Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 394
  • Total: 395
  • Leon

Μασκες? Γιατι? Αφου δεν εξυπηρετούν σε κατι....

Ξεκίνησε από Ntama, Ιανουαρίου 26, 2005, 01:36:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ricky... τα σέβη μου!!! ;-)

Ntama

Atma... ό,τι και να πώ... είναι απειροελάχιστο..... εύστοχη η παρατήρησή σου.... με έβαλε σε σκέψεις... σε άλλα λιμάνια του μικρού μου μυαλού...

Ελπίζω σε συνέχεια των απόψεών σου...

goiteutikos

:D kalispera to xeirotero einai na les psemata kai na krybesai pisw apo allous ,gi avto pes tin alitheia kai  panta mprwsta  me to xamogelo filakia polla :lol:

vasilis

Πριν λυτρωθείς από τα δάκρυα που πνίγεις
πριν σε προδώσει η μυρωδιά της φωτιάς
Φανέρωσέ μου τη μάσκα που κρύβεις
κάτω απ' τη μάσκα που φοράς

Πριν τυλιχτείς στις αλυσίδες της θλίψης
πριν αρνηθείς τις μαχαιριές της χαράς

Πριν σε τρομάξει το τραγούδι και φύγεις
προτού χαθείς στην αγκαλιά μιας σκιάς

tristana1

Διαφωνώ με τον κλώνο μου....(εδώ μέσα προηγείσαι εσύ καλή μου οπότε εγώ αποτελώ κλώνο σου αναγκαστικά...ενώ ουσιαστικά προηγούμαι εδώ και χρόνια...χωρίς παρεξήγηση...είναι θέμα οπτικής γωνίας...)  Το να αγαπάς ,να εμπιστεύεσαι ,να πιστεύεις σε μια μάσκα είναι τραγικό...Το να πέσει η μάσκα και να δεις την ασχήμια σε πληγώνει αλλά ο πόνος σε κρατάει πολλές φορές σε επαφή με την πραγματικότητα....Καλύτερα να ξέρω την αλήθεια και να κάνω όνειρα πάνω σε στέρεο έδαφος ....Καλύτερα να δω την ασχήμια και να την αγαπήσω γι αυτό ακριβώς που είναι παρά να συμβαδίσω με το ψέμα και να το δεχτώ ως δεδομένο γιατί έτσι με συμφέρει....Αλλά βέβαια αυτή είναι η άποψή μου και ο δρόμος που έχω επιλέξει να βαδίσω....Αν ο δικός σου δρόμος είναι διαφορετικός δεν σε κατακρίνω, ελπίζω μόνο να τον βαδίζεις πάντοτε ομαλά,συνειδητά και μακριά από κακοτοπιές συνονόματη!

Φιλικά

TRISTANA1[/i][/b]

Atma

Παράθεση από: "goiteutikos":D kalispera to xeirotero einai na les psemata kai na krybesai pisw apo allous ,gi avto pes tin alitheia kai  panta mprwsta  me to xamogelo filakia polla :lol:

Ποιος αντέχει να μείνει ΓΥΜΝΟΣ απέναντι στον άλλον;

Ποιος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ΜΟΝΑΞΙΑ;

sun-sweet

Μήπως τελικά με τις μάσκες μας, καταφέρνουμε μόνο να ξεγελάμε τον ίδιο μας τον εαυτό και κανέναν άλλον. Για να φοράμε μάσκες σημαίνει ότι ακόμη και εμείς οι ίδιοι δεν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά δυστυχώς όπως πολύ σοφά είπε και κάποιος ο δυσκολότερος δρόμος είναι ο δρόμος προς τον εαυτό μας... Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διορθώσουμε τις ασχήμιες της ψυχής μας.
Περαστικά μας!!!!!

eclipse_heart78

hi kai apo mena.....maskes....!!!!.....ma afoy to internet eksasfalizei anonimia!!!!.....einai dinaton na min iparxoyn maskes?.....edo kai stoys anthropoys poy kanoyme filia,sxesh ktl....forane makses!! edo se xalase!!????

anatheorise ligo!!!.......filika aggelos1!!

Ntama

Βγάζοντας μια μάσκα, μπορει καμια φορα να μην δεις ανθρωπο,
αλλά κάτι άλλο, κακό,
κάτι που είναι έτοιμο να σου ρουφήξει όλο σου το είναι,
κατι σαν κι'αυτο...

