Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 271
  • Total: 271

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="MEGA 1" post="363899"]Ξέρεις κάποιες φορές ζούμε με μύθους οι άνθρωποι.[/quote]
Πώς αλλιώς δλδ.? Πώς μπορούμε να ζούμε χωρίς μύθους?

[quote user="MEGA 1" post="363899"]Οι άνδρες σκέφτονται επιφανειακά και κάπως "χαβαλετζίδικα"  ειδικά όταν είναι νεότεροι με τα χρόνια όμως  καταλαβαίνουν (εκτός των  εξαιρέσεων βέβαια) ποιές γυναίκες μπορούν πραγματικά να είναι οι μάνες των παιδιών τους και οι σύζυγοί τους.[/quote]

Αυτό, το ποιός άνθρωπος σου ταιριάζει, το καταλαβαίνει κανείς από ένστικτο!

Και, αν είναι όπως τα λες εδώ, οι άντρες καλά θα κάνουν να εισχωρούν και εις βάθος μέγα τότε, μήπως και - σκάβοντας στα μεταλλεία μέσα τους - ανακαλύψουν το δικό τους υποθετικό διαμάντι στον εαυτό τους πρώτα, έστω και σε ακατέργαστη μορφή. 'Ωστε, όταν γνωρίσουν τη γυναίκα των ονείρων τους, να είναι οι ίδιοι πλέον έτοιμοι και ικανοί να το διαχειριστούν το θέμα, να αναγνωρίζουν τι σημαίνει αμοιβαιότητα και προσφορά και να εκτιμούν ανάλογα.

MEGA 1

[quote user="pixie" post="364015"][quote user="MEGA 1" post="363899"]Ξέρεις κάποιες φορές ζούμε με μύθους οι άνθρωποι.[/quote]
Πώς αλλιώς δλδ.? Πώς μπορούμε να ζούμε χωρίς μύθους?

[quote user="MEGA 1" post="363899"]Οι άνδρες σκέφτονται επιφανειακά και κάπως "χαβαλετζίδικα"  ειδικά όταν είναι νεότεροι με τα χρόνια όμως  καταλαβαίνουν (εκτός των  εξαιρέσεων βέβαια) ποιές γυναίκες μπορούν πραγματικά να είναι οι μάνες των παιδιών τους και οι σύζυγοί τους.[/quote]

Αυτό, το ποιός άνθρωπος σου ταιριάζει, το καταλαβαίνει κανείς από ένστικτο!

Και, αν είναι όπως τα λες εδώ, οι άντρες καλά θα κάνουν να εισχωρούν και εις βάθος μέγα τότε, μήπως και - σκάβοντας στα μεταλλεία μέσα τους - ανακαλύψουν το δικό τους υποθετικό διαμάντι στον εαυτό τους πρώτα, έστω και σε ακατέργαστη μορφή. 'Ωστε, όταν γνωρίσουν τη γυναίκα των ονείρων τους, να είναι οι ίδιοι πλέον έτοιμοι και ικανοί να το διαχειριστούν το θέμα, να αναγνωρίζουν τι σημαίνει αμοιβαιότητα και προσφορά και να εκτιμούν ανάλογα.[/quote]

-Μα ναί χρειάζεται ο οποιοσδήποτε ένα μύθο σίγουρα, φτάνει να μήν ξεφεύγει τελείως ο μύθος για παράδειγμα ο μύθος του μαρμαρωμένου Βασιλιά π.χ
Ναί να πάρουμε την Κωνσταντινούπολή αλλά τους ρωτάς όλους αυτούς..πώς?
Και εκείνοι απαντάνε ...."μα αφού θα ξυπνήσει ο πενταδάκτυλος και θα μας βοηθήσει"!!!!!!!!!!!!
Ναί το πιστεύουν αυτό!

-Ναί αυτή η βαθιά συνειδητοποίηση  άν γίνει (άν γίνει έτσι? Γιατί μπορεί και να μή γίνει ποτέ σε κάποιους :mryellow: ) νομίζω γίνεται μετά.
Οι ηλικίες τώρα 18-25 ακόμα και 30 κοιτάνε πιο επιφανειακά τα πράγματα έν γνώση τους νομίζω.
Άλλωστε είναι γνωστό το ρητό ότι οι άνδρες γουστάρουν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές (brunettes).
Αλήθεια δέν είναι δικό μου το ρητό.

saliara

[quote user="KostasD33" post="363957"][quote user="saliara" post="363896"]
...!Και αντί να κοιτάμε πιο πολύ τον χαρακτήρα γιατί όταν φτάσεις τα 70 σταφιδιάζεις και  μένει μόνο αυτό κοιτάμε τις διαστάσεις.......
Αλλά και σε αυτό πρέπει να παραδεχτείς ότι φταίτε περισσότερο εσείς!Γιατί όταν ο άντρας θέλει έτσι μια γυναίκα και δεν λέω για όλους λέω για τους περισσότερους ,μετά μην διαμαρτύρεστε γιατί ψωνίζεται η γυναίκα και δεν κοιτάει προς τα κάτω... :?[/quote]

φταίμε φταίμε μπρε... είπαμε καλός ο διάλογος και το IQ αλλα άμα είναι σταφιδασμένη 70άρα τι να κανεις?

