Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 577
  • Total: 578
  • Leon

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΑΠΙΣΤΙΑ....ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΄΄Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ΄΄.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΩ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΤΟ 85/100 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 55/100.ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Η ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...   ΠΑΝΟΣ14

kuria

εγώ θα επαναλάβω την ερώτηση... τι σημαίνει για σας απιστία;
απιστία μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και το να φας σουβλάκια και πηγαίνοντας σπίτι να παραστήσεις τον ανόρεκτο...
για μένα απιστία ή ακόμα χειρότερα προδοσία, είναι ενώ εμπιστεύομαι τον ερωτικό μου σύντροφο, αυτός από καθαρή επιπολαιότητα πηγαίνοντας με κάποια άλλη, να μην πάρει προφυλάξεις και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μου γενικότερα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

Kuria...ηθελα να μου πεις..
Αν εχεις φαει ..και  επειδη διαβλεπεις οτι ο συντροφος σου ..8ελει κατι να φαει ..και λες οτι και συ θα'θελες....τι τειναι τοτε?

Τελος παντων..να απαντησω στην ερωτηση.... :)

Απιστια...παντα θα συμβαινει..οσο εμεις οι ανθρωποι, οι φιλοι, οι εραστες, οι συντροφοι..δεν χτιζουμε πανω σε οποια σχεση εχουμε. Δεν φτανει μονο να δημιουργησεις τη σχεση..χρειαζεται δουλεια και μετα..να γνωριζεις το/τη συντροφο σου..να παρατηρεις τις αλλαγες του μυαλου σου και της ψυχης σου καθως και του αλλου ατομου..και να μπορεις να ξεδιπλωνεσαι,
να απογυμνωνεσαι...και να  βαζεις ενα ακομα λιθαρακι στην αγαπη..γιατι ο ερωτας ..φευγει..ταξιδευει..το παθος επισης..μα Η Αγαπη ελκυει..μενει..
Δεν εκπλησσομαι καθολου με τα ποσοστα...τα θεωρω μαλλον δεδομενα..
Η καθημερινοτητα..η ενταση ..φθειρουν τη σχεση..μα μη ξεχνας..ενας ανθρωπος ειναι διπλα σου...Ο καθε αλλος /αλλη..ερχεται και φευγει..
κι οσο ο ερωτας  υπαρχει για τον ερωτα..ολα καλα..μα τι γινεται αν μπλεχτει και το συναισθημα? κι αν δεν διαθετεις τη σκεψη να σου πει οτι παλι τα ιδια θα ειναι μετα απο λιγο καιρο?δεδομενου οτι η επιλογη του/της συντροφου σου θα προσεγγιζει τα πλειστα των προσδοκιων σου?
Ενα θεμα με πολλες παραμετρους..και πολυ συζητηση...και με διαθεση παντα να αγγιξουμε το ζητουμενο...
φιλικα
 :)

Panagiotis

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΓΩΜΑΝΟΣ/Η ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ...Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ...ΠΛΕΟΝ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ[ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ/ΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ]ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΣΤΡΑΒΗ΄΄ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΕΚΔΗΚΗΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΑΦΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ......ΠΑΝΟΣ14

Panagiotis

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ riaghut;΄΄Ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ΄΄.ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.....ΠΑΝΟΣ 14

spellbound

περι απιστιας λοιπον...

και περι συντροφων.

αλλα για "μοιχευσεις" (ειτε απο τον νομιμο συζυγο ειτε απο τον εκαστοτε "καλο σου") παει να πει οτι κααααατι δεν παει καλα.
δε πας με αλλον για να κανεις συγκριση οταν σε ενδιαφερει πραγματικα αυτος που ειναι μαζι σου.

Αυτα τα ολιγα... τα περι σουβλακιων, σορρυ βρε παιδια  αλλα τα θεωρω κουραφεξαλα και σαφεστατα αποφυγη direct απαντησης.

