Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 271
  • Total: 271

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Όμορφη ιστορία των γερόντων
φυσικά και χαίρομαι όταν γερόντια έρχονται στην δουλειά μου
και τα βλέπω τόσο αγαπημένα μαζί
μου περνάν την αίσθηση της αγάπης τους
και χαμογελώ που ύστερα από τόσα χρόνια
κοιτιούνται έτσι στα μάτια!!

Η όμορφη ιστορία σου έρχετε σε αντίθεση με κάτι που διάβασα σήμερα
και έχει σχέση με την επιβολή του άντρα στην γυναίκα
για την κακοποίηση των γυναικών μέσα στον γάμο τους
λυπητερό το άρθρο
δυσμενής η θέση των γυναικών που υφίστανται τέτοιο εξεφτελισμό
και τον υπομένουν μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς
*το άρθρο αναφερόταν στην άλλη πλευρά του αγίου Βαλεντίνου*

Οι άνθρωποι για να χωρίζουν
ή για κερατώνουν θα έχουν τους λόγους τους
και εμένα την ίδια δεν με αφορούν
όποιοι και να ναι

''ζησε με τα θελω της καρδιας σου και οχι με τα πρεπει των αλλων''
ωραία η υπογραφή σου :wink:

ΥΣ ευχαριστώ για τα μικρά γράμματα

riaghul

Mου αρεσε η ιστοριουλα σου Πανο...Με τα γεροντια  εννοω..
Θαρρω πως δεν ενοχλει να καταθεσω κι εγω μια..

Μια μερα βροχερη...
Οι ανθρωποι τρεχουν για τις δουλειες ..οπως παντα...αγνοωντας ποιος περνα διπλα τους...Εγω ειμαι ενας απο αυτους που δεν κρατουν ποτε ομπρελλα..(τι θα παθω δα αν πεσει και λιγο νερακι επανω μου?)
Περιμενοντας να περασουν οι πιο βιαστικοι απο εμενα..διακρινω στο απεναντι πεζοδρομιο ενα ηλικιωμενο ζευγαρι. Ειναι και οι δυο τους κατω απο την ιδια ομπρελλα..και βλεπω τον αντρα να προσπαθει να εχει αγκαλιασμενη τη γυναικα του για να μη βραχει εκεινη...και η γυναικα με αγαπη  και φροντιδα για τον αντρα να του λεει να την πλησιασει πιο πολυ για να μη βρεχεται. Ο ενας φροντιζε τον αλλον...Τους κοιταζα και με ειδαν..Μου χαμογελασαν..."σας χαιρομαι" τους λεω.."Σταθηκε διπλα μου τοσα χρονια " λεει ο αντρας..Χαμογελα η γυναικα.."και τουτος διπλα μου ηταν παντα" μου λεει..Αυτο το "και τουτος"  το ειπε με γλυκα..λες και ειχς ξεχασει το ονομα του εκεινη τη στιγμη..λες και δεν χρειαστηκε να τον αποκαλεσει ποτε με το ονομα του..(παντα 'αγαπη μου' θα τον ελεγε σκεφτηκα εγω- αλλα δεν νομιζω εκεινες τις εποχες..καποιο ομως γλυκολογο θα ειχε να του πει-)

Τις προαλλες δε..συναντω τυχαια ενα γνωστο μου..μεγαλος πια τωρα..μετα τον τυπικο χαιρετισμο και κανα δυο λογια πρωινα..αγγιζει  με το κεφαλι του τον ωμο μου..κλαιγοντας.."εχασα τη γυναικα μου ,Μαρια"
Λυπηθηκα..οχι μονο επειδη ενας ανθρωπος ειχε χαθει..Μα περισσοτερο επειδη ενας αλλος εμεινε ΜΟΝΟΣ..γιατι ετσι μου το μετεδωσε...

