Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 442
  • Total: 442

Πόση δύναμη έχει μια Προσευχή?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 21, 2009, 08:09:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="KostasD33" post="330350"]
Όσοι όμως νομίζουν  ότι  τους μιλά ο Θεός, έχουν την σχιζοφρένεια τους και δικαίωμα μου να το πιστεύω....[/quote]

Αποκαλύφθηκε πάντως η ταυτότητα του Θεού που μιλούσε στον Bush!  :mrgreen:

Και δεν ήταν κανένας άλλος από τον τότε αντιπρόεδρο Cheney.

Ο Bush, λεγόταν ότι πολλές φορές άκουγε τη φωνή του Θεού και μετά έπαιρνε τις αποφάσεις του.

Ε, λοιπόν, μετά από έρευνες των τηλεφωνικών συνομιλιών του, βρήκανε ότι από το 2002 υπήρχαν εξωτερικές κλήσεις από το ωοειδές γραφείο του Λευκού Οίκου όταν ο πρόεδρος Bush έλειπε.
Αλλά ο Bush απαντούσε σ'αυτές! Κι αυτός που του μιλούσε από το γραφείο ήταν ο Cheney ο οποίος αναγνώριζε τον εαυτό του ως "Kύριο" και "Θεό" κι έτσι ο Bush άκουγε τις εντολές του. Μάλιστα μια πηγή από την NSA λέει ότι πολλές φορές εθεάθη ο Cheney να μιλά στο intercom από μεγάλη απόσταση για να έχει η φωνή του εφέ και ηχώ... :razz:  :mrblue:

Από την (σατυρική) εφημερίδα Onion

ToniV

μα αν δεν υπηρχε ο χλευασμος η ζωη θα ητο βαρετη.

και που λετε παιδια.. υπαρχουν κατι τυποι που πιστευουν σε φιδια που μιλανε!!

χαχαχααα

pixie

[quote user="ToniV" post="330356"]μα αν δεν υπηρχε ο χλευασμος η ζωη θα ητο βαρετη.

και που λετε παιδια.. υπαρχουν κατι τυποι που πιστευουν σε φιδια που μιλανε!!

χαχαχααα[/quote]

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Το επαναλαμβάνεις αυτό με τα φίδια σαν να είναι κάτι σημαντικό! Τι ακριβώς εννοείς?

Εμένα πάντως το μυαλό μου πάει  στους Πρωτόπλαστους!  ;-)
Και στο βιβλίο της εβραϊκής Torah Γένεση αλλά και στη χριστιανική βίβλο, υπάρχουν οι δύο γνωστές ιστορίες δημιουργίας, οι οποίες είναι αποδεκτές σήμερα σε μεγάλο βαθμό από Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.

Αρχικά παρουσιάζεται ο Θεός ο οποίος λέει να γίνει Φως και έτσι γίνεται το φως! Μέσα σε 6 ημέρες δημιουργεί τον ουρανό, τη γη, τα φυτά, τον ήλιο και το φεγγάρι, τα ζώα και όλα τα πλάσματα μαζί με τους ανθρώπους. Τους εύχεται να αυξάνονται και να πληθαίνουν, πράγμα το οποίο κάνουν. Την έβδομη ημέρα ο θεός ξεκουράζεται και συλλογίζεται το έργο του.

Στον δεύτερο μύθο ο Θεός φτιάχνει τον πρώτο άνθρωπο, τον Αδάμ, από την ίδια τη γη. Του φτιάχνει τον κήπο της Εδέμ, αλλά του απαγορεύει να φάει από το Δέντρο της Γνώσεως του Καλού και του Κακού. Ο Αδάμ απασχολείται με το να δίνει ονόματα στα ζώα, αλλά νιώθει μόνος. Έτσι, ο Θεός τον αναισθητοποιεί και παίρνοντας ένα πλευρό του φτιάχνει την πρώτη γυναίκα, την Εύα.
Αλλά ένα φίδι που μιλάει την πείθει να δοκιμάσει από τον απαγορευμένο καρπό και στη συνέχεια η Εύα πείθει τον Αδάμ να κάνει το ίδιο.