Σμουατς
γκικ η τρελλοκαμπερω

minoraki

το θεμα της απιστιας πανουλη το ειχα θεσει και εγω πριν λιγο καιρο! μαλιστα ο τιτλος ηταν "a touch of glass" ή εις απταιστον ελληνικην "απιστια με αξιοπρεπεια" (ορμωμενη απο την ομοτιτλη ταινια που ειχε προβαλει η τηλεοραση)!
πολυ σοβαρο θεμα η απιστια! ζω μεσα σε μια πολυχρονη σχεση και ξερω πολυ καλα τι προβληματα παρουσιαζονται! προσωπικα πιστευω οτι μαγκια δεν ειναι να βρεις μια παραλληλη σχεση, αλλα να φροντισεις να μην μαθευτει, να μην πληγωθουν προσωπα τα οποια δεν φταινε σε τιποτα! λιγο δυσκολο βεβαια, καθοτι ο ερωτας και ο βηχας δεν κρυβονται! και επισης πιστευω οτι τα παντα εξαρτωνται σε τι "χερια πεφτεις"! τι αισθηματα ξυπνουν μεσα απο μια παραλληλη σχεση! σε αυτο το σημειο πρεπει να φανει η δυναμη και να φυγεις, πριν τα πραγματα δυσκολεψουν περισσοτερο! μιλω παντοτε απο προσωπικη εμπειρια και αποψη.....

Atma

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΑΠΙΣΤΙΑ....ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΄΄Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ΄΄
Στις λέξεις πραγματικό-εμπιστοσύνη ο καθένας μας δίνει και διαφορετικό ορισμό, οπότε κάποιος γενικός κανόνας που να ορίζει την πραγματική εμπιστοσύνη δεν υπάρχει..στο θέμα σου έχεις τίτλο ''η μεγάλη ουτοπική σιγουριά'' λες να είναι η εκάστοτε σιγουριά η αιτία που βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις;;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ.
Αυτό το ανάφερα και εγώ σε άλλο θέμα, μέσα από την ανωνυμία μας μπορούμε με περίσσια άνεση να πούμε τι μας γκαμοκαυλώνει..αφού δεν με είδες και δεν σε είδα ποτέ..δίχως όμως να σημαίνει αυτό ότι είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΩ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΤΟ 85/100 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 55/100.ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Η ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...  
Καταγράφεις πως το αποτέλεσμα του γκάλοπ είναι τρομερό!! Γιατί;; τα ποσοστά φταίνε; Η απιστία δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας..υπάρχει από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος..τότε το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό..οι καιροί άλλαξαν..τώρα παραδεχόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία κάτι που παλιότερα θεωρείτο ταμπού..
Ποιος είναι αυτός που κρίνει ότι είναι κακό;
Και στην τελική τι είναι το καλό τι είναι το κακό;
Επειδή μας γαλούχισαν με το ''άνθρωπος μη χωριζέτο''
Είμαι της άποψης ακόμη και μέσα σε ένα γάμο ο καθένας είναι ελεύθερος
να πράξει ότι θέλει, αλλά να ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του!
Για να πετύχει μια σχέση θα πρέπει το τρίπτυχο ψυχή-σώμα-πνεύμα να λειτουργήσει και στους δύο το ίδιο..να δέσουν τα υλικά!
Όταν κάτι από αυτά χαλάσει ή δεν δέσει εξ αρχής τότε πολύ πιθανόν να οδηγηθείς σε εξωσυζυγική σχέση..

Atma

Παράθεση από: "kuria"εγώ θα επαναλάβω την ερώτηση... τι σημαίνει για σας απιστία;
απιστία μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και το να φας σουβλάκια και πηγαίνοντας σπίτι να παραστήσεις τον ανόρεκτο...
για μένα απιστία ή ακόμα χειρότερα προδοσία, είναι ενώ εμπιστεύομαι τον ερωτικό μου σύντροφο, αυτός από καθαρή επιπολαιότητα πηγαίνοντας με κάποια άλλη, να μην πάρει προφυλάξεις και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μου γενικότερα...