Να πεις βγάλε μωρό μου την μασέλα μη την ψάχνεις μετά ?[/quote]

Ααχαχαχαχα.. :lol:βάλε τη μασέλα λέει... Καλό!!!Αλλά μη ξεχνάς ότι όταν η άλλη θα είναι 70άρα θα έχεις κι εσύ κάποια ηλικία..Και συνήθως οι γυναίκες αντέχουν πιο πολύ από τους αντρες(στο σεξουαλικό λέω, μη πάμε για ζωή γιατί θα πείτε ότι σας πεθαίνουμε) :P
Επίσης πλέον Κωστάκηηηηηη υπάρχουν οι γέφυρες και τα τεχνητά κτλ κτλ...Άκου μασέλα!!!!!!!Δεν ζούμε στο 60!!!Αν και εκεί πάμε..χοχοχοχοχο

MEGA 1

Κάποιος να τις φέρει πρό των ευθυνών τους.
Τότε και μόνο τότε θα εξορθολογιστεί τελείως η συμπεριφορά τους.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε και μας μπλοκάρει είναι η ηθική επικινδυνότητα που δέν είναι άλλο παρα η κατάσταση μηδενικού ρίσκου κάποιου/κάποιων και η ανυπαρξία συνέπειας/τιμωρίας για τις πράξεις άρα και η ανυπαρξία κινήτρου για την οποιαδήποτε πρόοδο.
Έτσι και οι γυναίκες ποιό κίνητρο έχουν για εξορθολογισμό της συμπεριφοράς τους?
Έως τώρα κανένα διότι δέν έχουν και καμία συνέπεια.

Kind Regards to all women in here; :mrorange:  8)  :lol:

katinaki

ενώ άμα μας κάνατε μια φάλαγγα θα συνερχομασταν!
εμ τι κάθεσαι? παρε ενα καλασνίκοφ και βάρα! :mryellow:

pixie

[quote user="MEGA 1" post="364275"]Κάποιος να τις φέρει πρό των ευθυνών τους.
.................................................................
Έτσι και οι γυναίκες ποιό κίνητρο έχουν για εξορθολογισμό της συμπεριφοράς τους?
Έως τώρα κανένα διότι δέν έχουν και καμία συνέπεια.[/quote]

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, με τη διαφορά ότι δεν θα το διαχωρίσω σε φύλα θεωρώντας ότι αφορά γενικότερα ανθρώπους.
Κοίτα είμαι από τις γυναίκες που πολεμούν τίμια, όπου χρειαστεί. Δέχομαι λοιπόν τα ''παράπονά'' σου ως ορθά ως ένα σημείο, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει, προσωπικά - και άνευ παρεξήγησης - θεωρώ ότι μάλλον πρόκειται περί πλάκας [εννοώντας το ''ταμπούρωμα'' πίσω από τη θέση σου για τις γυναίκες].

Είναι και λίγο κουραστικό αυτό με το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο κι επίσης το γαϊτανάκι των επικρίσεων... η διατήρηση της επαφής είναι πολύ πιο σημαντική!

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="364290"]ενώ άμα μας κάνατε μια φάλαγγα θα συνερχομασταν!
εμ τι κάθεσαι? παρε ενα καλασνίκοφ και βάρα! :mryellow:[/quote]

Μα μιλάς λές και είμαι ο Σαντάμ Χουσεϊν. ;-)  :mrgreen:
Ακόμα και εάν έχω πεί κάτι τέτοιο -που δέν έχω πεί ποτέ απ'οτι θυμάμαι- δέν πιστεύω καθόλου στην βία σε αυτές τίς περιπτώσεις ούτε κάν στην λεκτική βία εναντίων των γυναικών και εναντίων του οποιουδήποτε, αλήθεια τώρα.
Ειδικά στην περίπτωση των γυναικών δέν χρειάζεται καμία μορφή βίας ούτε κάν λεκτική.
Αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να τις φέρεις πρό των ευθυνών τους κάθε φορά  και αυτό σημαίνει να τις αντιμετωπίσεις σαν ίσες όχι σαν ανώτερες έχουσες υποτίθεται άπειρα και απεριόριστα δικαιώματα κάθε φορά που λέει το θρυλικό γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan  ή ανάλογα.
Πώς οι άνδρες έρχονται είτε το θέλουν είτε όχι πρό των ευθυνών τους και αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των λαθών τους και λέμε και απο επάνω:"αυτός καλά να πάθει, έτσι όπως έστρωσε έτσι κοιμάται τώρα ο τύπος", έ το ίδιο να ισχύσει και για εκείνες. :idea:
Αυτό τίποτε άλλο.
ΑΛλά να μου πείς......η χώρα μας γενικά είναι η προστάτιδα πολλών ανορθολογικών "δικαιωμάτων" ένίοτε είς βάρος του γενικότερου συνόλου. :mrblue:

