Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 519
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 471
  • Total: 471

Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...

Ξεκίνησε από rain, Ιουλίου 09, 2009, 01:49:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

[quote user="fortune"]:shock:  :shock: ....Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο..... :cool:  :cool:

f.[/quote]

Οργασμός πρώτα και μετά χαλάρωση ... :P

pixie

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350365"]χαιρω πολυ χαιροπουλου!φυσικα και απαντησα για αμπελοφιλοσοφιες γιατι μου απαντησες οτι σκεφτομαι ρηχα.[/quote]

Έχουμε παρεκτραπεί τελείως? Πότε σου είπα εγώ ότι σκέφτεσαι ρηχά? :roll:  :mad:

Καταδίκασες τους άντρες με έναν τρόπο που σίγουρα ενδεχόμενα εκφράζει την κατηγορία αυτών των ανδρών που κινούνται επιφανειακά. Εξ όσων θυμάμαι σου άφησα μια απάντηση να μην ασχολείσαι μ΄αυτή την κατηγορία ανδρών, λοιπόν! Και ξέρεις γιατί? Γιατί το δέχομαι, ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά ήταν εξαιρετικά καυστική και ίσως άκομψη η απάντησή σου για να γενικευθεί στο σύνολο του ανδρικού φύλου.

fortune

[quote user="KostasD33" post="350375"][quote user="fortune"]:shock:  :shock: ....Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο..... :cool:  :cool:

f.[/quote]

Οργασμός πρώτα και μετά χαλάρωση ... :P[/quote]

Ρε συ φιλε,οπως πανε τα δυο τους... :shock: .(τινγκερμπελ & cna),..τι οργασμο.?...τσουναμι πανε να δημιουργησουν...που θα μας παει ολους...φουκοσιμα... :smile:  :smile:

f.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350376"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350365"]χαιρω πολυ χαιροπουλου!φυσικα και απαντησα για αμπελοφιλοσοφιες γιατι μου απαντησες οτι σκεφτομαι ρηχα.[/quote]

Καταδίκασες τους άντρες με έναν τρόπο που σίγουρα ενδεχόμενα εκφράζει την κατηγορία αυτών των ανδρών που κινούνται επιφανειακά. Εξ όσων θυμάμαι σου άφησα μια απάντηση να μην ασχολείσαι μ΄αυτή την κατηγορία ανδρών, λοιπόν! Και ξέρεις γιατί? Γιατί το δέχομαι, ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά ήταν εξαιρετικά καυστική και ίσως άκομψη η απάντησή σου για να γενικευθεί στο σύνολο του ανδρικού φύλου.[/quote]

pixie οι αντρες στην ελλαδα σκεφτονται ολοι ρηχα.δεν εχουν σχεση με ταντρικη φιλοσοφια και δεν αγαπουν αληθινα.υποκριτες ειναι ενιοτε.δεν φροντιζουν τον ανω εγκεφαλο και οι περισσοτεροι εχουν μονιμη καμενη φλαντζα που επηρεαζει και τον κατω εγκεφαλο.ελαχιστα ειναι τα αληθινα πλασματα που εχουν ψυχουλα.να σου πω μανα αμα φτιαξω αμπελοφασουλα να σου στειλω με κουριερ σε ταπερ? :razz:  :mrorange:

[smiley smilie=6 fontcolor=000000 shadowcolor=222266 shieldshadow=1]min kanete figoura...trote ampelofasoyla salonikis...xeneroua mat mono i figoyra...[ek toy sympantos] [/smiley]

cna

Talk about stereotypes που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όταν σταματήσει η διαμάχη στερεοτύπων ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικό διάλογο. Μέχρι τότε επιλέγω το black pill (δεν μου αρέσει ούτε το ροζ ούτε το μπλε)...

fortune

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350382"][quote user="pixie" post="350376"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350365"]χαιρω πολυ χαιροπουλου!φυσικα και απαντησα για αμπελοφιλοσοφιες γιατι μου απαντησες οτι σκεφτομαι ρηχα.[/quote]

Καταδίκασες τους άντρες με έναν τρόπο που σίγουρα ενδεχόμενα εκφράζει την κατηγορία αυτών των ανδρών που κινούνται επιφανειακά. Εξ όσων θυμάμαι σου άφησα μια απάντηση να μην ασχολείσαι μ΄αυτή την κατηγορία ανδρών, λοιπόν! Και ξέρεις γιατί? Γιατί το δέχομαι, ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά ήταν εξαιρετικά καυστική και ίσως άκομψη η απάντησή σου για να γενικευθεί στο σύνολο του ανδρικού φύλου.[/quote]

pixie οι αντρες στην ελλαδα σκεφτονται ολοι ρηχα.δεν εχουν σχεση με ταντρικη φιλοσοφια και δεν αγαπουν αληθινα.υποκριτες ειναι ενιοτε.δεν φροντιζουν τον ανω εγκεφαλο και οι περισσοτεροι εχουν μονιμη καμενη φλαντζα που επηρεαζει και τον κατω εγκεφαλο.ελαχιστα ειναι τα αληθινα πλασματα που εχουν ψυχουλα.να σου πω μανα αμα φτιαξω αμπελοφασουλα να σου στειλω με κουριερ σε ταπερ? :razz:  :mrorange:[/quote]

Ρε συ χριστινακι,ολο την μανα σου κοιτας... :smile:  :smile:Αν ειναι στειλε και κανα ταπερακι και σε μας.... :lol:  :lol:

α

katinaki

pixie

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350377"]
[smiley smilie=6 fontcolor=000000 shadowcolor=222266 shieldshadow=1]min kanete figoura...trote ampelofasoyla salonikis...xeneroua mat mono i figoyra...[ek toy sympantos] [/smiley][/quote]

Θα μπορούσα να πω ότι είναι μάλλον κατηγορηματικός και απόλυτος ο τρόπος σου στο θέμα του άλλου φύλου και σίγουρα δεν είναι δίκαιο να τσουβαλιάζουμε ανθρώπους...

Και στο δια ταύτα... Δεν σε υποτίμησα λοιπόν εγώ, σωστά?  ;-) Κι επειδή δεν μου αρέσουν οι εκκρεμότητες σε ανθρώπινο επίπεδο, ακόμα και διαδικτυακά, διευκρίνισέ μου...

Υπαινίσσεσαι κάτι Chris με το μηνυματάκι της ταμπελίτσας σου εδώ? :cool:

Πάντως ενημερωτικά θα σου πω ότι όποιος έχει ενεργή συμμετοχή σε οποιασδήποτε μορφής συζήτηση και εκφράζει ελεύθερα άποψη, και προσπαθεί να είναι δοτικός προς όλους και προς εσένα, δεν είναι απαραίτητα φιγουρατζής. ;-)

ΥΓ. Ποιός σε πείραξε εσένα και σου φταίει η φουκαριάρα η Τίγκερμπελ τώρα?  :evil:
Μήπως ζηλεύεις επειδή έχω πολλαπλούς οργασμούς? :razz:  :lol:  :lol:

fortune

:shock: ....οχι βρε καλο μου τιγκερμπελ...ισα ισα...να τους εχεις... :smile:  :smile: ....απλα να....φτανουν ως εδω στον νοτο.....και οι αποκατω.....δεν μπορουν να κοιμηθουν... :lol:  :lol:

pixie

[quote user="KostasD33" post="350358"]Άσε Χρήστο, η χριστιανική ορθοδοξία δεν έχει καμία σχέση με τον οργασμό.
Εκεί η διδασκαλία λέει ότι ο οργασμός είναι αμαρτία (ειδικά για τις γυναίκες) και η μόνη αποδεκτή στάση για πηδηματάκι είναι ανάσκελα με τα πόδια πάνω για να βοηθά την σύλληψη.
Νε πα μαλ σαν στάση μεν αλλά ηλίθιος ο λόγος δε

Τώρα το ότι οι ταντριστες φτάνουν στον οργασμό με τα μάτια, δεν λέω καλά κάνουν και μαγκιά και ποικιλία στην τελική...
αλλά το πλί τους τι το έχουν?
Μόνο για πιπί?
κρίμα δεν είναι?[/quote]

Καλά... μιλάμε... μέχρι τον νότο έφτασαν οι κραυγές μου απ΄τα γέλια!  :grin:

'Απαιχτος!!!

CHRIS_FEMALE_

[quote user="fortune" post="350385"][quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350382"][quote user="pixie" post="350376"]Έχουμε παρεκτραπεί τελείως? Πότε σου είπα εγώ ότι σκέφτεσαι ρηχά? :roll:  :mad:[/quote]
pixie οι αντρες στην ελλαδα σκεφτονται ολοι ρηχα.δεν εχουν σχεση με ταντρικη φιλοσοφια και δεν αγαπουν αληθινα.υποκριτες ειναι ενιοτε.δεν φροντιζουν τον ανω εγκεφαλο και οι περισσοτεροι εχουν μονιμη καμενη φλαντζα που επηρεαζει και τον κατω εγκεφαλο.ελαχιστα ειναι τα αληθινα πλασματα που εχουν ψυχουλα.να σου πω μανα αμα φτιαξω αμπελοφασουλα να σου στειλω με κουριερ σε ταπερ? :razz:  :mrorange:[/quote]
Ρε συ χριστινακι,ολο την μανα σου κοιτας... :smile:  :smile:Αν ειναι στειλε και κανα ταπερακι και σε μας.... :lol:  :lol:
α[/quote]

ε μανα ειναι να μην την προσεχω?[ευτυχως δεν της εμοιασα χιχιχι εμοιασα του μπαμπακα! :mrviolet: ]
μανα αναιρω τη προσφορα μου  επειδη "ξενερουά"  θα σου στειλω μια κουτα τσιγαρα αμερικανικα και μια κουτα βελγικα σοκολατακια bitter black choko Leonida's.Tα αμπελοφασουλα θα τα στειλω στον...γειτονα...μανα ξενερουα και με μια φραση σου ενιοτε κυτα και ανατρεξε στο παρελθον σου ταχεως :'Τέλος πάντων... ας υποκριθώ πως έχω μεγαλείο ψυχής...' [την ειπες στο νικο τον απομακρο χθες οταν του ευχηθηκες καλο ταξιδι εις το ναυπλιον... :mrorange:  :razz:

CHRIS_FEMALE_

[smiley smilie=7 fontcolor=000000 shadowcolor=00BBFF shieldshadow=1]po po pnigikame stous pollaplous orgasmous...arage to xelidoni toy ntalara exei fteroto orgasmo?[/smiley]

KostasD33

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350395"]
....
... ας υποκριθώ πως έχω μεγαλείο ψυχής...' [την ειπες στο νικο τον απομακρο χθες οταν του ευχηθηκες καλο ταξιδι εις το ναυπλιον... :mrorange:  :razz:[/quote]

[albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg] τσίου τσίου

fortune

:arrow: Καλα βρε D....τωρα εσυ κανεις ...τα χελιδονια...του Νταλαρα? :lol:

fortune

........Λοιπον παιδια μου και για οσους δεν το καταλαβατε....... :cool: Αυτος ο γυναικειος οργασμος...εχει απ ολα... :lol:  :lol: κραυγες,ιτριγκες,ανατροπες,διαμαχες,σποντες,σφηνες,χαρες,λυπες,......μωρε καλα μου τα λεγε ο παποους μου ο Περικλης....το  :shock: νινι.. :shock: .σερνει...καραβι... :cool:  :cool:  :oops:  :lol: ....

471 Επισκέπτες, 0 Χρήστες