Όταν το ανακαλύπτει ο θεός τους διώχνει οριστικά από τον κήπο και τους κάνει κοινούς θνητούς...  :cool:

ToniV

pixie

[quote user="ToniV" post="330399"]βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..[/quote]

Απλά... Προτιμώ να είμαι σαφής με τα ''έξυπνα''...:razz:

amfiprostylos

[quote user="larus audouinii" post="329210"]"Eσείς οι θνητοί,
χρειάζεστε να έρθετε σε άμεση επαφή με τον τρόμο για να στραφείτε στον Θεό"
Κιάνου Ριβς, από την ταινία Costantine

[/quote]

οπα ξερω και εγω ενα με διασημο.
" οταν πιω την μπυρα μου θα σας μαμησω ολους"
Τσακ Νορρις απο την ταινια Ενας αλλα λυκος.
σειρα σου τωρα.

amfiprostylos

[quote user="ToniV" post="330399"]βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..[/quote]

ρε συ τονι λεγε οτι θες. εγω μια φορα ειχα παει να προσευχηθω στην παναγια της τηνου που ειναι και θαυματουργη (βοηθεια μας), για ενα προβλημα που ειχα με αιμοροιδες. εψαχνα να βρω καποιο χρυσο ταμπελακι, ξερεις απο αυτα που εχουν χερι,ποδι και αλλα μερη του σωματος, αλλα δεν βρηκα τιποτα για την δικια μου παθηση. ετσι και εγω αρχισα να προσευχομαι χωρις το ταμα και φυσικα δεν εγινε τιποτα. γυριζοντας στην αθηνα πηρα μια αλοιφη των 10 ευρω και μου περασε. θαυμα αναφωνησα. και απο τοτε αναβω κερακι μονο οταν μπαινω σε φαρμακεια.

larus audouinii

[quote user="amfiprostylos" post="337095"][quote user="larus audouinii" post="329210"]"Eσείς οι θνητοί,

[/quote]

σειρα σου τωρα.[/quote]

:lol: amfiprostylos χαίρομαι για το πέρασμα από το φόρουμ Νασαι καλά
Αν επιμένεις....(στο σειρά μου) Κάποια εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν τα ντιβιντι μπουκωθάκαμε με Τζακ Νόρις,  τσακι τσαν, (χαρακτηριστικό χιούμορ) ραμπο κλπ κλπ Μερικές φορές έλεγα πάλι...αλλά είναι και γούστα  :grin:
Όταν πρωτογνωρισα τις πολεμικές τέχνες , το μποξ μέσα από το στάδιο και τον ελληνικό πρωταθλητισμό ρεαλιστικά, στο ιατρικό τιμ, με την πρώτη ματιά κατάλαβα την τεράστια διαφορά της ζωής από την οθόνη  ;-)
Και με τον ηχο της ζωής έγραψα και το πρώτο...

amfiprostylos

[quote user="larus audouinii" post="337118"][quote user="amfiprostylos" post="337095"][quote user="larus audouinii" post="329210"]"Eσείς οι θνητοί,

[/quote]

σειρα σου τωρα.[/quote]

]

να εισαι και συ καλα. (εκανα πυγμαχια στον Α.Σ. Λεωνιδας ,λες να εχουμε συναντηθει;) η οθονη φιλη μου ειναι το μεσο που μας επιτρεπει να βλεπουμε την φαντασια αλλων. χωρις φαντασια η ζωη ειναι ανυδρη και ξερη. πχ η ταινια για τον ιησου του μελ γκιπσον με συνταραξε (αν και ειμαι αθρησκος). πιστευω ειναι η καλυτερη αποδωση της ζωης του απο ολες της αλλες που εχουν γυριστει. ο χριστος αν υπηρξε οπως τον περιγραφει το φιλμ θα πρεπει να ηταν και γαμω τους επαναστατες. ποιος ξερει μπορει και μετα απο 1000 χρονια να εμφανιστει θρησκεια με αρχηγο τον ερνεστο γκεβαρα. καπως ετσι θεοποιουμε ανθροπους ανιδιοτελεις και γενναιους.

αυτη η παρακρουση ομως με τις θρησκειες και τα λιβανια και τις προσευχες ανα τους αιωνες που προκαλουν μιση και σφαγες ανθρωπων με αηδιαζει. εκμεταλευση και συσωρευση πλουτου για εκκλησια και πνευματικη φτωχια για τους υπολοιπους.

