Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

Ναι ή όχι στην φιλία μεταξύ πρώην?

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 13, 2005, 02:34:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

εσύ αν δεν βάλεις τα αν σου θα σκάσεις.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

vencedor

Belladona

αν ο χωρισμός έγινε με συναινετικές διαδικασίες , θεωρώ πως μπορεί κάλλιστα να υπάρξει φιλία και μάλιστα ουσιαστική .

Pappas10

Αν μιλάμε για σχέσεις τότε σίγουρα όχι, με ελάχιστες - όσον αφορά τις προσωπικές μου εμπειρίες τόσο ατομικά όσο και σε επίπεδο τρίτων - εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αν μιλάμε για φιλίες που κάποια στιγμή βγήκε και λίγο ερωτικά το πράμα ίσως....

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

katinaki

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

αυτο το λίγο ερωτικά?? ....
μια μεταφρασούλα πλς?

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="353100"]αυτο το λίγο ερωτικά?? ....
μια μεταφρασούλα πλς?[/quote]

Όταν φτιάξεις τις φωτογραφίες και το βιντεάκι μου θα κάνω μετάφραση. Ωρίστε μας... κατάλαβες πως δημιουργείται το έλλειμα; ΚΑΙ δεν προσφέρεις τις προσδοκόμενες υπηρεσίες ΚΑΙ ζητάς υπηρεσίες τρίτων.....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

saliara

Μέχρι τα 18 έλεγα ναι..Και όντως είχα γιατί δεν με ένοιαζε!!Όταν χώριζα χώριζα..Αν ήθελε ο άλλος να πιούμε έναν καφέ σαν φίλοι δεν είχα κανένα πρόβλημα!!
Αλλά τώρα αναρωτιέμαι πως αλλάζουν όλες οι απόψεις μου... :roll:
Πως να δείς φιλικά έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει το οτιδήποτε μαζί του???Έντονο εννοώ, γιατί σε άλλες περιπτώσεις δεν σε νοιάζει!!Ψέυτικα λόγια του στυλ..Σε βλέπω σαν φίλο...Και θέλω να σε βλέπω ευτυχισμένο!!Ναι!!Θέλω αλλά μαζί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν έχει περάσει πάρα πολύς καιρός δεν λέω πας για ένα καφεδάκι να πείς τα νέα σου,αλλά δεν νομίζω να συνεχίσεις φιλία-επαφή!!
Νομίζω ότι αυτή η έλξη που υπήρχε κάποτε δεν σταματάει..Σίγουρα έφυγες απ'την σχέση για διάφορους λόγους που σε χάλαγαν..

Επίσης ποτέ δεν θα μπορέσεις με τον πρώην και νυν φίλο να συζητήσεις για ερωτικό κομμάτι..Θα νιώσεις άβολα και καλά θα κάνεις!!

Συμπέρασμα: ΌΧΙ στην φιλία μεταξύ πρώην...!.!

red_till_death

Είμαι υπερβολικά υπέρ...οι πρώην μου πάλι είναι υπερβολικά κατά (αναρωτιέμαι γιατί??  :razz: )
Γενικά, επειδή δένομαι με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι στη ζωή μου κι επειδή, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχω μοιραστεί έντονες στιγμές μαζί τους, δε μπορώ να δεχτώ ότι χωρίζοντας και διαλύοντας την ερωτική μας σχέση δε μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε διακριτικά και φιλικά ο ένας στη ζωή του άλλου.

vencedor

saliara

[quote user="red_till_death" post="362635"]Είμαι υπερβολικά υπέρ...οι πρώην μου πάλι είναι υπερβολικά κατά (αναρωτιέμαι γιατί??  :razz: )
Γενικά, επειδή δένομαι με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι στη ζωή μου κι επειδή, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχω μοιραστεί έντονες στιγμές μαζί τους, δε μπορώ να δεχτώ ότι χωρίζοντας και διαλύοντας την ερωτική μας σχέση δε μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε διακριτικά και φιλικά ο ένας στη ζωή του άλλου.[/quote]

Αναλόγως και με τι τρόπο έχεις χωρίσει...Γιατί αν ο άλλος σε έχει καταστρέψει ψυχικά τότε δεν υπάρχει καν θέμα διακριτικότητας...

red_till_death

[quote user="saliara" post="362663"]

Αναλόγως και με τι τρόπο έχεις χωρίσει...Γιατί αν ο άλλος σε έχει καταστρέψει ψυχικά τότε δεν υπάρχει καν θέμα διακριτικότητας...[/quote] Έχω το ελάττωμα ότι ενώ δεν ξεχνάω, τα αφήνω στην άκρη τα άσχημα με την πάροδο του χρόνου...Πικραμένη μου ακούγεσαι κι εσύ... :?

saliara

χεχεχε...Αρκετά...Εγώ έχω το ελάττωμα να εμπιστεύομαι εύκολα... :cry:

red_till_death

Μια απ τα ίδια...Περαστικά μας και καλά μυαλά. χαχαχα  :mrorange:

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης