Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

strange

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους στο forum,
γιατί μάλλον από δικό μου λάθος έγινε το παραπάνω μπέρδεμα..
είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum και χρησιμοποίησα copy paste
στα λεγόμενα άλλου για να απαντήσω..

τώρα για αυτά που λέει η φίλη η "χημεία" νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί της.
Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα αν... και δεν είχαμε κανέναν και τίποτα σα
δεδομένο.. τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά...

φιλικά η παράξενη... strange...  :)

Panagiotis

Παράθεση από: "strange"Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους στο forum,
γιατί μάλλον από δικό μου λάθος έγινε το παραπάνω μπέρδεμα..
είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum και χρησιμοποίησα copy paste
στα λεγόμενα άλλου για να απαντήσω..

τώρα για αυτά που λέει η φίλη η "χημεία" νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί της.
Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα αν... και δεν είχαμε κανέναν και τίποτα σα
δεδομένο.. τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά...

φιλικά η παράξενη... strange...  :)
ωστε εσυ εισαι η αιτια που εγινε η παρεξηγηση με τον φιλο μου τον μιχαλη έ;λοιπον μην νομιζεις οτι θα περασει ετσι το θεμα..απο δευτερα εχεις ΄΄ειδικο δικαστηριο΄΄προεδρος ο εγω και δημοσιοι κατηγοροι ΄΄παππας και ατμα΄΄.δεν γλυτωνεις με τιποτα.μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.εαν δεν καναμε λαθη πως και μαθαιναμε;συνεπως ασε τις συγνωμες και πες μας την αποψη σου πανω στο θεματακι μας που απ οτι βλεπεις εχει μεγαλη ανταποκριση...νασαι παντα καλα .  πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "xhmeia"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ....ΑΣ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ....ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ..."ΔΕΔΟΜΕΝΟ"....ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΤΕ  ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΙΣΤΟΥΝ ....
(ΛΕΩ ΑΠΙΣΤΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΑΠΙΣΤΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΑ  ΠΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ,ΩΣ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ...Κ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ...."ΔΕΔΟΜΕΝΟ",ΝΑ ΦΥΓΩ, Ν ΑΛΛΑΞΩ ΡΟΤΑ)
Κ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ........ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΣΤΙΑ......
ΠΟΛΛΑ "ΑΝ" ...Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ..."ΑΝ "...ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ .ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ? ΣΙΓΟΥΡΙΑ . ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.Η ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ .
ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΟΧΙ,ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η ΟΧΙ,ΑΠΙΣΤΕΙ Η ΟΧΙ Κ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΩ ...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ...
ΑΥΤΑ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΧΑΧΑ)ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.....ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....
αγαπητη φιλη χημεια καλησπερα.καλως ορισες στην παρεα μας.ελπιζω να σου φανουμε χρησιμοι με τις αποψεις μας οπως και εσυ με τις δικες σου.ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα οσα λες και τα περισσοτερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο.σιγουρα ενα μεγαλο μερος στην ευθυνη των απιστιων ειναι και αυτο που αναφερεις σχετικα με το σταματημα της διεκδικησης αμφοτερων.ειναι οντως τραγικο να γνωριζεσαι με καποιον/α και ενω στην αρχη υπαρχει ενα τοσο μεγαλο ενδιαφερον προκειμενου να τον/ην κερδισεις στην συνεχεια ολο αυτο το ενδιαφερον να καταληγει σε πληρη αδιαφορια.γιατι ομως συμβαινει αυτο;λες να ειναι μονο το οτι θεωρουμε δεδομενους/ες τους συντροφους μας η μηπως φταινε και αυτοι οταν ενω βλεπουν να ερχεται η καταστροφη παραμενουν απαθεις και πιστευουν οτι το κακο θα προσπερασει..πιστευω οτι ειναι και οι δυο αιτιασεις σωστες.και φερνω ενα απλο παραδειγμα που ειναι και φανταζομαι το ΄΄α και το ω΄΄στην αποδειξη των οσων λεω.  πως ειναι δυνατον μετα απο ενα χρονικο διαστημα [μικρο τις περισσοτερες φορες]να υπαρχει τοσο μεγαλη σεξουαλικη διαφοροποιηση στο ζευγαρι.παιρνω παραδειγμα μερικους φιλους που ενω γνωριζω οτι μεχρι να κερδισουν την /ον συντροφο τους περασαν απο θυελλωδεις καταστασεις μετα απο λιγο καιρο τους βλεπω να κοιταζουν με το στομα ανοιχτο την διελευση καποιας κοπελλας ξεστομιζοντας τα συνηθισμενα που λεμε εμεις οι αντρες σχετικα με το τι θα καναμε στην συγκεκριμενη κοπελλα εαν την ειχαμε στο κρεβατι.και οταν εκφραζετε η απορια ΄΄μα καλα ρε τι λες τωρα;αφου η γυναικα ειναι δεκα φορες καλυτερη απο αυτη.....]ακουμε την στερεοτυπη απαντηση.΄΄ ααααα  αλλο η γυναικα μου και αλλο η γκομενα΄΄.και εδω αγαπητη μου φιλη θελω να εστιασω την προσοχη μου και να ζητησω και την δικη σου αποψη και συμβουλη...μηπως φταιτε και εσεις οι γυναικες σε αυτο;μηπως ενω βλεπετε τα πραγματα να παιρνουν την πτωτικη ερωτικα κατευθυνση παραμενετε αδρανεις;μηπως στην κατα καιρους αφαιρεση απο τον ανδρα ολων αυτων των ερωτικων παιγχνιδιων που υπηρχαν στην αρχη παραμενετε θεατες για να μην πω οτι σιγονταρετε και εσεις;δεν ειναι δυνατον να ακουω αντρες φιλους να εχουν παψει να φιλουν πλεον την γυναικα τους στο στομα επανω στον ερωτα.δεν ειναι δυνατον να ακουω αντρες επισης να μου λενε οτι με την γυναικα τους η με την κοπελλα τους απο σεβασμο και μονο δεν εχουν ερωτικη στοματικη επαφη[συγνωμη εαν ειμαι λιγο σοκαριστικος αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι πολυ σοβαρο και καλο θαναι να μην κρυβουμε τα λογια μας με δηθεν σεβασμιους κανονες ηθικης].πωσ λοιπον αγαπητη φιλη εξηγειται το φαινομενο αυτο;γιατι ενας αντρας αναζητα σε μια αλλη γυναικα ολα οσα αναφερα ΄προηγουμενως΄;περιμενω την απαντηση απο ολους οσους διαβασουν το μηνυμα μου με αρκετο ενδιαφερον....χημεια και παλι ευχαριστω που συμμετεχεις.νασαι και συ παντα καλα.   πανος

xhmeia

PANO KALHMERA .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΠΤΟ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ.....(Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ") ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ Τ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΔΩ ....ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ....Ο ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ Κ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .
ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ -ΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΖΩ ΧΑΧΑΧΧΑ ΓΙΑ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ .....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ?Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ....ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ!!!!!3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ...ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ....ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ...ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ....ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΣΕ ΤΣΑΤ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ Κ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ

kuria

ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ....

Πως ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές !

Ο Θεός πήγε στους γερμανούς και είπε "έχω Εντολές για σας που θα κάνουν τις ζωές σας καλύτερες"

Και οι γερμανοί ρώτησαν: "τι είναι εντολές;"

Και ο Θεός εξήγησε: "κανόνες ζωής"

"Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;"

"Να μη σκοτώνετε"

"Να μη σκοτώνουμε; Δεν ενδιαφερόμαστε"

Έτσι Εκείνος πήγε στους ιταλούς και είπε "έχω Εντολές"

Και οι ιταλοί ζήτησαν ένα παράδειγμα, και ο Κύριος είπε "να μην κλέβετε"

"Να μην κλέβουμε; δεν ενδιαφερόμαστε"

Τότε Εκείνος πήγε στους γάλλους και είπε "έχω Εντολές"

Οι γάλλοι ζήτησαν ένα παράδειγμα και ο Κύριος είπε "να μην επιθυμείτε τη
γυναίκα του γείτονα"

"Να μην επιθυμούμε τη γυναίκα του γείτονα; δεν ενδιαφερόμαστε"

Τότε ο Κύριος πήγε στους εβραίους και είπε, "έχω Εντολές"

"Εντολές;" ρώτησαν, "και πόσο κάνουν;"

"Είναι δωρεάν"

"Θα πάρουμε δέκα"
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

Μια Κυριακατικη Καλημερα....
με χαμογελα.... :)  :)

Kuria.....Πολυ καλο αυτο με τις 10 εντολες...
Να εισαι καλα και να σκορπιζεις...Χαρα και γελιο...

