Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 213
  • Total: 213

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

Σήμερα οι γυναίκες μιλούν ΚΑΙ "κάνουν την τιμή" (μιλούν μόνο έτσι?) μόνον σε ωραίους ψηλούς και εύσωμους τύπους  έως πολύ ψηλούς άνδρες.

Αν αυτό δέν αποδεικνύει ένα είδος επάρσεως τότε τί δείχνει?

Αναρωτιέμαι?

rain

[ot user="MEGA 1" post="364771"]Σήμερα οι γυναίκες μιλούν ΚΑΙ "κάνουν την τιμή" (μιλούν μόνο έτσι?) μόνον σε ωραίους ψηλούς και εύσωμους τύπους  έως πολύ ψηλούς άνδρες.

Αν αυτό δέν αποδεικνύει ένα είδος επάρσεως

MEGA 1

Ρέ...καλό αυτό με τα ανθρωπάκια και έτσι που πηγαίνουνε.
Δέν το είχα ψάξει..έχει τέτοια επιλογή?
Ωραία θα το προσπαθήσω.

MEGA 1

Ασυδοσία αλλά και περιορισμένος τρόπος αντίληψης και σκέψης είναι δύο πράγματα που πάνε μαζί με τις σημερινές γυναίκες.
Δείτε τί γίνεται στην πολιτική.
Γυναίκες βουλευτές , αδύναμες και ώς χαρακτήρες δέν μπορούν να επιβιώσουν ούτε κάν στο χαμήλου επιπέδου Ελληνικό πολιτικό σκηνικό που δέν είναι καθόλου απαιτητικό-όπως είναι τουλάχιστον σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Τελευταίο παράδειγμα, η κυρία επί των τιμών Άρια Αγάτσα.
Η οποία άλλαξε κόμμα λές και άλλαξε δέν ξέρω και εγώ τί.

Οι σημερινές γυναίκες είναι και αδύναμες και δέν προσφέρουν και τόσα πολλά στην χώρα όσα προσέφεραν στο περελθόν τουλάχιστον (πολλά παιδιά π.χ.) αλλά και απο πάνω έχουν και ένα απύθμενο θράσος το οποίο δέν στηρίζεται κιόλας σε τίποτα παρά μόνο στη ιδέα ότι αξίζουν  πάρα πολλά.

Όταν όμως αντιμετωπίζουν άνδρες που μπορούν να τις κάνουν να ζητάνε και συγγνώμη απο επάνω , τότε συνέρχονται και επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα συμπεριφοράς όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

MEGA 1

larus audouinii

[quote user="MEGA 1" post="364568"]Συνάντηση με γυναίκα οδηγό και σήμερα το απόγευμα πρίν απο λίγο.
Είχα την ατυχία να συναντηθούν τα αμάξια μας σε στενό επαρχιακό δρόμο και μέσα σε χωριό!!! :|  :cry:
Καταλαβαίνετε τί έγινε.
Κολλήσαμε για κάποια ώρα παρόλο που εγώ της είχα κάνει πολύ χώρο πηγαίνοντας και όπισθεν για να την διευκολύνω μήν έχοντας και άλλη επιλογή.
Έλα όμως που εκείνη είχε κοκαλώσει πίσω απο το τιμόνι γιατί υποθέτω δέν μπορούσε να υπολογίσει η κύρία αυτή ότι το αμάξι της χωρούσε αλλά όπως οι περισσότερες γυναίκες (ίσως και όλες) θα ήθελε χώρο ίσα με μερικά γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ προκειμένου να μπορέσει να στρίψει το τιμόνι.
Εγώ είχα μέσα στο αμάξι εντωμεταξύ άλλες γυναίκες την ξαδέρφη μου και φίλες της οι οποίες βέβαια έριξαν το φταίξιμο στους...."κακούς" -λέει -δρόμους και όχι στην οφθαλμοφανή ανικανότητα της γυναίκας οδηγού!!

Έλεος λοιπόν (ξανά)[/quote]

Η βλακεία(παλιό γνωμικό) ειναι ανίκητη. Το γεγονός πως η λέξη ειναι γένους θηλυκού δεν σημαίνει πως κάνει χρέη οδοστρωτήρα.

MEGA 1

[quote user="larus audouinii" post="364918"]Η βλακεία(παλιό γνωμικό) ειναι ανίκητη. Το γεγονός πως η λέξη ειναι γένους θηλυκού δεν σημαίνει πως κάνει χρέη οδοστρωτήρα.[/quote]

Έλεος!!!!!!! :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

MEGA 1

MEGA 1

MEGA 1

jcdenton

Μισογύνης = φαλοκράτης;

Μισοκράτης = Φαλογύνης;

:shock:  :shock:  :shock:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

213 Επισκέπτες, 0 Χρήστες