Πανο..θα συμφωνησω οτι οι γυναικειες εξεγερσεις..ισως ειχαν ενα σκοπο ..μα πηραν λαθος δρομο...
Το αποτελεσμα ειναι οτι κανεις δεν νοιαζεται για τη σχεση ..αλλα για το ποιος εχει το "πανω χερι" .Κανεις δεν φροντιζει να χτισει τη σχεση αλλα..
για το ποιος θα κυριαρχησει στη σχεση..
Μαλλον ο καθενας νοιαζεται πως θα βολευτει...
Φιλικα παντα
 :)  :)  :)

minoraki

tha mou epitrepsete na miliso kai ego....oxi gia kanenan allo logo, alla giati zo mesa se mia monimh kai nomimh sxesh gia 32 kai pano xronia....loipon, prosopika nomizo oti, koryfaio synaisthima se mia sxesh, afou exoun perasei ta prota xronia tou enthousiasmou kai tou erota, einai h egnoia...to na noiazesai gia ton syntrofo sou...to zevgari sto dromo, kato apo thn vroxh....kanenas apo tous dyo den hthele na vrahei o anthropos tou....h gerontas pou vlepontas thn symvia tou na koitetai sto patoma, prospathhse na thn sosei....exo ksanagrapsei se allh enothta gia to noiaksimo....to na noiazomaste gia ton syntrofo mas ean einai kala, ean kryonei, vrexetai, pona, peinaei, dypsaei, xairetai, einai lyphmenos....meta apo polla xronia otan zoyme se mia sxesh, to mono synaisthhma pou menei einai h egnoia....kai pali prossopika nomizo oti to noiaksimo den tha prepei na yparxei monon se mia syntrofikh, syzhgikh sxesh....alla kai se oles tis sxeseis mas, eite aftes einai filikes, eite goneikes, eite erotikes....afth einai h dikh mou apopsh...kai mporei na kano kai lathos....filikwtata pantote! :D  :D  :D

Anonymous

καλησπερα και καλη εβδομαδα..μερα που βρηκα να σου γραψω ε;του αγιου βαλλεντινου.οσο και εαν δεν τον πιστευουμε σαν αγιο και τον θεωρουμε ξενοφερτο παντα την μερα αυτη κανουμε την επισκεψη μας σε ενα ανθοπωλειο για τα καθιερωμενα....ελπιζω να σου ευχηθηκε ο ΄΄καλος σου΄΄και να περασετε ευχαριστατην κατα τα αλλα ανουσια αυτη γιορτη.το ΄΄ανουσια ΄΄θα το αιτιολογησω σε αλλη ενοτητα που θα αναφερθουμε στην συγκεκριμενη γιορτη.αναφορικα με αυτο που μου εγραψες σχετικα με το αρθρο που διαβασες περι κακοποιησεως των γυναικων ναι εχεις απολυτο δικαιο.υπαρχουν ακομα δυστυχως αρκετα κρουσματα αυτης της μορφης...δεν ξερω βεβαια να σου πω τι οδηγει μια γυναικα στο να υφισταται και να δεχεται την βια απο τον αντρα της.το θεωρω [ας μου επιτραπει η εκφραση]΄΄βιτσιο΄΄στον αιωνα που ζουμε να δεχεσαι την οιανδηποτε βια απ οπου και να προερχεται.και μπορω νασου πω απεριφραστα οτι την εξομοιωνω με την εθελουσια βια των γυναικων...σε οτι εχει να κανει με το κατα ποσο υπαρχει και αιτια και αφορμη για το κερατωμα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.εαν σε κερατωσει ο ΄΄αντρας σου ΄΄κοινωνικα αποκαλειται ΄΄πορνος΄΄.εαν το κανεις και εσυ  φανταζομαι θα εχεις την ιδια τυχη...το προβλημα ειναι κατα ποσο μπορει κανεις να αντισταθει και να προβληματισει τον καθε ενα με το να μην κανει το αναμενομενο...αυτα απο εμενα..και παλι να περασεις καλα.   πανος