Pappas....επειδη αναφερθηκες σε καποιο post στο θεμα μου..απλα θελω να σου πω οτι οταν γραφω μια απαντηση...αναφερομαι σε οτι εχω διαβασει
χωρις να θυμαμαι ισως ποιος το ειπε..Οποτε μην απολογεισαι (σε μενα ) για το τι ειπες 'η δεν ειπες εσυ προσωπικα...Το ονομα σου το ανεφερα μονο  για καποια φυλη που ανεφερες για να αποφυγω να ξαναλεω τα ιδια..
και θαρρω πως ηταν ξεκαθαρο..

ΠΑΝΟ...για να μην κανω quote.σε οτι ειπες..παραπανω..Αυτο ακριβως εννοουσα οταν ελεγα οτι τις σχεσεις τις χτιζουμε....
Ετσι τουβλακια τουβλακι .οπως χτιζεις ενα σπιτι , ενα καλυβι, δεν εχει σημασια..το οποιο θελει παντα τη σηντηρηση του για να συνεχισει να υπαρχει...Θελει δουλεια Πολύ.....κι αν  το παραμελησεις..ερημωνει το ρημαδι...βγαζει αγριοχορτα και στους τοιχους...και ζιζανια ενα γυρω...

Θυμαμαι μια φορα , οταν γυρισα σπιτι απο δουλεια,βρηκα ενα μηνυμα στον τηλεφωνητη που ελεγε. "Ειμαι η Ελενη.Ειμαστε εδω κοντα σου και πινουμε ενα κρασακι..Επειδη εχω καιρο να σε δω αν θελεις ελα" Το ακουσα και χαρηκα αλλα και δεν μπορουσα να παω .Ενιωθα κουρασμενη.Δεν το επεξεργαστηκα στο μυαλο μου και εκανα οτι καθημερινα εχω βαλει στο προγραμμα μου.Δυο μηνες αργοτερα , παιρνω το ιδιο μηνυμα..απο το ιδιο ατομο που εν τω μεταξυ δεν ειχα δει καθολου.Ειναι αδυνατο στις 11 το βραδυ που τελειωνω δουλεια να μη νιωθω κουρασμενη. Μα εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα το εξης. Οτι  οι φιλοι ειναι διπλα μας οταν μπορουμε να διατηρουμε τη φιλια..δεν θα μπορουν να ειναι οταν τους "χρειαζομαστε" μονο...Και δεν μπορει να μη χρειαστεις ανθρωπο στη ζωη σου. Διοτι κατα τον Αριστοτελη "Να ζεις μονος εισαι ή Θηριο ή Θεος"..Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειμαστε..Ειμαστε ολα "ΔΥΝΑΜΕΙ"....
Αυτο το τοσο απλο ή και απλοικο παραδειγμα...για να πω και παλι οτι η σχεση -καθε ειδους σχεση- χτιζεται...Δημιουργειται κατι καινουργιο οταν συναντιουνται δυο ανθρωποι..κι αυτο το τριτο πραγμα, αυτη την ενεργεια
καλουμαστε να διατηρησουμε..Για να γινει αυτο σιγουρα αυτος ο αλλος εχει κατι που μας το μεταδιδει..καποια πραγματα που προσεγγιζουν τη δικη μας φιλοσοφια,σταση ζωης,τροπο σκεψης , αντιμετωπισης και βεβαιως ΘΕΛΗΣΗ και ΔΙΑΘΕΣΗ για να δημιουργησεις  σχεση....Να μπορεις να νοιαζεσαι για τον ανθρωπο, Να μπορεις να χτιζεις , να μπορεις να καλλιεργεις .....
"Η καλυτερη μου επενδυση...οι ανθρωπινες σχεσεις..."
 :)

