Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 284
  • Total: 284

Εκοιμήθη ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος

Ξεκίνησε από Athinoula, Ιανουαρίου 28, 2008, 07:40:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus_

Παράθεση από: "KostasD33"[albumimg]9222[/albumimg]

καλα δεν ντρεπεσαι καθολου???
κολυβα επρεπε να τρως!!!

Rakendytos

(για τον Κωστη απο το Αγρινιο το προηγουμενο)

Kastoras

ΔΕΝ ΞΧΝΩ:
ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ,
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ,
ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,
ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ,
ΔΗΛΩΣΕ ... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ...(ΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ),
ΕΠΙ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗ,
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Taurina

Παράθεση από: "KostasD33"[albumimg]9222[/albumimg]
:24:  :24:  :24:  :24:

κώστας

"(για τον Κωστη απο το Αγρινιο το προηγουμενο)"
το κατάλαβα...από το αμήχανο γέλιο.
eLe

Rakendytos

αμηχανο? ολα τα καταλαβαινεις μπαγασα..
ας το αφησουμε εδω το θεμα γιατι θρηνουν τον νεκρο..

KostasD33

Αν ερεθιζόσουν και με πατατάκια Ρακ τότε ειλικρινά θα ανησυχούσα

Επίσης για την μπηχτή σχετικά με τα κόλλυβα
Τα κόλλυβα είναι ένα άριστο έδεσμα σαφέστατα καλύτερο από πατατάκια και ποπ κορν και κρίμα που τα έχουμε συνδέσει με τον θάνατο… αλλά μη διακόπτω την θεολογική ανάλυση που είναι σε εξέλιξη

Ευτυχώς (και το ελπίζω φυσικά) η Ιερά Σύνοδος της Ελληνικής Εκκλησίας να αντιμετωπίζει με κατάνυξη τον θάνατο του αρχιεπισκόπου της και να μη ασχολούνται όλοι τους τώρα με την διαδοχή και στο ποιος θα θάψει τον άλλον. Πάντα με χριστιανικό πνεύμα να λειτουργήσουν και να κρίνουν

Σεβόμενος όμως τον Θάνατο και την αξιοπρέπεια που τον αντιμετώπισε ο Χριστόδουλος δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα άλλο για τον ίδιο εγώ τώρα...

Δεν μας πνίγει καμία βιασύνη αποτίμησης του έργου του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ότι λάθη έκανε (που όλοι κάνουν) ας είναι μάθημα (που αμφιβάλω) για τον αντικαταστάτη του

plus_

εαν παρελειπες την παρακατω παραγραφο,
ειμουν ετοιμη να σε πιστεψω :mrgreen:

Παράθεση από: "KostasD33"
Ευτυχώς (και το ελπίζω φυσικά) η Ιερά Σύνοδος της Ελληνικής Εκκλησίας να αντιμετωπίζει με κατάνυξη τον θάνατο του αρχιεπισκόπου της και να μη ασχολούνται όλοι τους τώρα με την διαδοχή και στο ποιος θα θάψει τον άλλον. Πάντα με χριστιανικό πνεύμα να λειτουργήσουν και να κρίνουν

Kastoras

Υπάρχει ένα κείμενο στην παλαιά διαθήκη που γράφει “Και αφήστε τα σκυλιά να ουρλιάζουν νηστικά έξω από τα τείχη της πόλεως”. Αυτός ο ιερατικός εβραϊκός κανόνας ισχύει τώρα στην ωραία (για εμένα όχι) Ελλάδα. Ο αρχιεπίσκοπος των χριστιανών είναι μέσα στην πόλη με τους ιερωμένους και τους πολιτικούς της Νέας Τάξης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ο λαός από έξω. Θα ήταν ωραία η Ελλάδα αν όλος ο λαός ήταν μέσα και δεν θα πλήρωνε το φαγητό του αρχιεπίσκοπου των χριστιανών, ούτε και τις ακριβές νοσηλείες στο Μαϊάμι και τώρα το παίζει γενναίος και για να μας βρίζει και όλας σαν τιποτένιους άθεους. Θα ήταν ωραία η Ελλάδα αν τους μισθούς και τα νοσήλια του κάθε αρχιεπίσκοπου των χριστιανών τους πλήρωναν (όπως και στην Γερμανία) θρησκόληπτοι χριστιανοί δικοί του και όχι εγώ με την φορολογία που υφίσταμαι, που δεν πιστεύω στην θρησκεία του. Εκτός που καταπατούνται νόμοι ισονομίας και ηθικής ακούσαμε και τον αρχιεπίσκοπο να λέει στα ΜΜΕ : Μη λέτε κατά του θεού (του δικού του) διότι θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και θα σας σκοτώσει”. Σε αυτό δεν βρέθηκε κανένας εισαγγελέας να τον “τραβήξει” καμιά μήνυση “για εκφοβισμό του κόσμου” και “εξάσκηση τρομοκρατίας ώστε να μην υπάρξει ελεύθερη γνώμη” που και το σύνταγμα επιβάλλει (ποίο σύνταγμα ; το κατάντησαν κουρελόχαρτο). Τέτοια κατάντια έχουμε δικαιοσύνης, να τρομοκρατεί ο κάθε αρχιεπίσκοπος, τον λαό και να μην νοιάζεται κανένας εισαγγελέας, για αυτεπάγγελτο δίωξη. Δυστυχώς η Ελλάδα πάσχει κάτω από την μπότα κάθε αρχιεπίσκοπου που είναι μέρος του καθεστώτος της Νέας Τάξης, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να μας τρομοκρατεί. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι ωραία με τέτοιους αρχιεπίσκοπους που τώρα είναι αντί των Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Άλλαξε η δικτατορία αλλά αυτοί πάλι επάνω είναι.

snoopy

Παράθεση από: "Rakendytos"..και τι να κανουμε ρε Αθηνουλα..
Οι ανθρωποι ερχονται στη ζωη για να πεθανουν.. δεν ειναι αθανατοι..
αθανατα μενουν τα εργα τους..
τι θα κανουμε θα τον αγιοποιησουμε? :evil:

Θα συμφωνήσω....
Μην τρελαθούμε!

Ησύχασε ο άνθρωπος

heinrich

ήμουν στην Ερμού σήμερα, εκμεταλευόμενος, όπως όλος ο κόσμος, τις εκπτώσεις. Οι καμπάνες χτύπαγαν πένθιμα και ταίριαζαν απόλυτα με τον καιρό. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου
«εχεις στείλει λάθος αρχείο. Αντί για τον τιμοκατάλογο του 08 έστειλες του 07»
«Γμ το κέρατό μου» σκέφτηκα, «στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα». Μπαίνω στην Lacoste και παρατηρώ πως αφενος δεν έχει κρεμ ζιβάγκο αφετέρου η εκπτωση στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι μικρότερη από εκείνη στο Attica.
«να σας βράσω εσάς και τα ζιβάγκο σας, γμ τον ανδρέα μου μέσα! 20 ευρώ διαφορά είναι πολλά» μονολόγησα αλλα δεν υπηρχε περίπτωση να ξανανέβω στο attica.  Κάθησα σε παγκάκι στην Μητρόπολη  και άνοιξα το λαπτοπ μπας και βρω κανα ασύρματο δίκτυο. Οι καμπάνες χτυπαγαν πένθιμα. Βρίσκω 5 δίκτυα και το ένα τουλάχιστον από αυτά ήταν free...Συνδέομαι...
«πω ρε πούστη μου, σήμα καμπάνα» μονολόγησα καθώς παταγα το send. Ο τιμοκατάλογος του 08 θα παραλαμβανόταν στην ώρα του. Αποφάσισα να πάω  στο Attica την επόμένη. Ενα μαυρο μάλλινο ζιβάγκο είναι all time classic. Ειδα τον κόσμο που μπαινόβγαινε στην Μητρόπολη. Κάτι σοβαρό θα είχε συμβεί. Αγόρασα μια παγκέτα ολικής και ανέβηκα την Ερμού. Δίπλα μου 2 καλόγριες αγόραζαν κουλούρι, ενας κλαρινιτζής φύσαγε χαζομάρες και εκατοντάδες γκόμενες κοίταγαν τις βιτρίνες.
Πράγματι, η ανεργία είναι μεγάλη

_MAIRA_

ψηφιζω το μαυρο ζιβαγκο θα σου πηγαινει σιγουρα καλυτερα!