Anonymous

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΄΄ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ΄΄ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΄΄ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ΄΄ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ...ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Ο ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΄΄Η ΓΡΙΑ ΜΟΥ΄΄ΚΑΙ Η ΔΕ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Ο΄΄ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ΄΄.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΜΟΥ΄΄ΕΝΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΛΙΣΕ[ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ]ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΒΟΥΝΟ ΑΔΙΑΒΑΤΟ΄΄.ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΩΝ ΗΔΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ.Ή ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ΄΄ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ...ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ...ΠΑΝΟΣ

Anonymous

ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ Σ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΄΄ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ΄΄ΚΑΙ ΤΑ 30 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ...΄΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ΄΄ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΄΄ΕΓΝΟΙΑΣ΄΄[Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ]ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΦΗΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ..ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΣΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ..   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΓΝΟΙΑ΄΄[ΜΑ ΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.]ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΟΜΩΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΟΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΣΕΒΑΣΜΟΣ΄΄.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ [ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ]ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ΄΄ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;΄΄Η ΛΕΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ΄΄ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ΄΄ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ;ΤΙ ΝΑΠΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ.   ΠΑΝΟΣ

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΓΝΟΙΑ΄΄[ΜΑ ΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.]ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΟΜΩΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΟΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΣΕΒΑΣΜΟΣ΄΄.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ [ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ]ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ΄΄ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;΄΄Η ΛΕΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ΄΄ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ΄΄ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ;ΤΙ ΝΑΠΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ.   ΠΑΝΟΣ
σε ευχαριστω πολυ α) γιατι μου απηντησες β) για τα καλα σου λογια και γ) για τις ευχες σου! κοιτα πανουλη, μιλαω μονον οταν εχω να πω κατι...διαφορετικα το βουλωνω! και βεβαιως δεν εφτασα σε αυτη την ηλικια απαιδευτα! κοινως "εχει φαει η μουρη χωμα" πανω στο θεμα σχεσεις....οποιεσδηποτε και εαν ειναι αυτες οι σχεσεις! επανερχομαι παλι στο θεμα της μεγαλης σιγουριας....νομιζω οτι δεν ειναι κακο να εισαι σιγουρος για τον ποιον ανθρωπο εχεις κοντα σου....ομως στην κοινωνια που ζουμε υπαρχει και ο αντιλογος οτι "δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη ουτε στον ιδιο μας τον εαυτο" για να μην πω τον "ποπο" :oops: ! και για να κρατηθει μια πολυχρονη σχεση στις ημερες που ζουμε, ειναι μια αλλη αλλα και μεγαλη φιλοσοφια....και η σχεση αυτη να ειναι ζωντανη....πως τα καταφερνουμε? μονον εμεις ξερουμε! τελος παντων, για να τελειωσω αυτο που γραφω, εχω καταληξει στο εξης συμπερασμα....δεν ειναι τι κανεις αλλα πως το κανεις..!! και δεν ειναι τι λες αλλα πως το λες..!! και γιατι το γραφω αυτο...διοτι (και το εχω αναφερει και σε αλλη ενωτητα) η μαγκια δεν ειναι να απιστησεις..η μαγκια ειναι να μεριμνησεις ωστε να μην πληγωσεις ατομα που δεν φταινε σε τιποτα....προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει να ξερεις να φευγεις απο μια σχεση που δεν βγαζει πουθενα, την στιγμη που πρεπει....εκ των πραγματων ξερουμε ολοι οτι οι παραλληλες σχεσεις δεν οδηγουν πουθενα!  εδω νομιζω οτι ειναι ο σεβασμος στον εαυτο σου και μετα στους αλλους....φιλικωτατα!
υ.γ. α) δυσκολα θεματα βαζουμε....
υ.γ. β) με μπερδεψες νομιζω....εισαι και ο πανος69(γιατι δεν εβαζες αλλον αριθμο)? και ο επισκεπτης? :?  :?  και παλι φιλικωτατα και πολλα φιλια!

