Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 432
  • Total: 432

Φλερτάροντας με τον Χρόνο...

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 02, 2009, 05:21:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

κατά συνέπεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

pixie

[quote user="rain" post="331548"]κατά συνέπεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?[/quote]

Πάντως δεν κρίνεται απαραίτητο να ασχολείσαι με ό,τι δεν αντιλαμβάνεσαι, όπως επίσης - κατά συνέπεια όπως λες κι εσύ - δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για κάθε παράδοξη αντινομία ή για οτιδήποτε δεν μπορεί να συλλάβει κάποιος! :razz: ;-)

Και έχω να παραθέσω αυτή την υπέροχη φωτό στο θέμα του Χρόνου:

rain

Δηλαδή εσύ αντιλαμβάνεσαι πως ένας βλάκας που κουβαλάει το σώμα του από μια θέση Αλφα σε μια θέση Βήτα σταματά στη μέση του δρόμου *και το οφείλει μάλιστα, μετά ξαναξεκινά και στη μέση ξανασταματά μετά ξαναξεκινά και κάπου εκεί πατάει τα κορδόνια του και τρώει τα μούτρα του? *με τόσα σταμάτα ξεκίνα καλά να πάθει ο κερατάς
Ο Ζήνων!! Τι είναι ο Ζήνων!!
άντε ο Φερνάντο Πεσσόα είναι ο αγαπημένος σου συγγραφέας άντε και οι εβραίοι με τα ταλμούδια τους έγιναν και αυτοί ειδικοί στον χρόνο
αυτός ο Ζήνων ποιος θυρωρός πολυκατοικίας τον ξέρει να τον μάθουμε και εμείς που έχουμε ρηχή αντίληψη και δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το απύθμενο βάθος
ωραία η φωτογραφία που έβαλες μόνο που είναι σχετική με τον χρόνο όσο σχετικός είναι ο χρόνος με την φιλοσοφία

mauroula

[quote user="pixie" post="331560"][quote user="rain" post="331548"]κατά συνέπεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?[/quote]

Πάντως δεν κρίνεται απαραίτητο να ασχολείσαι με ό,τι δεν αντιλαμβάνεσαι, όπως επίσης - κατά συνέπεια όπως λες κι εσύ - δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για κάθε παράδοξη αντινομία ή για οτιδήποτε δεν μπορεί να συλλάβει κάποιος! :razz: ;-)

...
[/quote]

Κατά συνέπεια, δεν έχει κανένας το δικαίωμα εδώ μέσα να κρίνει τον άλλον και να του λέει με τι θα ασχολείται και με τι όχι.  :evil:
Κι ας αφήσουμε την αντίληψη του καθενός ήσυχη. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να υποτιμούμε τον ίδιο μας τον εαυτό με τέτοιου είδους σχόλια περί της αντιλήψεως των άλλων.  :twisted:

Ας μην ξεχνάτε πως συμφωνήσατε όλοι με κάποιους Όρους και Κανόνες Χρήσης κατά την εγγραφή σας στον α33.

rain

πειράζει που εγώ θέλω να ασχολούμαι με τα 7 πέπλα και όχι τα 7 πλευρα    :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ρε τον ΖΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

rain

ρεεεε αλλάζουν όλα μπροστά μου, θαύμα για πέπλα έγραφα μπούτι βγήκε

rain

[quote user="mauroula" post="331568"][quote user="pixie" post="331560"][quote user="rain" post="331548"]κατά συνέπεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?[/quote]

...
[/quote]

Κατά συνέπεια, δεν έχει κανένας το δικαίωμα εδώ μέσα να κρίνει τον άλλον και να του λέει με τι θα ασχολείται και με τι όχι.  :evil:
Κι ας αφήσουμε την αντίληψη του καθενός ήσυχη. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να υποτιμούμε τον ίδιο μας τον εαυτό με τέτοιου είδους σχόλια περί της αντιλήψεως των άλλων.  :twisted:

Ας μην ξεχνάτε πως συμφωνήσατε όλοι με κάποιους Όρους και Κανόνες Χρήσης κατά την εγγραφή σας στον α33.[/quote] μ αρέσει να σε έχω φύλακα άγγελο εσένα  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

pixie

Mauroula, καλά αυτά που αναφέρεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο, από τη στιγμή που δεν σκιαγραφούν ούτε εμένα, ούτε τις προθέσεις μου!  :shock:

'Οσο για τον rain, νομίζω πως ήδη ξέρει τη συμπάθειά μου και πότε τον πειράζω, ώστε να μην χρειάζεται προστάτες...

Κι εδώ που τα λέμε εύχομαι να μην αποκτήσει ''προστάτη'' κι αναγκαστεί να κυκλοφορεί με καθετήρα, αυτό θα ήταν πραγματικά σοβαρό...  ;-)  :razz:  :mrgreen:

rain

Στάσου ρε πίξι ανακατεύεσαι με την ανεπάρκεια της αντίληψης μου, ανακατεύεσαι και με την προστάτισσα μου???? πρώτη φορά είχα τόσο χαριτωμένη προστασία και πας να μου κάνεις χαλάστρα  :twisted:
και άσε κάτω τον προστάτη μου γιατί θα μου τον κατσιάσεις με τόση συμπάθεια  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Για την ταμπακιέρα *Ζήνων και τι βλακείες λέει ακόμα να απαντήσεις μπας και αποχτήσω αντιληπτική επάρκεια και εγώ το απροστάτευτο

pixie

Τσίγκλισες με την επάρκεια, ε? Χαχαχαχα! Χαίρομαι που το 'πιασες σωστά το υπονοούμενο!

