Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 241
  • Total: 242
  • Leon

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

..με εκείνους που σε βαπτίζουν κι ύστερα σε καταδιώκουν..
..με τους ηθικούς αυτουργούς που το νομιμοποιούν

Belladona

με αυτούς που εκεί που φτύνουν , μετά πάνε και γλύφουν  :evil:
που είναι η οργή του κόσμου ? πως την μετέφεραν στις κάλπες?
και τελικά γιατί όλο αυτό το τζέρτζελο ? ποιό το αποτέλεσμα? μια απο τα ίδια
αισχος
μην τολμήσει όμως κανείς να διαμαρτυρηθεί όταν θα ανοίξουν"οι ασκοί του Αιόλου" και πάλι και αυτή τη φορά θα είναι ισχυρότεροι γιατί έχουν πάρει το διαβατήριο που μερικοί ανεγκέφαλοι φοβιτσιάριδες τους έδωσαν στα χέρια
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Belladona

θα απαντήσω με κάποια ρήση που μου αφιέρωσαν σε κάποια στιγμή αδυναμίας μου
[align=center]

[size=34]Αυτός που σε κάνει
να θυμώνεις
[/size][size=24]

[size=44]σε ελέγχει [/size][/size]

[size=34]μην δίνεις σε κανέναν
αυτή τη δύναμη !!!!

ιδίως δε αυτόν που
το κάνει επίτηδες
[/size]
[/align]

saliara

Πέφτω σε άτομα που μένουν πολύ μακρύτερά μου....

Καταραμένη Αθήνα....Φαντάσου να ήταν και μικρότερη!!!!!!!! :x

Pappas10

Συνειδητοποιώ ότι αντί να έχω πάρει την καραμπίνα και να ψάχνω τρόπο να μπουκάρω στην  Βουλή, προπαθώ να κάνω οικονομία ώστε να μου φτάσουν τα μπικικίνια για να πάω με τον Μικρό στη Θάλασσα το Σ/Κ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

jcdenton

[quote user="Pappas10" post="368333"]Συνειδητοποιώ ότι αντί να έχω πάρει την καραμπίνα και να ψάχνω τρόπο να μπουκάρω στην  Βουλή, προπαθώ να κάνω οικονομία ώστε να μου φτάσουν τα μπικικίνια για να πάω με τον Μικρό στη Θάλασσα το Σ/Κ.[/quote]

Φώναζες κι εσύ;

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

[quote user="jcdenton" post="368334"][quote user="Pappas10" post="368333"]Συνειδητοποιώ ότι αντί να έχω πάρει την καραμπίνα και να ψάχνω τρόπο να μπουκάρω στην  Βουλή, προπαθώ να κάνω οικονομία ώστε να μου φτάσουν τα μπικικίνια για να πάω με τον Μικρό στη Θάλασσα το Σ/Κ.[/quote]

Φώναζες κι εσύ;

[/quote]

Φυσικά και ΟΧΙ.

1ον ... δεν είμαι μΠΑΟΚτζής
2ον ... γενικά είμαι κατά των φωνασκούντων... και...

3ον.... Δεν ασχολούμαι με μακακίες όταν παρακολουθώ τους ΙΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααας

:razz:  :razz:  :razz:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

vencedor

Belladona

θυμώνω που μερικοί έχουν μόνο απαιτήσεις και καθόλου επίγνωση για τις αντοχές και τα όρια του άλλου

saliara

...Μιλάω σοβαρά και δεν με παίρνουν στα σοβαρά!!!

