατακτήσω...τότε...ενδέχεται να συναντήσω-συναντηθώ με- τις
"εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις όπου υπάρχει συνάφεια-κοινωνία σκέψης".
 :)
eLe

Kastoras

Ψυχραιμια αδερφια..... με την παροδο του χρονου οι ανθρωποι αποβλακωνονται δεν ασχολουνται γινονται ας πουμε πιο εγωκεντρικοι....
Εμπ Τρεντυ και παπαριες θα ξανασκασουν στο προσκηνιο και θα εξαφανιστουν δεδομενου οτι δεν διαθετουν κανενα κοινωνικο αλλοθι.
Οσον αφορα για τους χιππυς που ειπε καποιος ας μην ξεχναμε οτι απο αυτους ξεκινησε ενα κινημα αμφισβητησης με κορυφωση το woodstock και τον Μαι του 68 στη Γαλλία....
Τοτε διαβαζαμε αγωνιουσαμε τωρα μια μεριδα της νεολαιας ειναι κουκουρουκου.
Αυτα λεω εγω

κώστας

"με την παροδο του χρονου οι ανθρωποι αποβλακωνονται"

Τα εξής τινά δύνανται να συμβαίνουν]
eLe

568 Επισκέπτες, 1 Χρήστης