Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 726
  • Total: 727
  • Leon

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..."

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 01:19:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Eρωτηση :

Υπαρχει το ''Για παντα μαζι'' ή θελουμε να πιστευουμε πως υπαρχει ?

Ποιζονάκι μου,

Δυστυχώς, σπάνια το "για πάντα μαζί δεν τελειώνει"...

αλλά...

ναι...

... μερικές φορές (παραδέχομαι πως λίγες) το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ" δεν τελειώνει...

ksenixths

egw den pisteyw se paramythia

pisteyw sto oso pername kala eimaste mazi

ante kai kamia dyo anapodies tha tis palepsoume.

alla otan arxizei h myrla kai oi"yposxeseis "pou den kratiounte tote thn

kanw me elafrya .

kai oxi mono stis sxeseis mou me to allo fylo alla kai stis filies mou to idio 8)

Evitaki

καλο ειναι οταν δινεις να περνεις κιολας.......
περνεις δυναμη για να δωσεις
περισσοτερα..........

Sotis

δινο  και  δινο  πολλα  αλα  ελαχιστες  φορες,,,παιρνο..... :wink:  8)  8)  8)  8)

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"δινο  και  δινο  πολλα  αλα  ελαχιστες  φορες,,,παιρνο..... :wink:  8)  8)  8)  8)

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"
Παράθεση από: "Sotinolka"δινο  και  δινο  πολλα  αλα  ελαχιστες  φορες,,,παιρνο..... :wink:  8)  8)  8)  8)

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
γιατι  εισαι  ολο  απορια   εβιτακι...ειπα  κατι που  δεν επρεπαι.. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

οχι οκ........
με καλυψες πληρως :)  :)  :)  :)  :)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "evita_79"καλο ειναι οταν δινεις να περνεις κιολας.......
περνεις δυναμη για να δωσεις
περισσοτερα..........

Συμφωνω μαζι σου Εβιτακι μου ..
μονο που θελω να συμπληρωσω το εξης ..
Σε καθε ειδους σχεση (ερωτικη - φιλικη κλπ) ειναι καλο να δινεις αυτο που εσυ μπορεις και να εισπραττεις αυτο που αντεχεις ..
Καθε υπερβαση αντοχης και οριων ειναι επωδυνη..

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Συμφωνω μαζι σου Εβιτακι μου ..
μονο που θελω να συμπληρωσω το εξης ..
Σε καθε ειδους σχεση (ερωτικη - φιλικη κλπ) ειναι καλο να δινεις αυτο που εσυ μπορεις και να εισπραττεις αυτο που αντεχεις ..
Καθε υπερβαση αντοχης και οριων ειναι επωδυνη..

Υπάρχει όμως και μία άλλη εκδοχή... αν δεν κάνεις την "υπέρβαση" στις αντοχές σου, πως μπορεις να είσαι σίγουρος-η ΠΟΙΕΣ είναι αυτες???

minoraki

εγω θα συμφωνησω και με τις δυο φιλες μου, το ποιζονακι και το μαιρουλι! καλο ειναι να ξερουμε τα ορια μας, αλλα καμμια φορα και τα ορια ειναι για να ξεπερνιουνται! αυτο μας κανει να παιρνουμε δυναμη!

Enia

χμ.. και ναι και οχι...
'τα όρια είναι για να τα ξεπερνέμε' λένε... αλλά συγνώμη, δεν είμαι πρωταθλήτρια για να κάνω συνέχεια ρεκορ!...

σκεφτείτε το σαν αγορά... όταν υπάρχει υπερχύλιση αγαθών, τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα χάνουν την αξία τους, πέφτει η τιμή τους...

όταν ξέρεις ποια είναι τα όριά σου (και για να ξέρεις, τα έχεις τεστάρει... αν όχι ξεπεράσει, σίγουρα πλησιάσει δραματικά) και ξέρεις πως δεν σου κάνει καλό να... παίζεις μαντολίνο με τα νεύρα σου (!)... τότε συμφωνώ με τη Δήμητρα...
καλύτερα να σταματάς εκεί που ξέρεις πως αντέχεις... (και στο 'δίνω' και στο 'παίρνω').
έτσι απολαμβάνεις και εκτιμάς το κάθε τι που σου συμβαίνει περισσότερο...

balland

υπαρχουν περιπτωσεις που το
"για παντα μαζι"
τηρειται μονοπλευρα...
εχω γνωρισει κ εχω ακουσει για τετοιες περιπτωσεις..
τους περισσοτερους-ες τους λενε τρελλους-ες
γιατι απλα ακολουθησαν τα συναισθηματα τους...

riaghul

"Για Παντα Μαζι"

Υπαρχει αραγε ο ορος  "Για παντα"?
Οταν ολοι ειμαστε τοσο προσωρινοι...
που υπαρχει το "Για Παντα??"

Κι αλλωστε ..εχει αποδειχθει..
Τα παντα Αλλαζουν..
Τιποτα δεν ειναι το ιδιο, τιποτα οπως χθες..
Σκεψου το δευτερολεπτο που περασε ..
δεν θα ειναι ξανα το ιδιο πτοε...

Η μονιμοτητα..δεν επιζητειται ποτε σε οτι
προσωρινο κι εφημερο...

:!:

PoiSoN_GiRL

Ριακι μου θα συμφωνησω μαζι σου
Ολα ειναι εφημερα και δεν δεχομαι το ''για παντα''
Ολα αλλαζουν, τιποτα δεν ειναι ιδιο..
και μαλιστα πολλες φορες πολυ πιο ευκολα απο οσο θελουμε να πιστευουμε

Ntama

αυτές στις οποίες δίνεις, τι λένε???  :wink:  :wink:

726 Επισκέπτες, 1 Χρήστης