Atma

ωστε εσυ εισαι η αιτια που εγινε η παρεξηγηση με τον φιλο μου τον μιχαλη έ;λοιπον μην νομιζεις οτι θα περασει ετσι το θεμα..απο δευτερα εχεις ΄΄ειδικο δικαστηριο΄΄προεδρος ο εγω και δημοσιοι κατηγοροι ΄΄παππας και ατμα΄΄.δεν γλυτωνεις με τιποτα.μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.εαν δεν καναμε λαθη πως και μαθαιναμε;συνεπως ασε τις συγνωμες και πες μας την αποψη σου πανω στο θεματακι μας που απ οτι βλεπεις εχει μεγαλη ανταποκριση...νασαι παντα καλα . πανος

μμμμμ θα βάλω και εκείνη την περούκα των δικαστών
και θα αρχίσω τις κατηγορίες...λολ
και μετά θα ρθω εγώ και ο παπάς να δικάσουμε εσένα χεχε
τι στο απυρόβλητο θα μείνεις εσύ;;;;
πλησιάζουν και απόκρειες :P  :P  :P

ΥΣ εμένα ξέρω ποιος θα με δικάσει
χεχεχε ακούω τις καμπάνες

Atma

από ότι βλέπω οι περισσότεροι ''κατακρίνετε'' την απιστία
πρώτα από όλα σαν φαινόμενο
και δεύτερο τα άτομα που μετέχουν σε αυτήν!!

Ο παπάς έγραψε τους λόγους είτε συναισθηματικοί
είτε σεξουαλικοί είτε ιδεολογικοί
το κλειδί για μένα βρίσκεται πάνω από όλα στις
ανθρώπινες σχέσεις ( το έγραψε και η ριανκουλ )

Σε έναν γάμο θέλουμε δεν θέλουμε επέρχεται η συνήθεια
η ρουτίνα τα προβλήματα, η έλλειψη πολλών όσων νιώθεις όταν
πρωτογνωρίζει κάποιον...υπάρχει μήπως τρόπος να διώξουμε την συνήθεια;

υπάρχει και η άλλη εκδοχή
''η απιστία ανανεώνει τον γάμο'' λένε μερικοί

και ο Πάνος να επιμένει

Κώδικας [Επιλογή]
μηπως φταιτε και εσεις οι γυναικες σε αυτο;μηπως ενω βλεπετε τα πραγματα να παιρνουν την πτωτικη ερωτικα κατευθυνση παραμενετε αδρανεις;μηπως στην κατα καιρους αφαιρεση απο τον ανδρα ολων αυτων των ερωτικων παιγχνιδιων που υπηρχαν στην αρχη παραμενετε θεατες για να μην πω οτι σιγονταρετε και εσεις;

Δηλ έναν γάμο τον κρατά ζωντανό μια γυναίκα; Το έταιρο ήμισυ που είναι;
Συζήτα και με τις αντίστοιχες γυναίκες των φίλων σου..τα ίδια θα σου πούνε
για τους άντρες τους..

