Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 273
  • Total: 273

Μασκες? Γιατι? Αφου δεν εξυπηρετούν σε κατι....

Ξεκίνησε από Ntama, Ιανουαρίου 26, 2005, 01:36:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Mairoula twra ... 8a elega gia tis apokriatikes maskes pou einai kai epikairo ... alla sto telos den 8a sou afisw trixa gia trixa sto malli ... opote .. skaw..  :shock:

Μιλα ελεύθερα κορίτσι μου, και ,μην σκας, έχω μπόλικες τρίχες στο κεφάλι μου  :wink:  :wink: χεχεχεχεχε

Αλλωστε,, μια παρέα είμαστε εδώ, λέμε αυτά που σκεφτόμαστε, γράφουμε τον πόνο μας, αλλά πρέπει να κάνουμε και καμιά πλακίτσα  :)  :)  :wink:  :wink:

Ntama

Εχουμε και αποκριες ακόμη....

Μετα να δούμε τι θα γίνει που θα πρέπει να βγούν οι μάσκες.... :wink:  8)

Ntama

Παράθεση από: "Mairoula"Γκικ μου...

Ξεχασα να συμπληρωσω επισης ότι γνωριζω πολυ καλα τι γινεται εκει έξω... σε τι "ζουγκλα" ζουμε.....
Αλλα...
Με πνίγει κάτι...

Ποια ειναι η γνωμη σου???

Γκικ μου, με ξέχασες.... :(  :(

PoiSoN_GiRL

axmm.. pros to paron oso exoume akomi apokries .. paw na kanw mia maska omorfias ki erxomai ! mhn fugete !!  :lol:  :lol:

Ntama

POISON.... χαχαχαχαχαχαχα

τώρα που το λες, λέω να πάω να κάνω και γω μια μάσκα ενυδάτωσης μιας και παρατήρησα γραμμές ξηρότητας..... :P  :P  :P  :D  :D  8)  :lol:  :lol:

Ntama

Και αυριο.... Καθαρή Δευτέρα....

Οι απόκριες τέλος.... Τα μασκαρέματα και οι μάσκες μας τελείωσαν !!!

Του χρόνου πάλι  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

ρε συ POISON, μήπως πριν τη μάσκα ενυδάτωσης χρειάζεται κι'ενα peeling???

Μην πάει στράφι η μάσκα!! :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Mairoula ... mias kai to ksekinisame to 8ema maska ... na mas kleisw ena rantevou se spa na plakw8oume na ginoume karakouklares??  :shock:

PoiSoN_GiRL

Y.G. mhn ksexaseis th maska malliwn (ksereis esu... eidika meta to karafliasma twn teleutaiwn hmerwn pou sou prokalesa .. mhpws to glitwsoume to peroukini  :P  :P )

spellbound

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "Mairoula"Γκικ μου...

Ξεχασα να συμπληρωσω επισης ότι γνωριζω πολυ καλα τι γινεται εκει έξω... σε τι "ζουγκλα" ζουμε.....
Αλλα...
Με πνίγει κάτι...

Ποια ειναι η γνωμη σου???

Γκικ μου, με ξέχασες.... :(  :(

Μαιρουλα,

Ποτε δε ξεχνω αλλα και ποτε δεν απαντω οταν δεν εχω ολοκληρωσει στο μυαλο μου αυτο που θελω να πω.

Ειναι ζουγκλα ναι. και θελει προσοχη. για αυτο ειπα, κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο, αλλα καλο μην περιμενεις να σου΄ρθει.

Ειμαστε ελαχιστοι αυτοι που ακολουθουμε αυτη τη νοοτροπια. Συνηθως ισχυει το παρε ο,τι μπορεις οταν μπορεις.

Δε μπορω να αλλαξω τον κοσμο. Ξερω ομως καλα οτι δινω ψωμι και ισως και παντεσπανι σε καποιους.  Ποσοι το αναγνωρισαν? ενας!

Οι αλλοι τρεις απλα πανε μπροστα λες και τα καταφεραν μονοι τους, η μια, δεν μου μιλαει καν.

Γυριζω πορεια λοιπον, προσφερω βοηθεια σε αυτους που την εχουν πραγματι αναγκη, (αν θες ρωτα με σε μηνυμα) οπου αν μη τι αλλο..χαλαλι, και ο κοπος, και τα χρηματα, και η επιρροη που μπορει να εξασκω.

Και βαζω ενα μεγααααααλο delete σε ολο τον κοσμο τον υπολοιπο..

Ελπιζω να σε καλυψα..

φιλικα και με εκτιμηση,
γκικ η τρελλοκαμπερω

PoiSoN_GiRL

egw telika th maska na th vgalw ?? perasane 12 lepta ?? krathse kaneis wra ??  :shock:  :shock:  :shock:  :?  :?  :?

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"egw telika th maska na th vgalw ?? perasane 12 lepta ?? krathse kaneis wra ??  :shock:  :shock:  :shock:  :?  :?  :?

Βγάλτην γρήγορααααααααααααααααα
Οχι δώδεκα λεπτά, δώδεκα ώρες περάσανε  :wink:  :)  :)  :D  :D  :lol:

PoiSoN_GiRL

axm... ok den eixa parenergeies Mairoula mou ... Telika auth h maska proswpou htan polu kalh .. anazwogonitikh ... MOU EKANE ENA MALLI ..!!  :shock:  :shock:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Mairoula ... mias kai to ksekinisame to 8ema maska ... na mas kleisw ena rantevou se spa na plakw8oume na ginoume karakouklares??  :shock:

Δεν το συζητώ καν!!! Κλεισε ραντεβού ΑΜΕΣΑ !!!  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"axm... ok den eixa parenergeies Mairoula mou ... Telika auth h maska proswpou htan polu kalh .. anazwogonitikh ... MOU EKANE ENA MALLI ..!!  :shock:  :shock:

Εσένα σου έκανε ένα μαλλί.....Εγώ πάλι... δεν μου μείνε τρίχα για τρίχα! :P  :P  :P  :?  :?  :?  :wink:  :wink:  :D  :D

273 Επισκέπτες, 0 Χρήστες