MEGA 1

[quote user="pixie" post="364295"][quote user="MEGA 1" post="364275"]Κάποιος να τις φέρει πρό των ευθυνών τους.
.................................................................
Έως τώρα κανένα διότι δέν έχουν και καμία συνέπεια.[/quote]

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, με τη διαφορά ότι δεν θα το διαχωρίσω σε φύλα θεωρώντας ότι αφορά γενικότερα ανθρώπους.
Κοίτα είμαι από τις γυναίκες που πολεμούν τίμια, όπου χρειαστεί. Δέχομαι λοιπόν τα ''παράπονά'' σου ως ορθά ως ένα σημείο, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει, προσωπικά - και άνευ παρεξήγησης - θεωρώ ότι μάλλον πρόκειται περί πλάκας [εννοώντας το ''ταμπούρωμα'' πίσω από τη θέση σου για τις γυναίκες].

Είναι και λίγο κουραστικό αυτό με το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο κι επίσης το γαϊτανάκι των επικρίσεων... η διατήρηση της επαφής είναι πολύ πιο σημαντική![/quote]

Pixie εγώ μονάχα λέγω ότι πρέπει να αντιμετωπιτούν οι γναίκες ώς  ίσες επιτέλους! :o
Και όχι να αντιμεωπίζονται ως περισσότερο "ίσες" απο τον οποιονδήποτε άλλο γιατί είναι γυναίκες άρα είναι πολύ "in" στην εποχή μας να είσαι με το μέρος τους οτιδήποτε και εάν κάνουν..!
Φυσικά αυτό δέν είναι κάτι το εύκολο διότι αυτός που θα τις φέρει πρό των τεραστίων ευθυνών τους είναι εκείνος που πρώτα απο όλα θα έχει έρθει ο ίδιος πρό των ευθυνών του.
Κάτι τελευταίο..... όταν οι γυναίκες λένε (το λένε σίγουρα pixie!) ότι :"πρέπει να μάθεις να με χειρίζεσαι" εννούν -νομίζω- με άλλα λόγια ότι θέλουν κάποιον να τις φέρει επιτέλους πρό των ευθυνών τους.

........................Δέν είναι καταπληκτικές οι περισσότερες γυναίκες?! :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mryellow:

MEGA 1

Ελεύθερες, ασύδοτες και ωραίες.
Ωσάν οι απλησίαστες πριγκίπισσες του Οίκου Ουίνδσορ.
Σε λίγο θα μας το πούν και αυτό!~
 :!:  :shock:

:mrviolet:  :mrviolet:  :mrviolet:

MEGA 1

Μα........ΧΑΧΑΧΕΑΧΕΑΧΕΑΑΑ :mryellow:  :mryellow:
Το πιο σύντομο ανέκδοτο.......:"σύγχρονες γυναίκες"!! :mryellow:  :mryellow:
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΕΧΕΧΑΧΕΧΧΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

MEGA 1

Και τώρα κάτι πραγματικά σοβαρό.
Πρόταση βιβλίου για να δούν κάποιοι ότι δέν είναι τα πάντα μισογυνισμός.

