Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 496
  • Total: 496

επιστολη ενος 16χρονου

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 15, 2005, 07:53:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

αγαπητοι φιλοι αυτο που θα διαβασετε ειναι περα για περα αληθινο.εχει σταλει σε περιοδικο [για ευνοητους λογους δεν θα το αναφερω] και ο αποστολεας του ζητα λυση στο προβλημα του.επειδη λιγο εως πολυ ολοι μας εχουμε τον τροπο να βοηθαμε με τις γνωσεις μας και την εμπειρια μας γιαυτο και σας παραθετω ''αυτουσια''σχεδον την επιστολη.''ειμαι ενα 16 χρονο αγορι μαθητης λυκειου.απο τα μικρα μου χρονια ειχα διαπιστωσει οτι ποτε δεν με συγκινησαν τα παιγχνιδια που επαιζαν τα υπολοιπα αγορια της ηλικιας μου.αντιθετως ειχα μια αρεσκεια στα γυναικεια παιγχνιδια.μ αρεσε να χτενιζω και να ντυνω κουκλες,να παιζω σχοινακι με τα αλλα κοριτσια, και να ασχολουμαι και γενικοτερα με οτι ειχε να κανει με την καλυτερευση της ομορφιας μου.οσο μεγαλωνα αυτου του ειδους η διαθεση μεταφερθηκε και στο σπιτι μου και συγκεκριμενα στα προσωπικα ειδη της μητερας μου [καλλυντικα παππουτσια και ρουχισμο].εχω φτασει στην σημερινη μου ηλικια και εχω καταλαβει και κολακευομαι οταν μου λενε οτι ειμαι πολυ ομορφος αν και πολλα απο τα παιδια που ειναι και φιλοι μου με πειραζουν σαν να πειραζαν ενα κοριτσι.και αυτο μου αρεσει πολυ.ηδη εχω αποδεχθει οτι εξωτερικα μπορει να ειμαι ενα αγορι σαν ολα τα αλλα εσωτερικα ομως αισθανομαι κοριτσι.δεν με ενοχλει καθολου αυτο και απλα το χαρακτηριζω σαν αδικια της φυσης προς εμενα και ισως και σε αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα.εκεινο ομως που με προβληματιζει αγαπητο περιοδικο ειναι το πως θα μιλησω στους δικους μου ανθρωπους για το συγκεκριμενο προβλημα.ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν καταλαβει ακομα τιποτα.φοβαμαι την κοινωνια οχι τοσο για το πως θα φερθει σε μενα αλλα για το πως θα αντιμετωπισει τους δικους μου...''   αυτη αγαπητοι φιλοι ειναι η επιστολη ενος παιδιου που ναι μεν ειναι αγνωστο σε μας αλλα που μπορει αυριο να ειναι [που ξερετε;] το δικο μας παιδι...   πανος                                                                                                   ΥΓ. θα ηθελα οσο μπορουμε να βοηθησουμε με τις αποψεις μας  το παιδι αυτο και οχι να χλευασουμε τις οποιες ιδιαιτεροτητες του.ευχαριστω πολυ.

minoraki

δυσκολο.....πολυ δυσκολο θεμα πανουλη μου....αυτο ακριβως συμβαινει σε μια πολυ φιλικη μας οικογενεια.....οι γονεις, πολυ καθως πρεπει, δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο ο,τι συμβαινει στο παιδι τους, το οποιον ειναι στην ιδια ηλικια με το αγορι που ανεφερες.....το παιδι εχει μιλησει στην κορη μου, την οποια θεωρει συμβουλατορα του και η κορη μου μου λεει ολα οσα συζηταει μαζι του.....στην αρχη, οταν ο μικρος εξομολογηθηκε στην κορη μου το προβλημα του, με μια πολυ καλη φιλη μου, αποφασισαμε να μιλησουμε στον πατερα....αυτη την αποφαση την πηραμε εκ του ασφαλους, δεδομενου οτι με τον πατερα του παιδιου και με την κοινη φιλη μας, ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και παλαιοι συμμαθητες απο το σχολειο....οποτε ξεραμε παρα πολυ καλα τι θα πουμε και πως θα το πουμε.....η καταληξη ειναι οτι, ο πατερας δεν εκανε τιποτα για να βοηθησει το παιδι του, δλδ εθελοτυφλει.....βεβαια καταλαβε οτι, οτιδηποτε καναμε εγω και η φιλη μας ηταν διοτι νοιαζομαστε παρα πολυ γι αυτη την οικογενεια....με τη σταση ομως του πατερα καταλαβαμε οτι δεν αποδεχθηκε ποτε την ιδιαιτεροτητα του παιδιου του.....και οντως ειναι πολυ δυσκολο κατι τετοιο....θυμαμαι οτι ειχα δει μια ταινια, στην οποια πρωταγονιστουσε ο μαρτιν σην.....το θεμα ηταν αυτο που συζηταμε....ποτε δεν αποδεχθηκε την ομοφυλοφιλια του γιου του και στο τελος πεθανε απο καρδιακη προσβολη.....δυσκολο.....πολυ δυσκολο θεμα πανουλη μου.....

balland

κατ'αρχην ειναι για τα πανηγυρια το περιοδικο που το δημοσιευσε!!!
η δικαιολογια οτι το εκαναν για να προβληματισουν τους υπολοιπους,με αφηνει παγερα αδιαφορο!!!αν θελουν να βοηθησουν το παιδι,να πανε να το βρουν κ με καποιον κοινωνικο λειτουργο να βρουν τον τροπο να το πουν στους γονεις...

(ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τα ακουσω για αυτο που εγραψα,
αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου!!!!)

minoraki

και γιατι να τα ακουσεις φιλτατε μπαλλαντ? πολυ σωστη η γνωμη σου....εξ αλλου γι αυτο ειμαστε στο φορουμ, για να λεμε τις αποψεις μας και την γνωμη μας......

balland

επειδη οι αποψεις μου συνηθως ειναι 'αναρχικες',για αυτο εχω αυτην την αισθηση μινορακι..

minoraki

:)  :)  :) εγω δεν τις βρησκω καθολου αναρχικες τις αποψεις σου φιλε μπαλλαντακο.....αντιθετως μου αρεσουν.....καμμια φορα γινομαι και εγω αναρχικη.....εξτρεμιστικη θα μπορουσα να πω.....αλλα τετοιου ειδους θεματα, θα πρεπει να προσεγγιζονται με την αναλογη σοβαροτητα και εχεμυθεια, γιατι απευθυνονται σε παιδια που βρισκονται στην εφηβεια και σε ελληνες γονεις.....θα το κανει ομως η ελληνικη πολιτεια καπως ετσι? αμφιβαλλω!

balland

Παράθεση από: "minoraki":)  :)  :) εγω δεν τις βρησκω καθολου αναρχικες τις αποψεις σου φιλε μπαλλαντακο.....αντιθετως μου αρεσουν.....καμμια φορα γινομαι και εγω αναρχικη.....εξτρεμιστικη θα μπορουσα να πω.....αλλα τετοιου ειδους θεματα, θα πρεπει να προσεγγιζονται με την αναλογη σοβαροτητα και εχεμυθεια, γιατι απευθυνονται σε παιδια που βρισκονται στην εφηβεια και σε ελληνες γονεις.....θα το κανει ομως η ελληνικη πολιτεια καπως ετσι? αμφιβαλλω!

''θα το κανει ομως η ελληνικη πολιτεια καπως ετσι? ''

για ποιο κρατος μιλαμε???το ελληνικο????
εκεινο που απαγορευει τα φρουτακια κ βγαζει το παμε στοιχημα για να παιζουν κ παιδακια...

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: αυτη ειναι και η δικη μου απορια.....και εχω πολυ πικραν πειραν απο το ελληνικο κρατος.....παρα πολυ.....δυστυχως!

balland

τεςπα..δεν ειναι να το ανοιξω το ρημαδι μου σε αυτα τα θεματα...

minoraki

Παράθεση από: "balland"τεςπα..δεν ειναι να το ανοιξω το ρημαδι μου σε αυτα τα θεματα...
σωστααααααααααα.......ας ευθυμησουμε λιγο....... :D  :D  :D  εξω ειναι χαρα θεου.....ηλιος-χρωματα-αρωματα.....ουζακι?  :roll:  :roll:  :roll:  8)  8)  8)

balland

οχι ουζοοοοοοοοοοοοο...μπυριτσες για εμενα παρακαλω.

Panagiotis

ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ [ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ] ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ [ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ].ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ....ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ''ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ'' Η ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ''ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΕΡΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ''.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ;ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ;ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΕΘΕΛΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...ΠΑΝΟΣ

balland

επι της ουσιας εμεις δεν μπορουμε να κανουμε να κανουμε τπτ για τον πιτσιρικακο..η λυση στο πβμ του νομιζω οτι ειναι μονο αυτη που ειπα στο πρωτο κειμενακ μου..εγω θα σου απαντησω με ερωτηση στο οτι πρεπει να βοηθησουμε τετοιες καταστασεις,
πας κ πιανεις οπως το μινορακι τον πατερα κ του το ξεφουρνιζεις το καρβελι καυτο καυτο..κ εκεινου του γυριζει το ματο αναποδα κ διωχνει τον μικρο απο το σπιτι..τον αναλαμβανεις υπο την προστασια σου???
οχι προσωπικα εσυ..ο καθενας μας!!!
εγω δεν το κανω παντως..

Panagiotis

ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤ.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ [ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ] ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΛΟΓΑ ''ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;΄΄Ε ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΠΑΛΑΝΤ.ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ''ΚΑΛΗ''ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟ ''ΚΑΛΗ''ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.  ΠΑΝΟΣ

496 Επισκέπτες, 0 Χρήστες