larus audouinii

Ήμασταν στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Σοφίας στην Θεσ/κη ότανη κόρη μου, μικρή τότε, είδε μια κυρία με ένα μικρό άσπρο σκυλάκι. Είχε αδυναμία στα ζώα γενικά και παρότι άγνωστοι στο δρόμο το έπαιζε. Η άγνωστη ως τότε κυρία προσφέρθηκε να μας δώσει ένα κουτάβι της, άγνωστο αλλά μόλις είχε γεννήσει το ζώο και το ενστικτό της δεν έκανε λάθος.
Κανίς -Τεριέ αλλά αδιάφορο η ράτσα ή αν ήταν καθαρόαιμο ή αδέσποτο. Το 2000 στις 15 Αυγούστου τα πρώτα της γενέθλια. Το κουταβι μεγάλωσε από τότε σπίτι μας. Το λευκό μαξιλάρι της όπως το έλεγε η μικρή, είχε αφράτο τρίχωμα και να μην ήθελες να δεθείς με το ζώο έγινε αναπόφευκτο. Αργότερα πήραμε την απόφαση να την στειρώσουμε, αφού πρώτα έκανε 4 κουτάβια που έγιναν ανάρπαστα. Μας τα ζήτησαν και τα δώσαμε σε φιλικές οικογένειες. Κρατήσαμε την μικρή Μπλάκυ. Είναι απίθανο το πόσο μαλακό τρίχωμα είχε, πόσο όμορφο σκυλί ήταν. Το πάτησε ένα αυτοκίνητο σε ώρα αιχμής στην δουλειά. Έτρεξε με λαχτάρα...τα ζώα δεν ξέρουν από ρόδες, ειδικά αυτά που μεγαλώνουν σε σπίτι.
Καταλαβαίνουν από ένστικτα όμως, Είχε γεννήσει τα δικά της κουτάβια και μετά από πολύ καιρό ξανακατέβασε γάλα για να θηλάσει 4 γατάκια που έχασαν την μητέρα τους. Δεν το είχα βιώσει αυτό, μου φάνηκε απίστευτο.
Όταν την κάναμε στείρωση δεν μας μιλούσε για μεγάλο διάστημα, αργότερα έγινε οξύθυμη με τα άλλα ζώα και τα κουτάβια. Όταν περάσαμε την μεγαλύτερη στεναχώρια στο σπίτι, λέγες μέρες μετά έκανε εγκεφαλικό.  Θα πει κάποιος, καταλαβαίνουν τα ζωά; Όταν την είχα πάει στον κτηνίατρο τότε, σαστισμένος και εκείνος,  αποδέχτηκα το γεγονός και προσπαθήσμε με θεραπεία και φροντίδα να γίνει καλά. Όσο μεγάλωνε επικοινωνούσε περισσότερο. Ήταν απίστευτος φύλακας στο σπίτι, περισσότερο βασιζόμασταν τα γαυγίσματά της από το σύστημα συναγερμού, ξέραμε πότε περνάει κάποιος κοντά από το σπίτι.Όταν πεινούσε ή όταν ήθελε να βγει έξω σε κοιτιύσε επίμονα στα μάτια ή νιαούριζε σαν γατί, ήσυχα. Ήρθαν τα γεράματα, οι σκύλοι παθολογικά αντιμετωπίζουν τα ίδια σχεδόν προβλήματα με τα υπόλοιπα θηλαστικά. Έχασε όλα τα δόντια, της απέμειναν δυο και αυτά με φροντίδα, έκανε καταρράχτη στο ένα μάτι και προχωρούσε στο άλλο. Σύντομα θα έμενε τυφλή. Πονούσε, μέρες μέρες περπατούσε με δυσκολία. Γαυγιζε όμως με την ίδια ένταση.
Έξω από το σπίτι μας είναι μια παράπλευρη οδός, δεν είχε μεγάλη κίνηση αν και συνδέει μια πόλη με ένα μεγάλο κόμβο και τον κεντρικό της Χερσονήσου. Τελευταία έγινε δημοφιλής, η κίνηση έγινε μεγάλη για τα αυτοκίνητα και για λόγους ψυχαγωγίας. Απόκτησε ζωή, παιδιά τα καλοκαίρια με πατίνια, με ποδήλατα, κόσμο να κάνει τζοκινγκ, μοντελισμό.Αν και ο δρόμος είναι ένα μεγάλο ίσιωμα, κοντα στο σπίτι έχει μια καμπύλη στην ευθεία. Ένα ρέμα που μπαζώθηκε και σχεδόν ξεχάστηκε από τον δρόμο. Πυκνοκατοικημένη περιοχή αλλά κάποιοι τρέχουν, στην κοσμάρα τους. Το πόνημα είναι να γράφεις κάποτε για την ηλιθιότητα, έχω ακούσει εκατοντάδες φορές τα σασί των αυτοκινήτων να γδέρονται αλύπητα από την ταχύτητα πάνω στην τσιμεντένια λακούβα.
Κάποια στιγμή η μικρή έβγαλε το σκυλάκι στον δρόμο. Το σκεφτόμασταν πως υπάρχει κίνδυνος και αυτή την φορά επειδή φέτος τον χειμώνα δεν ήταν και στα καλά της το ζώο την άφησε ελευθερη την γιαγια ενώ ήταν δίπλα της. Η ταχύτητα και η ανοησία, μια στιγμή και τέλος. Ούτε καν σταμάτησε, έφυγε. Κάποιος έδωσε τις πινακίδες, ας απαντήσει στην κόρη μου λοιπόν.Ένα ίσωμα πανω από 500 μ με καθαρή ορατότητα.
Με φώναξαν και έτρεξα, είναι απίστευτες μερικές στιγμές από την ζωή μας. Το απίθανο είναι πως ενώ είχε 2 αυτοκίνητα σταματημένα, κάποια έκοψαν ταχύτητα, με μιλούσαν γνωστοί κάποιος πέρασε από πανω του ξαναπατώντας το, ούτε που κατάλαβε.( Άνδρας οδηγός και αυτός. Άσχετο.)
Το άλλο σκυλί που έχω στον κήπο συνέχιζε να γαυγίζει όμως για μια ώρα περίπου.
Διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο. Είναι το πρόσωπο της κοινωνίας, όπως ειναι αποτυπωμένο ας πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ε, δεν την μπορώ την βλακεία σου ρε άνθρωπε. Παιδεία σου λείπει, ενσυναίσθηση; Βγες από την καρακοσμάρα σου.

saliara

... Μερικοί σε ειρωνεύονται νομίζοντας ότι δεν είναι άσχημο, αλλά όταν τους ειρωνευτείς κι εσύ, ή τους τα πεις χύμα, παρεξηγούνται και θυμώνουν...

ΞΥΔΙ μάγκες....

saliara

... κάποιοι χρησιμοποιούν την "εξουσία" με λάθος τρόπο!!!! Αν τους μιλήσεις με τσαμπουκά σου βγάζουν και το λάδι... Και σου μιλάνε και στον ενικό με τύπο!!!!!!!!!!!!!!!
Γνωριζόμασταν κι από χθες?????? 8)

saliara

saliara

Όταν νέοι/ μεγάλοι εργαζόμενοι δημοσίου σου μιλάνε με υφάκι, σε ειρωνεύονται και σου φωνάζουν σαν να είσαι καθυστερημένος!! Μιλάνε εκ του ασφαλούς και σου λένε "Έλα μωρέ και αύριο μέρα είναι, πέρνα αύριο, πως κάνεις έτσι" Λες και όλοι κάθονται και τα ξύνουν όλη μέρα!!!!!
Αγένεια, αγένεια, αγένεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=8]Συγγνώμη, ήμουν στο ΙΚΑ!![/size]

241 Επισκέπτες, 1 Χρήστης