Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 566
  • Total: 566

Αυτος παντρεμενος και 45ρης αυτη ελευθερη και μικρη

Ξεκίνησε από Kastoras, Μάρτιος 12, 2008, 04:41:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

Οταν τα συναισθηματα οδηγουν σε σχεσεις που εκ πρωτης αποψης δεν φαινονται αποδεκτες απο το ευρυ κοινο.
Η κοινωνια μας ειναι ετοιμη να αποδεχθει και τετοιο? η ειναι μια σχεση καταδικασμενη εκ ορισμού?

katinaki

Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει και όπου θέλει το φτάνει. Έχω ζωντανό παράδειγμα στην οικογένειά μου. 22 χρονια μεγαλύτερος αυτός! και όμως ζουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα...
Είμαι αντίθετη βέβαια, γιατί μόνο να σκεφτεί κανείς σε ποια εποχή μεγάλωσε ο ένας, σε ποια εποχή ο άλλος, είναι φανερό ότι θα υπάρχουν τα χίλια δυο προβλήματα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τέτοια ζευγάρια είτε για να μας διαψεύδουν είτε να μας επιβεβαιώνουν  :scratch:

black_velvet

Και πού να δεις τι γίνεται όταν αυτή είναι 22 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν.
Των παθών τους τον τάραχο τραβάνε!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Ludwig

Ριτα εσύ είσαι στην αρχή
και γω στο παραπέντεεεε....

[albumimg]10660[/albumimg]

Anonymous

Κατοπιν διακανονισμου μεταξυ των δυο μερων, οταν ερθει η ωρα να μπει το κερατο μπορει να κρατησουν τετοιου ειδους σχεσεις, κ να περνανε αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα. Τα εν οικω μη εν δημω! :D

saliara

Η σχέση αυτή δε θα κρατήσει
1.Οι φίλοι του αρσενικού δεν θα'χουν κοινά με τους φίλους του θυληκού.
2.Ορισμένες φορές η κοπέλα θα θέλει να πάει έξω σε μέρη που δεν είναι για την ηλικία του.. :?
3...δε βρίσκω ακόμη...αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει...
και καλά...τόσες γυναίκες και άντρες εκεί έξω,θα μου πείς ο έρωτας χρόνια δε κοιτά..αλλά αφού είναι παντρεμένος την πιτσιρίκα τι την θέλει???? :shock:  :shock: (οι απαντήσεις να είναι διακριτικές) :P

illaria

(πριν λιγο έκανα την εγγραφή μου!καλως όρισα!  ]

Ludwig

δεν πρεπει να στεκομαστε σε λεπτομέρειες

illaria

ε...δεν θα το ελεγα και λεπτομερεια...τουλαχιστον οχι για τη γυναικα του..!

Ludwig

εσύ που το ξέρεις αν η γυναίκα του δεν πηγαίνει με έναν πιτσιρίκο?
ε?
ας εξετάσουμε τα σίγουρα λοιπόν. Τα δεδομένα.

lucretia

Ρε μάνα μου, εδώ η κοινωνία έχει αποδεχτεί άντρες που γουστάρουν άλλους άντρες, γυναίκες που γουστάρουν άλλες γυναίκες, στην ψιλοδιαφορά ηλικίας θα κολλήσει;
Ή μήπως στον ιερό θεσμό του γάμου;

Ludwig

τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν είναι ΚΑΘΑΡΑ τεχνικά!
λίγο ανεπάρκεια στύσης λόγω άγχους
λίο χοληστερόλη
ανεβασμένο ζάκχαρο
περιορισμένες αντοχές κ.λ.π

Anonymous

Υποψιαζομαι, οτι θα παρει διαζυγιο, για να παντρευτει την πιτσιρικα.Ειδαλλως ως προς τι τετοιο ερωτημα;Μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω, οτι το ερωτημα  που τεθηκε, αναφερεται απλα σε μια   εξωσυζυγικη σχεση,χωρις καμια προοπτικη, κυριου 45αρη με πιτσιρικα.... .

illaria

το συμμεριζομαι αλλα δεν το ενστερνιζομαι..το θεμα ειναι πως ολα εχουν υπερ-απλοποιηθει..αλλα πραγματικα πιστευεις οτι η κοινωνια-τουλαχιστον η ελληνικη-εχει αποδεχτει την ομοφυλοφιλια ή απλα εθελοτυφλει παριστανοντας οτι δεν υπαρχει διπλα μας,οτι ποτε δεν θα χτυπησει την πορτα μας, κι αρα ολα ειναι ενταξει;

κι αν η γυναικα του πηγαινει με πιτσιρικο,τοτε γιατι να δουλευει ο ενας τον αλλο;λεμε τωρα.. μεταξυ κατεργαραιων,ειλικρινεια!

Anonymous

Αγαπητη μου Ιλαρια, τις περισσοτερες φορες για τα παιδια, μη μπορωνας να κατανοησουν οτι τα παιδια αντιλαμβανονται  οσο και να κρυβονται οι γονεις .....κ μ΄αυτον τον τροπο τα κανουμε πιο δυστυχισμενα, απ΄οτι να χωριζαν οι γονεις.

566 Επισκέπτες, 0 Χρήστες