δηλ το πρόβλημα σου είναι να μην κολήσει κάποια μεταδοτική ασθένεια;
και η εμπιστοσύνη πως κολάει με την κατάληξη της πρότασης σου;
και γιατί καθαρή επιπολαιότητα;
και πολλά γιατί γιατί κυρία τουλάχιστον εμένα η απάντηση σου μου φάνηκε ως υπεκφυγή

Anonymous

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΄΄ΜΑΓΚΙΑ΄΄ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ...ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΄΄ΜΑΓΚΙΑ΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΙ.ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η΄΄ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΑ΄΄ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΠΑΝΟΣ

Anonymous

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΄΄ΑΤΜΑ΄΄.ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΕΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΡΟΠΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ..ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ...ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΛΟΓΑ .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ..ΜΑ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΤΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ Η Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ΄΄ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΜΕΝ΄΄.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΄΄ΚΑΚΙΑ΄΄[ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ]ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΄΄ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ΄;΄΄ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΄΄ΠΛΗΚΤΡΑ΄΄.ΕΑΝ ΒΡΕ ΑΤΜΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΄΄ΦΑΛΗΡΟ΄΄ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ..ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΕΥΘΥΜΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ...ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΄΄ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ΄;ΒΑΛΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ  ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ.ΛΑΘΟΣ ΑΤΜΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ..ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ..ΕΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΄΄ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ΄΄[ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ] ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΑΔΡΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΄΄ΙΣΟΤΗΤΑ΄΄ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΠΑΝΟΣ

AdminForum

Αν δεν έχει αντίρρηση ο panos69 που έβαλε το θέμα να το μεταφέρουμε στο καφέ ή στο σχέσεις μια που δεν είναι δημοσκόπηση αλλά πλήρες θέμα σε ανάπτυξη.
Ώστε να μπορούν να απαντούν μόνο εγγεγραμμένα μέλη και όχι και ως επισκέπτες που είναι επιτρεπτό στις Δημοσκοπήσεις

Anonymous

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....ΠΑΝΟΣ

Atma

Πάνο, δεν μπορώ να απαντήσω ότι η σιγουριά οδηγεί στις εξώγαμες σχέσεις...ίσως γιατί την σιγουριά δεν την είδα ποτέ ως λόγο..ξέρεις έχουν γίνει και σε αυτό το φαινόμενο της απιστίας έρευνες και λένε πως φταίνε τα γονίδια..για μένα ο κύριος λόγος είναι ο παραπάνω το τρίπτυχο ψυχή-πνεύμα-σώμα να καλύπτεται και το ένα να ολοκληρώνει του άλλου..από κει και πέρα οι σχέσεις είναι επένδυση ..οπως και ένας λογ/σμός στην τράπεζα..δεν μπορείς συνέχεια να εισπράττεις κάποτε αδειάζει..πρέπει να καταθέτεις κιόλας..και αυτό πρέπει να γίνετε και από τους δύο..
Γνώμη σου και γνώμη μου για το κατά πόσο εκφράζουμε την αλήθεια της ψυχής μας εδώ μέσα..αλλά να μην σταθούμε καθόλου σε αυτό!!

ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΄΄ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ΄;ΒΑΛΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...

Να στείλω στον Βασίλη τηλ και διεύθυνση δηλ;;;; χαχαχαχαχαχα

Και να με σχωράς αν θεωρείς το θέμα απιστία ξεφτίλα
τι να πούμε για την σαπίλα των όσων ακούμε τις τελευταίες μέρες;
Αλήθεια είσαι παντρεμένος;;
Ερώτηση για να δω κάτω από πιο πρίσμα μιλάς.