Ntama

Παράθεση από: "eclipse_heart78"hi kai apo mena.....maskes....!!!!.....ma afoy to internet eksasfalizei anonimia!!!!.....einai dinaton na min iparxoyn maskes?.....edo kai stoys anthropoys poy kanoyme filia,sxesh ktl....forane makses!! edo se xalase!!????

φιλε Αγγελε...
Μαλλον καταλαβες κατι λαθος...
Εμενα δεν με χαλαει πλεον η μάσκα της ζωής...Ξέρω πολύ καλά τι γινεται στον κόσμο... και γω, όπως και συ, στον ίδιο κόσμο ζούμε...
Δεν θα πρεπε όμως να θέτουμε και τετοια ερωτήματα?? Πιστευω καλό μας κανει να ψαχνόμαστε μέσα μας γενοκότερα...
Γιατι σε χάλασε και τι?
Αν θελεις το συζητάμε

φιλικα

fmas

Παράθεση από: "eclipse_heart78"hi kai apo mena.....maskes....!!!!.....ma afoy to internet eksasfalizei anonimia!!!!.....einai dinaton na min iparxoyn maskes?.....edo kai stoys anthropoys poy kanoyme filia,sxesh ktl....forane makses!! edo se xalase!!????

Hello και από εμένα άγγελε.......

Νομίζω όμως ότι δεν διάβασες όλο το post........

Μιλάμε για τις μάσκες που υπάρχουν σε διαπροσωπικό επίπεδο (Τι είπα πάλι ο άνθρωπος) και όχι για το Internet το οποίο σου διευκρινίζω δεν είναι καθόλου ανώνυμο εκτός και αν με την σύνδεσή σου χρησιμοποιείς anonymizer.... Αλλιώς πίστεψέ με σε ξέρουν όλοι..........

Πάντα Φιλικά
Fmas

Brasidas

TIS MASKES POLLOI TIS AGAPISAN

PISO APO TIS MASKES LIGOI

Ntama

Παράθεση από: "fmas"

Μιλάμε για τις μάσκες που υπάρχουν σε διαπροσωπικό επίπεδο (Τι είπα πάλι ο άνθρωπος) και όχι για το Internet το οποίο σου διευκρινίζω δεν είναι καθόλου ανώνυμο εκτός και αν με την σύνδεσή σου χρησιμοποιείς anonymizer.... Αλλιώς πίστεψέ με σε ξέρουν όλοι..........

Πάντα Φιλικά
Fmas

ο φιλος ΦΜΑΣ εχει δικιο.... ποτε δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε διαδυκτιακο επιπεδο.... μιλησα γενικα... και, πιστεψε με, δεν τρεφω ουτοπίες....!

αν εχετε με το φιλο ΦΜΑΣ καμια διαφορα μεταξυ σας, αυτο δεν το γνωρίζω, εγω απλώς σου απαντώ στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσα.

να σαι καλά παντα

Ntama

Παράθεση από: "Brasidas"TIS MASKES POLLOI TIS AGAPISAN

PISO APO TIS MASKES LIGOI

ΒΡΑΣΙΔΑ, ας πέφτουν οι μάσκες κι' ας ειναι αποκρουστικό το θέαμα... θα'ναι τουλαχιστον αληθινό! Και αυτό μετράει στην ουσία!

φιλική αποψη μου

fmas

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "fmas"

Πάντα Φιλικά
Fmas

ο φιλος ΦΜΑΣ εχει δικιο.... ποτε δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε διαδυκτιακο επιπεδο.... μιλησα γενικα... και, πιστεψε με, δεν τρεφω ουτοπίες....!

αν εχετε με το φιλο ΦΜΑΣ καμια διαφορα μεταξυ σας, αυτο δεν το γνωρίζω, εγω απλώς σου απαντώ στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσα.

να σαι καλά παντα

Μαιρούλα προσωπικά δεν έχω κάνενα πρόβλημα....

Απλά ανέλησα στον Άγγελο το ότι ακόμα και στο Internet πλέον δεν είσαι ανώνυμος..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas..

394 Επισκέπτες, 1 Χρήστης