Panagiotis

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ[69]ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ 69 14.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΑ ΣΕ 69.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΄΄ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ΄΄ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ14 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ 69.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΄΄ΑΛΛΑ΄΄.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΑΛΛΑ΄΄ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ;ΑΠΕΙΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ;ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΑ ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ΄΄ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ;ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΄΄ΣΕΒΑΣΜΟ΄΄ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε;΄΄ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ΄΄ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΘΙΓΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΠΑΝΟΣ

Pappas10

Γενικά αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις διότι, όντας παντρεμένος, εύκολα μπορεί εις να προσάψει οφελιμισμό στην άποψη μου. Η θέση μου πάντως είναι απλή και την έχω επαναλάβει. Απιστία υπάρχει μόνο σε σχέση με το πως την ορίζεις. Και εξηγούμαι.

Κάθε σχέση, ερωτική, πλατωνική, φιλική, οικογενειακή είναι προτίστως ανθρώπινη. Και αν - κατά το γνωστό απόφθεγμα - τους συγγενείς στους έδωσε ο Θεός, τους φίλους τους διαλέγεις μόνος σου. Το ίδιο ισχύει και με τον / την ερωτικό σου σύντροφο. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν / καμμία που στη ζωή του να είχε μόνο έναν ή μία "κολητό/η". Δεν ξέρω επίσης κανέναν / καμμία που να έχει μόνο έναν / μία φίλο/η.

Προφανώς όλοι υπήρξαμε λοιπόν άπιστοι στις σχέσεις μας ούτως ή άλλως μιας και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και στην οικογένεια κάποια στιγμή δώσαμε ή μοιραστήκαμε με κάποιον/α κάτι που με βάση την κοινώς αποδεκτή θέση θα έπρεπε να το δώσουμε ή μοιραστούμε με κάποιον άλλον. Όταν όμως μιλάμε για "απιστία" στην ερωτική σχέση, το 95% μάλλον αναφέρεται στο σεξ με άλλον/η από τον/την "επίσημο/η" ερωτικό/η σύντροφο. Ή κάνω λάθος;

Πολύ απλά ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν το σεξ δευτερεύουσης σημασίας σε μια ανθρώπινη σχέση. Το σεξ... όχι την λίμπιντο / ερωτισμό. Για να το θέσω, έστω και ακραία, παραδειγματικά, πολύ περισσότερο "άπιστη" θεωρώ την σύντροφο που συζητάει τα προβλήματα της σχέσης μας με τον/την κολητό/η της, αντί - ή πριν - να τα συζητήσει μαζί μου, παρά εκείνη που έχοντας βγει με την παρέα της, όντας - για τον οποιονδήποτε λόγο - σε διέγερση θα seduced (συγνώμη... δεν μου έρχεται η Ελληνική λέξη... μάλλον "προκληθεί") από την σεξουαλικότητα του Χ συνδαιτημόνα ή παρόντα και θα καταλήξουν σε μία κρεβατοκάμαρα. Σε τελική ανάλυση, αν όλη μου η σχέση καταστρέφεται ή στηρίζεται στην αποκλειστικότητα του "γαμησιού" τότε είναι και μία αποκλειστικά "γάμησε τα" σχέση.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανεις, "ρε φίλε, δηλαδή δεν σε νοιάζει αν η γυναίκα σου "πηδιέται" από εδώ κι από εκει;" Φυσικά και με νοιάζει αλλά στο σημείο που κάνω εγώ λάθος σε σχέση με την σεξουαλικότητα της, και όχι στην μή τήρηση του marital ή έστω relationship "fidelity contract".

Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα απαιτεί αρκετή συζήτηση και - ειλικρινά - δεν έχω το χρόνο διεξοδικού διαλόγου αυτή τη στιγμή. Επιφανειακά λοιπόν θα θέσω κάποια ερωτήματα και από εκεί και πέρα ο καθένας και η καθεμία ας βγάλει τα ό,ποια συμπερασματά του/της.