Και εν κατακλείδι μου λες ότι φταίει πάλι αυτή η γμένη η ισότητα
Δηλ όταν δεν υπήρχε, και ξενομαμούσε ο αφέντης του σπιτιού ήταν όλα καλά;; καμιά ξεφτίλα τότε;;

ΥΣ αν μπορείς γράφε με μικρά γράμματα το κεφαλαίο με κουράζει

Panagiotis

καλημερα ατμα.τελικα ειναι αρκετα σοβαρο το θεματακι και οι αποψεις αρκετα επικοδομητικες.λοιπον σχετικα με το εαν και οι σχεσεις μοιζουν με τραπεζικες συναλλαγες δεν θα συμφωνησω μια που εκει υπαρχουν και αλλοι παραμετροι [τοκοι επιτοκια αλλα και το κυριοτερο κεφαλαιο].δυο ανθρωποι μεχρι πριν να γνωριστουν μεταξυ τουσ ειναι και ξενοι..αποφασιζουν να συνεχισουν μαζι με σκοπο πανω απ ολα να παιρνανε καλα και να ζουν επιεικως αρμονικα...που ομως ολο αυτο;σε μια κοινωνια η οποια εχει επιβαλλει σε ολους τους τομεις την διαστροφη.μιλας για τον αντρα ΄΄αφεντη΄΄.δεν υπηρχε στην ουσια αντρας αφεντης ατμα μου.μοιρασμενοι ρολοι υπηρχαν και τιποτα αλλο.΄΄η γυνη περι των εσω φροντιζειν ο δε ανηρ περι των εξω΄΄καποτε ενας συναδελφος ειχε γραψει ενα θεματακι με κατι γεροντια απο την κοζανη.το θεματακι του ειχε τιτλο΄΄ουτε ο χαροντας μπορεσε να τους χωρισει΄΄για να μην σε κουραζω ελεγε για ενα ζευγαρι γεροντων που η μοιρα ειχε ριξει τον 90χρονο γερο σε ενα κρεβατι κατακοιτο και την 85χρονη γριουλα να τον φροντιζει.καποια μερα η γριουλα ενω του εφερνε τα χαπια του επαθε ανακοπη και επεσε μπροστα του.ο γερος δεν μπορουσε να σηκωθει και να δωσει βοηθεια στην γρια του.αρχισε να φωναζει με οση δυναμη ειχε μεσα του.κανενας δεν τον ακουγε ομως.στην προσπαθεια του να πλησιασει την γρια του που ηταν διπλα του πεφτει απο το κρεβατι του και μενει στον τοπο και αυτος...πες μου λοιπον σε παρακαλω ειναι τοσο ασχημη αυτη η εικονα;και ας ρωτησω τον οιονδηποτε που ισως διαβασει αυτην την μικρη ιστορια εαν δεν θα ηθελε να ηταν στην θεση αυτου του ζευγαριου γεροντων...και μην μου πεις οτι αυτο ειναι μια περιπτωση γιατι θα σου πω οτι υπαρχουν χιλιαδες τετοια περιστατικα που απλα δεν τα μαθαινουμε..αραγε ατμα αυτη η γριουλα δεν ειχε ποτε της τιτλοφορησει τον γεροντα της΄΄αντρα αφεντη;΄΄...και με δεδομενο το οτι ο ΄΄αντρας αφεντης ΄΄δεν υφισταται πλεον [και μην μου πεις το αντιθετο]βλεπω την ομορφια των σχεσεων και την ευτυχια των ζευγαριων.35 χρονια γαμου ο παπαζησης και η στασινοπουλου διαζυγιο και αυτοι...ζητω λοιπον ατμα μου η ισοτητα και κατω ο ΄΄αντρας αφεντης΄΄.ειμαι λιγο καυστικος σημερα αλλα μην με παραξηγησεις.σαββατο και δουλεια με τετοια μερα δεν ειναι και οτι το καλυτεροτερο...σε οτι εχει να κανει με το τηλεφωνο και την διευθυνση σου μπορεις να αποτανθεις σε μενα ατμα μου.ειπαμε τι να μας κανουν τα ποσοσστα;πραξεις θελουμε...πανος

577 Επισκέπτες, 1 Χρήστης