Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 520
  • Total: 520

΄΄Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 06, 2005, 05:47:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Αν και είπα ότι δεν προλαβαίνω να μπω σε διάλογο, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει, θα ήθελα να απαντήσω αυτή τη φορά και θα προσπαθήσω να είναι η τελευταία "πολύλογη" θέση μου σ' αυτό το θέμα. Ελπίζω Πάνο69 να μη σε πειράζει που θα απαντήσω παράγραφο προς παράγραφο στην απάντηση σου. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και τους δύο μας αλλά και όσους ενδεχομένως να θέλουν να διαβάσουν. Πάμε λοιπόν.

[size=9]καλημερα και παλι σε ολους και ολες που συμμετεχουν στο θεματακι περι απιστιας..διαβασα και παλι προσεκτικα τις αποψεις ολων των παιδιων.ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις .θα μεινω στην αποψη του ''strange''μια και εχει αρκετο ''ζουμι΄΄[/size]

Προφανώς δεν διάβασες με αρκετή προσοχή, μιας και η άποψη δεν είναι της  "strange" αλλά του Παππά. Σ' ευχαριστώ πάντως που αναγνωρίζεις το "ζουμί". Ανταποδίδω.

[size=9]να ξεκινησω λιγο αναποδα φιλε στις αποψεις σου..σιγουρα ενας στρατηγος εαν πετυχει την νικη χρησιμοποιντας την εμψυχωση σε ενα αριθμητικα μικροτερο στρατευμα αυτο θα ειναι καλο.εαν ομως δεν τα καταφερει τι θα ειναι φιλε μου;κακο και εγκλημα βεβαια ασχετα εαν παρουσιαστει σαν ηρωικο...[/size]

Άρα λοιπόν το κρίνεις εκ' του αποτελέσματος. Με την ίδια λογική και εγώ κρίνω την απιστία ΚΑΙ εκ' του αποτελέσματος. Πολλοί άνθρωποι στην αγκαλιά του 3ου / 3ης ενίοτε δυναμώνουν την σχέση τους και την επαναπροσδιορίζουν τη θέση τους σε αυτή.  

[size=9]σχετικα με το ερωτικο τριγωνο που αναφερεσαι και εαν υπαρχει στην κειμενη περιπτωση απιστια και ποιος ειναι ο απιστος θα σου πω οτι αυτο εχει να κανει με το τριγωνο φιλε μου.υπαρχουν τριγωνα εκουσια που οι σχεσεις ειναι απο φιλικες μεχρι και ουδετερες [/size]

Για ερωτικό τρίγωνο μίλησα, με σαφείς ερωτικές και όχι φιλικές και εκούσιες σχέσεις. Προς τι ο διαχωρισμός ακριβώς; Εξυπακούεται ότι και οι 3εις γνωρίζουν την θέση τους στο τρίγωνο. Εκούσια δηλαδή δέχεσαι την "ερωτική πολυδιαθεσιμότητα"; Είναι λοιπόν θέμα προσωπικής επιλογής, έτσι δεν είναι;

[size=9]και υπαρχουν και ερωτικα τριγωνα ακουσια που στην προσπαθεια της μονομερους ικανοποιησεως  τσαλαπατουνται ηθικες αξιες ...[/size]

Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που για εσένα είναι "ηθική αξία" και δη τσαλαπατημένη, για εμένα μπορεί να είναι η μονομερής ικανοποίηση του κτητικού εγωισμού σου. Επαναλαμβάνω αυτό που αποτελεί την αρχή της θέσης μου. Δεν υπάρχει απόλυτο "ναι" ή "όχι" , "καλό" ή "κακό", πολύ δε περισσότερο "σωστό" ή "λάθος" στις ανθρώπινες σχέσεις. Τα πάντα κρίνονται εκ' του αποτελέσματος. Και ως "αποτέλεσμα" ορίζω την ικανοποίηση και των 2 συμμετεχόντων και της σχέσης ως αρμονική συνύπαρξη.

[size=9]σχετικα με το αν μου ανακοινωσει η συντροφος μου μετα απο κουβεντα με τον κολλητο /η της οτι σταματαει η σχεση μας σιγουρα και δεν υπαρχει απιστια.εκει πλεον πηγαινουμε σε αλλα μονοπατια που εχουν να κανουν με την πνευματικη αξιολογηση που εχω  τοποθετησει την συντροφο μου...[/size]

Δηλαδή για εσένα  "πίστη" είναι μόνο η σεξουαλική αποκλειστικότητα;;  Δεν είναι πίστη η αποκλειστικότητα στην επικοινωνία που αφορά εσάς τους 2; Δεν είναι πίστη η αποκλειστικότητα στην ανταλλαγή συναισθημάτων, ιδεών, απόψεων και πλάνων; Και όπως υπάρχει "πνευματική αξιολόγηση", έτσι θα πρέπει να υπάρχει και "ερωτική αξιολόγηση" όπως και "σεξουαλική αξιολόγηση". Αφού αποδέχεσαι λοιπόν ότι εσύ τοποθετείς την σύντροφο σου, άρα δεν είναι εκείνη άπιστη... εσύ την τοποθέτησες λάθος. Έτσι δεν είναι;

[size=9]ακουσε φιλε μου.σε σχεσεις που αφορουν αμεσα το ερωτικο κομματι μας οι ΄΄τριτοι΄΄και οι ΄΄κολλητοι΄΄ειναι αποδεδειγμενο κανουν φοβερο κακο και μεγαλωνουν απο το να μικραινουν το εκαστοτε προβλημα..[/size]

Άκουσε κι εσύ φίλε μου, ότι οι "τρίτοι" και οι "κολλητοί" πολλές φορές συμπληρώνουν το κενό που αφήνεις εσύ. Όπως λοιπόν ο "κολλητός" συμπληρώνει ένα κενό επικοινωνίας, έτσι και ο "τρίτος" συμπληρώνει ένα σεξουαλικό κενό. Για το πως τοποθετούνται κάποια πράγματα... απλά σε παραπέμπω στην προηγούμενη παράγραφο και απάντηση μου.

[size=9]αναφορικα με την τριτη σου ερωτηση σχετικα με το εαν η σχεση μου ειχε ομοφυλοφυλικη σχεση  αλλα η ετεροφυλη σχεση της ειμαι μονο εγω και εαν θα το δεχομουνα σου απαντω πως ΄΄οχι΄΄κατηγορηματικα.για να αναζητα ερωτικες επαφες το κοριτσι μου σε μια αλλη γυναικα σιγουρα κατι δεν παει καλα στις δικες μας.και αυτο οφειλεται αποκλειστικα και μονο στους δυο μας.κατι που πιστευω πριν αρχισει να θεραπευεται ισως και να προλαβαινεται.[/size]

Δηλαδή για εσένα μία άλλη γυναίκα πιστοποιεί ότι δεν πάει κάτι καλά και στους δύο σας και αξίζει προσπάθεια "θεραπείας" και "πρόληψης", λες και είναι ασθένεια η έλξη... τέλος πάντων είναι εμφανές ότι διαφέρουν οι απόψεις μας, ενώ ένας άλλος άντρας είναι μόνο δικό της αμάρτημα;

[size=9]τελος σε οτι εχει να κανει με τους εσκιμωους φιλε μου καλε ας μην πιασουμε τετοιου ειδους καταστασεις γιατι και εγω θα σου αναφερω οτι στην ''σομαλια''εαν τολμησει γυναικα να φιλησει αλλο αντρα στην διαρκεια του γαμου της εκτος απο τον αντρα της θανατνεται δια λιθοβολισμου...ακραιο και οχι αποδεκτο απο μερους μου βεβαια οπως ακραιο και οχι αποδεκτο το παραδειγμα με τους εσκιμωους....[/size]

Κατ' αρχάς αποφεύγεις να μπεις στην ουσία του θέματος. Συμφωνείς ή όχι ότι η "ηθική" και η "πίστη" είναι εξ' ορισμού έννοιες που άπτονται της προσωπικής θέσης του καθενός; Το παράδειγμα είναι όντως τόσο ακραίο με το δικό σου. Ακραία ως προς την αποδοχή τους αλλά όχι ίδια ως προς την ουσία τους.. Στην περίπτωση των Εσκιμώων, πέρα από το ότι η γυναίκα αλλά και ο επισκέπτης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν, το σεξ αντιμετωπίζεται ως μία σωματική ικανοποίηση πέρα από το συναίσθημα και πέρα από την οποιαδήποτε "αποκλειστικότητα".

Στην Σομαλία η γυναίκα δεν έχει κανένα δικαίωμα και ανεξάρτητα από τα συναισθήματα, την αφοσίωση και την πίστη που μπορεί να έχει μια γυναίκα στον άντρα της, ένα φιλί - το οποίο μπορεί να είναι μία απλή εκδήλωση χαράς - μπορεί να την θανατώσει. Χώρια το ότι ο Εσκιμώος δεν τιμωρεί κανέναν, σε αντίθεση με τον Σομαλό έτσι;

Ο Εσκιμώος είναι η ακραία προέκταση της δικής μου θέσης. Ο Σομαλός της θέσης που θέλει την μη αποκλειστικότητα του σώματος  ως την απόλυτα κατακριτέα απιστία. Τι σου φαίνεται καλύτερο; ... Ηθικός και φιλόξενος "απατημένος" (για τους άλλους, ο Εσκιμώος δεν τραβάει κανένα ζόρι)  ή φονταμενταλιστής και ηθικά άτενκτος φονιάς (για όλους, για κάποιους ίσως δικαιολογημένα αλλά φονιάς)

Δεν με κούρασες, απλά δεν είμαι σε θέση να καταναλώσω πολύ χρόνο πληκτρολογώντας. Με απογοήτευσες λίγο γιατί απέδειξες ότι μάλλον δεν διαβάζεις με τόση προσοχή αυτά που ισχυρίζεσαι ότι διαβάζεις με τόση προσοχή. Ίσως γι' αυτό, πέρα από το ότι απευθύνθηκες σε λάθος άτομο, όλη η απάντηση σου να ξεκίνησε με αναφορές σε "ηθικές αξίες" και να κατέληξε σε θανάτους δια λιθοβολισμού.

Ξανά.. σέβομαι την θέση σου απόλυτα και είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Όχι όμως νουθεσίες και όχι αναφορές σε "ηθικές αξίες" και συμπαρομαρτούντα. Η δική σου ηθική δική σου και η δική μου δική μου. Άξιες και οι δύο.

Με εκτίμηση.

Παππάς10.[size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

Προς στιγμη Μιχάλη κόντεψα να μπερδευτώ και εγώ..
Μπερδεύουμε τα μπούτια μας παιδιά αν δεν κάνετε σωστή χρήση του κουοτε
έχω την εντύπωση ότι το χρησιμοποιείτε έτσι για να το  χρησιμοποείτε...
Πρώτα από όλα ο χρήστης strange είναι κοπέλα...
Έχω την εντύπωση ότι ο Πάνος δεν το πρόσεξε καλά, ως νέος σε φόρουμ
γιατί Πάνος η τελευταία σου απάντηση απευθυνόταν στα γραφόμενα του
Παπά και όχι της Strange..αλλά εσύ τα μπέρδεψες λίγο ...

riaghul

Οταν το σκοταδι  απλωνεται ολογυρα....
τοτε βρισκω για λιγο μια καλη παρειτσα σε καποιο θεματακι.. :)

Τι να πω βρε παιδια...Γενικα αντιλαμβανομαι οτι ολοι δρουμε συμφωνα με τα προτυπα που μας εχει δημιουργησει η κοινωνια που ζουμε ή η οικογενεια μας..
Αυτο σημαινει οτι κανεις δεν ξερει ποιο ειναι το σωστο εκαστοτε...
Παρανθετικα θελω να αναφερω οτι εχω ζησει σε πολλες αλλες φυλες  του παλανητη μας ,που οι αποψεις τους για τον ερωτα και την απιστια ειναι εντελως διαφορετικες απο αυτες που τεθησαν εδω...
Ο Pappas ανεφερε τους Εσκιμωους..καλο ειναι να μην αναφερω αλλες συνηθειες..(γιατι θα σας ειναι ενδιαφερον πρωτα απο ολα..και θα αποπροσανατολιστω απο το θεμα   :) )
Θυμαμαι οτι καποτε διαβαζα  οτι "Ολα οσα συμβαινουν στη κοινωνια σημερα πιθανον παντα να συνεβαιναν...αλλα οταν η πληροφορηση απειχει και στο πιο απομακρυσμενο σπιτι..τοτε παρατηρουνται ανισσοροπιες...Διαταρασσονται τα κοινωνικα δεδομενα...κ.λπ."
Το ιδιο υφισταται και με το συγκεκριμενο θεμα...Δεν μπορουμε να λεμε.."ο καθενας κρινει το σωστο απο τη σκοπια του" γιατι τοτε μιλαμε για μια κοινωνια "μπαχαλο¨κοινως..Οσο κι αν πιστευω οτι αυτο συμβαινει..ωφειλω παραλληλα να ομολογησω οτι ειμαστε μια "απαιδευτη" κοινωνια που δεν εχουμε κοινα ιδεωδη και θεωρουμε δημοκρατικο οτι βαινει προς το ωφελος του ατομου και μονο...

Ισως να θελει περισσοτερο αναλυση ....αλλα επειδη κουραζομαι να διαβαζω μεγαλα κειμενα τηρω  μονη μου να  γραφω πιο συντομα... :)

kuria

εδώ απ' ότι μου φαίνεται διαλάμε τα κουνούπια και καταπίνουμε τις καμήλες... (ίσως γιατί προτιμάμε τις μεγάλες μπουκιές...)
πως τα καταφέρνουμε να ξεκινάμε τις αναδρομές και πάντα να σταματάμε στο πιο βολικό σημείο μόνο εμείς ξέρουμε... (χρόνια εκπαίδευση...)
αντί να ψυχοψαχνόμαστε πάνω σε μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία όπως είναι η ερωτική συνεύρεση καλύτερα να αναζητήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην μονογαμία...
τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά...   (κοινώς ποιός θα ξεσκιστεί τώρα να ταϊσει τόσα στόματα...)
γιατί γέμισα αγάπη μου σπυράκια; (μην ανησυχείς καρδιά μου σύφιλη είναι θα περάσει...)
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "Atma"Προς στιγμη Μιχάλη κόντεψα να μπερδευτώ και εγώ..
Μπερδεύουμε τα μπούτια μας παιδιά αν δεν κάνετε σωστή χρήση του κουοτε
έχω την εντύπωση ότι το χρησιμοποιείτε έτσι για να το  χρησιμοποείτε...
Πρώτα από όλα ο χρήστης strange είναι κοπέλα...
Έχω την εντύπωση ότι ο Πάνος δεν το πρόσεξε καλά, ως νέος σε φόρουμ
γιατί Πάνος η τελευταία σου απάντηση απευθυνόταν στα γραφόμενα του
Παπά και όχι της Strange..αλλά εσύ τα μπέρδεψες λίγο ...

Άτμα μου,

Όπως βλέπεις το quote το χρησιμοποιώ μάλλον σωστά όταν απαντώ σε ολόκληρο το κείμενο. Αν - παρά την εισαγωγική μου προειδοποίηση - σε μπέρδεψε ο τρόπος μου με τις ανά παράγραφο (θεματική ενότητα)απαντήσεις μου, ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν περισσότερο "εύπεπτο" αναγνωστικά τρόπο.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "riaghul"Οταν το σκοταδι  απλωνεται ολογυρα....
τοτε βρισκω για λιγο μια καλη παρειτσα σε καποιο θεματακι.. :)

Τι να πω βρε παιδια...Γενικα αντιλαμβανομαι οτι ολοι δρουμε συμφωνα με τα προτυπα που μας εχει δημιουργησει η κοινωνια που ζουμε ή η οικογενεια μας..
Αυτο σημαινει οτι κανεις δεν ξερει ποιο ειναι το σωστο εκαστοτε...
Παρανθετικα θελω να αναφερω οτι εχω ζησει σε πολλες αλλες φυλες  του παλανητη μας ,που οι αποψεις τους για τον ερωτα και την απιστια ειναι εντελως διαφορετικες απο αυτες που τεθησαν εδω...
Ο Pappas ανεφερε τους Εσκιμωους..καλο ειναι να μην αναφερω αλλες συνηθειες..(γιατι θα σας ειναι ενδιαφερον πρωτα απο ολα..και θα αποπροσανατολιστω απο το θεμα   :) )
Θυμαμαι οτι καποτε διαβαζα  οτι "Ολα οσα συμβαινουν στη κοινωνια σημερα πιθανον παντα να συνεβαιναν...αλλα οταν η πληροφορηση απειχει και στο πιο απομακρυσμενο σπιτι..τοτε παρατηρουνται ανισσοροπιες...Διαταρασσονται τα κοινωνικα δεδομενα...κ.λπ."

Αγαπητή Riaghul,

Να ξεκινήσω τονίζοντας ότι οι αναφορές σε Εσκιμώους και Σομαλούς - στην περίπτωση μου τουλάχιστον - δεν είναι εμπειρικές και σαφώς χρησιμοποιήθηκαν ως παράδειγμα και ουχί ως θέση. Ως προς το κείμενο που τονίζω, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά αν προσέξεις το κείμενο μου ποτέ δεν μίλησα για "σωστό" το οποίο κρίνεται από τη σκοπιά κάποιου για την κοινωνία. Αντίθετα, τόνισα ότι για εμένα η συζήτηση είναι θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ, ξανά ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ σχέσεων.

Τώρα, αν εσύ δέχεσαι οι προσωπικές σου σχέσεις να καθορίζονται από την ό,ποια "κοινωνία" δικαίωμα σου αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική θέση απέναντι στις σχέσεις μου  και να μη τις καθορίζω με βάση τις παραδοχές και αποδοχές μίας "απαίδευτης" ("συ είπας" για να θυμηθούμε λίγο και το επάγγελμα  :P ) συγκεντρωτικής έννοιας.  

Όντως έννοιες όπως "κοινά ιδεώδη", χρειάζονται πολλή ανάλυση πριν τις απορρίψεις  :P  :P  :P Δεν συμφωνώ με το ότι θεωρείται εν γένει "δημοκρατικό" ό,τι βαίνει προς όφελος του ατόμου. Αντί8ετα, πιστεύω ότι, κοινωνικά, παρατηρείται μιά ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια φασιστικού συγκεντρωτισμού και μονοχρωμίας προς όφελως των ελίτ της εξουσίας. Μιας εξουσίας που ο έρωτας ως "ανίκα τε μάχαν" μάλλον την φοβίζει και γι' αυτό τον περιορίζει με νόρμες συμβολαίων. Ξεφεύγω όμως... για "απιστίες" μιλάμε.  :wink:  :roll:  :wink:  :D

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"εδώ απ' ότι μου φαίνεται διαλάμε τα κουνούπια και καταπίνουμε τις καμήλες... (ίσως γιατί προτιμάμε τις μεγάλες μπουκιές...)
πως τα καταφέρνουμε να ξεκινάμε τις αναδρομές και πάντα να σταματάμε στο πιο βολικό σημείο μόνο εμείς ξέρουμε... (χρόνια εκπαίδευση...)
αντί να ψυχοψαχνόμαστε πάνω σε μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία όπως είναι η ερωτική συνεύρεση καλύτερα να αναζητήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην μονογαμία...
τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά...   (κοινώς ποιός θα ξεσκιστεί τώρα να ταϊσει τόσα στόματα...)
γιατί γέμισα αγάπη μου σπυράκια; (μην ανησυχείς καρδιά μου σύφιλη είναι θα περάσει...)

Ρε Κούρια.. τώρα γιατί με ξεφτυλίζεις ρε μάτια μου; "Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" .... το παλεύω εδώ και 2 κείμενα και μου το απαντάς με χιούμορ αφ' υψηλού.

Αυτό ακριβώς όπως το λες... αλλά από την πλευρά της κοινωνικής νόρμας που μας έλεγαν στην ΚΟΒ.

Με..... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Panagiotis

φιλε παππα.για μια ακομα φορα διαβασα προσεκτικα ολα οσα γραφτηκαν απο ολους και ολες σχετικα με το θεμα.στεναχωρηθηκα με το γεγονος οτι απο λαθος αντιληψη λογω νεοτητας στο ''forum''σου αλλαξα το νικ σου.και βεβαια σου δημιουργησα και τις αρνητικες εντυπωσεις που παρεθεσες σχετικα με το οτι δεν διαβασα προσεκτικα τα οσα γραφεις.οχι φιλε μου κανεις λαθος.και διαβασα προσεκτικα και επιπλεον τοποθετηθηκα σε μια μια σχεδον ενοτητα που εγραφες..το οτι εκανα λαθος στο ονομα σου δεν σημαινει και τιποτα το ιδιαιτερο ουτε χανεται και η ουσια της διαφωνιας μας νομιζω.κακως λοιπον εκρινες οπως εκρινες το λαθος μου.λιγο ακομα φιλε μου και  με τετοιο τραγικο λαθος να καταδικαστω ''εις θανατον και τα κοκκαλα μου ισοβια''[αστειευομαι αλλα το παρακανες και εσυ με την αναφορα σου στο θεμα].σε θεωρω καλο χειριστη της γλωσσας και γιαυτο το λογο θα σου εκφρασω και την αποψη μου πανω σε ενα θεμα που ισως σου διαφευγει η ακομα και ισως να το κανεις σκοπιμα.εχει να κανει με το ''υφος ''που εκφραζεσαι φιλε μου.ειναι κριμα οι τοσο καλες φραστικες τοποθετησεις σου να βγαζουν ενα ειδος ειρωνικο.χανεις κατα πολυ τοσο απο τον φραστικο πλουραλισμο σου οσο και απο την ουσια των οσων θελεις να πεις.ισως να στο εχουν ξαναπει αυτο ισως και οχι.ειναι μια εντυπωση που μου δημιουργησες απο την πρωτη μας κιολα επαφη μεσα απο τα πληκτρα.θελω να πιστευω οτι το κανεις ασυναισθητα.στην ουσια μας τωρα φιλε παππα[ενω μου εχεις πει το ονομα σου παρ ολα αυτα δεν το θυμαμαι.εμ βλεπεις τι κανει το ''γηρας ''οταν δεν ερχεται μονο του...]ειναι ορατοτατο φιλε οτι διαφωνουμε στις αποψεις μας επι του θεματος και το μονο σημειο συγκλισεως ειναι το οτι ''διαφωνουμε''.παρα ταυτα σ ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεματακι μας οσο ασχοληθηκες και μακαρι σε ενα αλλο θεμα να βρεθουμε και παλι με αντιθετες αποψεις που στο τελος να γινουν συγκλινουσες και οχι τοσο αποκλινουσες οσο ειναι στο συγκεκριμενο.τελος σ ευχαριστω και παλι γιατι μου επετρεψες να εχω την αποψη μου στο να μην μου αρεσει κανενα ειδος τριγωνου απ οπου και για οποιο λογο και αν γινεται και να ειμαι ακομα λατρης της ερωτικης επαφης μονο ενος ζευγαριου...σ ευχαριστω επισης και για το γεγονος οτι μου επετρεψες να διαφωνησω στην αποψη σου περι τριτων οι οποιοι μπορουν ανα πασα στιγμη με την γνωμη τους να κρινουν μια σχεση η ενα γαμο χωρις να προσμετρας καν το τι θελουν και επιθυμουν οι εμπλεκομενοι στο θεμα...το θεωρω αποτυχια φιλε μου το γεγονος εαν η γυναικα μου η η κοπελλα μου οχι μονο το κανουν αλλα σκεφθουν και μονο να κανουν πραξη τα οσα αναφερεις.με θιγει σαν ανθρωπο και θιγει και την ιδια μου την σχεση οποιαδηποτε μορφη και εαν εχει.στις σχεσεις φιλε μου τον πρωτο και τελευταιο λογο τον εχει το ζευγαρι και μονο αυτο.τριτοι δεν πρεπει να μπαινουν γιατι απλα δεν χωρανε και μονο κακο μπορει να προκαλεσουν...σ ευχαριστω επισης φιλε μου καλε για το οτι εγκρινεις το δικαιωμα μου να διαφωνω με τα''προτυπα σου''τους εσκιμωους και τον τροπο τους να ικανοποιουν τους φιλους τους και επισκεπτες τους.πιστεψε με εαν υπηρχε περιπτωση να συνυπαρξω με αυτους τους ανθρωπους θα το δεχομουνα μονο σαν ελευθερος και μονο σαν επισκεπτης καλε μου φιλε.[και βεβαια μην βιαστεις να μου πεις οτι εγκρινω το οτι οι σομαλοι τιμωρουν με λιθοβολισμο τις γυναικες τους.το αναφερα σαν ακραιο παραδειγμα και καθε αλλο παρα με βρισκει συμφωνο] και επειδη σε κουρασα για μια ακομα φορα σ ευχαριστω για το οτι την γυναικα μου η την κοπελλα μου την θελω μονο για μενα και καθε ειδους αλλη ερωτικη συνευρεση της την θεωρω ολοκληρωτικη αποτυχια της σχεσης μας.ειτε ειναι με γυναικα ειτε ειναι με ανδρα για μενα ειναι ενα και το αυτο..και παλι σε ευχαριστω που διεθεσες το χρονο σου στο να διαβασεις και παλι αυτα που γραφω.εκτιμω και σεβομαι τις αποψεις σου αλλα δεν τις δεχομαι καλε μου φιλε.και παλι συγνωμη για το οτι σου παραποιησα το ονομα αλλα πιστεψε με εκανα λαθος εκτιμηση οντας νεος στο sait kai eidika sto forum...καλο απογευμα φιλε και νασαι παντα καλα. φιλικα.   πανος

Panagiotis

ατμα καλησπερα.σ ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια να με δικαιολογησεις στο λαθος που εκανα να αποκαλεσω με αλλο νικ τον ''παππα''ηταν ορατο δια γυμνου οφθαλμου οτι το λαθος μου δεν εγινε απο ελλειψη ενδιαφεροντος στα γραφομενα του αλλα απο απλη ασχετοσυνη μου λογο νεοτητας στο φορουμ..βεβαια ο ιδιος εκρινε διαφορετικα αλλα αυτο αφορα εκεινον και μονο εκεινον.οι υπολοιποι καταλαβαινουν τον ''ιδιοτελη''απο τον '' ανιδιοτελη''τροπο εκφρασεως που μπορει να φτασει μεχρι και στην αλλαγη ενος ονοματος..καλο απογευμα.   πανος[ελπιζω να αναφερομαι στο σωστο ατομο και να μην κανω παλι ''ταρζανια'']

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"πολλυ καλησπερα.αισθανομαι ομορφα οταν καθημερινα διαβαζω τις αποψεις ολων σας στο θεμα που σου επαναλαμβανω οταν εβαζα πιστευα οτι δεν θα εχει και την αναλογη απηχηση.διαβασα προσεχτικα ολα τα μηνυματα και τις τοποθετησεις των ενδιαφερομενων.πραγματικα αντιλαμβανομαι οτι το επιπεδο των τοποθετησεων ειναι αρκετα υψηλο και αυτο ειναι κατι που με κανει να χαιρομαι ιδιαιτερα..σε οτι εχει  να κανει με το ΄΄σωστο΄΄η μη ΄΄σωστο΄΄σιγουρα εχεις δικαιο μια που η εννοια η συγκεκριμενη ειναι ΄΄υποκειμενικη΄΄.καλο θαναι βεβαια καπια στιγμη  οι αποψεις να καταληγουν συγκλινουσες για το καλο και την ουσια μιας κουβεντας.βεβαια αυτο δεν ειναι και απαραιτητο μια που και οι αντιθετες αποψεις προσφερουν εαν ειναι τεκμηριομενες τεραστια βοηθεια σε ολους μας.και ξερεις κατι πολλυ;[αληθεια το ονομα σου με δυο ΄΄λ΄΄γραφεται;]λιγο εως πολυ ολοι εχουμε αναγκη την ΄΄ψιλοαναλυσουλα μας΄΄.αυτα προς το παρον απο εμενα.συγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα μου.ελπιζω στο μελλον να το θυμαμαι και να μην σε ταλαιπωρησω αλλο....σε οτι χει να κανει με το νεο θεμα μου απο την στιγμη που ειμαστε πλεον συνεργατες  πρεπει και εσυ να με βοηθησεις  πανω σ αυτο....γιατι σε πληρωνω αλλωστε.....σ ευχαριστω πολυ και περιμενω και νεο μηνυμα σου. πανος
πανουλη γεια σου! κατ αρχας το ονομα μου γραφεται με δυο λ, αν και προερχεται απο το πολύμνια (και ουχι απο το πολυμνία, οπως πολυ θελουν να με αποκαλουν)! και εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν καποια στιγμη να κατεληγαν οι συζητησεις μας καπου, αλλα οπως βλεπει αυτο δεν γινεται, αφου καθε μερα τα ιδια λεμε! απαντω σε θεματα μονον οταν εχω κατι να πω, διαφορετικα το βουλωνω και οταν αυτα τα θεματα εχουν κατι να δωσουν, ειναι αξιολογα και ενος επιπεδου! δεν με ενδιαφερει να απαντω σε αοριστολογιες, αμπελοφιλοσοφιες και σαχλαμαρες! ελπιζω να τα πουμε συντομα! φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!
Υ.Γ. ασε πανο και εγω εκανα κατι "πατατες" οταν ειχα πρωτομπει στο σαιτ....και εμενα με εκραξαν! σιγα-σιγα μαθαινουμε.....ολοι μας!

Panagiotis

πολλυ καλησπερα.και παλι σ ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου.ειμαι και εγω της ιδιας αποψης σχετικα με το οτι δεν πρεπει να μπαινουμε σε ασχετες συζητησεις και μαλιστα σε θεματα που σιγουρα δεν εχουμε τιποτα να πουμε.ευχαριστω και για την διευκρινηση σχετικα με το ονομα σου.αρκετα ασυνηθιστο ονομα και σαν υποκοριστικο αλλα και σαν παραγωγο.σε οτι χει να κανει με το λαθος μου ελπιζω να καταλαβες οτι ηταν απο ασχετοσυνη σαν καινουργιος και οχι απο ιδιοτελεια..κριμα που ο φιλος μου ο παππας ηταν ο μονος μεχρι τωρα που δεν το καταλαβε...[ελπιζω να παραμεινει και ο μονος η μαλλον να εχει και αυτος διαφοροποιηθει]σαν γυναικα σιγουρα θα ηταν αρκετα ενδιαφερουσα η αποψη σου πανω στα θεματα που εχουν μεχρι τωρα ειπωθει.περιμενω λοιπον οταν βρεις χρονο και διαθεση να παρεις και εσυ θεση ...φιλικα.   πανος

Atma

Παράθεση από: "Panos69"ατμα καλησπερα.σ ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια να με δικαιολογησεις στο λαθος που εκανα να αποκαλεσω με αλλο νικ τον ''παππα''ηταν ορατο δια γυμνου οφθαλμου οτι το λαθος μου δεν εγινε απο ελλειψη ενδιαφεροντος στα γραφομενα του αλλα απο απλη ασχετοσυνη μου λογο νεοτητας στο φορουμ..βεβαια ο ιδιος εκρινε διαφορετικα αλλα αυτο αφορα εκεινον και μονο εκεινον.οι υπολοιποι καταλαβαινουν τον ''ιδιοτελη''απο τον '' ανιδιοτελη''τροπο εκφρασεως που μπορει να φτασει μεχρι και στην αλλαγη ενος ονοματος..καλο απογευμα.   πανος[ελπιζω να αναφερομαι στο σωστο ατομο και να μην κανω παλι ''ταρζανια'']

Πάνο, να ξέρεις πως δεν δικαιολογώ κανέναν..απλά μ αρέσει το δίκαιο
τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη
δεν φταις εσύ
ίσως να φταίει η μη οικειότητα σου με το φόρουμ
έγινε κόπι παστέ στα γραφόμενα του Παπά
δίχως να τα κάνουν ιτάλικς ή κουότ ή κατι τις για να τα ξεχωρίσουμε
και ιδού το μπέρδεμα!!
Δεν έγινε και τπτ...

σκάσε χαμόγελα :)

Panagiotis

εγω και εσυ το καταλαβαμε σιγουρα.ο φιλος μας ο παππας δεν το καταλαβε καθως φαινεται....και μαλιστα μεσω εσου διαβασα και το ονομα του΄΄μιχαλης΄΄[θελω να πιστευω οτι δεν εκανα παλι γκαφα με το ιδιο ατομο γιατι μετα θα ειμαι πραγματικα ασυγχωρητος].καλο βραδυ βασω.    πανος

Atma

Κώδικας [Επιλογή]
Άτμα μου,
Όπως βλέπεις το quote το χρησιμοποιώ μάλλον σωστά όταν απαντώ σε ολόκληρο το κείμενο. Αν - παρά την εισαγωγική μου προειδοποίηση - σε μπέρδεψε ο τρόπος μου με τις ανά παράγραφο (θεματική ενότητα)απαντήσεις μου, ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν περισσότερο "εύπεπτο" αναγνωστικά τρόπο.

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Μιχάλη δεν το είπα για σένα
αυτό περί κουότε
οπότε άκυρη η συγνώμη....

αλλά μιας και το ανέφερες αυτό περί ''εύπεπτο'' αναγνωστικό τρόπο
εκείνες οι ψείρες σου πολύ εύπεπτες χεχεχεχεχε

xhmeia

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ....ΑΣ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ....ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ..."ΔΕΔΟΜΕΝΟ"....ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΤΕ  ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΙΣΤΟΥΝ ....
(ΛΕΩ ΑΠΙΣΤΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΑΠΙΣΤΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΑ  ΠΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ,ΩΣ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ...Κ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ...."ΔΕΔΟΜΕΝΟ",ΝΑ ΦΥΓΩ, Ν ΑΛΛΑΞΩ ΡΟΤΑ)
Κ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ........ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΣΤΙΑ......
ΠΟΛΛΑ "ΑΝ" ...Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ..."ΑΝ "...ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ .ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ? ΣΙΓΟΥΡΙΑ . ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.Η ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ .
ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΟΧΙ,ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η ΟΧΙ,ΑΠΙΣΤΕΙ Η ΟΧΙ Κ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΩ ...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ...
ΑΥΤΑ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΧΑΧΑ)ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.....ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....

520 Επισκέπτες, 0 Χρήστες