Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 480
  • Total: 480

Ναι ή όχι στην φιλία μεταξύ πρώην?

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 13, 2005, 02:34:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Μπαααα Το ίδιο μου λέει και η μάνα μου!!! :lol:
Και εγώ της απαντάω...Άσε μας ρε μάνα!!!Τώρα γέρασα...που να αλλάζω συνήθειες??Άσε που δεν μ'αρέσουν και οι αλλαγές..χαχαχαχα

red_till_death

[quote user="saliara" post="362892"]Μπαααα Το ίδιο μου λέει και η μάνα μου!!! :lol:
Και εγώ της απαντάω...Άσε μας ρε μάνα!!!Τώρα γέρασα...που να αλλάζω συνήθειες??Άσε που δεν μ'αρέσουν και οι αλλαγές..χαχαχαχα[/quote]Ναι, τελικά είναι το σύνδρομο των μαμάδων...Κι η δικιά μου ονειρεύεται να με δει σοβαρή και αδίστακτη... :razz:  Και τι αλλαγή? Ριζική!

saliara

χαχαχαχα...Άσε γελάμε γελάμε...αλλά κι εμείς τα ίδια θα λέμε και χειρότερα...
Όντως όπως το λες.. "σύνδρομο των μανάδων")! :lol:  :lol:

jcdenton

[quote user="saliara" post="362888"]χεχεχε...Αρκετά...Εγώ έχω το ελάττωμα να εμπιστεύομαι εύκολα... :cry:[/quote]

[quote user="red_till_death" post="362890"]Μια απ τα ίδια...[/quote]

Εμπιστεύεστε ευκολα, έ; Ευκαιρία να σας... εκμεταλλευτώ  :mryellow:  :oops:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

[quote user="jcdenton" post="363553"]

Εμπιστεύεστε ευκολα, έ; Ευκαιρία να σας... εκμεταλλευτώ  :mryellow:  :oops:  :oops:[/quote]

όχι αγοράκι μου στα έτοιμα , στα δύσκολα σε θέλω .... :mrorange:

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

.... κατ εμέ παίζουν πολλοί παράγοντες , όπως το πως χώρισες ... συναινετικά ή χύθηκε αίμα και δάκρυ ? πρόσφατος ή ρετρό ο χωρισμός ? ο λόγος του χωρισμού : απιστία, προσβολή, ρουτίνα κλπ , κλπ, κλπ.

προσωπικά θα κρατούσα φιλική σχέση γιατί το να υπήρξε στην ζωή μου σαφώς και κάτι θα σήμαινε.όταν λοιπόν περάσει το πρώτο δύσκολο διάστημα του χωρισμού και ηρεμήσουν τα πνεύματα θα μπορούμε να ανταλλάσουμε ένα γειά ή έστω να πιούμε ένα καφεδάκι και να πούμε τα νέα μας. δεν λέω βέβαια να γίνουμε και κολλητοί αλλά ούτε και εχθροί.

saliara

Να χυθεί αίμα????
Belladona δεν μας τα λες καλά...Δεν θέλω να είμαι κοντά σε κάποιον χωρισμό σου.. χαχαχαχαχαχα :P  :lol:

Απλά είναι νόμος...Ποτέ ένας απ'τους δύο δεν βλέπει τον άλλον φιλικά..Ακόμη και όταν έχεις χωρίσει!!Και κατα βάθος όλοι το ξέρουμε..άλλο που δεν θέλουμε να το πούμε!Και όταν το καταλάβει πια βλέπεις ότι αρχίζει να απομακρύνεται για να προχωρήσει!!

Ποτέ δεν κατάλαβα την φράση τα λέμε..Μη χαθούμε..
Μα είναι δυνατόν????Με εκείνο το άτομο είχες πάθος!!
Τλσπ..δεν γράφω άλλο γιατί συγχύστηκα!! :lol:  :lol:

red_till_death

jc αν δεν υπήρχαν εκείνοι που με εκμεταλλεύτηκαν ΤΟΣΟ που με ξύπνησαν, θα ήταν αρκετά εύκολο να το κάνεις.  :mryellow:

jcdenton

[quote user="red_till_death" post="363782"]jc αν δεν υπήρχαν εκείνοι που με εκμεταλλεύτηκαν ΤΟΣΟ που με ξύπνησαν, θα ήταν αρκετά εύκολο να το κάνεις.  :mryellow:[/quote]

Σε εκμεταλλεύτηκαν; Χμ Άσχημο. Μη στενοχωριέσαι. Εγώ δεν είμαι αλητήριος. Θα σε αφήσω να με εκμεταλλευτείς κι εσυ  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

[quote user="jcdenton" post="363785"][quote user="red_till_death" post="363782"]jc αν δεν υπήρχαν εκείνοι που με εκμεταλλεύτηκαν ΤΟΣΟ που με ξύπνησαν, θα ήταν αρκετά εύκολο να το κάνεις.  :mryellow:[/quote]

Σε εκμεταλλεύτηκαν; Χμ Άσχημο. Μη στενοχωριέσαι. Εγώ δεν είμαι αλητήριος. Θα σε αφήσω να με εκμεταλλευτείς κι εσυ  :oops:[/quote]

:lol:  :lol:

KostasD33

έχει έναν αλτρουισμό ο  jcdenton, δεν μπορώ παρα να το αναγνωρίσω....

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

red_till_death

Όταν η εκμετάλλευση είναι αμοιβαία, νομίζω ότι σταματάει να είναι εκμετάλλευση.  :mryellow:

vencedor

480 Επισκέπτες, 0 Χρήστες