Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="363817"][quote user="katinaki" post="363783"]ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!
Σκέψου θετικά: Οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί και τέλειες για σύντροφοι και όλα θα πάνε καλά![/quote]
Είμαι οπαδός της θωρίας ότι τίποτα δέν είναι τυχαίο η της θεωρίας του χάους που μπορεί να προκαλέσει το πέταγμα μιάς πεταλούδας κ.τ.λ Ψάξε αυτήν την θεωρία δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου.
Άρα κάποια εξήγηση υπάρχει αλλά καμμία αο αυτές τις γυναίκες δέν ήξερα προσωπικά, περαστικές της καθημερινότητας.
Μάλλον όμως έχεις δίκιο, κάπως πρέπει να αντιστρέψω τις συνεχόμενες αρνητικές σκέψεις αλλά πώς?[/quote]

Υπάρχει τρόπος! στείλε e-mail να σου στείλω κάτι mp3 που μου έδωσαν κι εμένα για θετικές σκέψεις και απέδωσαν  :smile:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363822"][quote user="MEGA 1" post="363817"][quote user="katinaki" post="363783"]ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!
Σκέψου θετικά: Οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί και τέλειες για σύντροφοι και όλα θα πάνε καλά![/quote]
Είμαι οπαδός της θωρίας ότι τίποτα δέν είναι τυχαίο η της θεωρίας του χάους που μπορεί να προκαλέσει το πέταγμα μιάς πεταλούδας κ.τ.λ Ψάξε αυτήν την θεωρία δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου.
Άρα κάποια εξήγηση υπάρχει αλλά καμμία αο αυτές τις γυναίκες δέν ήξερα προσωπικά, περαστικές της καθημερινότητας.
Μάλλον όμως έχεις δίκιο, κάπως πρέπει να αντιστρέψω τις συνεχόμενες αρνητικές σκέψεις αλλά πώς?[/quote]

Υπάρχει τρόπος! στείλε e-mail να σου στείλω κάτι mp3 που μου έδωσαν κι εμένα για θετικές σκέψεις και απέδωσαν  :smile:[/quote]

Μπράβο!
Θα στείλω.
Άν και πρέπει να σου πώ ότι μου ακούγεται υπερ-απλουστευτικό και υπερ-απλοϊκό.

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="363825"][quote user="katinaki" post="363822"][quote user="MEGA 1" post="363817"][quote user="katinaki" post="363783"]ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!

Υπάρχει τρόπος! στείλε e-mail να σου στείλω κάτι mp3 που μου έδωσαν κι εμένα για θετικές σκέψεις και απέδωσαν  :smile:[/quote]

Μπράβο!
Θα στείλω.
Άν και πρέπει να σου πώ ότι μου ακούγεται υπερ-απλουστευτικό και υπερ-απλοϊκό.[/quote]

αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις έως τώρα, τα αρνητικά δηλαδή, έφεραν θετικό αποτέλεσμα ή αρνητικό?
ό,τι πιστεύεις ή σκέφτεσαι αυτό συμβαίνει :roll:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363832"][quote user="MEGA 1" post="363825"][quote user="katinaki" post="363822"][quote user="MEGA 1" post="363817"][quote user="katinaki" post="363783"]ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!

Μπράβο!
Θα στείλω.
Άν και πρέπει να σου πώ ότι μου ακούγεται υπερ-απλουστευτικό και υπερ-απλοϊκό.[/quote]

αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις έως τώρα, τα αρνητικά δηλαδή, έφεραν θετικό αποτέλεσμα ή αρνητικό?
ό,τι πιστεύεις ή σκέφτεσαι αυτό συμβαίνει :roll:[/quote]

Α ρε Κατινάκι δέν έχεις άδικο αλλά αυτός είναι και καθαρά γυναικείος τρόπος σκέψης επέτρεψέ μου να σου πώ δηλ απόλυτα πρακτικός πέρα απο εγωϊσμούς και άλλους καχεκτικούς τρόπους σκέψης.
Εξαρτάται πάντα απο τον χαρακτήρα καθ'ενός.
Ο τρόπος σκέψης ο δικός μου ή του Α του Β, εσένα, του διπλανού, του παραδιπλανού, όλων μας είναι αποτέλεσμα....αυτού που είπες:δηλ. σκέψης δέν είναι τυχαίος.
Είσαι το Α η το Β σε αυτήν την ζωή για κάποιους λόγους, εξαιτίας του χαρακτήρα σου πώς βλέπεις τους άλλους τί εμπειρίες έχεις μέχρι τώρα καλές η κακές.
Θέλω να πώ ότι δέν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου έτσι απλά σαν να πατάς τον διακόπτη της τηλεόρασης.
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο..εκτός και εάν στην πράξη πιά καταλάβαινες ότι ένας  άλλος δρόμος θα ήταν πολύ καλύτερος και εγώ μέχρι τώρα δέν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο όσο παράξενο και εάν ακούγεται. ;-)

