Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="364106"][quote user="katinaki" post="364082"]που δεν ξέρω ποια είν' αυτή...[/quote]

Η πραγματική "ωραία" που έλεγες.
Αλλά αυτή είναι παγκοσμίου κλάσεως, πώς ήταν η κλασική αφίσα της Samantha Fox με αυτό το απίστευτο μπούστο σε κάθε εφηβικό δωμάτιο την διάρκει των 80's? :mryellow:
Ε, κάτι τέτοιο είναι η Olivia  σε κάθε ανδρική φαντασίωση σήμερα, εντάξει μαζί με Monica thn Belucci.[/quote]

κουράγιο..

MEGA 1

[quote user="saliara" post="364110"]Ψςςςςςς Ωραία έκφραση!!!!Θα την λέω κι εγώ....αχαχαχαχαχα Άρα θα είμαστε περισσότερες!! :P

Ναι ναι ξέρω ότι έχω άδικο το θέμα είναι ότι ποτέ δεν το παραδέχομαι σαν αυθεντικότατη λέων!!!
Πάντως ευχαριστώ..Δεν την είχα σκεφτεί αυτή την έκφραση!!! :mrgreen:[/quote]

Τί??! :mryellow:  :lol:  :!:  :?:  :?:
Δηλαδή σου έδωσα ιδέες ?
Μήπως θα ήταν καλύτερα να μήν την λές και εσύ?
Δέν φτάνουν και οι άλλες? :mrblue:  :!:

saliara

Ε βέβαια!!Κι έχουν δίκιο τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί δε λέμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα??Εμμμμ αυτά είναι τα δύσκολα για έναν άντρα.Να προσπαθεί να καταλάβει μια γυναίκα(Στην περίπτωσή μου για να μιλήσω μόνο για'μενα γιατί δεν μ'αρέσει να γενικεύω, δεν πρόκειται να καταλάβει βέβαια όσο και να προσπαθήσει). :lol:

Αλλά έτσι είναι που λες..Σωστή η εκφραση..Έχω που έχω άδικο και δεν μπορώ να έχω δίκιο αν πω και αυτή τη φράση βγαίνω και πάλι στην κορυφή της νίκης αφού ο άλλος πιθανότατα θα αγανακτήσει και δεν θα ασχοληθεί καν για να απαντήσει!!!μουαχαχαχαχαχα

red_till_death

Είναι και ένα άλλο πολύ χρήσιμο...το έλεγε μια...φίλη (????) μου. "Εχω πάντα δίκιο κι όταν έχω άδικο δικαίως το έχω. Ο μόνος τρόπος να έχεις εσύ δίκιο είναι το δικό σου δίκιο να συμβαδίζει με το δικό μου."  :shock:
Και για να μην πέσει σε κενό το θέμα...θυμώνω όταν χάνω το λεωφορείο και αργώ στα ραντεβού.

MEGA 1

[quote user="saliara" post="364122"]Ε βέβαια!!Κι έχουν δίκιο τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί δε λέμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα??Εμμμμ αυτά είναι τα δύσκολα για έναν άντρα.Να προσπαθεί να καταλάβει μια γυναίκα(Στην περίπτωσή μου για να μιλήσω μόνο για'μενα γιατί δεν μ'αρέσει να γενικεύω, δεν πρόκειται να καταλάβει βέβαια όσο και να προσπαθήσει). :lol:

Αλλά έτσι είναι που λες..Σωστή η εκφραση..Έχω που έχω άδικο και δεν μπορώ να έχω δίκιο αν πω και αυτή τη φράση βγαίνω και πάλι στην κορυφή της νίκης αφού ο άλλος πιθανότατα θα αγανακτήσει και δεν θα ασχοληθεί καν για να απαντήσει!!!μουαχαχαχαχαχα[/quote]

""Αλλά έτσι είναι που λες.."

