Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 437
  • Total: 438
  • Leon

Πόση δύναμη έχει μια Προσευχή?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 21, 2009, 08:09:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

η ώρα είναι ακατάλληλη για προσευχές...  :mrgreen:

rain

[quote user="Michael_Design" post="337300"][quote user="rain" post="337295"]Να έχω ή να μη έχω σκονάκι ρε σεις στην προσευχή?[/quote]Γιατί, εσύ τι θες απ' τον Θεό; Πτυχίο;;;  :cool:[/quote]γιατί εσύ τι θες? να σου πλερώσει τη ΔΕΗ :?:  :?:  :?:

ρε συ πίξι μανία σε έπιασε με την προσευχή? Στο τέλος και να κλάσω θα μου λες κάνε την προσευχή σου :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  μη βγει ζούφια

pixie

[quote user="rain" post="337308"]

ρε συ πίξι μανία σε έπιασε με την προσευχή? Στο τέλος και να κλάσω θα μου λες κάνε την προσευχή σου :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  μη βγει ζούφια[/quote]

:razz:
Λοιπόν, rain, αυτό δεν είναι τίποτα...

Πρόσεξε μήπως προσευχόμενος και περδόμενος, το παραχέ@@@ς απ' τη χαρά σου!  :evil:

Michael_Design

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια, το χέσαμε και αυτό το θέμα... :cool:

pixie

Δε μένει παρά να τραβήξουμε και το καζανάκι...

Προσευχόμενοι μεθ' ευλαβείας όμως πάντα... :oops: :evil:

Και εις τα πλαίσια της ευγενούς παρρησίας ας παρατεθεί και το εικαστικόν του θέματος... :mrblue:

Crazy

το νου σας μόνο !!!
μην ξεχάσετε εντός της ευλαβικής προσευχής να προσθέτε και την αποφυγή του κάτωθεν ... :

KostasD33

Παναγιάμ παρθένα..............
πόσες προσευχές θέλει αυτό το θέμα για έρθει στα ισα του !!!???

pixie

Μα μπορούμε όλοι μαζί - ομού κι αντάμα - να πιαστούμε σε κύκλο - λατρεύουμε την ενότητα άλλωστε  :mrblue:  - και να το ρίξουμε σε διαλογισμό έως ανακαλύψεως του εντός μας κατοικούντος βαθέως ερέβους...

Κάτι σαν παρτούζα που λένε - δεν το λέω εγώ, οι άλλοι - αλλά θρησκευτικού περιεχομένου, υπέρ της σωτηρίας των ψυχών ημών. Αμήν, αδερφοί! :oops:

KostasD33

καλά όσο θα ανακαλύψεις παρθένα, άλλο τόσο θα ανακαλύψεις τα εντός μας με ομού αντάμα αγκαλίτσες για διαλογισμούς.........

pixie

:smile:  

Μην το λες, Κώστα, αν θελήσουμε να το δούμε σοβαρά τώρα, με τον διαλογισμό μπορούμε να βρούμε απαντήσεις σε πολλά θέματα που μας απασχολούν.

Πολλές φορές, όταν ζητάω να μου ανοιχθεί ένας δρόμος, λέω ένα μάντρα [απλή προσευχή με ρίμα] με την ελπίδα πως η ευχή μου θα πραγματοποιθεί. Κάθε έκκληση αρχίζει πάντα με τη λέξη ''παρακαλώ'' και τελειώνει με τη δυνατή λέξη ''ευχαριστώ''! Κι ας μην λάβω απάντηση άμεσα! Το επαναλαμβάνω ξέροντας πως κάποτε θα γίνει, συνήθως σε μένα γίνεται, γιατί τα λόγια μας έχουν δονήσεις και μας βοηθούν να ερχόμαστε σε επαφή με τις υπέρτατες δυνάμεις που υπάρχουν μέσα μας και στο σύμπαν.

Δεν είναι απαραίτητο να λέμε τις τυποποιημένες προσευχές κάποιας θρησκείας.

katinaki

λέω ένα μάντρα [απλή προσευχή με ρίμα]

κι εμείς που δεν το 'χουμε το ταλέντο της ποίησης  :roll:  τι θα γίνουμε;  :shock:

pixie

'Ελα βρε katinaki μου!  :smile: Δυο απλά λογάκια φτιάχνουμε, ελεύθερα κι αυθόρμητα.
Είτε τα φωνάξεις, είτε τα ψιθυρίσεις, οι ''άγγελοι'' ακούνε την κάθε λέξη που προφέρεις αρκεί να πιστεύεις πως αυτό που κάνεις έχει δύναμη.

Προσωπικά, επειδή σε παρόμοιο περιβάλλον μεγάλωσα, εξασκήθηκα στο να διαλογίζομαι και να ακούω πλέον σιωπηλά, διαισθητικά, την απάντηση. Το μάντρα είναι το κλειδί της επικοινωνίας, έλεγε ο δάσκαλός μου Σουάμι Βισνουβενάντα - καλή του ώρα - γιατί οι άγγελοι αγαπούν την απλότητα και προσελκύονται από τις ρίμες και τις μουσικές δονήσεις!

'Ισως γιαυτό στις εκκλησίες ψάλλουν, δεν γνωρίζω περισσότερα...  ;-)

CHRIS_FEMALE_

...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ" ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ,ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ  ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΘΥΜΟ ΨΥΧΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ  Η' ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ.ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ-ΠΡΑΞΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ-ΟΝΕΙΡΑ.ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΛΛΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ  ΑΔΙΚΗΣΑΝ .ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ΕΝΑΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΝΑ  ΚΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ...ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  ,ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ...ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ.ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ  ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΑΝ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ...

pixie

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349039"]...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ" ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.[/quote]

O Θεός, καλή μου, δεν είναι απλά λέξη, είναι ενεργειακή σκεπτομορφή. Είναι δημιούργημα από αστρική ουσία μια πολύ ισχυρή μορφή, ένα στοιχειακό που για να ''γίνει'' χρειάστηκαν αιώνες και μια σειρά διαδοχικών γενιών  που λειτουργούσαν με την ίδια πίστη και είχαν ως βάση τα ίδια πρότυπα...
Όσο, λοιπόν, επικαλείται κάποιος τον Θεό, ασφαλώς και ανοίγει μια αόρατη επαφή μαζί του.

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349039"]...ΕΝΑΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΝΑ  ΚΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ...ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ...[/quote]

Και αυτό που λες εδώ δεν είναι εξαιρετικά χαιρέκακο, δλδ.αντί να είμαστε εμείς καλοί και χαρισματικοί προς τους συνανθρώπους μας ζούμε με την ελπίδα πως θα έρθει η θεία δίκη και θα τιμωρηθούν σε περιπτώσεις αδικίας? Μα... με το μεγαλείο της συγχώρεσης δεν γαλουχείται ένας χριστιανός?

ΥΓ. Θερμή παράκληση... έχουμε ένα θεματάκι με τα κεφαλαία γράμματα, υπάρχει ως σύσταση από το site να γράφουμε με απλούς ελληνικούς χαρακτήρες και να μην χρησιμοποιούμε κεφαλαία στη γραφή.

black_velvet

[quote user="pixie" post="349043"]
...
ΥΓ. Θερμή παράκληση... έχουμε ένα θεματάκι με τα κεφαλαία γράμματα, υπάρχει ως σύσταση από το site να γράφουμε με απλούς ελληνικούς χαρακτήρες και να μην χρησιμοποιούμε κεφαλαία στη γραφή.[/quote]

Αυτό θα ήθελα να το ζητήσω κι εγώ.

CHRIS_FEMALE_, μου είναι αδύνατο να διαβάσω την απάντησή σου. Και δεν μπορεί να γίνει συζήτηση μόνο με αυτές τις 2 μικρές φράσεις που σχολίασε ήδη και η pixie. Καλό θα ήτανε να μπορέσουμε όλοι μας να διαβάσουμε τις σκέψεις σου, ολοκληρωμένες, έτσι όπως εσύ η ίδια τις εξέφρασες.

Σε παρακαλώ κι εγώ λοιπόν, πάτα εκείνο το κουμπάκι αριστερά που γράφει CapsLock και γράφε μας τις απόψεις σου με μικρά γράμματα.

Ευχαριστώ πολύ.  :smile:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

437 Επισκέπτες, 1 Χρήστης