Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 391
  • Total: 392
  • Leon

Μασκες? Γιατι? Αφου δεν εξυπηρετούν σε κατι....

Ξεκίνησε από Ntama, Ιανουαρίου 26, 2005, 01:36:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

fmas na sai kala file mou! kai s'eyxarsitw

fmas

Παράθεση από: "Mairoula"fmas na sai kala file mou! kai s'eyxarsitw

Μαίρη..... Φιλενάδα και συμπατριώτησα............

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.... Απλά μια διευκρίνιση έκανα στο όλο θέμα.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Atma

φμας και μαιρούλα τελειώσατε τις ευχαριστίες σας;;;; :P  :P

και τώρα μαιρούλα μια άλλη απορία μου

κάπου γράφεις

Βγάζοντας μια μάσκα, μπορει καμια φορα να μην δεις ανθρωπο,
αλλά κάτι άλλο, κακό,
κάτι που είναι έτοιμο να σου ρουφήξει όλο σου το είναι,
κατι σαν κι'αυτο...

και ακολουθεί φωτό μιας νυκτερίδας

και σε κάποιο άλλο σου ποστ
εσύ βαθιά μέσα σου βλέπεις μια γυναίκα με κούκλες σε κρεββάτι
αθωότητα παιδικότητα

τι θέλω να επισημάνω εδώ
είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για τους άλλους και πόση κακία έχουν ή όχι μέσα τους και όταν πρόκειτε για τον εαυτό μας να μας βλέπουμε αθώους..
η αυτοκριτική σε τέτοια θέματα πρέπει να γίνετε εις βάθους του εαυτού μας.
Ποιος έχει τα κότσια; Ποιος μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του ''γυμνό'' απέναντι στον καθρέπτη; Ποιος μπορεί να απαρνηθεί την μάσκα του και να μείνει μόνος;; Γιατί μεγάλο πρόβλημα η ΜΟΝΑΞΙΑ

Ntama

Παράθεση από: "Atma"φμας και μαιρούλα τελειώσατε τις ευχαριστίες σας;;;; :P  :P

και τώρα μαιρούλα μια άλλη απορία μου

κάπου γράφεις

Βγάζοντας μια μάσκα, μπορει καμια φορα να μην δεις ανθρωπο,
αλλά κάτι άλλο, κακό,
κάτι που είναι έτοιμο να σου ρουφήξει όλο σου το είναι,
κατι σαν κι'αυτο...

και ακολουθεί φωτό μιας νυκτερίδας

και σε κάποιο άλλο σου ποστ
εσύ βαθιά μέσα σου βλέπεις μια γυναίκα με κούκλες σε κρεββάτι
αθωότητα παιδικότητα

τι θέλω να επισημάνω εδώ
είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για τους άλλους και πόση κακία έχουν ή όχι μέσα τους και όταν πρόκειτε για τον εαυτό μας να μας βλέπουμε αθώους..
η αυτοκριτική σε τέτοια θέματα πρέπει να γίνετε εις βάθους του εαυτού μας.
Ποιος έχει τα κότσια; Ποιος μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του ''γυμνό'' απέναντι στον καθρέπτη; Ποιος μπορεί να απαρνηθεί την μάσκα του και να μείνει μόνος;; Γιατί μεγάλο πρόβλημα η ΜΟΝΑΞΙΑ

Μου αρεσε παρα πολύ το θεμα που μου έθεσες... σε διάβαζα και ενα χαμογελο έσκασε στο προσωπο μου...

Ολα αυτα που έγραψα, που σου ρουφούν κάτι απο μέσα σου, κατι σαν μια νυχτερίδα, τα έχω δει να συμβαίνουν στην ζωή μου... όπως και υπήρξαν στιγμές στη ζωή μου που και γω ενείργησα έτσι... δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου...

Στο ποστ που έβαλα ενα κοριτσακι να παίζει με τις κουκλες μου, πραγματικά κοιταζα μέσα στον καθρεπτη... και ναι, με αναγνωρίζα και το μυαλό μου ετρεξε... ταξίδεψε...

Μοναξια? τόση μοναξια? ναι καλή μου... και το ξέρεις και συ καλα αυτό... ολοι μας εχουμε τις στιγμές μας... και τότε θελουμε να μείνουμε μόνοι...

Ολοι είμαστε ανθρωποι... το θεμα ειναι να ειναι κανεις ντόμπρος... να εχει τα κοτσια να παραδεχτεί τα λάθη του, να κανει αυτοκριτική, να κλάψει, να γελάσει, να μείνει και καποιες στιγμές μόνος... και να έχει τη δύναμη να τα φωνάξει όλα αυτα...

Εσυ δεν εχεις νιώσει ποτέ μόνη σου?
Εσυ δεν εχεις νιώσει ποτέ να προσπαθούν να σου ρουφήξουν όλο σου το είναι?
Εσυ δεν εχεις νιώσει κάτι? ....Και όμως.... ξέρω πως εσυ τα έχεις νιώσει όλα αυτα... γι'αυτο και βγαινεις και τα "φωνάζεις".... μέσα απο τους στοιχους σου...

Γι'αυτο και συνεχίζω να διαβάζω ανελλειπώς όλα αυτα που γράφεις...
Γιατι νιώθω ότι μοιάζουμε σε μερικά πραγματα...

Σου στελνω μια καλημερα και την φιλία μου...
πάντα με εκτιμηση

fmas

Παράθεση από: "Atma"φμας και μαιρούλα τελειώσατε τις ευχαριστίες σας;;;; :P  :P

Βρε Άτμα, βρε Άτμα...............

Απλά θεώρησα καλό να απαντήσω στην mairoula ότι η κίνησή μου δεν ήταν για ευχαριστίες απλά νομίζω ότι έπρεπε να εξηγήσω στον eclipse_heart τα περί του θέματος τούτου.................

Τέλος Πάντων....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Ntama

Fmas,
φίλε μου καλέ και συμπατριώτη...

αστα όλα και ....ας πιούμε εκείνο το κόκκινο, θεσσαλονικιό, γλυκό κρασάκι που λέγαμε  :)  :wink:

Χρήστος

αφού απόκριες έχουμε, γιατι δεν εξυπηρετούν σε κάτι οι μάσκες ;;; :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

riaghul

Παράθεση από: "Χρήστος"αφού απόκριες έχουμε, γιατι δεν εξυπηρετούν σε κάτι οι μάσκες ;;; :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Επειδη με μια μασκα λειτουργουμε  ολη τη χρονια...
Τη σημασια εχει ..ακομα  μια????
"ουκ εν τω πολλω το ευ"
 :)  :cry:  :oops:

Ntama

φίλη riaghul

εν μέρει έχεις δίκιο...

δεν πρέπει όμως όλοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι γι'αυτο??

φιλικά

Ntama

Φμασουλινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
είχαμε κανένα νεότερο με το γνωστό θέμα??????

εχεις καιρό να με ενημερώσεις!

φιλούρες

spellbound

Παράθεση από: "Mairoula"φίλη riaghul

εν μέρει έχεις δίκιο...

δεν πρέπει όμως όλοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι γι'αυτο??

φιλικά

Μαιρουλα,

ολοι θα θελαμε να ζουμε σ'εναν κοσμο υπεροχο ονειρικα πλασμενο.. τα πραγματα ομως ειναι τελειως διαφορετικα.
Ας κρατησουμε λοιπον τα καλα μας στοιχεια, αλλα ας εχουμε και τα νωτα μας φυλαγμενα, γιατι οι κινδυνοι ειναι πολλοι. Δυστυχως υπαρχουν οι καλοι, οι λιγοτερο καλοι, οι κακοι και οι κακιστοι.
Το θεμα ειναι οτι ολοι εχουν την ιδια φατσα  (μασκα), μα αυτο υπηρχε παντα και δεν θα παψει να υπαρχει. Οποτε,  ας κανει ο καθεις μας ο,τι νομιζει καλυτερο αλλα χωρις να αφηνει τους αλλους να τον βλαψουν.

Σε εκτιμω πολυ,
Γκικ (η τρελλοκαμπερω)

Ntama

Γκικ μου...

καταρχην η εκτιμηση ειναι αμοιβαια...

καταδευτερον, δεν μπορω να μην αντιδράσσω... να κανω κατι-εστω απειρο-ελαχιστο για να φτιαξω κατι σ'αυτον τον βρωμο-κοσμο...

έστω για να λέω στον εαυτο μου ότι προσπαθησα...

Ntama

Γκικ μου...

Ξεχασα να συμπληρωσω επισης ότι γνωριζω πολυ καλα τι γινεται εκει έξω... σε τι "ζουγκλα" ζουμε.....
Αλλα...
Με πνίγει κάτι...

Ποια ειναι η γνωμη σου???

Ntama

ΜΑΣΚΕΣ.... ΜΑΣΚΕΣ... ΜΑΣΚΕΣ....

Μπούχτησα πια!

PoiSoN_GiRL

Mairoula twra ... 8a elega gia tis apokriatikes maskes pou einai kai epikairo ... alla sto telos den 8a sou afisw trixa gia trixa sto malli ... opote .. skaw..  :shock:

391 Επισκέπτες, 1 Χρήστης