Μα δέν λέγω! :mryellow:
Εσύ λές και αρκετές άλλες γυναίκες.
 :mrblue:
Εδώ μητέρα κάποιας μου είπε τα ίδια και ότι πρέπει " εσύ να την χειριστείς" !!!
Παααα  τί να λέμε τώρα. :mrgreen:  :mrorange:

katinaki

δε θυμώνω μωρέ! σιγά μην κάτσω να σκάσω... έτσι κι αλλιώς σε 50 χρόνια θα έχουμε όλοι πεθάνει :|

saliara

[quote user="katinaki" post="364183"]δε θυμώνω μωρέ! σιγά μην κάτσω να σκάσω... έτσι κι αλλιώς σε 50 χρόνια θα έχουμε όλοι πεθάνει :|[/quote]

Εσείς...Εγώ θα ζώ ακόμα!!!! :lol: Στα 80 μου θα πεθάνω!!!! :P

jcdenton

[quote user="saliara" post="364217"]Εσείς...Εγώ θα ζώ ακόμα!!!! :lol: Στα 80 μου θα πεθάνω!!!! :P[/quote]

Εγώ δεν θα πεθάνω ποτέ. Γιατί στο τέλος... θα μείνει μόνο ένας!  :mryellow:  :mryellow:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

δεν θυμώνω πλέον . τσάμπα χαλάω φαιά ουσία έτσι κι αλλιώς .... αδιαφορώ

MEGA 1

[quote user="Belladona" post="364382"]δεν θυμώνω πλέον . τσάμπα χαλάω φαιά ουσία έτσι κι αλλιώς .... αδιαφορώ[/quote]

Μα γιατι Bella τέτοιες αρνητικές σκέψεις?! :razz:
Ξέρεις οι γυναίκες (ναι πάλι για γυναίκες μιλάω) βρίσκουν πάντα την δύναμη να ανταπεξέρχονται στις καταστάσεις και να συμβιβάζονται με μία μοναδική μαεστρία εκεί που πρέπει.
Ένας άνδρας είναι πάντα άκαμπτος σε αυτά που πιστεύει.
Και καλά κάνει-θα έλεγα εγώ.    :mrblue:  

Πέρα απο αυτό, εάν σε πειράζει κάτι δείξε το στον άλλο όσο γίνεται ξεκάθαρα-είναι ο μόνος τρόπος ο άλλος να αλλάξει την στάση του.
Και λίγος θυμός δέν βλάπτει, και ο Άγιος φοβέρα θέλει κάποιες φορές φτάνει να μήν το παρακάνει κανείς και ξεπεράσει τα λογικά όρια.

saliara

Όταν και ο οδηγός και ο συνοδηγός ενός περιπολικού μιλάνε στο κινητό!!!!

Ωραίο παράδειγμα!!!!!!!!! :x

vencedor

...μου χαλανε χωρις λογο, την ηδη σακατεμενη μου διαθεση..

Rizla

προσφορα απο τον Ελευθερο Τυπο.. να μη θυμωσω?
γαμ...νοι σκατοφασιστες..

saliara

...Ακούω για μισθούς ποδοσφαιριστών!!!!
Άλλοι είναι στους δρόμους και άλλοι παίρνουν εκατομμύρια για έναν αγώνα!!!
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ πραγματικά λέμε!!!Και έλεος σε αυτούς που παραπονιούναι και δίνουν χρήματα για την ομάδα..

Κάποτε οι παίκτες παίζανε για ένα ζευγάρι παπούτσια τώρα παίζουν για....άντε μην πω!!!!

Nikos Apomakros

σκέφτομαι ότι σχεδόν 1 στους 10 που "εόρταζαν" την 17η Νοέμβρη και την 28η Οκτώβρη
ή ψεύδονταν ή ξέχασαν ή δεν είχαν την παραμικρή ιδέα σε ποιό "τέρας" έδωσαν... ενέργεια.

Ακόμη κι αν δεν μπουν τελικά στη βουλή, η ζημιά έχει ήδη γίνει.
Ένα ράγισμα μόνο να μεγαλώνει μπορεί.
Συγχαρητήρια...
πληγώσαμε ένα πολίτευμα για το οποίο ήμασταν ανέκαθεν περήφανοι,
επειδή ανέκαθεν εξελέγαμε πολιτικούς για τους οποίους θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης