Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,049
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μ' ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ WHISKY ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 24, 2005, 03:53:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "LaStDrIvE"vre vre vre vre ntamaaaaaaaaa... "sex me pago" ennow pagwmeni byra ama den to epiases... otan pineis byra einai les kai kaneis sex.......

Που να το πιάσω η γυναίκα??? το έχω αλλού το μυαλουδάκι μου....  :roll:  :roll:  :twisted:  :twisted:  :oops:  :oops:  8)  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "spellbound"Νταμα, Σκορπιες σκεψεις οπως πολυ σωστα το λες και εσυ....

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"παραλια...
χμμμμμμμ...
καλη ιδεα,αλλα για βραδυ λεω αποψε...
που να βγαλω το χαλι μου μεσα στον κοσμο..
θα τρομαξουν τα μπαρμπουνια κ θα τρεχουν να κρυφτουν κατω απο τις πετσετες του κοσμακη....

Τελικά πήγα παραλία (χωρις να έχω κοιμηθεί καθόλου από προχτες) και με πηρε ο υπνος ενώ ξαπλαρα και... γύρισα "πατζαρι" πίσω...

δεν πειράζει... θα "παστωθώ" την κρέμα σώματος και θα την πέσω τώρα για ύπνο...

fmas

Γιαούρτι..... Το καλύτερο...........

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Γιαούρτι..... Το καλύτερο...........

λές ε??? πάω να παστωθώ στα γιαούρτια τότε !  :?  :?

(ευτυχώς έχω μπόλικα λόγω δίαιτας  :roll: )

fmas

Ntama ασυζητητή..... Γιαουρτώνεσαι σήμερα, το αφήνεις να αποροφίσει και μέχρι αύριο είσαι άλλο πράμα..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"Μεσημερι ειναι, με ενα φλυτζανι καφε διπλα μου, απλα θα ηθελα να νοιωσω την ευτυχια που ενοιωσα πριν μερικα χρονια. Να μην ειμαι μονη μου με ενα φλυτζανι καφε, να μην αναρωτιεμαι τι στην ευχη θα κανω το σαββατοκυριακο....

Aν και ειναι βραδι και παρα την περασμενη ωρα βρισκομαι με  ενα φλυτζανι καφε διπλα μου,  θα συμφωνησω απολυτα με την επιθυμια σου spellbound ..
Θα ηθελα να νιωσω την ευτυχια που ενιωσα πριν μερικα χρονια ..

Οσο για την μοναξια, ειναι κατι που εμενα με ευχαριστει, ιδιεταιρα τωρα που την επιζητω και δεν καταφερνω να την εχω απολυτα ..
Ακομα και η μοναξια εχει τις ομορφες στιγμες της, φτανει να ξερεις να την χαιρεσαι και να μην πεσεις στην παγιδα της απομονωσης..

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Ntama ασυζητητή..... Γιαουρτώνεσαι σήμερα, το αφήνεις να αποροφίσει και μέχρι αύριο είσαι άλλο πράμα..........

Το γιαουρτάκι είχε φοβερά αποτελέσματα Γιαννη μου!!  :D  :D
Ασε που μου κάνε και ένα δερματάκι μουρλια.Μαλακό-μαλακό και το ροδαλό χρωματάκι του άψογο!!  :wink:

Δερματολόγε μου εσυ!  :D  σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Οσο για την μοναξια, ειναι κατι που εμενα με ευχαριστει, ιδιεταιρα τωρα που την επιζητω και δεν καταφερνω να την εχω απολυτα ..Ακομα και η μοναξια εχει τις ομορφες στιγμες της, φτανει να ξερεις να την χαιρεσαι και να μην πεσεις στην παγιδα της απομονωσης..

Να ξερες ποσες φορες επιζητώ την ησυχία μου, τη μοναξιά μου, τη Μαρία μου και κανέναν άλλον??

Να μπορούσα να φύγω, να πάω κάπου ερημικά για μερικούς μήνες, να ησυχάσει το κεφάλι μου από τα πάντα...

Κουράστηκα....

PoiSoN_GiRL

Μαρακι κι ομως, καταλαβαινω απολυτα..
Ειμαι κι εγω σε ενα οριακο πλεον σημειο που καθετι με κουραζει και με στεναχωρει. Δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν, δεν αντεχω την παραμικρη παρεμβαση, δεν μπορω να διανοηθω την παραμικρη αλλαγη στη ζωη μου .. εκτος απο μια .. Να ξυπνησω το πρωι και να ειμαι μακρια απο τα παντα !
Απο χθες το βραδι ειμαι εδω .. εχασα ακομη και το πλεονεκτημα του υπνου, την ηρεμια, την γαληνη, την ησυχια μου ..
Γιαυτο και επιζητω τοσο πολυ την ηρεμια.. την εχω αναγκη επιτελους.
Κουραστηκα ..

fmas

Είδες που σου τα έλεγα...........................

PoiSoN_GiRL

αμ εγω δεν σου τα ελεγα ??
μην πινεις δεν θα σου βγει σε καλο !! τιποτα εσυ !  :P  :P

τωρα ?? πως θα σε συνεφερω τωρα ε Ε εε Εε ?  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Είδες που σου τα έλεγα...........................

Γιάννη μου, δώσε μου και σε μένα απ'αυτό που πίνεις μπας και συνέλθω απο μια ερωτική απογοήτευση που με βασανίζει το τελευταίο διάστημα... :?

Και μιας και αναφερα "ερωτική απογοήτευση", τί έγινε με το δικό σου θέμα που λέγαμε???  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

σοκολατα πινει ο Γιαννακος !! του την εφτιαξα με τα χερακια μου !!
να σου φτιαξω μια Μαιρουλα ??  :lol:  :lol:

Enia

έμαθες να φτιάχνεις σοκολάτα φιλεναδούμπι!? :bounce:  :D  εμένα, εμένα φτιάξε μου! να δω τι θαύματα κάνουν τα χεράκια σου!  :D

και γιατί έτσι πεσμένα τα κέφια βρε παιδιά!? για συγκεντρωθείτε μην πάρω το σκουπόξυλο και σας αρχίσω έναν έναν!!

(το τσόκαρο είναι σε διακοπές, το ξέχασα στη βαρκελώνη  :P )

1067 Επισκέπτες, 1 Χρήστης