Nasia9

Παράθεση από: "heinrich"ήμουν στην Ερμού σήμερα, εκμεταλευόμενος, όπως όλος ο κόσμος, τις εκπτώσεις. Οι καμπάνες χτύπαγαν πένθιμα και ταίριαζαν απόλυτα με τον καιρό. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου
«εχεις στείλει λάθος αρχείο. Αντί για τον τιμοκατάλογο του 08 έστειλες του 07»
«Γμ το κέρατό μου» σκέφτηκα, «στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα». Μπαίνω στην Lacoste και παρατηρώ πως αφενος δεν έχει κρεμ ζιβάγκο αφετέρου η εκπτωση στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι μικρότερη από εκείνη στο Attica.
«να σας βράσω εσάς και τα ζιβάγκο σας, γμ τον ανδρέα μου μέσα! 20 ευρώ διαφορά είναι πολλά» μονολόγησα αλλα δεν υπηρχε περίπτωση να ξανανέβω στο attica.  Κάθησα σε παγκάκι στην Μητρόπολη  και άνοιξα το λαπτοπ μπας και βρω κανα ασύρματο δίκτυο. Οι καμπάνες χτυπαγαν πένθιμα. Βρίσκω 5 δίκτυα και το ένα τουλάχιστον από αυτά ήταν free...Συνδέομαι...
«πω ρε πούστη μου, σήμα καμπάνα» μονολόγησα καθώς παταγα το send. Ο τιμοκατάλογος του 0

8 θα παραλαμβανόταν στην ώρα του. Αποφάσισα να πάω  στο Attica την επόμένη. Ενα μαυρο μάλλινο ζιβάγκο είναι all time classic. Ειδα τον κόσμο που μπαινόβγαινε στην Μητρόπολη. Κάτι σοβαρό θα είχε συμβεί. Αγόρασα μια παγκέτα ολικής και ανέβηκα την Ερμού. Δίπλα μου 2 καλόγριες αγόραζαν κουλούρι, ενας κλαρινιτζής φύσαγε χαζομάρες και εκατοντάδες γκόμενες κοίταγαν τις βιτρίνες.
Πράγματι, η ανεργία είναι μεγάλη

Και εγώ εκεί ήμουν και μελαγχόλησα πολύ άσχημα με τις καμπάνες.  ]

plus_

θα ορκιζομουν οτι εδω υπηρχε μια απαντηση πριν λιγο
και καποιος αυτολογοκριθηκε για χαμενη ψυχραιμια... :twisted:

koukoutso

Εγω προσωπικα τον ανθρωπο τον συγχωρεμενο δεν τον γνωριζω οπως θα γνωριζα ενα συγγενη μου (αφου δεν μου ηταν και τιποτα ο χριστιανος) και δεν μπορω να εχω μια αποψη σχετικα με το τι ηταν και τι εκανε εν ζωη αρααα μεγαληηη αναλυσηη και σχολια δεν θα κανω και ουτε θα αναφερθω μιας και το θεωρω πιο σωστο.Το μονο που μπορω να πω ειναι να ζησουμε παιδια να τον θυμομαστε εμεις που τον γνωρισαμε ολιγον απο τα ΜΜΕ και ειδαμε σχεδον ολο το μαρτυριο που περασε με την παθηση του γιατι η νοσος που ειχε δεν ηταν και η καλυτερη (καρκινος) και δυστηχως δεν εχουμε καταφερει ως λαος και οντα (αν και λεγομαστε τα πιο εξυπνα στον πλανητη) να βρουμε θεραπεια για αυτη την θανατηφορο νοσο. Τελοσπαντων απο μεναααα παιδιααα μουυ Να ζησουμε να τον θυμομαστε και ζωη σε μαςςςςςςς αυταααααααα

284 Επισκέπτες, 0 Χρήστες