Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 407
  • Total: 408
  • Leon

Πόση δύναμη έχει μια Προσευχή?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 21, 2009, 08:09:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kataigida

[quote user="rain" post="328813"]Φίλη μου που κάτω από την μπούρκα σκας τσαχπίνικο χαμόγελο εύκολα βλέπω αλλάζεις Θεό κι εσύ  :mrgreen:  :mrgreen:
Λοιπόν άκου δεν επιτρέπεται να σου πω γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση, άσε που είναι και προσωπικά δεδομένα αυτά, αλλά είναι σαν τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας  :P
Η μια αντιγράφει τις προσφορές της άλλης, τα διατυπώνουν και λίγο διαφορετικά ρίχνουν και μια καλή διαφήμιση και στο τέλος στα αρπάζουν πάντα κανονικά  :x[/quote]

:shock:  :shock:

Τι λες άνθρωπέ μου?Υπονοείς κάτι και δεν καταλαβαίνω ή μου κάνεις πλάκα? :roll:  :oops:  :oops:  :???:

pixie

Τεράστια είναι η δύναμη μιας προσευχής, ειδικά αν προέρχεται από αγνές παιδικές ψυχές...

sourtoyki

πολυ βεβαιη και απολυτη ακουγεσαι pixie.......την επομενη φορα που θα μιλησεις με καμια ανωτερη οντοτητα ή με αγγελο που πιθανον οι αρμοδιοτητες του να αφορουν τις σωματικες μας λειτουργιες , μπορεις να του πεις για κατι καουρες που εχω τωρα τελευταια και με εχουν σκισει;

pixie

Νομίζω ότι η περίπτωση αυτή χρήζει γαστρεντερολόγο... Κάποιο κλύσμα ίσως να σε βοηθούσε... :razz:  :cool:

Να το κοιτάξεις!!!  'Η μπορείς να προσευχηθείς στους αγγέλους του ελέους! :idea:  :mrgreen:  :mryellow:

Και εντελώς καλοπροαίρετα : Αν οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμασταν και ενεργούσαμε σαν άγγελοι, η Γη θα ήταν παράδεισος!  :grin:

rain

[quote user="sourtoyki" post="328940"] , μπορεις να του πεις για κατι καουρες που εχω τωρα τελευταια και με εχουν σκισει;[/quote]
μεγάλε για παραγγελιές πρέπει να ασημώσεις  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
το τσάμπα πέθανε μη σου πω και οι τσάμπα μάγκες τους πάτησε το μετρό  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

larus audouinii

"Eσείς οι θνητοί,
χρειάζεστε να έρθετε σε άμεση επαφή με τον τρόμο για να στραφείτε στον Θεό"
Κιάνου Ριβς, από την ταινία Costantine

pixie

Η προσευχή δεν είναι ψυχρό καθήκον. Δεν είναι τύπος ούτε μηχανική απαγγελία λέξεων, που δεν αγγίζουν την ψυχή και δεν μεταμορφώνουν την ζωή μας. Είναι αναγκαιότητα της ψυχής.

Χωρίς αέρα δεν υπάρχει ζωή. Και χωρίς προσευχή δεν υπάρχει πνευματική ζωή. Η προσευχή είναι η δυναμική στάση της ψυχής, που υψώνεται στους φωτεινούς κόσμους του απείρου. Είναι η φιλική συνομιλία του πλάσματος με τον Πλάστη.

Αλλά η αληθινή προσευχή έχει τις προϋποθέσεις της. Διαφορετικά πέφτει στο κενό. Μένει ανενεργή. Γίνεται τύπος και χάνεται το νόημά της...

Λόγια Πατέρων

larus audouinii

Στους σημερινούς ανθρώπους ό,τι θέλεις βρίσκεις, μόνο καλούς λογισμούς δεν βρίσκεις

κάπου το έχω ακούσει

Όλυμπος Κάπου εδώ φαίνεται και το μικρό εκκλησάκι φύλακας που έχτισε η Αλίκη Χτίστηκε πριν περίπου τρια χρόνια

[albumimg]12123[/albumimg]

Gerogriniarhs

Και τι φυλάει το κτίσμα της Αλίκης (ποια εννοείς)  :?:

larus audouinii

Δεν έχει σημασία το όνομα,  αλλά η μεγάλη αξία της πρόθεσης και του σκοπού  
"εχτισε", το σωστό, εντός εισαγωγικών Το διορθώνω, αν και βεβαίως φυσικό θα ήταν το κάτι ιδιαίτερα μικρό σε ένα ανάλογο σημείο και τόπο Ανδρέα

Gerogriniarhs

Ξέχασες να βάλεις και το: "Σας ευχαριστώ που μου θέσατε αυτή την ερώτηση" στην αρχή της απαντήσεως σου.
Ούτε ο καλύτερος πολιτικός δεν θα μπορούσε να δώσει τόσο σαφή και λιτή απάντηση στην πολύπλοκη ερώτησή μου.

pixie

''Όταν πονάει κανείς για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και προσεύχεται, τότε βοηθιούνται οι άνθρωποι, χωρίς να παραβιάζεται το αυτεξούσιο...

''Ζέστανε, Θεέ μου, όσους δεν έχουν ζεστασιά''...

katinaki

[quote user="pixie" post="329317"]'...

[/quote]

Θεέ μου άκουσέ την σε παρακαλώ. Μια ζωή παγωμένη είμαι  :sad:

sourtoyki

[quote user="pixie" post="329317"]''Όταν πονάει κανείς για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και προσεύχεται, τότε βοηθιούνται οι άνθρωποι, χωρίς να παραβιάζεται το αυτεξούσιο...

[/quote]

Προκαλει ιδιαιτερη εντυπωση το γεγονος οτι ο καλος θεουλης μπορει να χρησιμοποιηθει και ως θερμαντικο στοιχειο εαν λαβουμε κυριολεκτικα την προταση σου. Στην μεταφορικη της εννοια θα το ''δαγκωσουν'' παρα πολλοι.

pixie

Ναι...  ;-)

Αν και η φράση είναι εντός εισαγωγικών, όπερ σημαίνει ότι ανήκει σε άλλον...

Θα πρέπει εδώ να διευκρινίσω ότι αυτός ο άλλος ήταν ο Πατέρας Παίσιος...

407 Επισκέπτες, 1 Χρήστης