Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 571
  • Total: 572
  • Leon

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "Atma"αν κατάλαβα σωστά, για το μη αναστρέψιμο
για μένα 50% δίνω στην επικοινωνία
το υπόλοιπο στο σεξ :P
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΩΣ (ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ) ΔΙΝΩ ΤΟ 100% ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ 100% ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ]

χρουτς χρουτς εσύ μετά το σεξ λες ''πάμε για έναν ακόμη γύρο αγάπη μου;''

:batman:

Atma

Πάνο σεξ και επικοινωνία τα θεωρώ αλληλένδητα  μεταξύ τους!

skou70

atma ...  eimai etoimos na epikoinwnisw mazi sou 100% olo to vrady kathe vrady.....(gia na doume twra xexexexexeex)

Atma

Παράθεση από: "skou70"atma ...  eimai etoimos na epikoinwnisw mazi sou 100% olo to vrady kathe vrady.....(gia na doume twra xexexexexeex)

σαν με κοιτάς ηλιοβάσιλεμα στα μάτια σου φωτιά
Καίγομαι μέσα στη δική σου τη ματιά
Λιώνω σα φλόγα την αυγή, σαν με κοιτάς

ανοικτή σε κάθε πρόταση-πρόκληση!!!

[img]http]

skou70

e tote kai egw se prokalw - proskalw xexexexexe 8)

(gluko to fili...kontepse na kapsei ta kalwdia :roll:  :oops: )

Atma

skou70

se 2 wres eimai ekei :wink: na ferw tpt? 8)

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"μολών λαβέ

:)
ετσι μαρεσεις βασουλα μου.δυσκολη μεχρι τελικης πτωσεως...πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "skou70"atma ...  eimai etoimos na epikoinwnisw mazi sou 100% olo to vrady kathe vrady.....(gia na doume twra xexexexexeex)

σαν με κοιτάς ηλιοβάσιλεμα στα μάτια σου φωτιά
Καίγομαι μέσα στη δική σου τη ματιά
Λιώνω σα φλόγα την αυγή, σαν με κοιτάς

ανοικτή σε κάθε πρόταση-πρόκληση!!!και φαντασου βασοω οτι σε κοιταξα αυτγη και ελιωσες.φαντασου να σε κοιταγα και ΄΄ψιλοσουρουπο΄΄που ειναι και η ΄΄σπεσιαλιτε΄΄ μου τι θα παθαινες
.φιλακια    πανος

[img]http]

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"Πάνο σεξ και επικοινωνία τα θεωρώ αλληλένδητα  μεταξύ τους!
βασουλα μου θα επρεπε να ειναι αλληλενδετα αλλα δεν ειναι...ειναι παρα πολλο που δεν επικοινωνουν καν μεταξυ τους για χιλιους μυριους λογους και ομως οτα πεφτουν στο κρεβατι για να στο πω με τραχυτητα ΄΄ξεσκιζονται΄΄βεβια το λογικο και το επιθυμητοτερο ειναι αυτο που λες εσυ.ειναι ομως τοσο δισευρετο βασω που περισσοτερο ευκολο ειναι να βρουμε ζωη στον΄΄ αρη΄΄ [αν και εκει ακουστηκε οτι υπαρχει]..πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "Atma"αν κατάλαβα σωστά, για το μη αναστρέψιμο
για μένα 50% δίνω στην επικοινωνία
το υπόλοιπο στο σεξ :P
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΩΣ (ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ) ΔΙΝΩ ΤΟ 100% ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ 100% ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ]

χρουτς χρουτς εσύ μετά το σεξ λες ''πάμε για έναν ακόμη γύρο αγάπη μου;''

]τωρα μιλησαμε με την πραγματικη ωρολογια που χρησιμοποιουμε...[παμε για ενα γυρο ακομα αγαπη μου;]αρα ο ερωτας δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα ΄΄ρινγκ΄΄που ο καθε ενας μας προσπαθει να αποδειξει και να επιδειξει τις ικανοτητες του...νικητης ειναι αυτος που θα εξουθενωσει τον αλλο και θα τον ριξει στο ΄΄καναβατσο΄΄.......και μη χειροτερα να λεμε παιδια.   πανος

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"μινορακι ειναι τραγικα φαινομενα ολα αυτα που βέπουμε στην καθημερινοτητα μας σχετικα με τα μιση και παθη μεταξυ αδερφων....καλα ολοι αυτοι δεν μπορουν να πιασουν εμας και να ρωτησουν το τι αισθανομαστε πρωτ απ ολα απο την ελλειψη της συντροφιας ενος αδερφου αλλα και απο την σιχαμαρα που μας προκαλουν ολα αυτα΄;λιγη ντροπη δεν βλαπτει...πανος
panouly mou glykeie kai agaphmene....poly sosto afto pou egrapses se o,ti afora gia thn sixamara pou mas prokaloun ta mish kai ta pathi metaxy twn adelfwn....alla afto einai ena synithes fainomenon to opoio apantatai sxedon pantou....dystyxos eixa mia tetoia empeiria kai sth dikh mou oikogeneia (ths mhteras mou + twn adelfwn ths opos epishs kai apo thn oikogeneia tou antra mou - pateras tou + adelfia tou)....opos vlepeis afta symbainoun kai eis tas kalliteras twn oikogeneiwn! giati loipon emeis na ksefevgame apo kati tetoia....twra oson afora thn erotish tous se emas gia to ti aisthanomaste me thn elleipsh enos adelfou h adelfhs, se vrisko poly romantiko....den nomizo oi anthropoi na endiaferontai kai poly gia to ti aisthanetai o plhsion tous....emeis apo monoi mas to polemame! pantos to fortio gia mena tou monaxopaidiou htan poly vary kai ashkoto gia thn zoh mou! an kai sthn paidikh kai efhvikh mou hlikia zousa mesa se ena roz synnefaki, sth metepeita omos poreia mou apedeixthi K A T A S T R O F I K O! afto pou syzitame vevaia, dld gia ta monaxopaidia, isos na htan ena allo thema gia to forum....epanerxomai loipon sthn sigouria ton sxeseon...ego hmoun 100% vevaia gia thn agaph twn goniwn mou....kai den eixa adiko, afou hmoun to monadiko tous paidi kai malista ena poly ypakouo, kalo, ypomonetiko paidi! h agaph tous omos afth den katelhkse thetika....antitheta eixe poly arnhtika, olethria apotelesmata! kati san thn "OLETHRIA SXESH"! opos vlepoume "olethries sxeseis" den yparxoun monon san erotikes, alla kai san pantos eidous sxeseis....kai prossopika nomizo oti ean aftes oi "olethries sxeseis" einai goneikes, tote me mathimatikh akriveia tha kataliksoun asxhma....tha ponesoun poly....tha feroun dakrya sta matia....!
ouf :(  :(  :(  melagxolhsa....eimai apo tous kammenous....ti na kano?
eksakoloutho omos kai to palevo....merikes fores me pairnei apo kato....omos den to afhno kai poly....ksanaxamogelo  :)  :)  :)  kai proxoro.....filia polla! minoraki!

spellbound

Παράθεση από: "skou70"se 2 wres eimai ekei :wink: na ferw tpt? 8)

Βρε συ, ελπιζω να μη ξεχασες τα πατατακια...γμτ, ξεχασα να στο θυμισω εγκαιρα  ]

riaghul

Να σας καλημερισω και να καταθεσω κι εγω τον "οβολον" μου :)
μιας και καταγομαι απο οικογενεια που εχουν τεσσερα παιδια συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου.
Οι σχεσεις μου με τα αδελφια μου ειναι  οι πιο ομορφες.Ειμαστε τρεις αδελφες κι ενας αδελφος. Δεν νομιζω αλλος αδελφος να ειναι τυχεροτερος
απο τον δικο μου. Και τωρα που ειναι παντρεμενος αλλα  προ παντων
οσο ηταν ανυπαντρος τον προσεχαμε ολες. Λεω το πριν βεβαια γιατι διακριτικα δεν θελω να επεμβαινω στην οικογενεια του...αλλα κι εκεινος και η γυναικα του (που ειναι ενα γελαστο κοριτσι και νιοθω το ιδιο ανετα
οπως πριν  στο σπιτι τους) ξερουν οτι οταν με χρειαστουν ειμαι κοντα τους..
και το εχω κανει ...Οι αδελφες μου που κι αυτες ειναι παντρεμενες κι εχουν τη δικη τους  οικογενεια..ειναι ακομα  οι καλυτερες φιλες μου..
Ομολογω βεβαιως οτι και γαμπροι μου (οι συζυγοι τους δηλαδη)..σε οποια δυσκολια μου εχει τυχει μεχρι τωρα και μπορουσαν να διευκολυνουν το εκαναν,,και το εκτιμω ιδιατερα...:)
Οσο δε για τα περιουσιακα στοιχεια που αναφερατε...εχω να πω το εξης..
Δεν νοιαστηκα ποτε στη ζωη μου τι θα αποκτησω...Κι οταν ηρθε η στιγμη να κατανεμηθουν...δηλωσα εγγραφη παραιτηση γιατι το "λιγο δεν μοιραζεται" κι εκεινοι εχουν οικογενειες...
Κι επειδη αυτη τη στιγμη νιωθω να μου λειπουν τα μικρουλια του αδελφου μου ..ετοιμαζομαι να παω να τα δω..ασε που με εχουν παρει δυο τηλ. για να μη φτασω μεσημερι...:)
Περιττο να σας πω οτι με τρελλαινει η μικρουλα (5 ετων) οταν μου λεει
"μαρια μου, τα παιδακια στην Ασια τα αγαπας οπως κι εμας??"Αυτο βεβαια επειδη ξερει την εθελοντικη μου προσφορα σε φυλες της Ασιας κατα την καλοκαιρινη περιοδο οποτε η ιδια εχει παρακαλεσει τον ταχυδρομο να τη παρει και να τη φερει σε μενα(ελαβε ,βλεπετε μια καρτα απο μενα περυσι κι οταν της εξηγησαν πως εφτασε η καρτα της φανηκε ευκολη η διαδικασια)
Αυτα..βρε παιδια...ετσι για να δειτε οτι παντα υπαρχει και η "αλλη σχεση" κι αφου υπαρχει μπορει και να υπαρχει και σε αλλους...
(Πολυ μιζερια διαβασα..και για λιγο με εκανε να αναρωτηθω και να αμφισβητησω την οικογενειακη μου σχεση...:))
Φιλικα και με χαμογελα παντα...
και με διαθεση να διακρινω την ομορφια
:):):):):):):)

Atma

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "Atma"Πάνο σεξ και επικοινωνία τα θεωρώ αλληλένδητα  μεταξύ τους!
βασουλα μου θα επρεπε να ειναι αλληλενδετα αλλα δεν ειναι...ειναι παρα πολλο που δεν επικοινωνουν καν μεταξυ τους για χιλιους μυριους λογους και ομως οτα πεφτουν στο κρεβατι για να στο πω με τραχυτητα ΄΄ξεσκιζονται΄΄βεβια το λογικο και το επιθυμητοτερο ειναι αυτο που λες εσυ.ειναι ομως τοσο δισευρετο βασω που περισσοτερο ευκολο ειναι να βρουμε ζωη στον΄΄ αρη΄΄ [αν και εκει ακουστηκε οτι υπαρχει]..πανος

Καλέ μου Πάνο καλημερούδια κιόλας
καταλήγουμε λοιπόν πως επειδή τα ζευγάρια για τους χ' λόγους τους
είτε επικοινωνίας είτε σεξ
οδηγούνται στην απιστία.

ΥΣ λιώνω  όταν με ''κοιτάν''

571 Επισκέπτες, 1 Χρήστης