Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

Νοο ξερολας.
δολοφονος της ελληνικης γλωσσας ειμαι μονο. :oops:

saliara

....Με παίρνουν πρωί πρωί για δημοσκοπήσεις!!!
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ λέμε!!Δεν ξέρουν ότι υπάρχουν άνεργα άτομα που κοιμούνται??? :twisted:  :lol:

vencedor

....χαλαει στα χασομερια. :twisted:

MEGA 1

[quote user="black_velvet" post="363852"][quote user="black_velvet" post="363850"][quote user="MEGA 1" post="363762"][quote user="Belladona" post="363715"].... αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω ή δεν πιστεύω. νιωθω ότι προδίδω τον εαυτό μου  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα.
Ακριβώς το ίδιο ασθάνομαι και εγώ πολλές φορές και να σου πώ το εξής..όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι περισσότερο έτσι απο ότι όταν ήμουν στα 20 φέρει πείν.[/quote]

Επειδή δεν γουστάρω τους ξερόλες, κι εσύ είσαι ξεκάθαρα ένας από αυτούς: μάθε τουλάχιστον την ελληνική γλώσσα:

Η έκφραση είναι φέρ' ειπείν!

Δεν θα σου πω τι σημαίνει. Ψάξε μόνος σου να μάθεις. Ίσως έτσι μπούνε και 2 δράμια παραπάνω γνώσης στο κεφάλι σου. Και τότε, ίσως, λέω "ίσως", μάθεις κι εσύ (όπως και όλοι μας) πως κανείς μας δεν ξέρει τίποτα. Και ξεκαβαλήσεις.

:twisted:[/quote]

Η παραπάνω δημοσίευσή μου είναι μια έμπρακτη απόδειξη του γεγονότος πως θυμώνω με τους ξερόλες.

Για την ακρίβεια, εκνευρίζομαι απίστευτα με τους ημιμαθείς.  :twisted:[/quote]

velvet  ...άκου εάν θυμώνω πραγματικά με κάτι είναι οι ξαφνικές επιθέσεις.
Τέτοια μου έκανε και ένας Υπαξιωματικός και θόλωσα σε βαθμό που του πέταξα το κράνος με δύναμη.
Έπρεπε να βάλω βύσμα για να αποφύγω τα χειρότερα.
Άκου δέν απαντώ διότι εάν απαντήσω θα διαγραφώ απευθείας και χωρίς πολλές πολλές κάρτες.
Ένα σου λέω: ότι η συγκεκριμένη λέξη ράφεται από μερικούς και ως μία λέξη, δηλαδή φερειπείν αλλά εγώ γράφω γρήγορα και φάνηκε σαν δύο λέξεις.

ΕΤΣΙ velvet?!?!!!!
Δέν μου μιλάς ούτε για ένα γειά για εβδομάδες και ξαφνικά εμφανίζεσαι απο το πουθενά για να βρίσεις.

:!:

Belladona

... επειδή σπάνια πια θυμώνω  :sad:

MoonlightScent

... θυμώνω χωρίς να αξίζει και χάνω το χρόνο μου.

red_till_death

Όταν διαισθάνομαι ότι με αντιμετωπίζουν "κάπως" και δεν μπορώ να πω τίποτα επειδή η διαίσθηση αυτή δεν συνοδεύεται από γεγονότα και χειροπιαστές ενδείξεις.  :evil:

MEGA 1

Θυμώνω που δέν έχει πάει κανείς φυλακή μέχρι τώρα μόνο οι άσχετοι.

MoonlightScent

όταν δεν ακούς και οι λέξεις πέφτουν στο κενό...

MEGA 1

που κατα πάσα πιθανότητα δέν θα γνωρίσω την Olivia Wilde.

katinaki

που δεν ξέρω ποια είν' αυτή...

saliara

....Ενώ ξέρω ότι έχω άδικο δεν περνάει πια το δικό μου!!!!! :mad:

:arrow: Όταν ήμουν πιο μικρή ήταν όλα τόσο εύκολα... :roll:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="364082"]που δεν ξέρω ποια είν' αυτή...[/quote]

Η πραγματική "ωραία" που έλεγες.
Αλλά αυτή είναι παγκοσμίου κλάσεως, πώς ήταν η κλασική αφίσα της Samantha Fox με αυτό το απίστευτο μπούστο σε κάθε εφηβικό δωμάτιο την διάρκει των 80's? :mryellow:
Ε, κάτι τέτοιο είναι η Olivia  σε κάθε ανδρική φαντασίωση σήμερα, εντάξει μαζί με Monica thn Belucci.

MEGA 1

[quote user="saliara" post="364083"]....Ενώ ξέρω ότι έχω άδικο δεν περνάει πια το δικό μου!!!!! :mad:

:arrow: Όταν ήμουν πιο μικρή ήταν όλα τόσο εύκολα... :roll:[/quote]
xaxa
Εσύ ευτυχώς το παραδέχεσαι, άλλες όχι και μιλάμε και για μεγαλύτερες γυναίκες έτσι?
"Μάθε-λέει-να με χειρίζεσαι"! Δ
Δηλαδή "χειρίσου με ακόμα και εάν κάνω λάθος" με άλλα λόγια :mrblue: !

saliara

Ψςςςςςς Ωραία έκφραση!!!!Θα την λέω κι εγώ....αχαχαχαχαχα Άρα θα είμαστε περισσότερες!! :P

Ναι ναι ξέρω ότι έχω άδικο το θέμα είναι ότι ποτέ δεν το παραδέχομαι σαν αυθεντικότατη λέων!!!
Πάντως ευχαριστώ..Δεν την είχα σκεφτεί αυτή την έκφραση!!! :mrgreen:

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες