Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 426
  • Total: 426

PanToU UpaRxEi EnaS mUTHoS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 01, 2005, 04:57:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

κοριτσάκιααα! θενκ γιου μποθ βρε!!
νικόλα, οκ, ανακωχή για τεκίλες σήμερα, αλλά από αύριο πάλι τσόκαρο, οκ!? μην ξεχνιόμαστε!! :P

PoiSoN_GiRL

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ! μην δωροδοκειστε βρε !! επιτηδες το κανει λεμε !! αφου αυριο παλι θα μας κυνηγαει ο μιστερ Νικολας !! στο υψος μας κοριτσια !! (εγω στο δικο σας γιατι το 1.65 μου δεν φτανει για πολλα πολλα !! χαχαχα)  :wink:  :lol:

Enia

ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! κρατήσου καλα ζουζουνα!! και σου είπα, βάλε το ψηλοτάκουνο mule-killer...! :P

PoiSoN_GiRL

Εννοια σου Ενια μου (αχ ! τι ωραιο ηταν αυτο που ειπα !! λολ) και ειμαι σε επιφυλακη !! με το mule στο χερι !!  :wink:

Anonymous

να σου φερω και κανα σκαμπο?????? εεεεε?????????
(αλλιως που να με φτασει εμενα το αψηλο....)χαχαχαχα

spell

Τωρα εγω βαριεμαι να διαβασω ολα τα κατεβατα (ε, ανθρωπος ειμαι και εγω βρε σεις).....  αλλα εχω ακουσει για το που βρεθηκε ενα μπουκαλι Μυθος .... Αραγε ειναι κουτσομπολιο??? :shock:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ ... αν εννοεις για το διασημο εκεινο μπουκαλι που κατα λαθος καθισε πανω του γνωστη τραγουδιστρια .. αχμμμ .. οχι εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει τιποτα !!  :roll:  :roll:

spell

μα.... ουτε και εγω αλλως τε...    :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα !

*PoiSoN_GiRL is now known as KinEza !!!  :wink:

Anonymous

και μιας και μιλαμε για μπουκαλια και "καθισματα" μηπως ξερει κανεις/καμια γιατι στα μπουκαλια της Coca Cola τα γυαλινα φυσικα εκει που ειναι ο πατος του μπουκαλιου εχει απ εξω μια σχισμη το μπουκαλι?????? μια πολυ μικρη σχισμη.... μισο εκατοστο, ισα που χωραει η μυτη απο ενα μετριο κατσαβιδι ας πουμε.....
εεεε??? ξερετε?????????

Anonymous

αντε να δω τι ξερετε.......

spell

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"αντε να δω τι ξερετε.......

Πες μας βλε Νικολακη   (και να δεις τι θα κανω εγω στο γαμο σου  :P )

:twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"αντε να δω τι ξερετε.......

εγω δεν ξερει ... (αυτο που ξερω ειναι .. τρεξε να γλιτωσεις γιατι καποιος ετοιμαζεται να σε παντρεψει .. οπου φυγει φυγει Νικολακη !!!)

Anonymous

PoiSoN_GiRL

λολ ! Βρε λες να ριχνει αδεια για να πιασει γεματα ο μιστερ ??  :roll:

426 Επισκέπτες, 0 Χρήστες