Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 563
  • Total: 563

Αυτος παντρεμενος και 45ρης αυτη ελευθερη και μικρη

Ξεκίνησε από Kastoras, Μάρτιος 12, 2008, 04:41:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

illaria

αυτο λεω κι εγω! κι αληθεια,αν μου επιτραπει να εμπλουτισουμε λιγο το θεμα του παντρεμενου 45 και της ελευθερης πιτσιρικας,ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα αν υπαρχουν στη μεση παιδια και δεν ειναι μονο το ζευγαρι;;;ποια θα ηταν η καλυτερη λυση;

katinaki

Απάντηση στην Ιλαρία: Ο παντρεμένος για να μη χάσει το σίγουρο μαγείρεμα-σιδέρωμα-καθάρισμα, απλά θα ξεπετάξει μερικές φορές την πιτσιρίκα και θα γυρίσει στη γυναίκα και κυρά(δούλα).
Η πιτσιρίκα, αν καταφέρει και κονομήσει κανά φραγκάκι, θα πάει για άλλο 45άρη,50άρη και πάει λέγοντας.
Τα παιδιά, αν πάρουν χαμπάρι, θα κάνουν τα ίδια όταν ενηλικιωθούν. Αν δεν πάρουν, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Το σημαντικό είναι πόση έκταση στο θέμα θα δώσει ο 45άρης σύζυγος. Αν δεν δώσει δικαιώματα θα περάσει στο ντουκου, μπορεί και η σύζυγος να μην καταλάβει τίποτα.
Τώρα αν η πιτσιρίκα είναι και μπαμπέσα μπορεί να χαλάσει το σπίτι του, εξαρτάται και από τις επιδόσεις της στο κρεβάτι βέβαια. Ταπεινή μου άποψη. Δεν είναι το σύνηθες αυτό  :?

saliara

Δηλαδή το αηδιαστικό μέρος...το ότι μία πάει με την πιτσιρίκα μία με τη γυναίκα...ούτε που θέλω να το σκέφτομαι δε παίζει ρόλο???Για'μένα είναι πολύ σημαντικό..Και στο κάτω κάτω να μη παντρευόσουνα κύριος...Άκου εκεί..και γυναίκα και ερωμένη!! :twisted:  :twisted:

katinaki

Ναι τώρα που του τα 'πες... του 'κανες τη μούρη κρέας. Όλοι τα ίδια κάνουνε. Αϊ σιχτίρ :twisted:

xhmeia

αηδιαστικο για ποιον σαλιαριτσα ?
γι αυτον παντως, οχι  :P

ολες οι εποχες ιδιες ειναι
>γυναικες  που κολακευονται, κερδιζοντας( η ετσι νομιζουν) τον αντρα αλλης ή που τον ερωτευτηκαν και θα χασουν καποια χρονια αναμενοντας
>αντρες που θελουν επιβεβαιωση ή απλα το χει η κουτρα τους να κατεβαζουν ψειρες
>γυναικες που εχουν συμβιβαστει ή κανουν κι αυτες τη ζωη τους ή απλα βολευονται

ολα μια ιδεα ειναι τελικα........

Kastoras

Για να μην παρεξηγουμεθα το ερωτημα δεν αφορα εμενα και ουτε εχει σχεση με τη προσωπικη μου ζωη.
Απλα ειναι ενα ερωτηματικο που εχω και ειπα να το καταθεσω εδω για να μαθω τις αποψεις των γυναικων επι του θεματος.

Kastoras

Για να εξηγουμεθα.... το παραπανω θεμα δεν εχει να κανει με προσωπικες μου επιλογες ουτε εχω μπει σε τετοια διαδικασια.
Απλα επειδη σαν σκεψη με απασχολει ειπα να ακουσω και τις αποψεις των γυναικων την αποψη δηλαδη της αλλης πλευρας.

Ευχαριστω

saliara

χημεία για την γυναίκα αηδιαστικό...Καλά ότι οι περισσότερες είμαστε*** και προσπαθούμε να αρπάξουμε το άντρα άλλης..άσε τι έχουν δεί τα μικρά καταπράσινα και υπέροχα μάτια μου(μη σχολιάσετε...αμέσως..) :P
Κάστορα δε πιστεύω να την έχει πατήσει άποιος φίλος?? :lol: Τλσπ..δε με νοιάζει αυτό..Αυτό που με νοιάζει είναι πως κοροιδεύει και τις δύο..Και τη γυναία του(που την απατάει) αι την ερωμένη(που θα της λέει πως θα χωρίσει)
Αν τώρα της έχει πεί  ότι δε χωρίζει..ε τότε δεν είναι μόνο αυτός**** είναι και αυτή...Οπότε καλή τους συνέχεια..χοχοχο

κώστας

Πάντως...καμία δεν σκέφτηκε τη σχέση πατέρα (45άρης και παντρεμένος) και κόρης (μικρή κι ελεύθερη).
...Κάτι δείχνει κι αυτό...  ]
eLe

illaria

Ειχε τυχει να ακουσω κατι σχετικο στο ραδιο,οπου αναφερονταν στο γιατι οι γυναικες εχουν το ''κολλημα'' να παιρνουν τον αντρα μιας αλλης..και οι απαντηση που οι περισσοτεροι εδωσαν ηταν η εξης]

saliara

μα πολύ απλά θα το ξανακάνει...Απλά εσύ δε θα το καταλάβεις..όπως και η γυναίκα του βέβαια δε καταλαβαίνει ότι έχει βρεί την πιτσιρίκα...χοχοχοχοχο σωστή??γι'αυτό λένε ότι μόνο όταν πεθάνει ο άντρας ξέρεις με σιγουριά που βρίσκεται και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου..Έμ..δε βγαίνουν τυχαία.. :P  :P

xhmeia

οι πιο πολλες καταλαβαινουν κ ξερουν
κανουν πως δεν ξερουν

το γιατι, θα το καταλαβεις μετα απο μερικα χρονια  :wink:

katinaki

Παράθεση από: "xhmeia"οι πιο πολλες καταλαβαινουν κ ξερουν
κανουν πως δεν ξερουν

το γιατι, θα το καταλαβεις μετα απο μερικα χρονια  :wink:

παθούσα μου φαίνεσαι.  :(

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ  :wink:  Παθούσα και μαθούσα εγώ...

saliara

:roll:  :roll:  :roll: Πάντως εγώ δεν ξέρω...Εγώ έχω άλλο και δε μπλέκω με μεγάλους...Γιατί σκέφτομαι(ναι το κάνω και αυτό) πως αυτοί γλέντησαν τη ζωή τους μια χαρά...έχω χρόνια μπροστά μου...οοουυυυυυ...γιατί να τα μπλέξω από τώρα με μεγάλο??και παντρεμένο κιόλας...άσε καλύτερα... :lol:

xhmeia

saliaritsa αλλο ειπα, αλλο λες
το κατινακι μ επιασε  :wink:

οσο γι αυτο που λες, το βρισκω υγιες και πολυ καλα κανεις που δεν μπλεκεις με δεσμευμενους  :D
μλκ το θεωρω να εισαι με  αντρα που χει κ αλλη ( τουλαχιστον εν γνωσει σου  :wink: εν αγνοια σου........ :P  )

563 Επισκέπτες, 0 Χρήστες