αχ παναγιτσα μου βοηθα με να περασω τα μαθηματικα , να γνει καλα το ποδι μου, να εχεις καλα το παιδι μου εσυ πυ εισαι οσο καλη και ασχολησε συνεχως με εμενα και ξεχνας διαρκως τα παιδακια που πεθαινουν απο διψα και ειτζ στην αφρικη. ετσι και αλλιως αυτα δεν ειναι καλοι χριστιανοι. αλλα οταν πεθανουν (και δεν μπορουν μετα να αποδηξουν τιποτα) θα κερδισουν την βασιλεια των ουρανων.

αυτο που ολες οι θρησκειες σε ανταμοιβουν μετα θανατον πολυ μου αρεσει. γελαω πολυ με την χαζομαρα αυτων που το πιστευουν.

black_velvet

Αγαπώ amfiprostylo!
Αγαπώ την αμεσότητα με την οποία εκφράζει τις αλήθειές του.

Αυτή είναι η δύναμη της πραγματικής προσευχής.
(Μη φρικάρεις εσύ! για να είμαι εντός θέματος το 'γραψα αυτό  :razz:  :mryellow: ).
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

[quote user="amfiprostylos" post="337131"](εκανα πυγμαχια στον Α.Σ. Λεωνιδας ,λες να εχουμε συναντηθει;)[/quote]

εσυ στις ψησταριες Λεωνιδας... αυτη στις πραλινες Λεωνιδας... κομματι δυσκολο...   :razz:

βρε καλως τον [size=14]amfiprostyho[/size]...  :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

amfiprostylos

[quote user="black_velvet" post="337132"]Αγαπώ amfiprostylo!
Αγαπώ την αμεσότητα με την οποία εκφράζει τις αλήθειές του.

Αυτή είναι η δύναμη της πραγματικής προσευχής.
(Μη φρικάρεις εσύ! για να είμαι εντός θέματος το 'γραψα αυτό  :razz:  :mryellow: ).[/quote]

το ξερα οτι μ αγαπας. απλα περιμενα τοσα χρονια να το παραδεχθεις. επιτελους να μια προσευχη που εκπληρωθηκε.  :D  :D

amfiprostylos

[quote user="kuria" post="337149"][quote user="amfiprostylos" post="337131"](εκανα πυγμαχια στον Α.Σ. Λεωνιδας ,λες να εχουμε συναντηθει;)[/quote]

εσυ στις ψησταριες Λεωνιδας... αυτη στις πραλινες Λεωνιδας... κομματι δυσκολο...   :razz:

βρε καλως τον

καλως σας βρηκα κυρια μου.

larus audouinii

[quote user="amfiprostylos" post="337177"][quote user="kuria" post="337149"][quote user="amfiprostylos" post="337131"](εκανα πυγμαχια στον Α.Σ. Λεωνιδας ,λες να εχουμε συναντηθει;)[/quote]

εσυ στις ψησταριες Λεωνιδας... αυτη στις πραλινες Λεωνιδας... κομματι δυσκολο...  :razz:

βρε καλως τον

καλως σας βρηκα κυρια μου.[/quote]

:shock:  :shock: χαχαχαχαχα
Tον Α.Σ.Λεωνίδας ΠΕΙΡΑΙΑ; ναι τον έχω γνωρίσει Kyria ΕΣΥ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  χαχαχαχα

Amfipostylos είναι γνωστό πως ο κόσμος είναι μικρός ....ζωή και οθόνη: δεν σκεφτόμουν πως με τον pappas θα μπορούσε  να βρισκόμασταν μαζί σε αγώνα αλλά και από διαφορετική κερκίδα και θέση, ερυθροσταυρίτες με την επο,  εοδίτες με τον Αρη,  ούτε πως κάποια στιγμή σε ένα εμπορικό κέντρο θα καθόμασταν παραδίπλα με τον άγνωστο  aiollus που τον έχω γνωρίσει μόνο διαδικτυακά κλπ

Πάντως στα πηγαδάκια με τους συντελεστές όταν είπα πως το διασκεδάζω μου είπαν πως μερικές περιπτώσεις χρίζουν ψυχανάλυσης !

Και για να είμαστε εντός τόπικ, θα έχεις προσέξει πως κάποιοι αθλητές κάνουν ΚΑΙ τον σταυρό τους πριν μπουν  ;-)

kuria

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ε;

μου φαινεται κατι εχω ακουσει...

δεν ειναι μια μεγαλη αλανα απο θαλασσα γεματη ΓΑΥΡΑΚΙΑ;
  :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

442 Επισκέπτες, 0 Χρήστες