Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 508
  • Total: 508

επιστολη ενος 16χρονου

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 15, 2005, 07:53:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

σε 15χρ απο τωρα ο μικρος θα εχει φτιαξει ιματζ,θα εχει κανει τα κονε του,θα εχει χωθει σε καποιο καναλι κ θα μας τον πασσαρουν για προτυπο στα παιδια μας..κ αυτα τα μαλακ....να θα τρεχουν οπου θα εμφανιζεται ο τωρα μικρος-η για να τον αγγιξουν κ να τους ριξει μια ματια...
δεν μας πεφτει λογος στην σεξουαλικοτητα του καθενος!!!
οταν τους κανουν ινδαλματα κ οι γονεις δεν τους μηδενιζουν,αλλα παιρνουν κ τα παιδια τους για να τους πανε στα μαγαζια η οπου αλλου εμφανιζονται οι κυριοι-ες αυτοι-ες,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!
δεν ειμαι ρατσιστας με τους γκειδες που τους λεει ο παππους,αλλα τους εχει σιχαθει το πεστι μου να τους προβαλουν παντου σαν προτυπα!!!!

με συγχωρειτε για την σκληρη γλωσσα κ για το οτι δεν θα ξανακοιταξω αυτο το τοπικ..

Enia

Παρεπιπτόντως βρε παιδιά, για εξηγήστε μου κάτι σας παρακαλώ, γιατί και σαν ξενιτεμένο που είμαι χάνω επισόδεια...
Τον καημένο τον Σάκη (τον Ρουβά ντε) που όλοι αδερφάρα τον ανέβαζαν, πουστάρα τον κατέβαζαν (εκσκιούζ δε φρεντσ).. τώρα τον παραδεχόμαστε για στρέιτ?  :?

Limnios

Υπέθεσα πως θα κατάλαβες γιατί σε συγχαίρω αλλά αφού θέλεις επιπλέον επεξήγηση να στη δώσω. Σε συγχαίρω γιατί δεν το βλέπεις ως πρόβλημα, ασθένεια που... μεταδίδεται ή ... θεραπεύεται και φυσικά βρίσκεις υπερβολικές τις κραυγές περί εξαφάνισης ή κατάντιας του αρσενικού γένους.Σε συγχαίρω γιατί διαθέτεις σύγχρονο ,αντιρατσιστικό και κυρίως ΕΥΡΥ πνεύμα που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας...
 ΥΓ. Η αξιοπρέπεια και το ήθος κάθε ανθρώπου δεν κρίνονται από τις επιλογές του στο κρεβάτι του .
ΥΓ2. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω επί του θέματος.

Panagiotis

ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.  ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΕΝΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΡΩΤ ΑΠ ΟΛΑ ''ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ''ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ  ΤΩΡΑ ''ΝΑΙ''ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΥΛΟ ΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΣΕΡΕΙ ΜΗ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΙΓΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΣΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΩ...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ .   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ''ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ''ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩ ''ΝΤΟΝΤΟ''ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΤΣΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ''ΚΑΝΕΝΟΣ''ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΑΣ;ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΝ ΦΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ;ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΡΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΑ ΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Α-Φ-Α-Ν-Ι-Ζ-Ο-Μ-Α-Σ-Τ-Ε...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΛΛΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ[ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ  ''ΤΑ ΠΙΣΩ ΕΝΝΟΩ''].   ΠΑΝΟΣ

Evitaki

den kserw alla anarwtiemai giati thewreitai problhma????
to oti ena s anthrwpos h estw ena padi  einai diaforetiko opws theloyn nalene merikoi ayto den symainei oti einai k problhma...to problhma einai o pateras poy apexei apo to paidi...egw proswpika exw enan filo o opoios einai k poly gnwstos sto xwro ths tv o opoios xronia paradexetai oti einai omofylofilos k den exei kanena problhma...k ayto poy pragmatika emena me eyxaristei einai oti k oi gwneis toy k to periballon toy ton exei dextei k den yparxei kanena problhma...eksalloy toys anthrwpoys toys dexomaste gia ayto poy einai k oxi gia ayto poy theloyme emeis na einai....ayto poy tha me peiraze emena proswpika einai na prokaloyse opws kanoyn merikoi merikoi....den kserw ti na pw alla egw den to thewrw problhma.....tapeinh moy gnwmh

:oops:  :oops:  :oops:

Panagiotis

εβιτουλα καλησπερα.και γω ματια μου δεν το θεωρω προβλημα με την εννοια που το θετεις και συ.εκεινο που ειναι πραγματικα προβλημα ειναι το πως θα το αναφερει αυτο το παιδι στον πατερα του και στον ευρυτερο συγγενικο του κυκλο.οσο και να θελουμε να φανουμε ανετοι στο θεμα ειναι κατι που ποναει εβιτα μου.αλλιως μεγαλωσαμε και αλλιως μαθαμε απο τους δικους μας μερικα πραγματα.σιγουρα το μυαλο μας δεν ειναι αυτο το απαρχαιομενο με τις προκαταληψεις και τα ταμπου.απο την αλλη ομως δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για να δεχθουμε μια τοσο σημαντικη μεταστροφη που εχει γινει σε μικρο χρονικο διαστημα...ειναι πολυ σημαντικο το παραδειγμα που ανεφερες με τον φιλο σου.σε ρωτω ομως βρε κουκλα μου να μου πεις ποσοι γονεις εχουν δεχθει το προβλημα του παιδιου τους;ελαχιστοι.ολοι οταν τους το πεις η το αναφερεις απλα σου λενε ΄΄τι λες μωρε.τρελος εισαι που το παιδι μου εμενα ειναι π.......ς]  και μαλιστα μερικοι πατεραδες και μερικες μαναδες καταφευγουν σε γυναικες που ο γιος τους ειχε επισυναψει κατα το παρελθον σχεση προκειμενου να αποδειξουν τον αντρισμο του παιδιου τους...εκει που πραγματικο εγω ειμαι ''ρακος''εβιτα και μαλιστα το αναφερω σε οσα παιδια συμμετεχουν στο θεμα δεν ειναι οι μεμονομενες περιπτωσεις  που εχουμε σαν παραδειγμα να αναφερουμε ολοι μας αλλα τα στατιστικα στοιχεια που μιλανε για το τελος του αιωνα που βρισκει το αντρικο φυλο σε πληρη αφανισμο...τι σημαινει αυτο φιλεναδα;οτι τα εγγονια σου προφανως θα ειναι μαθηματικως αποδεδειγμενο οτι θα γινουν αναγκαστικα ομοφυλοφιλοι...τι εχεις να πεις πανω σ αυτο;  φιλακια πολλα κουκλα μου.   πανος

riaghul

Μιας και το θεμα εγινε πιο "Ελαφρυ"...
Θα καταθεσω μια εμπειρια μου..
Πριν πολλα χρονια ημουν κι εγω στο Λονδινο...
Εμεινα εκει για 5 χρονια..κι επρεπε να δουλευω ...
Δουλευα λοιπον σε διαφορες δουλειες...Μια απο αυτες ηταν και σε
Guest houses....καθαριζα δηλ. εφτιαχνα το πρωινο...(ετρωγα και τρεις φορες την ημερα πρωινο , παρεπιπτοντως)  και εκανα το booking...
Ενα αγορι που προσπαθουσα να το βοηθησω να βγει απο τη μιζερια του..
με ακολουθουσε..Πως μαθαινε σε ποιο guest house  δουλευα..δεν ξερω..
Μου μιλουσε για τους ερωτες του.. για την οικογενεια του..του ειπα να
δουλεψει και βρηκε δουλεια...κ.λ.π.
Οταν ηρθε η στιγμη να φυγω..ηταν εκει ..με χαιρετησε..και μου δινει ενα γραμμα..Το πηρα και δεν προλαβα ουτε να το διαβασω ...
Το διαβασα στο αεροπλανο..οπου μου εξομολογειται τον ερωτα του για ...μενα...????
Ο καημενος ο Stewart...συνεχισε να μου γραφει ..να στελνει καρτες ,γραμματα απανωτα..
Καθ'οτι αγραμματος...δυσκολευομουν πολυ να τα διαβασω..
επρεπε να προφερω τις λεξεις χωρις να τις κοιτω για να μη μπερδευομαι..
Τελικα ..αποφασισα να διαβαζω μονο τις καρτες..
Μετα απο δυο χρονια του απαντησα..αφου ηρεμησε λιγο και δεν εγαφε συχνα...
Η επικοινωνια  αραιωσε..
Περασαν χρονια..και λαμβανω  παλι ενα γραμμα και μια καρτα..
Πριν πεταξω το γραμμα σταματησα στην υπογραφη της καρτας..
Sue..(I changed it by law) μου γραφει...
Περιεργη ανοιγω το γραμμα και διαβαζω..(το εχω ακομα)
"Τωρα καταλαβα αυτο που συνεβαινε μεσα μου.μου λεει.
Εχω καθορισει ημερομηνια εγχειρησης να γινω γυναικα...
και μαλιστα through NAtional Health System..."
Δεν χρειαζεται να συνεχισω..
Αυτα απο το Λονδινο..(για το οποιο μιλησατε παραπανω...)
 :)  :)  :)

fmas

Παράθεση από: "Panos69"ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.  ΠΑΝΟΣ

Φίλτατε Πάνο...........

Δεν γουστάρω τους δήθεν μάγκες και τους τηλεοπτικούς μαϊντανούς όταν δεν προσφέρεται οφθαλμόλουτρο (κοινώς όταν δεν είναι καμία μοντέλα)...... Τουλάχιστων να κάθεται και σαν τις μοντέλες να πω ντεφ να γίνει.... Εδώ μιλάμε για την απόλυτη εκμετάλλευση των πάντων από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης............ Ε, δεν τους γουστάρω και να πάνε πρώτα να δουν τα σπίτια τους και μετά τους άλλους..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

Παράθεση από: "Enia"Παρεπιπτόντως βρε παιδιά, για εξηγήστε μου κάτι σας παρακαλώ, γιατί και σαν ξενιτεμένο που είμαι χάνω επισόδεια...
Τον καημένο τον Σάκη (τον Ρουβά ντε) που όλοι αδερφάρα τον ανέβαζαν, πουστάρα τον κατέβαζαν (εκσκιούζ δε φρεντσ).. τώρα τον παραδεχόμαστε για στρέιτ?  :?
:D  :D  :D χαχα φιλεναδα ξενιτεμενη.....και εγω που ειμαι ημεδαπη την ιδια απορια εχω.....πως εγινε ξαφνικα αυτη η αλλαγη? παντως πρεπει να ομολογησουμε οτι ετσι κι αλλοιως ειναι ενας κουκλος :roll:  :roll:  :roll: !

Enia

καραγκόμενος μινοράκι μου, δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία γι'αυτό!!!

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!.....  :oops:

όσο γι'αυτό που λέει η riaghul... αντίστοιχη ιστορία...: ένας καθηγητής (!) στο πανεπιστίμιο που έκανα το πτυχίο μου, έκανε εγχείριση αλλάγής φύλου μες στις διακοπές των χριστουγέννων!!...
το κουλό είναι πως κανείς δεν είχε υποψιαστεί τπτ... πολύ απλά στην τελευταία διάλεξη πριν της διακοπές ανακοίνωσε στους φοιτητές του ότι με το καινούριο εξάμηνο θα τον φωνάζουν Anny (από Andy), και θα είναι γυναίκα...  :?  :?  :?
Είναι τρελλοί αυτοί οι άγγλοι... :!:  
Ευτυχώς δεν είχα τη 'χαρά' να τον ξέρω τον εν λόγω καθηγητή (συγνώμη! την εν λόγω καθηγήτρια!) ουτε πριν ούτε μετά την εγχείρηση... :twisted:

Panagiotis

ΡΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΑΨΕ ΑΜΕΣΑ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΟΜΟΙΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΩΝ 8500000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ.[ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...]ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ...ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΟΜΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΟ ΛΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ''ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ;ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ''ΚΡΙΣΤΑ''[ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ''ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑ ΜΠΑΝΚΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΧΕΙ Η ''ΝΕΤ ΚΑΙ Η ΕΤ ΜΑΖΙ;  11/100.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΣ;ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΠΑΝΟΣ

fmas

Πάνο έχει απόλυτο δίκαιο...... Προσωπικά πρωϊνάδικα δεν πολυβλέπω (γιατί θα πω ψέμματα αν πω ότι δεν βλέπω), αλλά την Κρίστα την Θυμάμαι αν και ήμουν πολύ μικρός τότε............. Σαν κοινό ήμαστε πολύ περίεργοι γιατί υπάρχουν μερικά εκπληκτικά ρεπορτάζ και ντοκυμαντέρ στα 3 κρατικά κανάλια...... Η πλάκα είναι ότι τα πρωϊνά λόγω σχολής δεν βλέπω τηλεόραση αλλά την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Αθήνα έβαλα ΕΤ1 το πρωϊ και είδα 2 τρομερά ντοκυμαντέρ..............

Τώρα Αναφορικά με τον Ψωμιάδη...... Ε, ο άνθρωπος είναι άπαιχτος......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

508 Επισκέπτες, 0 Χρήστες