1. Σε ένα ερωτικό τρίγωνο υπάρχει απιστία και από ποιον/α προς ποιόν/α.
2. Αν ο/η σύντροφος σου ανακοινώσει ότι μετά από συζήτηση με τον/την "κολητό/η" του/της, αποφάσισε να σταματήσει τη σχέση σας υπάρχει απιστία;
3. Αν ο/η σύντροφος έχει ομοφυλοφιλική σχέση, αλλά η ετερόφυλη σχέση του/της είναι αποκλειστικά μαζί σου το αποδέχεσαι; (Είμαι σίγουρος ότι το 95% των ανδρών θα πουν "ναι... και πιέζω για να συμμετάσχω"  :P
4. Το έχω ξαναγράψει. Εθιμοτυπικά οι Εσκιμώοι προσφέρουν την γυναίκα τους ως ερωτικό σύντροφο στον επισκέπτη τους. Που ακριβώς εντοπίζεται η απιστία; Και πριν κάποιος/α μου πει "...μα εκεί γίνεται εις γνώσιν του "απατημένου"..." εδώ δεν συζητάμε την αντίληψη ή όχι της απιστίας ως πράξη αλλά για τον χαρακτηρισμό της ως κάτι το μεμπτό / κατακριτέο ή φυσιολογικό / αποδεχτό,  αν δεν κάνω λάθος.

Για να τελειώνω το κατεβατό μου, ζητώντας συγνώμη αν σας κούρασα, θα συνοψίσω τη θέση μου όπως την παρουσίασα στην εισαγωγή μου. Η απιστία είναι θέμα συναισθηματικής, σεξουαλικής και "ιδεολογικής" άποψης, θέσης και αντίληψης. Δεν θεωρώ κανέναν και καμμία "άπιστο/η" εξ' ορισμού. Είναι θέμα ανθρώπου και το πως αυτός αντιλαμβάνεται τη σχέση του αλλά και τις υποχρεώσεις του απέναντι της. Τόσο της σχέσης, όσο και του/της συντρόφου. Και πριν μπούμε σε μονοπάτια "εμπιστοσύνης", "αλήθειας", "αμοιβαιότητας", συντροφικότητας"  και διαφόρων τέτοιων εννοιών, θα χρησιμοποιήσω ένα απόσπασμα από τον "Πρωταγόρα", αν θυμάμαι καλά.

- Το ψέμα είναι καλό ή κακό;
- Κακό
- Αν ένας στρατηγός πει ψέματα στο στράτευμα του ότι οι αντίπαλοι είναι λιγότεροι, τους εμψυχώσει και κερδίσει την μάχη είναι καλό ή κακό;
- Καλό

Δεν είμαι Μακιαβελιστής.... αλλά είμαι αρκετά ρεαλιστής νομίζω. Μπορεί να γράφω και αρλούμπες....

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ[69]ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ 69 14.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΑ ΣΕ 69.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΄΄ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ΄΄ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ14 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ 69.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΄΄ΑΛΛΑ΄΄.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΑΛΛΑ΄΄ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ;ΑΠΕΙΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ;ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΑ ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ΄΄ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ;ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΄΄ΣΕΒΑΣΜΟ΄΄ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε;΄΄ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ΄΄ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΘΙΓΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΠΑΝΟΣ
γεια σου πανουλη! το συστατικο "σεβασμος" δεν σου το επιβαλλει κανεις....η τον νιωθεις ή οχι....ο καθενας πραττει συμφωνα με τον εαυτο του και εκτιμω αφανταστα ολους οσους πανε αντιθετα με το κατεστημενο....αν και γενικα ειμαι συντηρητικο ατομο, εν τουτοις  η σταση μου απεναντι στη ζωη δειχνει εναν open minded ανθρωπο! αντιφατικο αυτο που λεω....αλλα ετσι ειμαι! και καλα κανουμε και βαζουμε τετοια θεματα....ψιλοψυχαναληση....αναφερεις τις "σωστε αποψεις"....νομιζω οτι το σωστο ειναι εντελως υποκειμενικο....γιατι μπορει να θεωρειται κατι σωστο για μενα, αλλα οχι για καποιον αλλον....αυτα για τωρα! περιμενω το επομενο θεμα σου! φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!
Υ.Γ. βρε πανουλη γραφε με μικρα γραμματα κουκλε μου! ψιλοταλαιπωρηθηκα να καταλαβω τι γραφεις! :D  :D  :D

