Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2104
  • Total: 2104

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

εδω ειμαστε.... εχουμε κ λεμε λοιπον.... τραβα πισω σου λεω γιατι οι αγριαδες σου δεν πιανουν...got me? οσον αφορα την λιλα τωρα, δεν ειμαι καθολου κτητικος. ισα ισα που εμπιστευομαι το καλο της γουστο. γκε γκε? αυτα για τωρα. μην με αναγκασεις να σου το ξαναπω....

PoiSoN_GiRL

$#!@$#!$#@%$#%@#!@#@!@~!@~!~@!~#@!#@ ... μουστρουφη..  :evil:  :evil:

εφοσον εμπιστευεσαι το καλο της γουστο θα σου προτεινα να φυγεις πριν αναγκαστει να σε διωξει εκεινη .. αλοιμονο .. θα πληγωθεις και δεν το θελω ..  :?

PoiSoN_GiRL

συμπερασμα : θα κρατησει εμενα !! μουχαχαχαχα !  :P

freak

εγω παλι γιατι το αντιλαμβανομαι αλλιως? βλεπω οτι δεν ξεκολας απο πανω μου....γιατι να μην υποθεσω οτι εχετε κ οι δυο καλο γουστο?

ειπες κατι?

PoiSoN_GiRL

αχμμμμ .. τωρα αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες ?? Με βλεπεις να σου μιλαω ? Ε ? ε ? οχι πες ..
ουτε καν ειχα προσεξει πως εισαι χρηστης του forum ! λοοοοοολ  :twisted:  :twisted:

fmas

Παράθεση από: "various"alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas

Δεν ξέρω...... Πιστεύω μέχρι τα όρια μου και γενικότερα τα όρια του κόσμου...............................

Enia

karalol! *Enia xtupietai katw apo ta gelia! ax, h koilitsa mou! lol

polu m'aresei na sfazontai ta palikaria sthn podia mou!
8a sunexisete? na ferw kai pop-korn? :P

:lol:

YG1: Oxi Giwrgo mou, mh me afhneis, afou mono esena agapaw. Tpt den egine me ton allo, autos o Mhtsos den shmainei tpt gia mena, mono esena 8elw ston koso olo... mhn m'afhneis giati an se xasw 8a farmakw8w Giwrgoooommmm...
YG2: auth h tonia maxaira poia einai?
YG3: katse na pame prwta me to kalo, kai 8a mou gkriniazeis oso 8es... apla na perimeneis na perasei kana misawraki apo to prwino 3upnhma.. zhtaw polla?!

freak

1.νταξ μαρια........αν ειναι απλα σαρκικο αυτο που εχεις με τον αλλο (μπλιαχ.... σοβαρη επιλογη) τοτε οκ. αλλωστε εμεις επικοινωνουμε σε ενα αλλο επιπεδο, δικο μας κ μακρυα απο τα φωτα της δημοσιοτητος.

2.τονια μαχαιρα: πρωην κολυμβητρια του κωλογαυρου (συμπαθατε με αλλα καθεις με τις αδυναμιες του). απαιχθης οπως κ οι υπολοιποι/ες αθλητες/τριες του συγκεκριμενου υποσωματειου, γεννημενου να ειναι στην σκια του Αυτοκρατορα Παναθηναικου.

3.θα παμε αυγουστο. οχι χριστουγεννα που μου λες εσυ κ ας ξυπνας κ στις 5 το απογευμα.......χεχεχεχε. τον μητσο μην τον παρεις. δεν σε μοιραζομαι.

Enia

Παράθεση από: "freak"3.θα παμε αυγουστο. οχι χριστουγεννα που μου λες εσυ κ ας ξυπνας κ στις 5 το απογευμα.......χεχεχεχε. τον μητσο μην τον παρεις. δεν σε μοιραζομαι.

septembrh.. teleutaia prosfora... an einai na kaneis diakopes augousto ela edw. exoume ki edw 8ea sthn paralia (kai filo3ena koritsia epishs...)

me ton mark kala se moirazomoun omws egw e?.... monaxofah...

fmas

Στο κάτω κάτω της γραφής,
Αξίζει να Καταστραφείς
και ως τον θάνατο να πας
για μια γυναίκα που αγαπάς.....

Γιάννης Πάριος - Δεν γυρίζω πίσω....

Enia

φαμασακο μου, τον Παριο τον αγαπάω, τον εκτιμώ, αλλά πολύ λάθος αυτό το τραγουδάκι... κατά τη γνώμη μου πάντα...
με το να καταστραφείς (πόσο μάλλον να φτάσεις στον θάνατο) δεν κερδίζεις απολύτως τπτ, ούτε εσύ ούτε πόσο μάλλον ο άνθρωπος που αγαπάς. μόνο χάνεις... άρα πως είναι ποτέ δυνατό να 'αξίζει'!?

διαβάζω το βιβλίο του ΄μη μου λες αντίο' αυτον τον καιρό, που οπως ξερετε μιλάει για παράφορο και απόλυτο έρωτα, θυσίες κλπ...

σε λίγες μέρες που θα το τελειώσω θα επανέλθω με τεκμηριωμένες απόψεις προς συζήτηση...

fmas

Eniaki μου άρεσε σαν τραγούδι............... Τώρα αν αξίζει να καταστραφείς για μια γυναίκα αυτό είναι μεγάλο θέμα......

Evitaki

για κανεναν κ για τπτ δεν πρεπει να καταστραφεις.......
κ φυσικα ουτε να καταστρεψεις

Sotis

Παράθεση από: "various"alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???
θα εκανα  τα  παντα  αρκει  να εβρισκα ανταποκρειση...και  απο  αυτη... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :arrow:  :arrow:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "various"alhtheia maxri pou tha ftanate gia tin agaph mias gynaikas kai eseis oi gynaikes ti tha thelate apo enan andra na kanei gia esas???
θα εκανα  τα  παντα  αρκει  να εβρισκα ανταποκρειση...και  απο  αυτη... ]

κανεις γιατι θελεις κ οχι γιατι περιμενεις να κανουν το ιδιο

2104 Επισκέπτες, 0 Χρήστες