Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 432
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 405
  • Total: 405

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Ωωωωωπα! Ώπα! Σιγά τα μέλια! Τώρα σφουγγάρισα!!!   :evil:

8)  (στην κουμπάρα ούτε ένα φιλάκι σότι?... καλάαααα!!...)  8)

εβιτάκι: έτσι κούκλα μου, στο ύψος σου εσύ, κράτα χαρακτήρα και μην τους ακούς.. κι ο ακατανόμαστος λέμε ότι είναι καλό παιδί αλλά κοίτα τι μας βγήκε.. δε λέω, κι εγώ του έχω αδυναμία του σότι μας, αλλά τον προσέχω κιόλας!  ;) :P

βαλλάντιε: παλιμπαιδίζουμε κι εμείς καμμιά φορά... μια παιδική αθωότητα την κρατάμε πάντα... καμμιά μας δεν είπε οτι είναι κακό να μπορείς να νιώσεις παιδί που και που... το θέμα είναι να ξέρεις ΚΑΙ να σοβαρεύεις...  :wink: σμουατσάκια γλυκά!

πριζόνα: ποιό κανάλι μας ζήτησε καλέ?!  :shock: εγώ εδώ θέλωωω... κωστούμπιιιι...

Eniaki μας ζητανε παιδι μου απο χολυγουντιανο καναλι λεμε !! (σους .. ψαρωτικο ειναι για να χρηματοδοτησει την υπερπαραγωγη ο Κωστας !!  :wink:  :wink:  :wink:  λοοοοοοοοοοοοοοολ )

balland

Παράθεση από: "Enia"βαλλάντιε: παλιμπαιδίζουμε κι εμείς καμμιά φορά... μια παιδική αθωότητα την κρατάμε πάντα... καμμιά μας δεν είπε οτι είναι κακό να μπορείς να νιώσεις παιδί που και που... το θέμα είναι να ξέρεις ΚΑΙ να σοβαρεύεις...  :wink: σμουατσάκια γλυκά!

δηλ τωρα μου ειπε οτι δεν ειπε ποτε σοβαρος? :roll:

minoraki

Παράθεση από: "Enia"δεν παραγλιστράνε τα σατέν σεντόνια καλέ μινοράκι!?:P
μααααααααα......περι αυτου του παραγλιστριματος προκειται ενιακι μου!  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink: ! εξαιρειται το μαστιγιο.....δεν θελω τωρα αλλους πονους! προτιμω και προτεινω τα κοκκινα τριανταφυλλα της μαιρουλας μας!

Anonymous

]

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

minoraki

Παράθεση από: "rickymartin" ]

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοοοοοοοοοοολ !
Εσενα το ματι σου μια χαρα ''παιζει'' οπως ολοι βλεπουμε !!
Τωρα για το ονομα .. το ακατανομαστος μαλλον τυχαια θα βγηκε .. δεν βρισκω συγκεκριμενο λογο να σε χαρακτηρισει καποιος ετσι ..  :roll:  :roll:  :roll:

Sotinolkaa

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Evitaki

k an soy bgei k to onoma k to mati??????

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"k an soy bgei k to onoma k to mati??????
τα   θελω τα  ματακια  μου. :lol:  :lol:

Evitaki

den nomizw na ta exeis gia poly akoma :P  :P  :P  :P  :P  :P
llllllllloooolllllllllllll

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"den nomizw na ta exeis gia poly akoma :P  :P  :P  :P  :P  :P
llllllllloooolllllllllllll
και εσυ  που  το ξερεις........... :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

moy to eipe h gkriniara soy :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"moy to eipe h gkriniara soy :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
και  εσυ  που την  ξερεις :twisted:  :twisted:  :twisted:

Evitaki

thn kserw.........thn gnwrhsa
wxoy  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

όλο απορίες είσαι σήμερα σότι!!! δεν πάτε πριβε να τις λύσετε?! :P