Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 466
  • Total: 467
  • Leon

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "Athinoula"khol exeis spiti? :D

μαλακό μαύρο μολυβάκι ματιών δε σου κάνει δηλαδή?  :P

το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι οι ίμο είναι γενικώς πολλύ καχεκτικά κι αδύνατα άτομα και έχω την υποψία ότι μπορεί να μην πείθω...  :roll: αλλά χου κερς...!  :P  :lol:

Kastoras

Επειδη καποιος/α με ρωτησε εγω τι ειμαι?
Πρωτον αθεραπευτα Ολυμπιακος δευτερον ενας σοσιαλμπερδεμενος (αδικο εχω?) και τριτον Βαριεστημενος με ολα αυτα που βλεπω... τρεντυ ιμο γκοτθικ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις...
Αληθεια ποιοι ειναι αυτοι που ειναι καταθλιπτικοι?

KostasD33

Φαντάζομαι την Φάτσα του Βέγγου με την  ]

snoopy

Παράθεση από: "Kastoras"Επειδη καποιος/α με ρωτησε εγω τι ειμαι?
Πρωτον αθεραπευτα Ολυμπιακος δευτερον ενας σοσιαλμπερδεμενος (αδικο εχω?) και τριτον Βαριεστημενος με ολα αυτα που βλεπω... τρεντυ ιμο γκοτθικ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις...
Αληθεια ποιοι ειναι αυτοι που ειναι καταθλιπτικοι?

oi emo

kuria

Παράθεση από: "KostasD33"Φαντάζομαι την Φάτσα του Βέγγου με την  ]

μην το λες μην το λες...
ξερεις ποσοι βουτανε μια τουφα μαλλι που τους απεμεινε απο την αντιπερα οχθη, καβατζαρουν την καραφλα και την ριχνουν στο αντιθετο ματι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Γιατί κάποιοι μιλάνε λες και δεν πέρασαν ποτέ εφηβεία? Γιατί ξεχνάτε τόσο εύκολα τα δικά σας χαΐρια και στήνετε τα παιδιά στον τοίχο?

Όλοι οι έφηβοι -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- περνάνε φάσεις κατάθλιψης. Δεν το κάνουν γιατί το θέλουν, αυτές οι γαμημένες οι ορμόνες φταίνε! Και για τα νεύρα, αυτές φταίνε...

Κάθε έφηβος είναι ένα χημικό εργαστήριο έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζονται κριτική, συμπαράσταση και κατανόηση χρειάζονται.

Rakendytos

και ποσοι πλησιαζουν τα 40 και δεν εχουν ξεπερασει ακομα την εφηβεια.. :shaking2:
αυτα.. τα αποθεματα τεστοστρονης φταινε.. :D

Nasia9

Λοιπόν...για να τα πάρω και λίγο στο κρανίο..γιατί έχω ώρα.

Καταρχήν εγώ είμαι κατά των ιμο των ξιμο και γενικότερα αυτών των ομάδων.

Και ερωτώ]

Kastoras

Αγαπητη Νασια ομολογω οτι συμφωνω απολυτως μαζι σου.

Enia

Νάσια, ίσως εμείς είμαστε εκτός και αλλού, τα παιδιά όμως, δεν περίμεναν την 'διαφήμιση' της τηλεόρασης για να μάθουν για τα ίμο και τα τρέντουλα κλπ...
Τα παιδιά τα ξέρουν όλα αυτά γιατί είναι ο χώρος στον οποίο κινούνται.
Και η δημοσιότητα των τελευταίων ημερών πιστεύω ότι μόνο να τους αποτρέψει μπορεί.
Ακριβώς για τον λόγο που έγραψε η Ρία πιο πάνω:

"Δεν έχει φάση τώρα κυρία να είσαι ΕΜΟ...τώρα που το μάθανε όλοι, δε λέει"

Nasia9

Φυσικά και δε περίμεναν τη δημοσιότητα ! Αλλά  η δημοσιότητα τους ενισχύει ακόμα περισσότερο ! Οπότε ξεγελάει !

Kastoras

Και εν παση περιπτωση , οταν καποιος τα εχει ολα τοτε καθεται και σκεπτεται... να γινω τρεντυ η ιμο???
Και γιατι εγω να μπω σε αυτο το τρυπακι για μια τσογλανοπαρεα που τα εχει ολα και θελει να προκαλει..
Οχι ρε παιδια... να κατσω και να συζητησω για το παιδακι που εχει λογικη κριση και σταση απεναντι στη ζωη...
δεν με απασχολουν τα βολεμενα κωλοπαιδα

snoopy

παντού υπ’άρχουν κ@λόπαιδα
και τωρα και την εποχή του 60,70 , 80...... μάλλον όχι τόσο εύστοχος χαρακτηρισμός...
15 χρονών, περιμένεις να εχει λογική κρίση και να ξέρει τι θέλει από τη ζωή;;; το αίμα βράζει σε αυτες τις ηλικίες

minoraki

Παράθεση από: "toulouz"Κάτι άκουσα χθες για gothik!μα καλά πόσοι θα ξεφυτρώσουν ακόμα?????
Ασε που είδα χθές στις ειδήσεις εναν απ αυτούς (απο ποιούς ακριβώς δεν κατάλαβα!!! :roll: )είχε κατι περίργα μαλλιά, βαμένος με σκουλαρίκια παντού (όπου φαινόταν τουλάχιστον!)αλλά το χειρότερο ήταν άλλο!!!!!! είχε κάτι αυτιάαααααααα σαν το Ντάμπο(εεε?ετσι δεν το λενε το ελαφαντάκι??)αφού σκιάχτηκα!!!!!!!!!!! :elephant:

και εγω ειδα τους γκοθικ οι οποιοι μοιαζουν με τον ιμο.....
δεν καταλαβα τι διαφερει η μια ομαδα απο την αλλη.....
γι αυτο τον λογο και θα παρακολουθω με αγωνια τις ειδησεις για να μαθω την διαφορα..... 8)

:arrow: τον μπομπ τον σφουγκαρακη τον ειδατε ως ιμο?????
αιντε να δω τι θα αγορασω στον εγγονο μου σαν δωρο!!!!!!!!!! :evil:

loco

ego pantos dilono ti sybarastasi mou stou Kangourous (alloi fyli kai ratsa) !!!! hehehehe

466 Επισκέπτες, 1 Χρήστης