Panagiotis

Παράθεση από: "xhmeia"PANO KALHMERA .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΠΤΟ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ.....(Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ") ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ Τ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΔΩ ....ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ....Ο ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ Κ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .
ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ -ΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΖΩ ΧΑΧΑΧΧΑ ΓΙΑ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ .....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ?Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ....ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ!!!!!3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ...ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ....ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ...ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ....ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΣΕ ΤΣΑΤ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ Κ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ
ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.οντωσ οι σχεσεισ και ολα οσα ειναι συνεπακολουθα αυτων ειναι ενας φαυλος κυκλος.οντως αυτο που λες για τους παντρεμενους και το οτι σου την πεφτουν παρα το γεγονος οτι ειναι ΄΄φρεσκοι΄΄στο ειδος περα απο εφιαλτικο σαν πραξη πρεπει να μας προβληματισει και σαν αιτια.ειμαι σιγουρος οτι ουτε ΄΄πορνοι΄΄γεννηθηκαμε ουτε τοσο ΄΄διεστραμμενα΄΄μυαλα εχουμε.κατι αλλο συμβαινει που πρεπει να το ψαξουμε να το βρουμε αναλυοντας ισως τις πτυχες του βιου μας στα νεα ιδεωδη.σκεφτομαι αυτο που εγραψες σχετικα με το λιγο χρονο που ειχε αυτος ο νιοπαντρος προκειμενου να του δικαιολογουσαμε μια σχετικη ΄΄βαρεμαρα΄΄απεναντι στην γυναικα του.δεν προλαβε καν να εχει αυτου του ειδους τις προδιαγραφες.αρα κατι αλλο προυπηρχε.το οποιο κατι αλλο ειχε εμφανιστει και πριν κανει τον υποτιθεμενο γαμο του.θα μου πει τωρα καποιος΄΄τοτε γιατι παντρευτηκε;΄΄εμ εδω ειναι το προβλημα και γιαυτο ψαχνουμε να βρουμε και τους ΄΄ψυλους στ αχυρα΄΄.σιγουαρ ο αντρας σε μια ηλικια απο 35 μεχρι 45 παιρνει μια σοβαρη κριση ταυτοτητας σε οτι εχει να κανει με το κατα ποσο μετραει πλεον απεναντι στο αντιθετο φυλο..και η συγκεκριμενη κριση γινεται εντονοτερη οταν παντρευεται.εκει επανω δεν ξερω κατα ποσο ειναι σε θεση η γυναικα του να τον βγαλει απο την στενωπο και να τον κανει να πιστεψει οτι ειναι και θα παραμενει ο΄΄ενας΄΄.δυστυχως ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο.οι περισσοτερες εξασφαλιζοντας το αρσενικο διπλα τους παραμελουν και τους εαυτους τους αλλα και τον ανθρωπο τους.αποτελεσμα να βλεπουμε γυναικες πριν το γαμο τους να ειναι σαν τα κρυα τα νερα και μετα τον γαμο να ειναι μονο για κρυα νερα.εφησυχασμος σε ολο του το μεγαλειο.και μετα απο λιγο καιρο αναρωτιουντε΄΄μα γιατι με αποφευγεις;΄΄΄΄γιατι δεν θελεις να κανουμε ερωτα;΄΄.και βεβαια ο αλλος δεν εχει και το θαρρος να της πει ΄΄πως να μην σε αποφυγω κυρα μου που οταν σε γνωρισα ησουν 55 κιλα και τωρα εχεις προσθεσει και 30000 γραμμαρια΄΄[κανω λιγο χιουμορ μια και το συγκεκριμενο επιδεχεται και το σχετικο χορατο].τι να πω αγαπητη χημεια και ολοι οσοι διαβαζουν αυτες τις αραδες..ισως να ειμαι και λαθος σε αυτα που λεω.ισως και να τα κανω περισσοτερο τραγικα απ οτι ειναι.για ενα ειμαι ομως σιγουρος.τα φαινομενα τεινουν να γινουν ΄΄μαστιγα΄΄και μερα με την μερα αντι να λαθευω αποδεικνυομαι ολο και περισσοτερο σωστος...συγνωμη εαν κουρασα η εγινα υπερ του δεοντος καυστικς αλλα αν δεν βαλουμε το μαχαιρι στο κοκκαλο δεν θα βγαλουμε ακρη...πανο;

Panagiotis

Παράθεση από: "kuria"ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ....

Πως ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές !

Ο Θεός πήγε στους γερμανούς και είπε "έχω Εντολές για σας που θα κάνουν τις ζωές σας καλύτερες"

Και οι γερμανοί ρώτησαν: "τι είναι εντολές;"

Και ο Θεός εξήγησε: "κανόνες ζωής"

"Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;"

"Να μη σκοτώνετε"

"Να μη σκοτώνουμε; Δεν ενδιαφερόμαστε"

Έτσι Εκείνος πήγε στους ιταλούς και είπε "έχω Εντολές"

Και οι ιταλοί ζήτησαν ένα παράδειγμα, και ο Κύριος είπε "να μην κλέβετε"

"Να μην κλέβουμε; δεν ενδιαφερόμαστε"

Τότε Εκείνος πήγε στους γάλλους και είπε "έχω Εντολές"

Οι γάλλοι ζήτησαν ένα παράδειγμα και ο Κύριος είπε "να μην επιθυμείτε τη
γυναίκα του γείτονα"

"Να μην επιθυμούμε τη γυναίκα του γείτονα; δεν ενδιαφερόμαστε"

Τότε ο Κύριος πήγε στους εβραίους και είπε, "έχω Εντολές"

"Εντολές;" ρώτησαν, "και πόσο κάνουν;"

"Είναι δωρεάν"

"Θα πάρουμε δέκα"
μαρια μου πολυ καλο αυτο που εγραψες.εσπασε λιγο την μονοτονια της σοβαροτητας που ειχαμε εδω μεσα χωρις να ξεφευγει και απο το θεμα μας.νασαι καλα.   πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"από ότι βλέπω οι περισσότεροι ''κατακρίνετε'' την απιστία
πρώτα από όλα σαν φαινόμενο
και δεύτερο τα άτομα που μετέχουν σε αυτήν!!

