Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1694
  • Total: 1694

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

various

alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???

Ntama

Για την αγάπη μιας γυναίκας??????????  :shock:  :shock:  :shock:  

ΠΟΥΘΕΝΑ  :lol:  :lol:

various

Παράθεση από: "Ntama"Για την αγάπη μιας γυναίκας??????????  :shock:  :shock:  :shock:  

ΠΟΥΘΕΝΑ  :lol:  :lol:
ti tha htheles apo enan andra na kanei gia sena???

Ntama

Παράθεση από: "various"ti tha htheles apo enan andra na kanei gia sena???

Να με αγαπήσει αληθινά γι'αυτό που είμαι και γι'αυτά που σκέπτομαι... (και γώ το ίδιο)

Να μου έχει εμπιστοσύνη...(και γώ το ίδιο)

Να είναι δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι (και γω το ίδιο)

Να θέλουμε τα ίδια πράγματα από την ζωή μας και να είμαστε στην ίδια "φάση" της ζωής μας...

Να ειναι καλλιεργημένος...

Να είναι ευαισθητος και τρυφερός...

και...

Να έχει μυαλό και να ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστα!  :wink:

[/i]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "various"kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???

*Να μην προσπαθησει ποτε μα ποτε να με αλλαξει
*Να μην γκρινιαζει
*Να μην προσπαθησει ποτε να μου στερησει την ελευθερια και τον αυθορμητισμο μου
*Να μην ειναι πιεστικος
*Να μην με ''πνιγει'' ( καλη η αγαπη δεν λεω .. αλλα εχω αναγκη απο αερα,να αναπνεω και να εχω προσωπικες στιγμες )
*Να μην με τρομαξει (εννοω να μην με πανικοβαλει το γεγονος οτι στηριζει σε εμενα -μελλον-ονειρα-ελπιδες κλπ- )
*Να μην μου στερησει ποτε την επαφη με τους φιλους μου και τα ατομα που εχω αναγκη να μοιραζομαι στιγμες μαζι τους..
*Να μην ''εισβαλλει'' στο ωραριο μου..
*Να μην μου μιλαει το πρωι μεχρι να ξυπνησω (αυτο συνηθως απαιτει 2-3 ωρες σιωπης !! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ )
*Να εχει φιλους - παρεες - ενδιαφεροντα και να μην ειναι προσκολλημενος επανω μου διαρκως
*Να ειναι αποφασιστικος και να παιρνει πρωτοβουλιες
*Να μην ειναι απολυτος και αυταρχικος
*Να υπαρχει μεταξυ μας επικοινωνια (οχι απαραιτητα με λογια.. γινεται και με ενα βλεμμα αυτο !)

...και η λιστα συνεχιζεται..

Υ.Γ. Δεν ειναι τυχαιο οτι εχω επιλεξει την μοναξια !! Που να συμβιβαστει ανθρωπος με τα δικα μου ''θελω'' .. ?

riaghul

Να ειναι αυτος που ειναι
με λιγα λογια ΑΛΗΘΙΝΟΣ

(ετσι οπως πιστευω οτι ειμαι κι εγω)

τιποτα αλλο

α!!! και να μπορει να χαμογελά
η ζωη ειναι πολυ λιγη για να της ριχνουμε μουντο χρωμα

:)  :)

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: ως που θα εφτανα για την αγαπη ενος αντρα....???

εχω ηδη φτασει πολυ μακρυα.....ξεπερασα πολυ τα ορια μου....αλλά αξιζε....τουλαχιστον εζησα.....

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "various"kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???

*Να μην προσπαθησει ποτε μα ποτε να με αλλαξει
*Να μην γκρινιαζει
*Να μην προσπαθησει ποτε να μου στερησει την ελευθερια και τον αυθορμητισμο μου
*Να μην ειναι πιεστικος
*Να μην με ''πνιγει'' ( καλη η αγαπη δεν λεω .. αλλα εχω αναγκη απο αερα,να αναπνεω και να εχω προσωπικες στιγμες )
*Να μην με τρομαξει (εννοω να μην με πανικοβαλει το γεγονος οτι στηριζει σε εμενα -μελλον-ονειρα-ελπιδες κλπ- )
*Να μην μου στερησει ποτε την επαφη με τους φιλους μου και τα ατομα που εχω αναγκη να μοιραζομαι στιγμες μαζι τους..
*Να μην ''εισβαλλει'' στο ωραριο μου..
*Να μην μου μιλαει το πρωι μεχρι να ξυπνησω (αυτο συνηθως απαιτει 2-3 ωρες σιωπης !! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ )
*Να εχει φιλους - παρεες - ενδιαφεροντα και να μην ειναι προσκολλημενος επανω μου διαρκως
*Να ειναι αποφασιστικος και να παιρνει πρωτοβουλιες
*Να μην ειναι απολυτος και αυταρχικος
*Να υπαρχει μεταξυ μας επικοινωνια (οχι απαραιτητα με λογια.. γινεται και με ενα βλεμμα αυτο !)

...και η λιστα συνεχιζεται..

Υ.Γ. Δεν ειναι τυχαιο οτι εχω επιλεξει την μοναξια !! Που να συμβιβαστει ανθρωπος με τα δικα μου ''θελω'' .. ?

μεταξυ σοβαρου κ αστειου, η λιστα σου ειναι μια χαρα. συμφωνω με παρα πολλα απο αυτα που γραφεις (αν εξαιρεσεις την πρωινη φλυαρια που ειναι το φορτε μου).

Sotis

Παράθεση από: "various"alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???
μεχρι  τα  ακρα  για  να  τι  διεγδεικησο αν  ειναι  με καπιον  αλον... :wink:  :wink:  :wink:  και  αμα  δεν  ειναι  με  αλον θα  εκανα  τα  παντα  για  αυτην.....να  ειμαστε  παντα  μαζι... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

freak αυτη η πρωινη φλυαρια .. ολα τα λεφτα .. μεχρι φονο μπορω να κανω χωρις υπερβολες..
ασε που γυαλιζει και το ματι μου οποτε και ορεξη να εχει ο αλλος να μιλησει .. του κοβεται η χαρα κατευθειαν ! λολ
Δεν μου παιρνεις κουβεντα με λιγα λογια .. το υφος το δολοφονικο , η φωνη η νταλικεριστικη + το χαμογελο που σκοτωνει (τιγκα στην ειρωνια και την μουστρουφια = θα σκασεις επιτελους αγαπη μου?) τον καφε μου και τα τσιγαρα μου και ο καναπες δικος μου .. μην τολμησει ανθρωπος και πλησιασει γιατι στη δυσκολη βγαζω και νυχια ! λολ  :P  :twisted:

Enia

ax, ki egw mia apo ta idia, den mou pairneis koubenta to prwi...
filenadoumpi, katalabaineis twra giati ton afhna stis diakopes na shkwnetai apo ta xaramata!?  :P as katsei osh wra 8elei sto mpalkoni na mourmouraei me ton patera mou, kai oso egw den prepei na apanthsw h fasaria den me enoxlei. ospou na anoi3ei o maths exei paei meshmeri. kai meta mou gkriniazei oti shkwnomai arga... ma gia to kalo sou to ekana kalo mou, giati an shkwnomoun ki egw nwris kai mou arxizes to mpourou mpourou mia antidrash paromoia me to poisonaki 8a eixa!  :P

kai na parw to sobaro mou twra, na apanthsw epi tou 8ematos...

tpt den 8elw na kanei gia mena... den mporw thn idea pws kapoios 8a 8usiasei kati gia mena, giati ki egw antistoixa den 8a h8ela na kanw kammia 8usia gia kanenan (ektos apo ta paidia mou). epilegw na eimai mazi me kapoion giati etsi to 8elw... an kati to 8ewreis oti 'kaneis 8usia' paei na pei oti pragmatika den 8eleis na to kaneis, opote kalutera na mhn to kaneis ka8olou.

freak

καλα λοιπον... φετος κουβεντα δεν θα μου παρεις....... θα ρεμβαζω κ θα κολυμπω ωσαν την τονια μαχαιρα κ να δω σε ποιον θα λες τον πονο σου.
που ολα τα ξεχνας κ αφηνεις μια ξενη να μπει αναμεσα μας......ωιμε..ονειδος.

PoiSoN_GiRL

εγω ειμαι η ξενη που μπαινω αναμεσα σας ??  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
φευγω λοιπον αφου ετσι το θελησε η μοιρα (ο μουστρουφης ο freak δλδ..)

πριν φυγω ομως θα συμφωνησω για αλλη μια φορα με την Λιλα που συμφωνει μαζι μου ετσι για σπασιμο  :P  :P  :P

freak

poison στασου, μην φευγεις.... δεν θελω να φυγεις.. αλλα να, με την λιλα εχουμε ιστορια..... δεν μπορω να τα σβησω ολα μονομιας κ να προχωρησω σαν να μην συμβαινει τιποτα.... στο ειχα πει απο την αρχη αλλωστε....κ το ειχες δεχτει. κατσε κ θα δεις πως ολα θα πανε καλα... τι λες λοιπον?

θα μεινεις?

(υγ. επειδη πολυ το λες τωρα τελευταια, δεν ειμαι μουστρουφης κ να σκασεις).

PoiSoN_GiRL

δεν σκαω που να πλανταξεις..  :twisted:

Οσο για την Λιλα .. πασχω απο συνδρομο κτητικοτητας .. και για να μην φαμε τις κοτσιδες μας .. δεξου επιτελους πως ειναι ΟΛΟΤΕΛΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ !!
θα μεινω λοιπον αφου επιμενεις .. (συ ειπας) κι ευχομαι κι εσυ να βρεις μια δικη σου Λιλα για να παψουμε να μοιραζομαστε την δικη μου  :twisted:  :twisted:

1694 Επισκέπτες, 0 Χρήστες