Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 315
  • Total: 315

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ποιζονακι ωτοασπιδες καλη μου
 :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Γυρισα κοριτσιααααααα ! γυρισα σωα και αβλαβης !! Πολυ χαλαρος ο γαμος ! καμια σχεση με τους γαμους που ειχα παει στο παρελθον !! Ουτε ντιρι ντιρι ειχαμε , ουτε πολλα πολλα , ουτε καν γαμηλια τουρτα ! Ειχε αντικατασταθει με εναν παγωτατζη που μοιραζε παγωτακια ! Μας επιασε και η βροχη !! ευτυχως η νυφη δεν φορουσε νυφικο, αλλα ενα τρισχαριτωμενο φορεματακι (γλυκααααα !) Ολα τα λεφτα ο γαμος !
Το μονο κακο ηταν η γνωστη ατακα ''και στα δικα σου''
Εβγαλα δοντια και νυχια τις πρωτες 5-6 φορες και στο τελος απελπιστηκαν και δεν το ξανα ακουσα ουτε αυτο ! (πρεπει να γυαλιζε ο ματης μου τελικα !)
Αντε .. σε μια δεκαετια παλι !!  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

SALTARISMENE τελικα το μυστηριο διαρκει γυρω στα 20 λεπτα ...  :evil:
Βαση υπολογισμων .. 6 λεπτα που εμεινα εντος και 2 τσιγαρα στην αυλη (7+7 λεπτα = 14) .. το συνολο 20 !  :wink:

balland

ΑΝΤΕ
Κ
ΣΤΑ
ΔΙΚΑ
ΣΟΥ
ΠΟΒΑΤΟ
:twisted:

LaStDrIvE

...pws eisai kai mathimatikos.. alithia to roloi mu pou eixa xasi mpas kai to exis esy katapipei?:PPPP...

ston gamo sou tha plirwsw ton papa na su pei oli litourgia peri gamou... apiko tha stekese kai tha panw parea eksw ma ta pitsirikia stin drosia:P...min mu tin kaneis kai pas se eklisia me klimatistiko... tha to katebasw:P

oso gia ta "beggalika" xeris exw ta kalutera etoimasei....

Long Live the Punk....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"ΑΝΤΕ
Κ
ΣΤΑ
ΔΙΚΑ
ΣΟΥ
ΠΟΒΑΤΟ

α μπραβο ! επειδη ξερω οτι ειναι η κρυφη σου επιθυμια αυτη .. στο ευχομαι ολοψυχα ! και οχι μονο αυτο .. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !!
εγω ειμαι μικρη ακομα για τετοια πραγματα ! λεω να ζησω λιγο πιο χαλαρη !

Υ.Γ. Οποιος μου ξαναπει και στα δικα μου, θα τον καταραστω  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"...pws eisai kai mathimatikos.. alithia to roloi mu pou eixa xasi mpas kai to exis esy katapipei?:PPPP...

ston gamo sou tha plirwsw ton papa na su pei oli litourgia peri gamou... apiko tha stekese kai tha panw parea eksw ma ta pitsirikia stin drosia:P...min mu tin kaneis kai pas se eklisia me klimatistiko... tha to katebasw:P

oso gia ta "beggalika" xeris exw ta kalutera etoimasei....

Long Live the Punk....

punkaki ασε το κλιματιστικο ησυχο !! Ειπαμε δεν παντρευομαι το φελεκι μου μεσα ! Οσο για τις μολοτοφ .. σου εχω πει να περασεις απο το γραφειο !! Εκει ειπαμε θα γινει η επιθεση ! Μην μπερδευεσαι  :P  :P

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "balland"ΑΝΤΕ
Κ
ΣΤΑ
ΔΙΚΑ
ΣΟΥ
ΠΟΒΑΤΟ

α μπραβο ! επειδη ξερω οτι ειναι η κρυφη σου επιθυμια αυτη .. στο ευχομαι ολοψυχα ! και οχι μονο αυτο .. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !!
εγω ειμαι μικρη ακομα για τετοια πραγματα ! λεω να ζησω λιγο πιο χαλαρη !

Υ.Γ. Οποιος μου ξαναπει και στα δικα μου, θα τον καταραστω  :twisted:  :twisted:

μακαρι!!!
απο το στομα σου κ στου θεου τα αυτια!!!
κ επειδη δεν με πιανουν εμενα πια αλλες καταρες...
σου ευχομαι ολοψυχα ο σαββατογεννημενος

του χρονου κ με διδυμα τετοια εποχη...

chriastina

καλημέρα
poison,εγώ γέλασα πάρα πολύ με τις πεθερές.Ήταν και οι 2 κάποιας ηλικίας,με καλοκαιρινά φορέματα,πεδιλάκια και το μαλλί κόκκαλο. Έπεφτε η βροχούλα και κάνανε σαν να ήταν οξύ.Νύφη και γαμπρός ψυχραιμότατοι.
Ευτυχώς τούμπα δεν έπασε γιατί θα ακουγόταν το γέλιο μου μέχρι τον γάμο που πήγες εσύ..............

balland

σκεφτομαι οτι τελικα ηταν μεγαλο λαθος μου...

chriastina

τα μεγάλα λάθη είναι λάθη, τα κάνεις σε παιδεύουν,σε διδάσκουν και τα θυμάσαι για αποφυγή επανάληψης.τα μικρά είναι μ@μ@κίες και ποιός θέλει να είναι μ@μ@κας??????????????

balland

Παράθεση από: "chriastina"τα μεγάλα λάθη είναι λάθη, τα κάνεις σε παιδεύουν,σε διδάσκουν και τα θυμάσαι για αποφυγή επανάληψης.τα μικρά είναι μ@μ@κίες και ποιός θέλει να είναι μ@μ@κας??????????????

τα λαθη δεν εχουν μετρο συγκρισης...
καθε περιπτωση εχει διαφορετικο αντικτυπο στον καθενα...

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: σκεπτομαι οτι θελω να φυγω....μακρυα.....για να βρω την ηρεμια μου..... :roll:  :roll:  :roll:

chriastina

balland
δεν έθεσα εγώ μέτρο στο λάθος σου, εσύ το μέτρησες μεγάλο και βέβαια με τα δικά σου μέτρα και σταθμά (ίσως το μεγάλο δικό σου λάθος για μενα να είναι δυσβάσταχτο ή μικρό) αυτό που ήθελα να πω είναι πως οι μετριότητες είναι μετριότητες και στα λάθη. Αν είναι να το κάνεις φίλε κάντο και να έχει και μπούγιο να κάνει μπαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
δεν έθεσα εγώ μέτρο στο λάθος σου, εσύ το μέτρησες μεγάλο και βέβαια με τα δικά σου μέτρα και σταθμά (ίσως το μεγάλο δικό σου λάθος για μενα να είναι δυσβάσταχτο ή μικρό) αυτό που ήθελα να πω είναι πως οι μετριότητες είναι μετριότητες και στα λάθη. Αν είναι να το κάνεις φίλε κάντο και να έχει και μπούγιο να κάνει μπαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν με καταλαβες παλι...
ειπα οτι στον καθενα εχει διαφορετικο αντικτυπο
το καθε λαθος...
το δικο μου ηταν τραγικο για εμενα στην προκειμενη περιπτωση...
αρα σε ικανοποιει απο την αποψη του
μπουγιου κ του μεγαλου μπαμ,φανταζομαι..

315 Επισκέπτες, 0 Χρήστες