Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 490
  • Total: 490

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..."

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 01:19:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

αλλωστε ο κανονας εχει σημασια ....αν υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις δεν παυοθν να ειναι εξαιρεσεις...........

victoria

Καλη μου συμμαθητρια olive (λογω ηλικιας χαχα) και apol νομιζω, αυτο που μπορει να κρατησει για παντα δυο ανθρωπους ειναι η αγαπη...και αν υπαρχει θαυμασμος και μια εξυπνη τσαχπινια σαν συστατικο και απο τους δυο, μπορει και ο ερωτας (ποθος) να κρατηθει σε καλα επιπεδα και να μην πιασει πατο.
(Ετσι νομιζω εγω... μπορει και να κανω λαθος..)

apol

δεν διαφωνω απλα σε αυτο που περιγραφεις χωραει και η απιστια.........

chriastina

....αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να διαταράξει το "για πάντα μαζί"....δεν είδα γραμμένο κάπου:  "για πάντα μόνο με εσένα"  :wink:

victoria

χαχαχα chriastina .... kalo.. :wink:
Ολα αυτα τα "ανθρωπινα" , ακομα και τα αρνητικα, μπορει να παιξουν θετικο ρολο στον δρομο για την Ιθακη...
Το ζητουμενο ειναι η αυτογνωσια μεσα απο αυτη την πορεια και οτι αξιζει θα αντεξει....

chriastina

αρκεί να μην κυνηγάμε "ανεμόμυλους"......

tristana

Εδώ Δον Κιχώτης... με ζήτησε κανείς;  :twisted:

apol

minoraki

Παράθεση από: "olive"...τιποτε δεν κραταει για .."παντα"  ..και αν υπηρξαν σχεσεις που κρατησαν στον χρονο ηταν...."μαζι"??????...αραγε??? αν μπορουσαμε να τους ρωτησουμε.. και αν ελεγαν και αλη8εια.... :lol:  :roll:
τζουτζουκα μου θα σου απαντησω εγω που ειμαι μαζι με εναν ανθρωπο πανω απο 32 χρονια.....ειμαστε μαζι διοτι ειναι καθαρη επιλογη μας.....παρ ολες τις μεγαλες αντιξοοτητες που υπηρξαν στην ζωη μας, και οι οιποιες προκληθησαν απο εξωτερικους παραγοντες (ειμαστε και οι δυο μοναχοπαιδια...οποτε μπορει κανεις να καταλαβει πολυ καλα τα προβληματα που μας προκαλεσαν οι γονεις μας εκατερωθεν) εξακολουθησαμε να ζουμε κατω απο την ιδια στεγη και η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν το μετανοιωσαμε! αντιθετα, πιστευω οτι δεν θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο με εναν αλλον αντρα! εαν δεν ειχα παντρευτει τον νικολα, δυσκολα να μπορουσα να συμβιωσω με καποιον αλλον! τουλαχιστον αυτος ο αντρας με καλυψε συναισθηματικα! και παντοτε ηταν "εκει"! καθε φορα που τον ειχα αναγκη..που τον ζητουσα! αυτα τα ολιγα ειχα να πω...φιλικωτατα απο μενα και πολλα φιλια!

490 Επισκέπτες, 0 Χρήστες