Ο παπάς έγραψε τους λόγους είτε συναισθηματικοί
είτε σεξουαλικοί είτε ιδεολογικοί
το κλειδί για μένα βρίσκεται πάνω από όλα στις
ανθρώπινες σχέσεις ( το έγραψε και η ριανκουλ )

Σε έναν γάμο θέλουμε δεν θέλουμε επέρχεται η συνήθεια
η ρουτίνα τα προβλήματα, η έλλειψη πολλών όσων νιώθεις όταν
πρωτογνωρίζει κάποιον...υπάρχει μήπως τρόπος να διώξουμε την συνήθεια;

υπάρχει και η άλλη εκδοχή
''η απιστία ανανεώνει τον γάμο'' λένε μερικοί

και ο Πάνος να επιμένει

Κώδικας [Επιλογή]
μηπως φταιτε και εσεις οι γυναικες σε αυτο;μηπως ενω βλεπετε τα πραγματα να παιρνουν την πτωτικη ερωτικα κατευθυνση παραμενετε αδρανεις;μηπως στην κατα καιρους αφαιρεση απο τον ανδρα ολων αυτων των ερωτικων παιγχνιδιων που υπηρχαν στην αρχη παραμενετε θεατες για να μην πω οτι σιγονταρετε και εσεις;

Δηλ έναν γάμο τον κρατά ζωντανό μια γυναίκα; Το έταιρο ήμισυ που είναι;
Συζήτα και με τις αντίστοιχες γυναίκες των φίλων σου..τα ίδια θα σου πούνε
για τους άντρες τους..
βασουλα καλησπερα,εαν θελεις να σου απαντησω πανω σ αυτο που με ρωτας αμεσα θα σου πω πως ΄΄ναι ΄΄νομιζω οτι ερωτικα μια γυναικα μπορει να κρατα τον αντρα της παντα σε επιφυλακη..εχω παραδειγμα γυναικας η οποια σε πληροφορω [και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτο]μια φορα την εβδομαδα πηγαινει και αγοραζει εσωρουχα προκλητικα και τα φοραει προσεχε οχι στο κρεβατι την ωρα που το φωσ θα σβησει αλλα την ωρα που θα ειναι στην κουζινα και θα πλενει τα πιατα της και που θα ξερει οτι ο αντρας της η ο αγαπημενος της ειναι σε χωρο που μπορει να κοιταζει...και δεν εμφανιζεται μπροστα του με το τσεμπερι τησ κουζινας αλλα με το ΄΄ξεκολο μινι΄΄[συγνωμη για τον χαρακτηρισμο] που δεν κρυβει τιποτα.τι εχει πετυχει θελεις να μαθεις΄;ειναι παντρεμενη 17 χρονια και ο αντρας της την κυνηγαει συνεχεια.δεν υπαρχουν μερη για ερωτα σε αυτο το ζευγαρι.η κρεβατοκαμαρα γιαυτους ειναι οτι ειναι για μας να κανουμε ρωτα στην κουζινα η στο μπανιο η οπουδηποτε αλλου...τι λες λοιπον ειναι τοσο ηλιθια αυτη η γυναικα που εχει καταφερει οσα καταφερε μεχρι τωρα;και δεν σου λεω εαν η οχι ο αντρας της εχει παει με αλλη γυναικα.και η ιδια αλλωστε το ισχυριζεται.αλλα ξερεις τι λεει βασω.΄΄εαν εμενα με κανει και αισθανομαι πραγματικα γυναικα και καταλαβαινω οτι διαρκως με θελει τοτε εαν θελει να κανει και αρπαχτη ας την κανει΄΄κανε μονη σου τωρα ενα συλλογισμο και δες τι λενε ολες οι αλλες οι οποιες για καποιο λογο και δεν εχουν επαφες με τους αντρες τους αλλα και ξερουν οτι πανε με αλλες΄΄το καθαρμα ο αλητης και αλλα πολλα που καλα θα κανω να μην τα αναφερω΄΄.δεν ξερω εαν σε βρισκω συμφωνη με οσα λεω αλλα τουλαχιστον στην δικη μου αντιληψη πεφτουν τετοιου ειδους περιστατικα και καταστασεις...περιμενω απαντηση σου.     πανος

