Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 432
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 285
  • Total: 285

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

λευτερη κανεις κακες παρεες....χαλασε κ αυτος
απαπαπαπαπαπαπαπαπ

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"για αυτον που εχει τα κοτσια να  αντιμετωπισει τις συνεπειες........μινορακι
τα καλυτερα ερχονται.... :P  :P  :P  :P  :P  :P
και  πιος  ειναι  αυτος  εβιτα.....που θα το  κανει  ξερεις  κανεναν.... :lol:  :wink:  :wink:

Evitaki

καποιν φανταζομαι αλλα δεν σου λεω εσενα.....εξαλλου μου ειπαν εσενα να σε προσεχω :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
κανεις παρεα με τον ακατανομαστο

minoraki

μπααααααα εβιτακι ο σοτιν μας ειναι πολυ καλο παιδι.....σου το λεω εγγυημενα....τον εχω γνωρισει!

PoiSoN_GiRL

Σε αυτο συμφωνω κι εγω ! ειναι απο τα καλυτερα παιδια ο Sotinolka μας !  :wink:  :wink:

Sotis

πεστετα   μονορακι  μου και  ποισονακι μου...να τα  κουνε....μερικες  μερικες αμεσως  να  με  κακολογησουν.... :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

οχι οχι ! μην σε ανησυχει τιποτα καμαρι μου ! εδω ειμαστε εμεις να τα ανατρεψουμε ολα ! εγω απο σενα παντως οχι μονο δεν εχω παραπονο αλλα σε θεωρω κι απο τα καλυτερα παιδια ! σμουτςςςςςςςς  :wink:

Sotinolkaa

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"οχι οχι ! μην σε ανησυχει τιποτα καμαρι μου ! εδω ειμαστε εμεις να τα ανατρεψουμε ολα ! εγω απο σενα παντως οχι μονο δεν εχω παραπονο αλλα σε θεωρω κι απο τα καλυτερα παιδια ! σμουτςςςςςςςς  :wink:
ουτε και  εγω  απο σενα  ποισονακι μου......πολλα σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς   :P  :?:  :?:και εισαι  φινο παιδι...σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Sotinolkaa"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"οχι οχι ! μην σε ανησυχει τιποτα καμαρι μου ! εδω ειμαστε εμεις να τα ανατρεψουμε ολα ! εγω απο σενα παντως οχι μονο δεν εχω παραπονο αλλα σε θεωρω κι απο τα καλυτερα παιδια ! σμουτςςςςςςςς  :wink:
ουτε και  εγω  απο σενα  ποισονακι μου......πολλα σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς   :P  :?:  :?:και εισαι  φινο παιδι...σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :P  :P  :P

σμουτς αγαπουλινο μου !!!!!!! makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia makia

:lol:  :lol:  :lol:

Enia

Ωωωωωπα! Ώπα! Σιγά τα μέλια! Τώρα σφουγγάρισα!!!   :evil:

8)  (στην κουμπάρα ούτε ένα φιλάκι σότι?... καλάαααα!!...)  8)

εβιτάκι: έτσι κούκλα μου, στο ύψος σου εσύ, κράτα χαρακτήρα και μην τους ακούς.. κι ο ακατανόμαστος λέμε ότι είναι καλό παιδί αλλά κοίτα τι μας βγήκε.. δε λέω, κι εγώ του έχω αδυναμία του σότι μας, αλλά τον προσέχω κιόλας!  ;) :P

βαλλάντιε: παλιμπαιδίζουμε κι εμείς καμμιά φορά... μια παιδική αθωότητα την κρατάμε πάντα... καμμιά μας δεν είπε οτι είναι κακό να μπορείς να νιώσεις παιδί που και που... το θέμα είναι να ξέρεις ΚΑΙ να σοβαρεύεις...  :wink: σμουατσάκια γλυκά!

πριζόνα: ποιό κανάλι μας ζήτησε καλέ?!  :shock: εγώ εδώ θέλωωω... κωστούμπιιιι...

Enia

και για να επανέλθω στο θέμα μας...

δεν παραγλιστράνε τα σατέν σεντόνια καλέ μινοράκι!??

και μαύρα σεντόνια!?...  :roll: πολύ gothik μου κάνει το σκηνικό.. πάει πακέτο με τις γόβες και το μαστίγιο!? χαχαχαχα

όχι, όχι.. εγώ θα κρατήσω το δικό μου σενάριο, όπως το έγραψα στο άλλο θεματάκι με το 'κόκκινο'... ;)

:oops:  :oops:  :oops:

ax bax.. bai bai manam...  :P

Evitaki

soti moy posa edwses sta koritsia gia na poyne toso kala logia??????? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"soti moy posa edwses sta koritsia gia na poyne toso kala logia??????? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
εβιτακι μου  απλα  ειμαι  πολυ καλο  παιδη..... :oops:  :oops:  :oops:

Sotis

Παράθεση από: "Enia"Ωωωωωπα! Ώπα! Σιγά τα μέλια! Τώρα σφουγγάρισα!!!   :evil:

8)  (στην κουμπάρα ούτε ένα φιλάκι σότι?... καλάαααα!!...)  8) στην  κουμπαρα φιλακι  αλι  ωρα ...... :lol:  :lol:  :lol:

εβιτάκι: έτσι κούκλα μου, στο ύψος σου εσύ, κράτα χαρακτήρα και μην τους ακούς.. κι ο ακατανόμαστος λέμε ότι είναι καλό παιδί αλλά κοίτα τι μας βγήκε.. δε λέω, κι εγώ του έχω αδυναμία του σότι μας, αλλά τον προσέχω κιόλας!  ;) :P

βαλλάντιε: παλιμπαιδίζουμε κι εμείς καμμιά φορά... μια παιδική αθωότητα την κρατάμε πάντα... καμμιά μας δεν είπε οτι είναι κακό να μπορείς να νιώσεις παιδί που και που... το θέμα είναι να ξέρεις ΚΑΙ να σοβαρεύεις...  :wink: σμουατσάκια γλυκά!

πριζόνα: ποιό κανάλι μας ζήτησε καλέ?!  :shock: εγώ εδώ θέλωωω... κωστούμπιιιι...

PoiSoN_GiRL

οχι οχι δεν χρηματιστηκα εγω !! με το χερι στην καρδια ! Ειναι οντως καλο παιδι evitaki μου !  :wink:  :wink:

285 Επισκέπτες, 0 Χρήστες