strange

Πάτερ την ευλογία σου!!!  :)
θα ήθελα να ρωτήσω... απιστία δεν είναι να λέει κάποιος ψέματα με σκοπό το δόλο?? .. απιστία δεν είναι να είμαστε με ένα άτομο λέγοντας του "σ'αγαπώ" και μετά από μια ώρα να είμαστε στο κρεββάτι με ένα άλλο άτομο??
Προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις για να δικαιολογήσουμε καταστάσεις... αυτό πιστεύω εγώ...
Πιστεύω ότι άν συμβεί σε εμάς θα αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας περί απιστίας... όπως πολύ καλά ξέρουμε όλοι ότι θέλουμε μεν να "παίζει το μάτι μας" και όχι μόνο... αλλά μη τυχόν το κάνει αυτό ο/η σύντροφός μας... εκεί αλλάζουν τα δεδομένα... έτσι δεν είναι????
Φιλικά μια "παράξενη" Strange.......

Panagiotis

πολλυ καλησπερα.αισθανομαι ομορφα οταν καθημερινα διαβαζω τις αποψεις ολων σας στο θεμα που σου επαναλαμβανω οταν εβαζα πιστευα οτι δεν θα εχει και την αναλογη απηχηση.διαβασα προσεχτικα ολα τα μηνυματα και τις τοποθετησεις των ενδιαφερομενων.πραγματικα αντιλαμβανομαι οτι το επιπεδο των τοποθετησεων ειναι αρκετα υψηλο και αυτο ειναι κατι που με κανει να χαιρομαι ιδιαιτερα..σε οτι εχει  να κανει με το ΄΄σωστο΄΄η μη ΄΄σωστο΄΄σιγουρα εχεις δικαιο μια που η εννοια η συγκεκριμενη ειναι ΄΄υποκειμενικη΄΄.καλο θαναι βεβαια καπια στιγμη  οι αποψεις να καταληγουν συγκλινουσες για το καλο και την ουσια μιας κουβεντας.βεβαια αυτο δεν ειναι και απαραιτητο μια που και οι αντιθετες αποψεις προσφερουν εαν ειναι τεκμηριομενες τεραστια βοηθεια σε ολους μας.και ξερεις κατι πολλυ;[αληθεια το ονομα σου με δυο ΄΄λ΄΄γραφεται;]λιγο εως πολυ ολοι εχουμε αναγκη την ΄΄ψιλοαναλυσουλα μας΄΄.αυτα προς το παρον απο εμενα.συγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα μου.ελπιζω στο μελλον να το θυμαμαι και να μην σε ταλαιπωρησω αλλο....σε οτι χει να κανει με το νεο θεμα μου απο την στιγμη που ειμαστε πλεον συνεργατες  πρεπει και εσυ να με βοηθησεις  πανω σ αυτο....γιατι σε πληρωνω αλλωστε.....σ ευχαριστω πολυ και περιμενω και νεο μηνυμα σου. πανος

Atma

Παπάς χαίρομαι που απάντησες...
για μια ακόμη φορά, χαίρομαι που μοιράζεσαι την άποψη σου
και δεύτερο ωσάν παντρεμένος
πιστεύω ότι το βλέπεις και από μια ιδιαίτερη σκοπιά
συμφωνώ μαζί σου...

===

η άγνωστη έγραψε
Πιστεύω ότι άν συμβεί σε εμάς θα αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας περί απιστίας
όπως πολύ καλά ξέρουμε όλοι ότι θέλουμε μεν να "παίζει το μάτι μας" και όχι μόνο... αλλά μη τυχόν το κάνει αυτό ο/η σύντροφός μας... εκεί αλλάζουν τα δεδομένα... έτσι δεν είναι????