ΑΡΙΕΛ ΛΙΒΙ

Θηλυκές Φαλλοκράτισσες.
Οι γυναίκες και η ανερχόμενη κουλτούρα του ξέκωλου

http://vardavas.wordpress.com/2012/01/22/ariel-levi-in-athens/

Γραμμένο απο μία καλή Αμερικανίδα συγγραφέα

""Η Άριελ Λίβι, μεγαλωμένη κι η ίδια μέσα στην κουλτούρα του ξέκωλου, όπως την αποκαλεί στο βιβλίο της Θηλυκές φαλλοκράτισσες. Οι γυναίκες και η ανερχόμενη κουλτούρα του ξέκωλου, αναρωτιέται αν η παρωδία της γυναικείας σεξουαλικής δύναμης που προβάλλεται από όλα τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ έχει καμιά σχέση με την ελευθερία, την αυτοδιάθεση αλλά και την απόλαυση του γυναικείου σώματος.
Μέσα από επιτόπια έρευνα και με δημοσιογραφική αμεσότητα η συγγραφέας εμβαθύνει την ανάλυσή της αναζητώντας τις ιστορικές καταβολές αυτής της κουλτούρας στο γυναικείο κίνημα της δεκαετίας του ’60 στις ΗΠΑ, για να διαπιστώσει πως όχι μόνο η βιομηχανία του πορνό, όχι μόνο τα κυρίαρχα γυναικεία πρότυπα αλλά και η ίδια η εκπαίδευση της χώρας έχουν διαποτιστεί από αυτήν.
Στο βιβλίο εξετάζονται ζητήματα κυρίαρχης κουλτούρας – πτυχές της μπορούμε να αναγνωρίσουμε πια και στην Ελλάδα. Εξετάζεται επίσης η στάση των γυναικών σήμερα ως προς κάποιες βασικές αρχές που υπερασπίστηκε ενεργά ο φεμινισμός άλλοτε, ενώ τίθεται υπό συζήτηση κατά πόσο επιτεύχθηκε η γυναικεία απελευθέρωση.""

Πηγή:http://vardavas.wordpress.com/2012/01/22/ariel-levi-in-athens/

MEGA 1

http://www.ariellevy.net/books.php?article=2

Για όνομα του Θεού και οι ίδιες οι γυναίκες τα γράφουν πιά αυτά!! :mricy:  :mrorange:
Έλεος, τί άλλο θέλουν κάποιοι/ες προκειμένου να καταλάβουν????????!!!!!!!!

pixie

[quote user="MEGA 1" post="364542"] Έλεος, τί άλλο θέλουν κάποιοι/ες προκειμένου να καταλάβουν????????!!!!!!!![/quote]
Μια μεταφρασούλα ίσως?  :mrblue:  :mricy:

MEGA 1

[quote user="pixie" post="364545"][quote user="MEGA 1" post="364542"] Έλεος, τί άλλο θέλουν κάποιοι/ες προκειμένου να καταλάβουν????????!!!!!!!![/quote]
Μια μεταφρασούλα ίσως?  :mrblue:  :mricy:[/quote]

Άς διαβάσουμε το ενδιαφέρον βιβλίο πρώτα και μετά.
Αλλά πάνω κάτω παρέπεμψα σε μία περίληψη σχετικά με το τί λέει το βιβλίο.
Άρα εννοώ να ξαναστκεφτούν και να προβληματιστούν σε σχέση με την πραγματική θέση της γυναίκας σήμερα αντί κάποιες διαπιστώσεις να τις αποκαλούν ώς μισογυνισμό.
Πάλιωσε πιά pixie  αυτό το πράγμα είναι γνωστή πιά αυτή η καραμέλα περί μισογυνισμού δήθεν.
Οι διαπιστώσεις δέν είναι ποτέ μισογυνισμός.
Κοίταεγώ με την μεριά των γυναικών είμαι. :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:
Άλλά....φιλτάτη η αλήθεια αξιότιμη pixie. :mryellow:
Δέν νομίζεις??? :razz:  :mrgreen:
Όλοι τα λένε στο εξωτερικό πιά.

MEGA 1

Συνάντηση με γυναίκα οδηγό και σήμερα το απόγευμα πρίν απο λίγο.
Είχα την ατυχία να συναντηθούν τα αμάξια μας σε στενό επαρχιακό δρόμο και μέσα σε χωριό!!! :|  :cry:
Καταλαβαίνετε τί έγινε.
Κολλήσαμε για κάποια ώρα παρόλο που εγώ της είχα κάνει πολύ χώρο πηγαίνοντας και όπισθεν για να την διευκολύνω μήν έχοντας και άλλη επιλογή.
Έλα όμως που εκείνη είχε κοκαλώσει πίσω απο το τιμόνι γιατί υποθέτω δέν μπορούσε να υπολογίσει η κύρία αυτή ότι το αμάξι της χωρούσε αλλά όπως οι περισσότερες γυναίκες (ίσως και όλες) θα ήθελε χώρο ίσα με μερικά γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ προκειμένου να μπορέσει να στρίψει το τιμόνι.
Εγώ είχα μέσα στο αμάξι εντωμεταξύ άλλες γυναίκες την ξαδέρφη μου και φίλες της οι οποίες βέβαια έριξαν το φταίξιμο στους...."κακούς" -λέει -δρόμους και όχι στην οφθαλμοφανή ανικανότητα της γυναίκας οδηγού!!

Έλεος λοιπόν (ξανά)

271 Επισκέπτες, 0 Χρήστες