Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,049
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μ' ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ WHISKY ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 24, 2005, 03:53:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Mairoula τίποτα καμάρι μου........ Έτσι είμαι από φυσικού μου......

Αναφορικά με το τι πίνεις και δεν μας δίνεις θυμήθηκα σκηνικό...... Αθήνα 29/08/2004 (Ναι ναι την βραδιά της Τελετής Λήξης), γυρνάμε με το λεοφωρείο από το Ο.Α.Κ.Α. στο Ολυμπιακό Χωριό περίπου στις 1 τα ξημερώματα.... Οπότε στο λεωφορείο όλοι είναι αμίλητοι....... Επείδη όμως εγώ ήμουν ακόμα σε υπερένταση αρχίζω να τραγουδάω το Ελλάς ολέ. Σε 2 λεπτά το τραγουδούσε όλο το λεωφορίο........ Με αποτέλεσμα απέναντί μου να κάθετε ο Γιάννης (Ljohnny) και ακόμα τον θύμαμε να με ρωτάει το "Γιάννη τι πίνεις και δεν μας δίνεις"...... Σνιφ Σνιφ  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "fmas"Είδες που σου τα έλεγα...........................

Γιάννη μου, δώσε μου και σε μένα απ'αυτό που πίνεις μπας και συνέλθω απο μια ερωτική απογοήτευση που με βασανίζει το τελευταίο διάστημα... :?

Και μιας και αναφερα "ερωτική απογοήτευση", τί έγινε με το δικό σου θέμα που λέγαμε???  :wink:  :wink:
:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: μαιρουλαααααααα μου????? γιατι δεν μου ειπες τιποτα????? εισαι στενοχωρημενη και δεν το ξερω????? ποιος μασκαρας σε λυπησε κουκλα μου????? να του σπασω το κεφαλι????

:arrow: και....γιαννακη μου? γιατι δεν τολμας κουκλε μου???? η τυχη βοηθαει τους τολμηρους....το εχουμε πει πολλες φορες αυτο!

fmas

Παράθεση από: "minoraki":arrow: και....γιαννακη μου? γιατι δεν τολμας κουκλε μου???? η τυχη βοηθαει τους τολμηρους....το εχουμε πει πολλες φορες αυτο!

Μπααααααααααα....... Άστο πλέον..... 3000 προσπάθειες έκανα τίποτα..... Το αφήνω στην τύχη πλέον και βλέπουμε.....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"έμαθες να φτιάχνεις σοκολάτα φιλεναδούμπι!? :bounce:  :D  εμένα, εμένα φτιάξε μου! να δω τι θαύματα κάνουν τα χεράκια σου!  :D

και γιατί έτσι πεσμένα τα κέφια βρε παιδιά!? για συγκεντρωθείτε μην πάρω το σκουπόξυλο και σας αρχίσω έναν έναν!!

(το τσόκαρο είναι σε διακοπές, το ξέχασα στη βαρκελώνη  :P )

Νια νια νιααααα ! ειμαι ξεφτερι σου λεω !! εχω κανει δραμματικες προοδους !! και καφε και σοκολατα και σε λιγο καιρο εκπαιδευομαι να κανω και χυμους !!
οσο για το τσοκαρο μην μου στεναχωριεσαι , θα σου χαρισω ενα απο τα δικα μου !! δεν γινεται να σε αφησω χωρις τσοκαρο , εισαι ο βασικος παιχτης μου !!!! χιχιχιχι !  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"σοκολατα πινει ο Γιαννακος !! του την εφτιαξα με τα χερακια μου !!
να σου φτιαξω μια Μαιρουλα ??  :lol:  :lol:

νιε νιε νιε νιεεεεεεεεεεεεεεε

θέλω και γω μια σοκολάτααααααααα

θα μου φτιάξεις???

Ntama

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "minoraki":arrow: και....γιαννακη μου? γιατι δεν τολμας κουκλε μου???? η τυχη βοηθαει τους τολμηρους....το εχουμε πει πολλες φορες αυτο!

Μπααααααααααα....... Άστο πλέον..... 3000 προσπάθειες έκανα τίποτα..... Το αφήνω στην τύχη πλέον και βλέπουμε.....

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  ΜΟΥ ??? :?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"σοκολατα πινει ο Γιαννακος !! του την εφτιαξα με τα χερακια μου !!
να σου φτιαξω μια Μαιρουλα ??  :lol:  :lol:

νιε νιε νιε νιεεεεεεεεεεεεεεε

θέλω και γω μια σοκολάτααααααααα

θα μου φτιάξεις???

εφτασεεεεεεεεεεε !!!!!!!  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: μαιρουλαααααααα μου????? γιατι δεν μου ειπες τιποτα????? εισαι στενοχωρημενη και δεν το ξερω????? ποιος μασκαρας σε λυπησε κουκλα μου????? να του σπασω το κεφαλι????

Θα σε πάρω να στα πώ αγάπη μου... ευτυχώς "πρόλαβα" και "εφυγα" σωματικά και ψυχικά μην προλάβει να με πληγώσει... αλλά κόντεψε φιλενάδα.... έφτασε πολύ κοντά... και ήξερε καλά που να ρίξει την σφαίρα...

Ntama

... και όχι μόνο πως να ρίξει την σφαίρα, αλλά ήξερε καλά και πού να την ρίξει...

LaStDrIvE

βρε βρε βρε τι μου είπες τώρα:P
φόρεσε κάνα αλεξίσφαιρο μέχρι να κατεβω και να γίνω ο bodyguard σου... (θέλω 3.000 ευρώ τον μηνα και δυο κιλά Ρακί σπιτική:P)

Done?!!?

Ntama

Παράθεση από: "LaStDrIvE"βρε βρε βρε τι μου είπες τώρα:P
φόρεσε κάνα αλεξίσφαιρο μέχρι να κατεβω και να γίνω ο bodyguard σου... (θέλω 3.000 ευρώ τον μηνα και δυο κιλά Ρακί σπιτική:P)

Done?!!?

Εσένα???? σε παίρνω για σωματοφύλακα με τα 1000 και μάλιστα με τα διπλά ευρώπουλα!!!

(και για το άλλο θέμα που λέγαμε... :lol:  :lol:  να το έχεις κατα νού,ε?  :lol:  :lol:  :wink:  :wink: )

Ενας είναι ο λαστττττττττττττττττττττττττττττττττττττ  :wink:  :wink:

:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:
:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:

PoiSoN_GiRL

βρε καθαρματακι ... αφιλοκερδως ειπαμε στους φιλους μας !!!
αχ θα σε πνιξω ...  :roll:

fmas

Παράθεση από: "fmas"

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  ΜΟΥ ??? :?  :?  :?  :?  :?

Τπτ Ntama τπτ...... και είχα αρχίσει να εκευρίζομαι τα μάλα που θα έλεγε και ο Κατακουζηνός.... Αλλά πλέον έχω κάνει delete σε πρόσωπα και καταστάσεις οπότε δεν με ενδιαφέρει ότι και να γίνει... Πάμε για άλλα........

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Τπτ Ntama τπτ...... και είχα αρχίσει να εκευρίζομαι τα μάλα που θα έλεγε και ο Κατακουζηνός.... Αλλά πλέον έχω κάνει delete σε πρόσωπα και καταστάσεις οπότε δεν με ενδιαφέρει ότι και να γίνει... Πάμε για άλλα........

Και γω μαζί σου Γιαννιώωωωωωωωωωω μου  :?  :?  :?

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"βρε καθαρματακι ... αφιλοκερδως ειπαμε στους φιλους μας !!!
αχ θα σε πνιξω ...  :roll:

Πες του τα Ποιζονίδιοοοοοοοοο

τον αγαπάωωωωωω αλλά πάει να με "γδύσει"  :?  :?  :?

1067 Επισκέπτες, 1 Χρήστης