Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 339
  • Total: 339

PanToU UpaRxEi EnaS mUTHoS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 01, 2005, 04:57:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Καθόλου απίθανο... και από την άλλη εμείς δεν ξέρουμε..εκείνος θα μας πετάξει καμιά αρλούμπα και πρέπει εμείς μετά να την πιστέψουμε.  ]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL is now known as apiSToS_THomAs   :twisted:  :twisted:

εγω θελω αποδειξεις μιστερ ! δεν πειθομαι ευκολα !!  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"αντε να δω τι ξερετε.......

εγω δεν ξερει ... (αυτο που ξερω ειναι .. τρεξε να γλιτωσεις γιατι καποιος ετοιμαζεται να σε παντρεψει .. οπου φυγει φυγει Νικολακη !!!)
Τι εγινε ρε παιδια? μας πιασανε? εχασα κατι????????
ποιος? που?ποτε?

Anonymous

Λοιπον για να σας λυσω την απορια και για να μη νομιζετε οτι λεω αρλουμπες οπως ειπαν καποιες φαρμακογλωσσες....
Το μπουκαλι οπως ξερουμε ολοι "μπαινει" απο το στομιο αλλα και σε ελαχιστες περιπτωσεις απο τον πατο του..
Ας παρουμε λοιπον τις "νορμαλ" περιπτωσεις...
Βαζοντας το μπουκαλι απο το στομιο γινεται ενα κενο αερος και οταν φτασει μεχρι εκει που δεν παει αλλο υπαρχει κινδυνος να μη μπορει να βγει λογο της κενοτητας. Ο μονος τροπος να βγει λοιπον ειναι να το σπασεις απο πισω για να μπει αερας και να μπορει να βγει. Αλλα αν σπασεις ενα μπουκαλι υπαρχει κινδυνος τραυματισμου αν το μπουκαλι δε σπασει σωστα. Εκεινη λοιπον η εγκοπη στον πατο του εν λογο μπουκαλιου βοηθαει το σπασιμο να γινει μονο στο βγει ο πατος και οχι να σπασει ολο το μπουκαλι και μεσα ενδεχομενως κανοντας τα πραγματα χειροτερα απο οτι ειναι....
Αν δε με πιστευετε δοκιμαστε να χτυπησετε με ενα μικρο καλεμι πανω στην εγκοπη του μπουκαλιου, θα δειτε οτι θα σπασει μονο ο πατος και οχι το υπολοιπο μπουκαλι....

spell

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις σ΄ αυτο το φορουμ !!!! :!:  :!:  :!:  :!:

(ουδεν περαιτερω σχολιον.... φευγω συγκλονισμενη!)

:shock:

PoiSoN_GiRL

εγω παλι φευγω γενικοτερα !! δεν ειναι για μενα αυτα .. εγω ειμαι ενα μικρο αθωο παιδι ... και πριν φυγω φυσικα θα εκφρασω την απορια μου (σιγα που δεν θα ειχα αποριες !!) spell το nick σου γιατι επαθε περικοπη ??
spell & spellbound ειναι το ιδιο ατομο ή εγω εχω μπερδεψει τα μπουτια μου ??  :roll:

Anonymous

Σε λίγο θα σπάμε μπουκάλια και θα μας περάσουν για τρελλούς!
Όσο για τις φαρμακόγλωσσες μπαρμπαΝικολή πρόσεχε πως μιλάς llllooolllll ]

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Σε λίγο θα σπάμε μπουκάλια και θα μας περάσουν για τρελλούς!
Όσο για τις φαρμακόγλωσσες μπαρμπαΝικολή πρόσεχε πως μιλάς llllooolllll ]
Κι εγω που νομιζα οτι τη λενε Κομφουκιου και ειναι απο την Κυπρον!!!

Anonymous

Παντως η αληθεια ειναι αυτη που ειπα πριν, οι "φιλοι" μας οι αμερικανοι μπορει να εχουν χαμηλο δεικτη αλλα σε κατι τετοια ειναι επιστημονες....
Αυτη η εγκοπη υπαρχει μονο στα γυαλινα μπουκαλια της κοκα κολα αγαπητοι φιλοι εδω και πολλα χρονια....
Βεβαια ποιος να φανταστει οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.... οποτε η εν λογο τραγουδιαρα μαλλον αργησε να το ανακαλυψει.....

Anonymous

Παράθεση από: "spell"
Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"αντε να δω τι ξερετε.......

Πες μας βλε Νικολακη   (και να δεις τι θα κανω εγω στο γαμο σου  :P )

:twisted:
Ε τωρα που το ειπα κανε κατι για το γαμο μου!
Βρες μου μια νυφη!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα τη θελω καλη, να μη μουρμουραει, να μη μου σπαει τα νευρα, να κανει κανα φαγητο της προκοπης και τετοια απλα πραγματακια!!!! Ζηταω δυσκολα ε???? τι δυσκολα... αυτα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας λεμε!!!!!!!!!
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εγω παλι φευγω γενικοτερα !! δεν ειναι για μενα αυτα .. εγω ειμαι ενα μικρο αθωο παιδι ... και πριν φυγω φυσικα θα εκφρασω την απορια μου (σιγα που δεν θα ειχα αποριες !!) spell το nick σου γιατι επαθε περικοπη ??
spell & spellbound ειναι το ιδιο ατομο ή εγω εχω μπερδεψει τα μπουτια μου ??  :roll:
Που πας καλε? κατσε (με προσοχη ομως) Εδω ειμαστε να μαθουμε πολλα πραγματα... θα βαλω και ενα θεμα στο cafe να δουμε ποιος το ξερει....

Enia

απορία...: η εν λόγω τραγουδιάρα το έχουμε καρατσεκάρει πως έκανε χρήση μπουκαλιού coca cola συγκεκριμένα!? ή μήπως την έχουν όλα τα μπουκάλια αυτή την εγκοπή?  :roll:  :shock:
κοίτα που θα βγω νυχτιάτικο στους δρόμους να κοιτάω τα πατομπούκαλα (και δεν έχουμε και περίπτερα την τρέλα μου!...) δεν μπορώ να μένω με απορίες λέμε...  :roll:
κατά τα άλλα έχω φύγει κι εγώ με την πριζονούλα γιατί είμαστε μικρά παιδάκια και δεν θα μας διαφθείρετε εσείς....  :evil:

Anonymous

Συγνωμη αγαπητη μου, εχεις απολυτο δικιο...
Αυτη η εγκοπη υπαρχει μονο στην κοκα κολα, ολα τα υπολοιπα δεν την εχουν... Βλεπεις εμεις οι Ελληνες ή ειμαστε πισω σε αυτα ή οι συντροφοι μας δε χρειαζονται μπουκαλια.....
χαχαχαχαχαχαχα

Enia

ουφ.. μα τι παιδί κουμπί είσαι! μου απαντάς τη μία απορία και μου βάζεις ένα δίλλημα!!?
και καλά εγώ την έχω την άποψη (βλέπε: εμείς οι έλληνες δεν έχουμε να ζηλέψουμε τπτ κι από κανέναν), αλλά πρέπει μια τέτοια ώρα δύσκολη να ψάχνω για επιχειρήματα!? gmt...

Anonymous

Ε μα κι εσυ αστο να παει στα κομματια, αστο να το παρει το ποταμι!
Πιασε μια μπυριτσα να την πιουμε, ουτε να λουστουμε ουτε τιποτα αλλο...
Βεβαια υπαρχουν πολλων ειδων μπουκαλια!
χαχαχαχαχα

339 Επισκέπτες, 0 Χρήστες