Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 248
  • Total: 249
  • Leon

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα??? :?  :?

Θυμώνω όταν....Οι άλλοι θυμώνουν με κάτι που κάνω,και δεν μου λένε τι κάνω λάθος οπότε δεν καταλαβαίνω ότι θυμώνουν κι έτσι θυμώνω κι εγώ!!! :lol:  :lol:

vencedor

για σενα χτυπαει. ;-)
αμα ειμαι φαουλ, οκ τοτενες.. πασσος.

saliara

:cry:  :cry: Με πληγώνεις....
Δεν σ'αρέσει ο αόριστος ε?? :razz: Εεεεε δεν γίνεται αλλιώς..θα συνηθίσεις!!! :lol:
Ακου εκεί...μου χτυπάς και καμπάνα!!!! :evil:

vencedor

ε, μα... πες που αφιερωνεις.. ετσι λεει το παιχνιδι.
τι να σου βαρεσω? το κουδουνι? :?:
δεν ξερω σε ποιο οροφι μενεις βρε C. :razz:

saliara

Δεν λέει έτσι το παιχνίδι αν θες να ξέρεις....Έχει τελίτσες....Ντατσει??????????
Και τις τελίτσες αν θες τις συμπληρώνεις.!! :P
Και δεν κατάλαβα!!Μόνο εγώ δεν λέω όνομα?? :x Ααααα δεν μας τα λες καθόλου καλά και μαζεύω σάλιο!! :mrviolet:

vencedor

...δε βρισκω την ομπρελα μου, πορκε το σαλιαρικο ετοιμαζεται να με φτυσει. :twisted:

jcdenton

Θυμώνω που με παίρνει τηλέφωνο ο "άλλος" με απόκρυψη!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

KostasD33

Δεν χρειάζεται να θυμώνεις, τα περισσότερα τηλέφωνα νομίζω έχουν δυνατότητα να τα ρυθμίσεις να μη κουδουνίζουν καν αν είναι με απόκρυψη ....

jcdenton

Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Κώστα, ευχαριστώ που το ανέφερες. Θα το ψάξω ;)
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Βασικά έχει βγεί και υπηρεσία που πληρώνεις ένα ποσό(δεν λένε πόσο,ίσως τσούζει) που ειδοποιείσαι για την κλήση και σου εμφανίζει και τον αριθμό ακόμη και αν πάρει με απόκρυψη!!
Επίσης ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας αλλά εγώ ξέρω ότι ίσχυε μόνο για όσους είχαν σύνδεση.Πλήρωνες κάτι και έδειχνε οτι είναι κατειλημμένο.

Αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ..Σήκωνέ το χωρίς να μιλήσεις..
Τις περισσότερες φορές μιλάει εκείνος που σε παίρνει γιατί δεν είναι και τόσο έξυπνοι!! ;) :D

katinaki

[quote user="saliara" post="363605"]Βασικά έχει βγεί και υπηρεσία που πληρώνεις ένα ποσό(δεν λένε πόσο,ίσως τσούζει) που ειδοποιείσαι για την κλήση και σου εμφανίζει και τον αριθμό ακόμη και αν πάρει με απόκρυψη!!
Επίσης ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας αλλά εγώ ξέρω ότι ίσχυε μόνο για όσους είχαν σύνδεση.Πλήρωνες κάτι και έδειχνε οτι είναι κατειλημμένο.

Αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ..Σήκωνέ το χωρίς να μιλήσεις..
Τις περισσότερες φορές μιλάει εκείνος που σε παίρνει γιατί δεν είναι και τόσο έξυπνοι!! ;) :D[/quote]

αρε Σαλιάρα πόσα ξέρεις! το ίδιο κάνω κι εγώ!  :lol:

jcdenton

[quote user="saliara" post="363605"]Αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ..Σήκωνέ το χωρίς να μιλήσεις..
Τις περισσότερες φορές μιλάει εκείνος που σε παίρνει γιατί δεν είναι και τόσο έξυπνοι!! ;) :D[/quote]

Αυτό κάνω. Απλά, μου την δίνει που πρέπει να το κάνω  :evil:  :evil:  :evil:
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

.... αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω ή δεν πιστεύω. νιωθω ότι προδίδω τον εαυτό μου  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

MEGA 1

Θυμώνω όταν δέν μου μιλάει η Belladona.

Belladona

γιατί να σου μιλήσω? αφού για όλες τις γυναίκες έχεις πεί τα χειρότερα και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου

248 Επισκέπτες, 1 Χρήστης