Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 586
  • Total: 586

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..."

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 01:19:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"όταν ξέρεις ποια είναι τα όριά σου (και για να ξέρεις, τα έχεις τεστάρει... αν όχι ξεπεράσει, σίγουρα πλησιάσει δραματικά) και ξέρεις πως δεν σου κάνει καλό να... παίζεις μαντολίνο με τα νεύρα σου (!)... τότε συμφωνώ με τη Δήμητρα...
καλύτερα να σταματάς εκεί που ξέρεις πως αντέχεις... (και στο 'δίνω' και στο 'παίρνω').
έτσι απολαμβάνεις και εκτιμάς το κάθε τι που σου συμβαίνει περισσότερο...

για αλλη μια φορα το να γραψω κατι μετα απο αυτο ειναι περιττο ! επιασες αυτο ακριβως που ηθελα να πω !  :wink:

Teo

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "riaghul""Για Παντα Μαζι"

Υπαρχει αραγε ο ορος  "Για παντα"?
Οταν ολοι ειμαστε τοσο προσωρινοι...
που υπαρχει το "Για Παντα??"

Κι αλλωστε ..εχει αποδειχθει..
Τα παντα Αλλαζουν..
Τιποτα δεν ειναι το ιδιο, τιποτα οπως χθες..
Σκεψου το δευτερολεπτο που περασε ..
δεν θα ειναι ξανα το ιδιο πτοε...

Η μονιμοτητα..δεν επιζητειται ποτε σε οτι
προσωρινο κι εφημερο...

:!:

πες τα καλη μου...
ολα ειναι παραμυθα!!!!!!!!!!!!
την . . . .(τ)αυλα μας να ικανοποιουμε κ
δεν μαμεις ψηλα καπελα
κ παπουτσι ελβιελα.....

[size=16]Αν ειναι ετσι τοτε η συντροφικοτητα και ο θεσμός της οικογενειας, πως θα επιβιώσει. Θα τα θυσιασουμε ετσι..... ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ;[/size]

Enia

συγνώμη βρε παλικάρια αλλά σας έχασα...

τι σημαίνει αυτό το "δεν μαμεις ψηλα καπελα κ παπουτσι ελβιελα....."???  :roll:
τι δουλειά έχει αυτό που λες με το ότι τελειώνει το 'για πάντα μαζί'!?
και δεν μου κολλάει ούτε με αυτό που λέει η ρία...  :roll:

pls explain...

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Teo"[size=16]Αν ειναι ετσι τοτε η συντροφικοτητα και ο θεσμός της οικογενειας, πως θα επιβιώσει. Θα τα θυσιασουμε ετσι..... ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ;[/size]

μην ρωτας εμενα..
ρωτα τις κυριες διδες να σου απαντησουν σε αυτο...

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Enia"συγνώμη βρε παλικάρια αλλά σας έχασα...

τι σημαίνει αυτό το "δεν μαμεις ψηλα καπελα κ παπουτσι ελβιελα....."???  :roll:
τι δουλειά έχει αυτό που λες με το ότι τελειώνει το 'για πάντα μαζί'!?
και δεν μου κολλάει ούτε με αυτό που λέει η ρία...  :roll:

pls explain...

δεν μαμεις ψηλα καπελα κ παπουτσι ελβιελα=τρεχαγυρευοπουλος
(ελπιζω να το καταλαβαινεις ετσι)

κ η δουλεια που εχει το ενα με το αλλο ειναι πως
δεν υπαρχει για παντα μαζι!!!!

spell

Οταν το για παντα μαζι τελειωνει, προσπαθεις να μεινεις αλωβητος και να προχωρησεις...

Ετσι απλα...

Ntama

Παράθεση από: "spellbound"Οταν το για παντα μαζι τελειωνει, προσπαθεις να μεινεις αλωβητος και να προχωρησεις...

Ετσι απλα...

Δύο λέξεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη, συμπεριλαμβάνοντας και τα προ-γραφόμμενα της Σπελμπάουντ...

fmas

Για πάντα μαζί για πάντα μαζί
Σ' αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή
Για πάντα μαζί κι ας έρθουν καημοί
Μαζί θα μας βρούνε για πάντα μαζί....

(Γ. Πάριος)

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "spellbound"Οταν το για παντα μαζι τελειωνει, προσπαθεις να μεινεις αλωβητος και να προχωρησεις...

Ετσι απλα...

το θεμα ειναι ποσο απλο ειναι αυτο το
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
στην πραξη οταν νιωθεις ακομα πραγματα για τον-ην αλλο-η...