και αυτό με βρίσκει σύμφωνη :)

και με το μινοράκι

νομιζω οτι το σωστο ειναι εντελως υποκειμενικο....γιατι μπορει να θεωρειται κατι σωστο για μενα, αλλα οχι για καποιον αλλον.

Για αυτό τον λόγο έπαψα να κρίνω τον καθένα....

Panagiotis

καλημερα και παλι σε ολους και ολες που συμμετεχουν στο θεματακι περι απιστιας..διαβασα και παλι προσεκτικα τις αποψεις ολων των παιδιων.ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις .θα μεινω στην αποψη του ''strange''μια και εχει αρκετο ''ζουμι΄΄να ξεκινησω λιγο αναποδα φιλε στις αποψεις σου..σιγουρα ενας στρατηγος εαν πετυχει την νικη χρησιμοποιντας την εμψυχωση σε ενα αριθμητικα μικροτερο στρατευμα αυτο θα ειναι καλο.εαν ομως δεν τα καταφερει τι θα ειναι φιλε μου;κακο και εγκλημα βεβαια ασχετα εαν παρουσιαστει σαν ηρωικο...σχετικα με το ερωτικο τριγωνο που αναφερεσαι και εαν υπαρχει στην κειμενη περιπτωση απιστια και ποιος ειναι ο απιστος θα σου πω οτι αυτο εχει να κανει με το τριγωνο φιλε μου.υπαρχουν τριγωνα εκουσια που οι σχεσεις ειναι απο φιλικες μεχρι και ουδετερες και υπαρχουν και ερωτικα τριγωνα ακουσια που στην προσπαθεια της μονομερους ικανοποιησεως  τσαλαπατουνται ηθικες αξιες ...σχετικα με το αν μου ανακοινωσει η συντροφος μου μετα απο κουβεντα με τον κολλητο /η της οτι σταματαει η σχεση μας σιγουρα και δεν υπαρχει απιστια.εκει πλεον πηγαινουμε σε αλλα μονοπατια που εχουν να κανουν με την πνευματικη αξιολογηση που εχω  τοποθετησει την συντροφο μου...ακουσε φιλε μου.σε σχεσεις που αφορουν αμεσα το ερωτικο κομματι μας οι ΄΄τριτοι΄΄και οι ΄΄κολλητοι΄΄ειναι αποδεδειγμενο κανουν φοβερο κακο και μεγαλωνουν απο το να μικραινουν το εκαστοτε προβλημα..αναφορικα με την τριτη σου ερωτηση σχετικα με το εαν η σχεση μου ειχε ομοφυλοφυλικη σχεση  αλλα η ετεροφυλη σχεση της ειμαι μονο εγω και εαν θα το δεχομουνα σου απαντω πως ΄΄οχι΄΄κατηγορηματικα.για να αναζητα ερωτικες επαφες το κοριτσι μου σε μια αλλη γυναικα σιγουρα κατι δεν παει καλα στις δικες μας.και αυτο οφειλεται αποκλειστικα και μονο στους δυο μας.κατι που πιστευω πριν αρχισει να θεραπευεται ισως και να προλαβαινεται.τελος σε οτι εχει να κανει με τους εσκιμωους φιλε μου καλε ας μην πιασουμε τετοιου ειδους καταστασεις γιατι και εγω θα σου αναφερω οτι στην ''σομαλια''εαν τολμησει γυναικα να φιλησει αλλο αντρα στην διαρκεια του γαμου της εκτος απο τον αντρα της θανατνεται δια λιθοβολισμου...ακραιο και οχι αποδεκτο απο μερους μου βεβαια οπως ακραιο και οχι αποδεκτο το παραδειγμα με τους εσκιμωους....αυτα απο εμενα καλε μου φιλε..ελπιζω να μην σε κουρασα...καλο απογευμα.   πανος

271 Επισκέπτες, 0 Χρήστες