Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 462
  • Total: 463
  • Leon

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

...δεν εχω απαντηση. :evil:

kuria

... καποιοι νομιζουν οτι εχουν μια απαντηση για ολα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

MEGA 1

[quote user="Belladona" post="363715"].... αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω ή δεν πιστεύω. νιωθω ότι προδίδω τον εαυτό μου  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα.
Ακριβώς το ίδιο ασθάνομαι και εγώ πολλές φορές και να σου πώ το εξής..όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι περισσότερο έτσι απο ότι όταν ήμουν στα 20 φέρει πείν.

MoonlightScent

εγώ σου δείχνω το φεγγάρι... (γιατί το λατρεύω) και συ απλά κοιτάς τα νύχια μου... (γιατί θέλεις την επιφάνεια)
φφφφφφφφφφ
άντρες...

MoonlightScent

Καταλαθως διπλοποσταρισα... πλσ διαγραψτε το... bad connection, lag. sorry

vencedor

[quote user="MoonlightScent" post="363769"]εγώ σου δείχνω το φεγγάρι... (γιατί το λατρεύω) και συ απλά κοιτάς τα νύχια μου... (γιατί θέλεις την επιφάνεια)
φφφφφφφφφφ
άντρες...[/quote]

Νοο.... φαγουρα σε πλατη εχει κ θελει ξυσιμο βρε C.. :razz:

καλως ορισες.

MoonlightScent

[quote user="vencedor" post="363770"][quote user="MoonlightScent" post="363769"]εγώ σου δείχνω το φεγγάρι... (γιατί το λατρεύω) και συ απλά κοιτάς τα νύχια μου... (γιατί θέλεις την επιφάνεια)
φφφφφφφφφφ
άντρες...[/quote]

Νοο.... φαγουρα σε πλατη εχει κ θελει ξυσιμο βρε C.. :razz:

καλως ορισες.[/quote]

Ότι έχεις ένα πόιντ το χεις... αλλα έλα μου που μερικές φορές οι γυναίκες θέλουμε κ τη ρομαντζάδα... και όχι τη φαγούρα...  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
χαχαχαχαα
Καλώς σας βρήκα.

vencedor

τι ρομαντζαδα βρε?
κανει κρυο ακομα... κατσε να καλοκαιριασει λιγακι.

(να σαι καλα) ;-)

MoonlightScent

χαχαχα Η ρομαντζάδα είναι παντός καιρού...

... όταν έχει τελειώσει ο καφές πρωινιάτικα...  :twisted:
καλημέρες!!!

vencedor

>>>φρικη να εχεις μεινει απο καφε πρωι-πρωι. konze sumare λαιμαι :evil:

....? αν δεν περναει η ωρα, να παρεις δρομο?

kuria

να μην θυμωνεις γιατι γινεσαι ευαλωτος...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="MEGA 1" post="363762"][quote user="Belladona" post="363715"].... αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω ή δεν πιστεύω. νιωθω ότι προδίδω τον εαυτό μου  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα.
Ακριβώς το ίδιο ασθάνομαι και εγώ πολλές φορές και να σου πώ το εξής..όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι περισσότερο έτσι απο ότι όταν ήμουν στα 20 φέρει πείν.[/quote]

Επειδή δεν γουστάρω τους ξερόλες, κι εσύ είσαι ξεκάθαρα ένας από αυτούς: μάθε τουλάχιστον την ελληνική γλώσσα:

Η έκφραση είναι φέρ' ειπείν!

Δεν θα σου πω τι σημαίνει. Ψάξε μόνος σου να μάθεις. Ίσως έτσι μπούνε και 2 δράμια παραπάνω γνώσης στο κεφάλι σου. Και τότε, ίσως, λέω "ίσως", μάθεις κι εσύ (όπως και όλοι μας) πως κανείς μας δεν ξέρει τίποτα. Και ξεκαβαλήσεις.

:twisted:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

[quote user="black_velvet" post="363850"][quote user="MEGA 1" post="363762"][quote user="Belladona" post="363715"].... αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω ή δεν πιστεύω. νιωθω ότι προδίδω τον εαυτό μου  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα.
Ακριβώς το ίδιο ασθάνομαι και εγώ πολλές φορές και να σου πώ το εξής..όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι περισσότερο έτσι απο ότι όταν ήμουν στα 20 φέρει πείν.[/quote]

Επειδή δεν γουστάρω τους ξερόλες, κι εσύ είσαι ξεκάθαρα ένας από αυτούς: μάθε τουλάχιστον την ελληνική γλώσσα:

Η έκφραση είναι φέρ' ειπείν!

Δεν θα σου πω τι σημαίνει. Ψάξε μόνος σου να μάθεις. Ίσως έτσι μπούνε και 2 δράμια παραπάνω γνώσης στο κεφάλι σου. Και τότε, ίσως, λέω "ίσως", μάθεις κι εσύ (όπως και όλοι μας) πως κανείς μας δεν ξέρει τίποτα. Και ξεκαβαλήσεις.

:twisted:[/quote]

Η παραπάνω δημοσίευσή μου είναι μια έμπρακτη απόδειξη του γεγονότος πως θυμώνω με τους ξερόλες.

Για την ακρίβεια, εκνευρίζομαι απίστευτα με τους ημιμαθείς.  :twisted:

vencedor

ωχχχχ.... θυμωσει κ με μενα το απο πανω. :oops:

θα μιλαω πιο λιγο :razz:

black_velvet

Ώπα! το 'χεις παίξει κι εσύ ξερόλας και δεν σ' έχω πάρει είδηση;

Ε τότε... μαγκιά σου!   χαχαχαχαχα       :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

462 Επισκέπτες, 1 Χρήστης