Valia

Όταν το για πάντα μαζί τελειώνει, απλά παίρνεις είδηση ότι το ''πάντα μαζί'' ήταν  μια λέξη που ειπώθηκε πάνω στην έξαρση των συναισθημάτων, κι εσύ τώρα καλείσαι να βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου και να ενεργοποιήσεις την λογική σου. Το διάστημα που θα διανύσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα ''το οποίο είναι να πάψεις να πονάς στην θύμηση εκείνου/ης αναπολώντας τις χαμένες υποσχέσεις'' θα σε κάνει στο μέλλον να είσαι πιο επιφυλακτική/ος σε τέτοιου είδους εκφράσεις και να είσαι προετοιμασμένη/ος για κάθε ενδεχόμενο.

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Valia"Όταν το για πάντα μαζί τελειώνει, απλά παίρνεις είδηση ότι το ''πάντα μαζί'' ήταν  μια λέξη που ειπώθηκε πάνω στην έξαρση των συναισθημάτων, κι εσύ τώρα καλείσαι να βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου και να ενεργοποιήσεις την λογική σου. Το διάστημα που θα διανύσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα ''το οποίο είναι να πάψεις να πονάς στην θύμηση εκείνου/ης αναπολώντας τις χαμένες υποσχέσεις'' θα σε κάνει στο μέλλον να είσαι πιο επιφυλακτική/ος σε τέτοιου είδους εκφράσεις και να είσαι προετοιμασμένη/ος για κάθε ενδεχόμενο.

αυτο ακριβως εννοουσα κ εγω..

(ασχετο:ωραιες χειροπεδες εχεις..
θελεις να τις κανουμε ζευγος με τις δικες μου? :twisted: )

Valia

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "Valia"Όταν το για πάντα μαζί τελειώνει, απλά παίρνεις είδηση ότι το ''πάντα μαζί'' ήταν  μια λέξη που ειπώθηκε πάνω στην έξαρση των συναισθημάτων, κι εσύ τώρα καλείσαι να βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου και να ενεργοποιήσεις την λογική σου. Το διάστημα που θα διανύσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα ''το οποίο είναι να πάψεις να πονάς στην θύμηση εκείνου/ης αναπολώντας τις χαμένες υποσχέσεις'' θα σε κάνει στο μέλλον να είσαι πιο επιφυλακτική/ος σε τέτοιου είδους εκφράσεις και να είσαι προετοιμασμένη/ος για κάθε ενδεχόμενο.

αυτο ακριβως εννοουσα κ εγω..

(ασχετο:ωραιες χειροπεδες εχεις..
θελεις να τις κανουμε ζευγος με τις δικες μου? :twisted: )

Εγώ προσπαθώ να τις βγάλω απο πάνω μου και μου λες να τις κάνουμε και ζευγάρι? Δεν θα το αντέξω :D :P

Eley8eros

Παράθεση από: "Ntama"Οταν το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ" τελειώνει, και έρχεται ο χωρισμός...

Πως το αντιμετωπίζεις??

Πως το αντιμετωπίζεις όταν δεν το περιμένεις??

Πως το αντιμετωπίζεις όταν δεν είσαι έτοιμος-η να το δεχτείς ακόμη??

... Και, πως το "προσφέρεις" εσυ όταν θέλεις κάτι να τελειώσεις ??

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Καλώς ή κακώς ΔΕΝ υπάρχει Για ΠΑΝΤΑ!
Δεν ειναι εύκολο ο χωρισμός θέλει δύναμη!
Οταν τον "προσφέρεις" πρέπει να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον άλλο να σε ξεπεράσει.

Ntama

Παράθεση από: "Eley8eros"Καλώς ή κακώς ΔΕΝ υπάρχει Για ΠΑΝΤΑ!
Δεν ειναι εύκολο ο χωρισμός θέλει δύναμη!
Οταν τον "προσφέρεις" πρέπει να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον άλλο να σε ξεπεράσει.

Ελευθερε, σε πάω με τα 1000 !!!!!

σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Enia

και ποιός βρε παιδιά όταν έχει στο μυαλό του να χωρίσει κάθεται να βοηθήσει τον άλλο? όταν θες να χωρίσεις το μόνο που σε νοιάζει είναι να φύγεις τρέχοντας και να μην γυρίσεις πίσω...
αν η σχέση έχει φτάσει σε ένα τέλμα και ο χωρισμός είναι κοινή συνεναίσει (το σκότωσα!?) έχει καλώς... όταν όμως ο ένας είναι κολλημένος το 'να σε ξεπεράσει' είναι μια κουβέντα... σιγά μην έχεις το κουράγιο΄, την υπομονή, τη διάθεση ή το ενδιαφέρον να βοηθήσεις...
μακάρι να ήταν έτσι αλλά συνήθως ο χωρισμένος μόνος του μαζεύει τα κομμάτια του...

586 Επισκέπτες, 0 Χρήστες