xhmeia

ΠΑΝΟ (ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ?)ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ...ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΨΕΙΡΕΣ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ...ΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ .
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ .
ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΑΝΘΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ Η ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
"ΝΑΤΑΣΑ"

minoraki

θα μου επιτρεψετε και παλι να ξαναπαντησω στο θεμα αυτο....δεν κανω quote γιατι ο κωστακης θα αρχισει να γκρινιαζει....
λοιπον πανουλη....διαβασα αρκετα απο αυτα που εγραψες και εσυ και οι αλλοι φιλοι μας....σε πολλα απο αυτα συμφωνω και σε ορισμενα ψιλοδιαφωνω! εχω αναφερει και πιο πανω οτι οι μακροχρονιες σχεσεις (γαμος) στην εποχη που ζουμε, ειναι αλλου ειδους φιλοσοφια! η δικη μου σχεση χρονολογειται 32 χρονια και παραμενει ζωντανη, γιατι και οι δυο θελουμε να ειμαστε μαζι, παρ ολες τις αντιξοοτητες και τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε! η φιλη σου καλα κανει και φοραει το <<ξεκωλο μινι>>, για να προκαλεσει τον αντρα της, ομως απο ο,τι καταλαβαινω οι αντρες ριχνετε ουτε λιγο ουτε πολυ, το φταιξιμο στις γυναικες εαν κατι δεν παει καλα στη σχεση! παρ ολο που ξερεις το ποσο πολυ σε εκτιμω και σαν φιλο και συμφωνω με αυτα που γραφεις, εν τουτοις εδω νομιζω οτι εχει καποιο λαθος! η σχεση κτιζεται και δουλευεται και απο τα δυο μερη...μονοπλευρα δεν γινεται τιποτα! ισως θα πρεπει και εσεις οι αντρες να προσεχετε λιγο τις συντροφους σας! και...γιατι οχι? και τους εαυτους σας....και εσεις μετα τον γαμο απο 70 κιλα φτανετε σε χρονο ρεκορ 170....και δεν ειναι λιγοι που εχουν παρει διαζυγιο με οτιδηποτε εχει να κανει με το θεμα της σωματικης καθαριοτητας! κανω λαθος? οι φιλοι μας οι αγγλοι και οι αμερικανοι λενε <<it takes two to tango>>! και νομιζω οτι εχουν δικιο....θελει πολλη δουλεια για να κρατηθει μια σχεση....θελει κοτσια....σε αυτο το σημειο δεν λεω αερολογιες, γιατι ξερω παρα πολυ καλα οτι μονον με blood swet and tears για να εχεις κοντα σου εναν ανθρωπο που σε ενδιαφερει....και παλι επαναλαμβανω για το κορυφαιο συναισθημα της εγνοιας! ειναι πολυ ωραιο το αμερικανικο προτυπο τυπου <<τολμη και γοητεια>>, οπου εκει ολες δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να τρεχουν πισω απο τους αντρες του....αψογα μακιγιαρισμενες και ντυμενες....μη μου πεις οτι η μεση ελληνιδα μητερα-συζυγος-νοικοκυρα ειναι καπως ετσι! η πραγματικοτητα απεχει πολυ....αυτα για τωρα...συνεχιζω σε λιγο!

