Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,422
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

apories telos...
ayrio pali :P  :P  :P  :P

Sotinolkaa

Παράθεση από: "Enia"όλο απορίες είσαι σήμερα σότι!!! δεν πάτε πριβε να τις λύσετε?! :P

:lol:
κουμπαρα  και εβιτα να  το κανουμε  και  η 3 στο πλυντηριο..... :lol:  :lol: (ορειβασια ειθελα  να πω....) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

pote pote pote
k to ksylo meta poios tha to faei?????/
ase poy yparxei k mia gkriniara
apapapapapqapapapap
den einai gia mena ayta :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Ολα καλα βρε κοριτσια .. η γκρινιαρα ποια ειναι ?? (εχασα επεισοδεια μου φαινεται ..  :roll:  :roll: )

Enia

Παράθεση από: "evita_79"apories telos...
ayrio pali :P  :P  :P  :P

τα ζητάει ο οργανισμός σου και σένα δεσποινίς μου! ;) :P

Παράθεση από: "Sotinolkaa"κουμπαρα και εβιτα να το κανουμε και η 3 στο πλυντηριο.....   (ορειβασια ειθελα να πω....)    

Κουμπάρε, με δύο παίζεται το άθλημα! Άσε που δεν παιρνει και το πλυντήριο τρια άτομα μαζί!   :P

Ποισονάκι: βλέπε 'Γκρίνια Κακιά!' ;)

PoiSoN_GiRL

Eniaki πολυ χαιρομαι που με σκουντας γιατι μαλλον εχω χασει επεισοδεια ! λοοοοοοοοολ !
Εφυγα για το ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΚΙΑ !! σμουτςςςςςςςς  :lol:  :lol:

Evitaki

giati panta ksefeygoyme apo to thema mas gmt??????????? :P

minoraki

:D  :D  :D  :D εβιτακι αυτη ειναι μια πολυ σωστη ερωτηση....πολλες φορες και εγω θα πρεπει να ψαχνω απο την αρχη, για να βρω σε τι θεμα θελω να απαντησω.....λογω κεκτημενης ταχυτητας, ο ενας απανταει στον αλλον και φυσικο ειναι να ξεφευγουμε τελειως απο το θεμα μας!

επι του θεματος τωρα, αγαπητοι φιλοι του φορουμ,  που αφορα το "σατεν και τη δαντελλα" οι επομενες απαντησεις παρακαλω.....φιλικωτατα!

Evitaki

eyxaristw minoraki moy gia thn bohtheia :D  :D  :D  :D  :D  :D

balland

μιας κ επιστρεψαμε στο θεμα ας μπω παλι..
αφου εξαντλησαμε τα εσωρουχα ας παμε στα ρουχα..
με ελκυει παρα πολυ η αφη ενος σατεν φορεματος...
το γλυστριμα των δαχτυλων πανω του με εξιταρει τρελλα:oops:

minoraki

σωστος μπαλλαντακο.....οταν μιλαμε για σατεν, δεν εχει σημασια εαν προκειται για εσωρρουχο ή ρουχο ή σεντονια.....οπως και εαν ειναι, το σατεν παντοτε γλυστρα.....αισθησιακα....ερωτικα  :roll:  :roll:  :roll:

balland

Παράθεση από: "minoraki"σωστος μπαλλαντακο.....οταν μιλαμε για σατεν, δεν εχει σημασια εαν προκειται για εσωρρουχο ή ρουχο ή σεντονια.....οπως και εαν ειναι, το σατεν παντοτε γλυστρα.....αισθησιακα....ερωτικα  :roll:  :roll:  :roll:

ποσο παει το μετρο το σατεν???
λες να παρω σεντονια σατεν
μιας κ δεν παιζει να αγγιξω
στο αμεσω μελλον
καποιο σατεν φορεμα???? :roll:

minoraki

απαισιοδοξια? γιατι μπαλλαντακο μου? προχωρουμε παντοτε με το κεφαλι ψηλα!  :D  :D  :D

balland

ναι ενταξει..
ψηλα το κεφαλι αλλα
οχι να πεταμε κ στα συννεφα..
απλα δεν υπαρχει η προοπτικη
στο αμεσο μελλον να τρεχουν τα δαχτυλα μου
σε σατεν φορεματα
κ ετσι σκεφτομαι να
κυλιεμαι ολοκληρος σε σατεν σεντονια :wink:

minoraki

οταν εγραψα οτι προχωρουμε με ψηλα το κεφαλι δεν εννοουσα οτι πεταμε στα συννεφα.....απλως οτι βλεπουμε την θετικη πλευρα του θεματος, με αισιοδοξια.....και δεν ειναι καθολου κακο να κυλιεται κανεις σε σατεν σεντονια, εστω και μονος του! αυτο αποδεικνυει οτι μπορει να τα αγορασει....γιατι οπως καταλαβαινεις..στοιχιζουν καμποσα ευρω....και βεβαια το κυλισμα θα συνοδευεται απο σαμπανια και χαβιαρι! καπως ετσι δεν φωτογραφιζεται και η τζοαν κολλινς? τυλιγμενη μεσα σε σατεν και παλια δαντελλα!  8)  8)  8)

774 Επισκέπτες, 1 Χρήστης