katinaki

κρίμα! τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι και στα δύο φύλα.
Θα 'πρεπε ν' αρχίσεις να εμπιστεύεσαι και να μην κοιτάς πάντα με μισό μάτι τις γυναίκες. Έστω τις ωραίες! για τις άλλες δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι  :mrgreen:

saliara

[quote user="MEGA 1" post="363836"]
Εξαρτάται πάντα απο τον χαρακτήρα καθ'ενός.[/quote]

Nομίζω ότι αυτό πρέπει να γνωρίζεις και να μην ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου!!
Όπως είπες..Πάντα εξαρτάται απ'τον χαρακτήρα του καθένα!!Δεν είναι όλοι ίδιοι, άλλωστε δεν θα'χε νοστιμάδα η ζωή.. ;-)

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363842"]κρίμα! τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι και στα δύο φύλα.
Θα 'πρεπε ν' αρχίσεις να εμπιστεύεσαι και να μην κοιτάς πάντα με μισό μάτι τις γυναίκες. Έστω τις ωραίες! για τις άλλες δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι  :mrgreen:[/quote]

Μά....απο προηγουμένως με αυτές τις "ωραίες"! :mrviolet:
Κοίτα πολλές ωραίες και σέξυ είναι πια.
Όσο αφορά εμένα λοιπόν εμένα μπορεί να σε εκπλήξουν (για άλλη μία φορά) τα γούστα μου. :mryellow:
Πιό συγκεκριμένα εμένα μου αρέσουν πολύ οι καμπυλωτές γυναίκες.
Προτιμώ τις καμπυλωτές απο τις αδύνατες η τις πάρα πολύ αδύνατες λές και πάσχουν απο ανορεξία.
Αλήθεια τώρα.
Το ιδανικό βέβαια είναι καμπυλωτή η και πολύ καμπυλωτή και εννοώ και με έξτρα κιλά με άλλα λόγια -ξεκάθαρα έτσι?-και με γλυκό ωραίο  πρόσωπο.
Ηλικία μεγαλύτερη των 30+.
Που είναι?
Α ναί παντρεμένες.
Τώρα όλες αυτές οι υπέρ-γυναίκες που κάποιες μοιάζουν και με μοντέλα καθημερινότητας, εντάξει τις παρατηρείς σαφώς (αν και δέν καρφώνεται κανείς όπως παλιά) αλλά προτιμώ τις ποιό "γήινες" πια.
Όχι αυτές που είναι έτοιμες για πασαρέλα, άσε που αυτές πια...ξέρεις..... :mryellow:  ψάχνουν τους "τέλειους" αλλά είναι και πιτσιρικαριά, τί ψάχνουμε τώρα?

MEGA 1

saliara

MEGA 1

[quote user="saliara" post="363887"][quote user="MEGA 1" post="363836"]
Εξαρτάται πάντα απο τον χαρακτήρα καθ'ενός.[/quote]

Nομίζω ότι αυτό πρέπει να γνωρίζεις και να μην ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου!!
Όπως είπες..Πάντα εξαρτάται απ'τον χαρακτήρα του καθένα!!Δεν είναι όλοι ίδιοι, άλλωστε δεν θα'χε νοστιμάδα η ζωή.. ;-)[/quote]
Ναί πράγματι δίκιο έχεις αλλά απο την άλλη...δέν υπάρχει αυτό που λέμε και "επικρατούσα κουλτούρα και αντίληψη"?
Εννοώ..μήπως τελικά υπάρχει και ένα μοτίβο συμπεριφοράς καθιερωμένο ανεξάρτητα απο τον χαρακτήρα του καθενός μας?
Τί να σου πώ αλήθεια?
Ίσως έχω και εγώ κάποιες άκαμπτες κοσμοθεωρίες για τα πράγματα........

saliara

Φυσικά και υπάρχει αυτό που  λες!!!!
Και για τον χαρακτήρα αλλά πόσο μάλλον για την εμφάνιση!!
Και πάρε τώρα την %^&%^%^ την τηλεόραση που δείχνει εδώ και χρόνια(άντε για να μην πω αιώνες και φανεί κάπως)ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ψηλή αδύνατη όμορφη έξυπνη(λιγότερο απ'τον άντρα βεβαίως βεβαίως)κτλ!!!Και αντί να κοιτάμε πιο πολύ τον χαρακτήρα γιατί όταν φτάσεις τα 70 σταφιδιάζεις και  μένει μόνο αυτό κοιτάμε τις διαστάσεις.......
Αλλά και σε αυτό πρέπει να παραδεχτείς ότι φταίτε περισσότερο εσείς!Γιατί όταν ο άντρας θέλει έτσι μια γυναίκα και δεν λέω για όλους λέω για τους περισσότερους ,μετά μην διαμαρτύρεστε γιατί ψωνίζεται η γυναίκα και δεν κοιτάει προς τα κάτω... :?

MEGA 1

[quote user="saliara" post="363896"]Φυσικά και υπάρχει αυτό που  λες!!!!
Και για τον χαρακτήρα αλλά πόσο μάλλον για την εμφάνιση!!
Και πάρε τώρα την %^&%^%^ την τηλεόραση που δείχνει εδώ και χρόνια(άντε για να μην πω αιώνες και φανεί κάπως)ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ψηλή αδύνατη όμορφη έξυπνη(λιγότερο απ'τον άντρα βεβαίως βεβαίως)κτλ!!!Και αντί να κοιτάμε πιο πολύ τον χαρακτήρα γιατί όταν φτάσεις τα 70 σταφιδιάζεις και  μένει μόνο αυτό κοιτάμε τις διαστάσεις.......
Αλλά και σε αυτό πρέπει να παραδεχτείς ότι φταίτε περισσότερο εσείς!Γιατί όταν ο άντρας θέλει έτσι μια γυναίκα και δεν λέω για όλους λέω για τους περισσότερους ,μετά μην διαμαρτύρεστε γιατί ψωνίζεται η γυναίκα και δεν κοιτάει προς τα κάτω... :?[/quote]
Ξέρεις κάποιες φορές ζούμε με μύθους οι άνθρωποι.
Τι εννοώ?
Εγώ έχω ακούσει ότι αρκετοί άνδρες ΔΕΝ προτιμούν κατ'ανάγκη τις super γκόμενες αλλά περισσότερο γουστάρουν τις περισσότερο "γήινες" και εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Τί γίνεται τώρα?
Οι άνδρες σκέφτονται επιφανειακά και κάπως "χαβαλετζίδικα"  ειδικά όταν είναι νεότεροι με τα χρόνια όμως  καταλαβαίνουν (εκτός των  εξαιρέσεων βέβαια) ποιές γυναίκες μπορούν πραγματικά να είναι οι μάνες των παιδιών τους και οι σύζυγοί τους.
Αλλά ξέρεις τώρα...θυμάμαι και τον εαυτό μου στα 80's ναι Σάλ sta 80's!
Πόσο ξετρελαμένοι είμασταν με τις Γερμανίδες και Σουηδέζες στην Χερσόνησο με τον καιρό όμως καταλάβαμε ότι πιο σέξυ είναι εκείνες που σε εκτιμάνε και δέν διαφέρουν και πολύ απο εσένα και δέν κατάγωνται απαραίτητα απο τον Σκανδιναβικό Βορρά.
Όλοι τα έχουν καταλάβει αυτά σήμερα.
Είπαμε εκτός των διαφόρων "εξαιρέσεων". :mryellow:

katinaki

[quote user="saliara" post="363891"]Μερικές είναι χωρισμένες... 8)[/quote]

όντως!  :lol:

KostasD33

[quote user="saliara" post="363896"]
...!Και αντί να κοιτάμε πιο πολύ τον χαρακτήρα γιατί όταν φτάσεις τα 70 σταφιδιάζεις και  μένει μόνο αυτό κοιτάμε τις διαστάσεις.......
Αλλά και σε αυτό πρέπει να παραδεχτείς ότι φταίτε περισσότερο εσείς!Γιατί όταν ο άντρας θέλει έτσι μια γυναίκα και δεν λέω για όλους λέω για τους περισσότερους ,μετά μην διαμαρτύρεστε γιατί ψωνίζεται η γυναίκα και δεν κοιτάει προς τα κάτω... :?[/quote]

φταίμε φταίμε μπρε... είπαμε καλός ο διάλογος και το IQ αλλα άμα είναι σταφιδασμένη 70άρα τι να κανεις?

Να πεις βγάλε μωρό μου την μασέλα μη την ψάχνεις μετά ?

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363953"][quote user="saliara" post="363891"]Μερικές είναι χωρισμένες... 8)[/quote]

όντως!  :lol:[/quote]
Ναί..έ??

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες