Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1684
  • Total: 1684

Μ' ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ WHISKY ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 24, 2005, 03:53:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"perimeneis apantisi se kati pou ksereis?!  MoUgKa :X  :P

ψιτ ! ειδες που με κατηγορησες αδικα !! δεν εκανα εγω περικοπες στα μακιαμουκια σου punkidio !!  :P

Γιαννακο καλα του εκανες !!!!

Εσυ punkaki μουγκα παλι τωρα ! μμμμ !  :P  :P  (σμουτςςςς !)  :wink:

fmas

Απλά θέμα ηθικής Τάξης..........

Anonymous

Κάθε γουλιά και μία ανάμνηση..
Κάθε γουλιά κι ένα δάκρυ...]

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ !
Μαρακι ναι !!!!!!! παρεα τα πιναμε με το punkaki !
Εγω στο μπαλκονι μου κι ο Αλεξανδρος στην Αγγλια !!
παρα την αποσταση ομως μαζι τα πιναμε (πνευματικα τουλαχιστον) μιας και το πνευμα μου τον στοιχειωνε σε καθε γουλια ! λοοοοολ
Αχ βρε Αλεξανδρε .. δεν ευχαριστηθηκες μπυρα καημενο μου !! Μονιμως σε ''καταδιωκε'' το ματι μου !! λοοολ

Βρε μωρουλίνι Ποιζονάκι μου, αυτό έλεγα και γω... ότι τα πείνατε "πνευματικα" παρέα....  :wink:  :wink:

λολλλλλλλλλλ λες να μην ξέρω οτι ο Αλεξανδρούκος είναι σ'αλλη γη, σ'αλλα μέρη  :P  :P

Πάλι θα κατεβάσω κανένα ουισκάκι.... πάλι αυπνίες...  :?  :?

Ntama

Παράθεση από: "LaStDrIvE"axaxaxaxax....:PPPPPPPPPP NTamoulaaaaaaaaa arxizw me esena..kala eimaiiiiiiiiiiiiiii :)))))))... xtes sou estila 1000 filia kai mou ta kopsane!!!!!!!!!afisan kamia 20aria:((((((

epi tin eukairia.... poly "sex me pago" exei pesei teleftaia... xmmm mipws me otheis esy stin  uliki akolasia?:P...
kalimeres kai apo to "Epwnunoi alcoholikoi"  :****

Αλεξανδρούκο, μέντορα της "κομμωτικής" ( :roll:  :roll:  :wink:  :wink: )
πάρε αλλα 1000 φιλιά και απο μένα... δεν πειράζει που κόπηκαν αν έγινε για το καλό του σάιτ (οπως λέει ο Γιαννούκος)... σημασία έχει η πρόθεση σου!!  :D  :D

Οσο για το πολυ "σεξ με παγο" που έχει πέσει τελευταία, είναι επειδή ακριβώς όπως το είπες... έχει πέσει πολύς "παγος" τελευταία λολλλλλλλλλλ :wink:  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:  :oops:

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Απλά θέμα ηθικής Τάξης..........

πάρε κι'ενα φιλάκι και συ Γιαννούκο μου και να σαι παντα καλα να μας βάζεις σε ταξη γιατι όντως παρεκρεπόμαστε κάποιες φορες (και το εννοώ!!  :)  :)  ) μουτςςςςςςςςςςςς

PoiSoN_GiRL

εγω ομως ειμαι ατακτουλα !!! Σκεφτομαι λοιπον να κανω ζημιες για να βαλω τον Γιαννακο σε μπελαδες !!  :P χιχιχιχιχι !
Γιαννακο παω να γεμισω ολοκληρο το forum με μακιαμουκια να δω αν θα με προλαβεις !!  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

Ntama

Ποιζονάκι - ζουζούνι απεριγραπτο, ρίξε σε μένα μερικά μακια-μουκια να γίνει τζερτζελές και να με παρει και μενα κανενας υπνος που έχω να κοιμηθώ απο χτες  :?  :?

PoiSoN_GiRL

m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@ m@ki@

Nανι τωρα !!!! και γρηγορααααααααααα !  :P

Ntama

τώρα είμαι κομπλέ  :D και πάω σούμπιτη για νάνι (και πρέπει να ξυπνήσω μέχρι τις 11 γιατί έχω κανονίσει να πάω για μπάνιο - αν ξυπνήσω, σφύρα μου κλέφτικα  :lol:  8) )

αλήθεια, μήπως ξέρεις τι ώρα ανοίγει το "πλαίσιο" μπας και το προλάβω πριν κάνω νάνι και πάρω μελάνι για τον εκτυπωτή μου που μου τελείωσε???  :?

PoiSoN_GiRL

αχμμ .. νομιζω στις 9:00  :roll:

ονειρα γλυκααααααααα ! καλη ξεκουραση !  :wink:

Ntama

9 ?????????????????  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

νάνι γρήγορα μπας και πάω θάλασσααααααααααααααα  :P

--AIXMHROS--

παραλια...
χμμμμμμμ...
καλη ιδεα,αλλα για βραδυ λεω αποψε...
που να βγαλω το χαλι μου μεσα στον κοσμο..
θα τρομαξουν τα μπαρμπουνια κ θα τρεχουν να κρυφτουν κατω απο τις πετσετες του κοσμακη....

LaStDrIvE

vre vre vre vre ntamaaaaaaaaa... "sex me pago" ennow pagwmeni byra ama den to epiases... otan pineis byra einai les kai kaneis sex.......

spell

Παράθεση από: "Ntama"Μ'ενα ποτηράκι whisky στο χέρι...

Με την ώρα αρκετά έως πολύ περασμένη...

Με την απέραντη μοναξιά να σε κατακλίζει...

Με την "ζημιάρα" μουσική να παίζει, και να σου φέρνει χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό...

Και συ να ζαλίζεσαι τόσο γλυκά...

Τι γυρίζει γυρώ από το μυαλό σου, και βολτάρει με τις σκέψεις σου άραγε εκείνη την στιγμή...?

Και όλα αυτα... απλά... μ'ενα ποτήρι whisky στο χέρι...

]

Νταμα, ηθελα να απαντησω στο θεμα οπως ετεθη αρχικα... (μετα χασαμε το μπουσουλα απ οτι βλεπω)

Μεσημερι ειναι, με ενα φλυτζανι καφε διπλα μου, απλα θα ηθελα να νοιωσω την ευτυχια που ενοιωσα πριν μερικα χρονια. Να μην ειμαι μονη μου με ενα φλυτζανι καφε, να μην αναρωτιεμαι τι στην ευχη θα κανω το σαββατοκυριακο....

Σκορπιες σκεψεις οπως πολυ σωστα το λες και εσυ....

1684 Επισκέπτες, 0 Χρήστες