minoraki

συνεχεια....
πανουλη επανερχομαι παλι στη μεση ελληνιδα γυναικα....την οποια ολοι θελουν να ειναι μια πολυ καλη μητερα, εξαιρετικη νοικοκυρα, τρυφερη και πιστη συζυγο, υπακουη νυφη, αξιοπρεπη κορη (για τους γονεις της), απιαστη στη δουλεια της, επισης πιστη φιλη για τους φιλους της και εαν κανει το λαθος να μην ανταποκρινεται στα συζυγικα της καθηκοντα ετσι οπως το επιβαλουν τα διαφορα σημερινα προτυπα, τοτε ολοι ειναι ετοιμοι να της προσαψουν το φταιξιμο για ενα πιθανο κερατωμα του συντροφου της! πιστευω οτι οι γυναικες εχουν αναλαβει παρα πολυ δυσκολους ρολους, τους οποιους ειναι λιγο ανεφικτο να πετυχουν σε ολους! ισως μπορει να φταιει και το οτι οι γυναικες θελουν να ειναι ισοτιμες με τους αντρες! εγω ειμαι λιγο αντιθετη σε αυτο, ειμαι παραδοσιακη....ισως γιατι προερχομαι απο μια γενια που θελαμε λιγο τον αντρα να μας προστατευει, να μας οδηγει, να μας προσεχει! και για να πω την αληθεια, δεν απετυχα στο θεμα του γαμου μου...αντιθετα ειμαι πολυ καλα μαζι με τον συντροφο μου....ισως γιατι ποτε δεν αφησαμε να μπει τριτο ατομο αναμεσα μας....ολες οι αντιξοοτητες και οι δυσκολιες προηλθαν απο το περιβαλον μας....και το παλεψαμε! ακομα εξακολουθουμε να παλευουμε....και αυτο μας ενωνει ακομα περισσοτερο!
αυτη ειναι η αποψη μου....φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!

Panagiotis

Παράθεση από: "xhmeia"ΠΑΝΟ (ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ?)ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ...ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΨΕΙΡΕΣ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ...ΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ .
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ .
ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΑΝΘΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ Η ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
"ΝΑΤΑΣΑ"
νατασα καλησπερα.πανος εγω [με φωναζουν και τακη]νατασα εσυ να πως θα μας βγαλουν το γνωστο ξεφωνητο ΄΄takis its me natasa''λοιπον νατασουλα ισως εδωσα λαθος εντυπωσεις.καθε αλλο παρα τα ριχνω στην γυναικα ολα τα βαρη και τις ευθυνες.και βεβαια αυτο που λες περι χημειας[που το πηγες που το εφερες και που το κατεληξες.στο νικ σου τελικα ΄΄χημεια΄΄]ειναι απολυτα σωστο.εκεινο που λεω εγω νατασα ειναι το εξης.με δεδομενο οτι ενας αντρας εχει μετα απο την ηλικια που σου προανεφερα προβληματα ταυτοτητας γιατι μια γυναικα μενει επαναπαυμενη και χαλαρη.γιατι τα παραταει ολα και καθεται θεατης.ακομα αν θελεις και στην πτωτικη κατασταση του εμφανισιακου γιγνεσθε του αντρα της μενει απαθης.ξερεις νατασα κατα ομολογια ειδικων με ποιο τροπο οι γυναικες εκδικουντε τους αντρες τους ακομα και με το να τους οδηγουν στον θανατο χωρις καν να τιμωρηθουν γιαυτο;με το να τους επιτρεπουν και πολλες φορες να τους επιβαλλουν την κακη διατροφη.λενε λοιπον οι ειδικοι οτι αυτος ειναι ενας τροπος εκδικησησς τησ γυναικας απεναντι στον αντρα που την παραμελει και μαλιστα ειναι ενας τροπος που δεν διωκεται...τετοια περιστατικα ειναι απειρα.γιατι ομως να φτανουμε μεχρι εκει;σιγουρα ειναι θεμα και των δυο αλλα εδω υπαρχει και ενα μεγαλο ΄΄αλλα΄΄.λιγο εως πολυ η γυναικα μεσα απο το πειραγμα εστω και απο το καμακι βρισκει την κοινωνικη συγκαταθεση του εαν αρεσει η οχι.ενας αντρας ομως γιατι πρεπει να την ψαξει αλλου και οχι μεσα απο το ιδιο του το σπιτι;και σου επαναλαμβανω.κανενας δεν γεννηθηκε ΄΄πορνος΄΄και κανενας δεν γεννηθηκε΄΄μοιχος΄΄.ολοι εγιναν στην πορεια και μετα απο καποιες καταστασεις και αιτιες...αυτα απο εμενα προς το παρον.περιμενω την απαντηση σου.καλο μεσημερι νατασα.    πανος

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες