Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 273
  • Total: 273

΄΄πατριδα, θρησκεια, οικογενεια΄΄

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 27, 2005, 11:35:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

.....panoulh den mporo na mhn apanthso sto thema ths mparas pou anefere h atma....mou thimise afto pou exei pei xilies fores o zaxos xatzhfwtiou, oson afora ths diafores aitheries yparxeis pou xorevoun panw sta trapezia....exei pei loipon oti, <<....emeis kapote ta trapezia ta eixame gia na trwme kai oxi gia na anevainoun san varvaroi kai na koinane ta korma tous pera dothe....>>! kai poso dikio exei gi afto pou leei.... :D  :D  :D ....prosswpika pistevw oti, oso pio psyla anevainoun oi "kyries", toso pio megalh thea exei o popos tous, pros terpshn twn diaforwn leigouridwn..... :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki".....panoulh den mporo na mhn apanthso sto thema ths mparas pou anefere h atma....mou thimise afto pou exei pei xilies fores o zaxos xatzhfwtiou, oson afora ths diafores aitheries yparxeis pou xorevoun panw sta trapezia....exei pei loipon oti, <<....emeis kapote ta trapezia ta eixame gia na trwme kai oxi gia na anevainoun san varvaroi kai na koinane ta korma tous pera dothe....>>! kai poso dikio exei gi afto pou leei.... :D  :D  :D ....prosswpika pistevw oti, oso pio psyla anevainoun oi "kyries", toso pio megalh thea exei o popos tous, pros terpshn twn diaforwn leigouridwn..... :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:
αχ πολλυ μου πες τα χρυσοστομη..τα ελεγα και εγω τις προαλλες στην βασω [ατμα] αλλα δεν με πιστευε. να που τουλαχιστον οι αποψεις μου ειναι συμβατες και απο μια γυναικα..και ελεγα αυτο ακριβως που ειπε και ο ''ζαχος''καθε τι εχει και την θεση του και τον προορισμο του.δεν μπορουμε για χαριν της οποιασδηποτε ικανοποιησεως να τα διαλυουμε ολα...και μαλιστα στην βασω ειχα πει και κατι που ειχα διαβασει στις τουαλεττες .[δεν θα το πω ακριβως για να μην γινω και απαισιος.θα αλλαξω δυο λεξουλες με αλλες και θα καταλαβεις τι θελω να πω]''μην πετατε τα αποτσιγαρα στην λεκανη μας οπως και εμεις δεν αφοδευουμε στις τουαλεττες σας''.πετυχημενο και μεταφορικο θα ελεγα...αυτα απο εμενα πολλυ

Atma

Δηλ ο χορός πάνω στην μπάρα δηλώνει προσπάθεια εντυπωσιασμού και
προσέλκυσης προσοχής...
ούτε από το ένα έπασχα, ούτε και από το άλλο..
όταν νταλκαδιαστείς και πάνω στην καρέκλα ανεβαίνεις
και πάνω στο τραπέζι...και πάνω στην μπάρα και πάνω στο βαρέλι
Και επιτόπου χορεύουμε και όταν μας σπρώχνουν σπρώχνουμε...

μακάβρια ήταν τα γραφόμενα σου
καλυτερα να παω να ανοιξω και ενα ταφο να μπω μεσα.

μου φάνηκαν γραφόμενα ηλικιομένου ανθρώπου!!!

ΥΣ Με τα κουότε που κάνεις μπερδεύομαι...

Atma

χαχαχαχαχαχα

και οι δυό σας χαχαχαχαχαχα

βάλτε με τιμωρία στην γωνία
επειδή χορεύω όπου βρωωωωωωω
με το ένα πόδι :P  :P  :P

λυπάμαι που βρίσκομαι σε ένα φορουμ
και δεν έχω την δυνατότητα
να σας τον κουνίσω πέρα δώθε
χαχαχαχα

Atma

όσον αφορά την πατρίδα μας
πρέπει να φθάσουμε σε πόλεμο
για να δείξεις τα πιστεύω σου;;

ή το εννούσες μεταφορικά;

Atma

όσον αφορά την δεύτερη σου ενότητα
με κάλυψες
αλλά και με αποκάλυψες :P

χαχαχαχαχα λέωωωωωωωωω εγω κακιούλεςςςςςςςς
εγωωωωωωωωω λεω πανο και σταζει το στόμα μου μελιιιιιιιιιιιιιιιι

πάρτο πίσω θα πω κακία :P
*ετοιμη την έχω*

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"Δηλ ο χορός πάνω στην μπάρα δηλώνει προσπάθεια εντυπωσιασμού και
προσέλκυσης προσοχής...
ούτε από το ένα έπασχα, ούτε και από το άλλο..
όταν νταλκαδιαστείς και πάνω στην καρέκλα ανεβαίνεις
και πάνω στο τραπέζι...και πάνω στην μπάρα και πάνω στο βαρέλι
Και επιτόπου χορεύουμε και όταν μας σπρώχνουν σπρώχνουμε...

μακάβρια ήταν τα γραφόμενα σου
καλυτερα να παω να ανοιξω και ενα ταφο να μπω μεσα.

μου φάνηκαν γραφόμενα ηλικιομένου ανθρώπου!!!

ΥΣ Με τα κουότε που κάνεις μπερδεύομαι...
....    βασουλα μου δηλαδη οι γονεις μας που δεν ανεβαιναν σε μπαρες και δεν εκαναν ολα αυτα που κανουν τωρα οι σημερινες γενιες δεν ''νταλκαδιαζοντουσαν'';ξαφνικα εσυ και οι ομοιδεατες αυτης της διασκεδασης ανακαλυψατε τον ''νταλκα;''οχι βασουλα εξακολουθω να πιστευω οτι οιοσδηποτε καταπατα καθε τι που υπαρχει για καποιο αλλο λογο στο χωρο το κανει με αποτερο σκοπο και μονο τον εντυπωσιασμο...και πιστεψε με και σε κατι.το να ''νταλκαδιαζεσαι''δεν σημαινει οτι χανεις και την αξιοπρεπεια σου απαραιτητα. σε οτι εχει να κανει με τα γραφομενα μου σιγουρα θα τα βρισκεις μακαβρια μια και εγω καταφερα βασω να ζησω σε μια εποχη που εσυ μονο στα ονειρα σου μπορεις να την φερεις και αυτο δυστυχως κακεκτυπα μονο μια που εαν δεν ζησεις κατι δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του....πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"όσον αφορά την πατρίδα μας
πρέπει να φθάσουμε σε πόλεμο
για να δείξεις τα πιστεύω σου;;

ή το εννούσες μεταφορικά;
oxi βασουλα μου.δεν ειναι αναγκη να φτασουμε σε κανενα πολεμογια να καταλαβω τι σημαινει πατριδα.φροντισε να μου το αποδειξει ενας ανθρωπος που ειχα την τυχη να ειναι πατερας μου.και τον ανθρωπο αυτο δεν τον εγραψε ουτε η ιστορια ουτε τα βιβλια.τον εχω ομως εγω ανεξιτηλα γραμμενο μεσα μου σαν προτυπο...

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"όσον αφορά την δεύτερη σου ενότητα
με κάλυψες
αλλά και με αποκάλυψες :P

χαχαχαχαχα λέωωωωωωωωω εγω κακιούλεςςςςςςςς
εγωωωωωωωωω λεω πανο και σταζει το στόμα μου μελιιιιιιιιιιιιιιιι

πάρτο πίσω θα πω κακία :P
*ετοιμη την έχω*
οσες κακιουλες και να λες στο βαθος ξερω οτι συμμεριζεσαι τις αποψεις μου στο μεγαλυτερο μερος τους.σε οτι εχει να κανει με το μελι που σταζεις για εμενα το ξερω βασουλα μου...αλλωστε αν δεν εσταζες μελι για μενα δεν θα συμμετειχες στα θεματα μου.....φιλακια καλουλα βασω...πανος

Atma

.... βασουλα μου δηλαδη οι γονεις μας που δεν ανεβαιναν σε μπαρες και δεν εκαναν ολα αυτα που κανουν τωρα οι σημερινες γενιες δεν ''νταλκαδιαζοντουσαν'';ξαφνικα εσυ και οι ομοιδεατες αυτης της διασκεδασης ανακαλυψατε τον ''νταλκα;''οχι βασουλα εξακολουθω να πιστευω οτι οιοσδηποτε καταπατα καθε τι που υπαρχει για καποιο αλλο λογο στο χωρο το κανει με αποτερο σκοπο και μονο τον εντυπωσιασμο...και πιστεψε με και σε κατι.το να ''νταλκαδιαζεσαι''δεν σημαινει οτι χανεις και την αξιοπρεπεια σου απαραιτητα. σε οτι εχει να κανει με τα γραφομενα μου σιγουρα θα τα βρισκεις μακαβρια μια και εγω καταφερα βασω να ζησω σε μια εποχη που εσυ μονο στα ονειρα σου μπορεις να την φερεις και αυτο δυστυχως κακεκτυπα μονο μια που εαν δεν ζησεις κατι δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του....πανος

διασκεδάζω εγώ και οι ομοιδεάτες
με διαφορετικό τρόπο από εσένα..
κρίνομαι για αυτο, επειδή δεν σου αρέσει;;

και όσο για  την ζωή και τα όσα ζω
λες εγώ να φύτρωσα ξαφνικά
και να τραλαλά συνέχεια;;

όχι αγαπητε

κιπ σμαιλινγκ

Atma

.... βασουλα μου δηλαδη οι γονεις μας που δεν ανεβαιναν σε μπαρες και δεν εκαναν ολα αυτα που κανουν τωρα οι σημερινες γενιες δεν ''νταλκαδιαζοντουσαν'';ξαφνικα εσυ και οι ομοιδεατες αυτης της διασκεδασης ανακαλυψατε τον ''νταλκα;''οχι βασουλα εξακολουθω να πιστευω οτι οιοσδηποτε καταπατα καθε τι που υπαρχει για καποιο αλλο λογο στο χωρο το κανει με αποτερο σκοπο και μονο τον εντυπωσιασμο...και πιστεψε με και σε κατι.το να ''νταλκαδιαζεσαι''δεν σημαινει οτι χανεις και την αξιοπρεπεια σου απαραιτητα. σε οτι εχει να κανει με τα γραφομενα μου σιγουρα θα τα βρισκεις μακαβρια μια και εγω καταφερα βασω να ζησω σε μια εποχη που εσυ μονο στα ονειρα σου μπορεις να την φερεις και αυτο δυστυχως κακεκτυπα μονο μια που εαν δεν ζησεις κατι δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του....πανος

όχι αγαπητε

κιπ σμαιλινγκ

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma".... βασουλα μου δηλαδη οι γονεις μας που δεν ανεβαιναν σε μπαρες και δεν εκαναν ολα αυτα που κανουν τωρα οι σημερινες γενιες δεν ''νταλκαδιαζοντουσαν'';ξαφνικα εσυ και οι ομοιδεατες αυτης της διασκεδασης ανακαλυψατε τον ''νταλκα;''οχι βασουλα εξακολουθω να πιστευω οτι οιοσδηποτε καταπατα καθε τι που υπαρχει για καποιο αλλο λογο στο χωρο το κανει με αποτερο σκοπο και μονο τον εντυπωσιασμο...και πιστεψε με και σε κατι.το να ''νταλκαδιαζεσαι''δεν σημαινει οτι χανεις και την αξιοπρεπεια σου απαραιτητα. σε οτι εχει να κανει με τα γραφομενα μου σιγουρα θα τα βρισκεις μακαβρια μια και εγω καταφερα βασω να ζησω σε μια εποχη που εσυ μονο στα ονειρα σου μπορεις να την φερεις και αυτο δυστυχως κακεκτυπα μονο μια που εαν δεν ζησεις κατι δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του....πανος

όχι αγαπητε

κιπ σμαιλινγκ
οχι βασουλα μου δεν κρινεσαι απο το πως διασκεδαζεις...κρινσαι απο το πως αξιολογεις τις αξιες του καθε πραγματος και την τοποθετηση του στον χωρο/και σε οτι εχει να κανει με το αν φυτρωσες η οχι επειδη ακριβως πιστευω οτι δεν φυτρωσες γιαυτο και προσπαθω να σε κανω να δεχθεις τα μερικα ''κακως κειμενα''τησ εποχης μας.[και λεω ''μας''γιατι και εγω σαυτην ζω]καληνυχτα   πανος

Atma

άλλα λέω εγώ
άλλα εσύ....

Για να αποδεχθώ κριτική
θα πρέπει να κάνω κριτική
αλλά κριτική κάνω μόνο στην Βάσω

ποιος σου είπε ότι δεν δέχομαι τα
κακά κείμενα της εποχής μου;
μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σε παρακαλώ..
η διαφορά μας έγκειται στον τρόπο
που αντιδρούμε..
η διαφορά μας έγκειται στο τι θεωρώ εγώ κακό κείμενο της εποχή μας
σε σχέση με σένα..
και αυτό γιατί του καθενός η άποψη ειναι υποκειμενική και διαφορετική..
αλλιως κρίνεις εσύ, αλλιως εγώ, αλλιως ο δίπλα..

και αύριο θα σου πω
πως αντιδρώ ...

minoraki

:D  :D  :D ....δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης παιδια.....ο καθενας διασκεδαζει οπως θελει....κοινως "οπως την βρησκει".....εξ αλλου την αποψη μας αναφερουμε ολοι εδω....δεν επιβαλλει ο ενας την αποψη του στον αλλον.....ημαρτον!

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"άλλα λέω εγώ
άλλα εσύ....

Για να αποδεχθώ κριτική
θα πρέπει να κάνω κριτική
αλλά κριτική κάνω μόνο στην Βάσω

ποιος σου είπε ότι δεν δέχομαι τα
κακά κείμενα της εποχής μου;
μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σε παρακαλώ..
η διαφορά μας έγκειται στον τρόπο
που αντιδρούμε..
η διαφορά μας έγκειται στο τι θεωρώ εγώ κακό κείμενο της εποχή μας
σε σχέση με σένα..
και αυτό γιατί του καθενός η άποψη ειναι υποκειμενική και διαφορετική..
αλλιως κρίνεις εσύ, αλλιως εγώ, αλλιως ο δίπλα..

και αύριο θα σου πω
πως αντιδρώ ...
...βασουλα καλημερα.ταμπουρωμενος πισω απο αναχωματα περιμενω να μου δειξεις σημερα την αντιδραση σου.εχω λαβει αμυντικη σταση και περιμενω...ελπιζω να το αντεξω η αν μη τι αλλο να το παλεψω.μεχρι ομως εκεινη την στιγμη μπορω να απαντω στα κειμενακια σου οπως και εσυ στα δικα μου.ενα απο τα τελευταια πραγματα που θα ηθελα να κανω ειναι να διαστρεβλωσω τα λογια σου.εαν και εφ οσον το εκανα θα επρεπε να το κανω για ''ιδιον οφελος''κατι το οποιο επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν εχω.δεν σου ασκω καμια κριτικη.απλα σου λεω την αποψη μου σαν ενας ανθρωπος που εχει ζησει και τις δυο εποχες και μπορει αν μη τι αλλο να εχει μετρο συγκρισης.και εαν εχεις ανθρωπους οι οποιοι εχουν ζησει και τις δυο εποχες και σου πουν το αντιθετο απο αυτο που σου λεω εγω τοτε πραγματικα θα δεχθω και τον τροπο διασκεδασης πανω στην μπαρα.πιστεψε με ομως βρε βασω και στο λεω χωρις κανενα ιχνος διαθεσης για κοντρα.  το ανεβασμα στην μπαρα ειναι τροπος καταναλωσης ποτου απο τους λιγουρηδες και προσπαθεια επιδειξης απο τις ''ηρωιδες''.και σου επαναλαμβανω δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα.απλα σου λεω οτι καθε τι ειναι στην θεση που ειναι για καποιο σκοπο.εαν παραδειγματος χαριν σε ενα τασακι αρχισεις και φτυνεις[σιχαμερο το ξερω]θα σε πουνε βρωμιαρη παρα το γεγονος οτι δεν θα το εχεις κανει  με τροπο σε καποιο πατωμα η μωσαικο....τι αλλο να πω αγαπητη ''σοραγια''της μπαρας[αστειευομαι].περιμενω την αντιδραση που μου υποσχεθηκες.[σπευδω για να παρω ξηρα τροφη γιατι με περιμενει δυσκολος καιρος σαν αμυνομενος]χαχαχα..καλο μεσημερι.    πανος

273 Επισκέπτες, 0 Χρήστες