'Ελα, καλέ, τι φωνάζεις, κι εγώ στην ίδια αντιληπτική άγνοια βρίσκομαι γιαυτό το υπερπηδώ τεχνιέντως το θέμα του Ζήνωνος!  :mrorange:

Λοιπόν, είναι δυνατόν τώρα να μαγειρεύω και συγχρόνως να ακούω και τον Ζήνωνα τον Ελεάτη να κραυγάζει από τον 5ο αιώνα πΧ.?! :razz: :mrblue:

Πάντως αν βρεις πρώτος τις πληροφορίες, γράψτο μου σε MP3 να το ακούω όταν κοιμάμαι...  :mrgreen:

Κάνε υπομονή! Είναι θέμα χρόνου... :grin:

heinrich

κοίτα να δεις τι μου έστειλαν στα γενέθλιά μου

Μαλακωδώς ευησυχασθής επί μακρόν
ο καλλιτέχνης επανεξετάζει την κατάσταση
πριν ξεχαστεί εκ νέου

Τα γόνατά μου κάνουν χρίτσι χρίτσι
Μεγαλώνω
Το χάνω κάθε χρόνο το παιχνίδι
με το χρόνο

Μετακόμιζα θυμάμαι μ' ένα αμάξι
Τώρα όλα τα ζητώ για να ' μαι εντάξει
όλα δικά μου κι όλα σ' άλλους τα χρωστώ
και τα πληρώνω

Ήταν ανάγκη  Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα
Όλα μου μοιάζαν παντοτινά, παντοτινά, παντοτινά

Ασπρίζουν τα μαλλιά μου κάθε μέρα
Μεγαλώνω
Τα ίδια είχε πάθει κι ο μπαμπάς μου σ' άλλο χρόνο

Τα παιδιά με λένε κύριο Αλκίνοο
Με ενοχλεί μα τελευταίως το καταπίνω
Θα 'ρθει σε λίγο η καρδιά και τα λεφτά και να μην πίνω
Αααααα...

Όλα μου μοιάζαν παντοντινά, παντοτινά, παντοτινά

Αυριανό ραμολιμέντo μου συγχώρα
τη σπατάλη
συγχώρα με την ώρα που θα δίνεις
τη σκυτάλη

Πόσο αφελής θα μοιάζω στα δικά σου μάτια
σαν θα σου κόβουν το τσιγάρο και τ' αλάτια
Η αθανασία με ξεγέλασε μου πήρε
το κεφάλι

Όταν θα λέω
πως χάθηκαν όλα στο κάθε-μέρα
Κανείς δε ζει να τον θαυμάζω
Ξένος, στον αδυσώπητο χαβά της ανθρωπότητας
ο Χατζιδάκις μοιάζει στην προϊστορία
κι αντικατάσταση δεν έγινε καμία
Χρόνια μετά τις κηδείες των παλιών
όταν δεν θα μπορώ να γράψω ούτε τ' όνομά μου
τα τραγουδάκια που άφησα για αργότερα
θα με κοιτούν να φεύγω
και θα γκρινιάζουν
σαν γέροι που δεν έζησαν
τότε θα ξέρω πως:

Ο γερο - Γλάυκος διάβασε σε ένα τοίχο
ο χρόνος ο πανδαμάτων
κι έκλαψε σαν παιδί
Και ήταν παιδί

larus audouinii

:grin:
αν και καθηστερημένα λοιπόν : Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλιά Χρήστο
Να τα εκατοστήσεις αρχηγκρινιάρη  :grin:  :razz:

heinrich

βρε, ο χρόνος είναι σχετικός. Μου αποδειχθηκε καποια περασμένη Παρασκευή στο δρόμο.
Περπατούσα όταν κάποιος κυριούλης με σταμάτησε και με ρώτησε:
«Τετάρτη δεν έχουμε σήμερα?»
«Οχι»  του απαντώ εγώ «Παρασκευή»
«ε, όχι δα και Παρασκευη!»

kuria

δεν ξερω αν ο χρονος ειναι σχετικος, παντως το αλτσχαιμερ ειναι σχετικοτατο με την περιπτωση μου...  
ολη την Κυριακη σκεφτομουν μολις περασουν τα μεσανυχτα να σου ευχηθω για τα γενεθλια σου και τελικα εφτασε Τεταρτη για να το κανω...
[size=24]
πολυχρονος ομορφια μου... με βιοψυχοπνευματικη ανοδο και ισορροπια...

πολλα στεγνα και πεταχτα
[/size]
[albumimg]9440[/albumimg]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="rain" post="331565"]
ωραία η φωτογραφία που έβαλες μόνο που είναι σχετική με τον χρόνο όσο σχετικός είναι ο χρόνος με την φιλοσοφία[/quote]

Λοιπόν... αυτό που βλέπεις εδώ είναι ένας tesseract όπερ σημαίνει τετραδιάστατος κύβος!

ΔηλαδίΣ: είναι ένας κύβος 3Dimension - σε 3 διαστάσεις - που έχοντας τη δυνατότητα ωστόσο να εκταθεί σε μια τέταρτη , χρησιμοποιείται ως περιγραφή του χρόνου!

432 Επισκέπτες, 0 Χρήστες